Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκλογές Football League = Εκλογές σήψης και διαφθοράς!

Εκλογές Football League = Εκλογές σήψης και διαφθοράς!
Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018 - 19:44

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ !!!

ΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ EN ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ «ΣΥΝΟΔΟΥ» ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Ηθική παρακμή. Σαπίλα. Διαφθορά. Μέθοδοι υποκόσμου. Μπράβοι και τραμπούκοι ... «έτοιμοι για όλα», να καιροφυλακτούν, κρυμμένοι σε δωμάτια του ... φορέα !

σκισμένα ψηφοδέλτια. Περιθωριακές φιγούρες ενός παρακμιακού ποδοσφαίρου, πρώην έγκλειστοι σε φυλακές, ατμόσφαιρα ύποπτων καταγωγίων.

Όλα αυτά, «συνθετικά στοιχεία» πού χαρακτήριζαν και διέκριναν τις χθεσινές ... «εκλογές» στην ... «Football League» ( όλα τά 'χε η Μαριορή ). Εκλογές – παρωδία, όπου κυριάρχησαν ακόμα και κορυφαίοι οπαδοί της ... κλασικής μουσικής, θαμώνες γνωστού μαγαζιού όπου απολαμβάνουν την θεία μουσική του Μότσαρτ και τα επιδέξια σφυρίγματα των υπάκουων διαιτητών.

Η ... «εξομάλυνση» παρέα με την ... «εξυγίανση» πού απολαμβάνουμε ( και ανεχόμαστε ! ) τα τρία τελευταία χρόνια, τα χρόνια των συριζανελητών.

Ναι, μην παραξενεύεστε, αγαπητοί. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΗΤΕΣ εμφανίστηκαν να αναλαμβάνουν καθήκοντα ... «πειθούς» για όσους εκ των ψηφοφόρων είχαν «παραστρατήσει» από τον δρόμο πού υπαγόρευε η α λα Κοντονής εξυγίανση.

Τα ονόματα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, με την περιφορά τους από στόμα, ακόμα και ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ !

Φλαμπουράρης και –βεβαίως – Βασιλειάδης, ο απατηλά εμφανιζόμενος κάποτε ως ... «Ολυμπιακάκιας», πού ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ πλέον να πατήσει το ποδάρι του στον Πειραιά.

Αυτοί - με διάφορους άλλους, γνωστούς και μη εξαιρετέους – ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ Β' Εθνικής και τους ΖΗΤΟΥΣΑΝ να ψηφίσουν Λεωτσάκο ! Δηλαδή, τον πρώην πρόεδρο, αξιόλογο άτομο, αλλά επαγγελματικά διφορούμενο : Άλλοι λένε ότι προσφέρει υπηρεσίες «μπράβου» - «συνοδού» του Μελισσανίδη και άλλοι πάλι., ορκίζονται ότι είναι αστυνομικός !

Και για να ανακεφαλαιώσουμε. Ο Λεωτσάκος εξελέγη τελικά, με ψήφους 6-5. Όλες οι ... απαιτούμενες προσπάθειες πού περιγράψαμε, έπιασαν τόπο. Αλλά όπως αποδείχτηκε, δεν αρκούσαν. Επρεπε και ΝΑ ΣΚΙΣΤΕΙ ( από ... μόνο του ; Θαύμα ! Θαύμα ! ) ένα ψηφοδέλτιο ( ακριβώς αυτό πού έκανε τη διαφορά, δηλαδή ). Έπρεπε να επιστρατευθεί μία διμοιρία από μπράβους και να στριμωχτεί σε ένα δωμάτιο. Έπρεπε να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ο ΤΥΠΙΚΑ φερόμενος ως «εκπρόσωπος της ΕΠΟ», αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ εκπρόσωπος ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ (!) ο οποίος για να δικαιολογήσει την ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ να ψηφίσει, αναφέρθηκε σε ... «εντολές από τα μεγάλα αφεντικά», χωρίς να τα αναφέρει ονομαστικά, για να μην μάθουμε αν είναι μεγαλύτερα από το ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ στο οποίο λογοδοτεί διοικητικά !

Έπρεπε να «ενδιαφερθούν» και να ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ακόμα και πρώτο...ΚΛΑΣΑΤΟΙ υπουργοί της κυβέρνησης, υπέρ του αστυνομικού επικεφαλής του παραποδόσφαιρου στην Ελλάδα, του προέδρου της ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ λίγκας Σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρώπη ! Και αυτό, όχι επειδή το γράφω εγώ, αλλά επειδή ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΟΥΕΦΑ, με τον πιο ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ !

Αλήθεια, ρε παιδιά, σαν ένας απλός Έλληνας πολίτης, νομίζω ότι ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ να απορώ και να απευθύνω ερωτήσεις προς τον ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ κυβερνητικό και μη, παράγοντα : Αλήθεια, δεν έχει δουλειά να κάνει στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ένας εν ενεργεία αστυνομικός, από το να κάνει ολημερίς τον πρόεδρο ενός ΘΕΟΒΡΟΜΙΚΟΥ ποδοσφαιρικού φορέα, συναναστρεφόμενος με πολλά ΠΑΡΑΣΙΤΑ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και να μοιράζει φακελάκια ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ σε διάφορα ΛΑΜΟΓΙΑ ;

Βεβαίως, οι απορίες και ερωτήσεις μου δεν αφορούν σε καμία περίπτωση τον υπουργό Τόσκα, διότι το θεωρώ άνευ αντικειμένου. Ο Τόσκας ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις δραστηριότητες του συγκεκριμένου αστυνομικού και βεβαίως, πιστεύω ότι όχι απλά δεν πρόκειται να καταδικάσει, αλλά ότι μάλλον ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ για όσους από τους συνεργάτες του ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ στην παράσταση αυτού του σημερινού ΑΝΗΘΙΚΟΥ έργου. Ενός ανοσιουργήματος πού φέρει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή της ΧΥΔΑΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗΣ συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΗΤΩΝ.

Έχω μάθει, από το στρατόπεδο των ... θριαμβευτών, ότι για χθες το βράδυ είχε αποφασιστεί να γίνει γλέντι τρικούβερτο στο στέκι των φίλων της κλασικής μουσικής, της πουλημένης σφυρίχτρας και των οπαδών του Μότσαρτ, στη Θηβών. Εννοώ το μαγαζί του Θωμαϊδη ( απίστευτο, ρε παιδιά, ακόμα και το ... επίθετό του από ... Θωμά αρχίζει !!! ),εκεί πού φιλοξενούνται Και ότι στους πανηγυρισμούς, θα ήταν πολύ πιθανό να συμμετέχει και ο Σωκράτης !

Ξέρετε ποιος Σωκράτης, έτσι; Εκείνος πού ...«έχει αποτραβηχτεί και δεν ασχολείται» ... Αυτός ! Τον καλέσανε, έμαθα, αλλά δεν φαντάζομαι να πήγε. Γιατί άλλωστε ; Υπάρχουν και τα τηλέφωνα, για τα συγχαρητήρια.

*** Κλείνω με μία τοποθέτηση πού αφορά το ΜΕΛΛΟΝ. Όχι το πολύ μακρινό, αλλά το αρκετά κοντινό μέλλον.

Χθες ο υπόκοσμος κέρδισε μία μάχη, ευρύτερης ίσως σημασίας, αλλά ΜΗ ΙΚΑΝΗΣ να επηρεάσει τις γενικότερες εξελίξεις. Ο «πόλεμος» ακόμα δεν άρχισε, καλά – καλά. Και κάποιοι από τους χθεσινούς «νικητές», θα έχουν να αντιμετωπίσουν πράγματα πού ούτε καν διανοούνται. Η εποχή των ΚΟΡΟΪΔΩΝ πού ΠΛΗΡΩΝΑΝ για να κάνουν ΑΛΛΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Εν αναμονή λοιπόν, προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης