Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρυφτείτε! Το πολιτικό θηρίο Βασιλειάδης ξύπνησε και βρυχάται!

Κρυφτείτε! Το πολιτικό θηρίο Βασιλειάδης ξύπνησε και βρυχάται!
Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018 - 16:27
*** Δόθηκε χθες από το ΟΑΚΑ το προσωρινό παραχωρητήριο στον Παναθηναϊκό.
Το αποχωρητήριο θα του δοθεί μόλις αρχίσουν οι αγώνες.
*** Με μπάτζετ 3 εκ ευρώ οι ... «φωστήρες» της ΕΡΤ έδωσαν του βάζελου 4,5 εκ ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Στην Αθήνα διακόπτοντας τις διακοπές του ο πρόεδρος της ... Μπαρτσελόνα για διαπραγματεύσεις (George Poulikarakos )
ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ
ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΒΕΡΤΑ – ΚΟΥΒΕΡΤΑ : ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ «ΑΣΤΕΓΟΥΣ» ΕΠΕΝΔΥΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο υφυπουργός Αθλητισμού της συγκυβέρνησης συριζανελητών Βασιλειάδης, πολιτεύεται και συμπεριφέρεται ως άνθρωπος πλέων σε πελάγη ευτυχίας. Νομίζω ότι δεν υποκρίνεται. Ότι το αισθάνεται, ότι τον διακατέχει η απέραντη ευτυχία πού έχει κάποιος όταν δεν γνωρίζει την δυστυχία του. Και έτσι, είναι ταυτόχρονα και ευτυχής και δυστυχής μαζί. Μόνο πού ο ίδιος δεν το ξέρει.
Ειδικά γιά την περίπτωση του Βασιλειάδη, δεν είναι δύσκολο να βρεί κανείς την εξήγηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από καθεστωτικά ΜΜΕ, στον επερχόμενο ανασχηματισμό «προορίζεται για υψηλότερο, αναβαθμισμένο κυβερνητικό πόστο». Δεν το αποκλείω, όταν σ’ αυτήν ειδικά την κυβέρνηση, η αξιοκρατία είναι μη προαπαιτούμενο. Εκείνο πού προέχει είναι η υπακοή και η συμμόρφωση στις εντολές του απολυτάρχη νούμερο 1. Βλέπουμε λοιπόν στους υψηλούς κυβερνητικούς θώκους τύπους όπως ο Κοτζιάς, ο Πολάκης, ο Φλαμπουράρης, ο Τσακαλώτος, ο Κοντονής, ο Καμμένος, ο Γιαβρόγλου και γενικά πολιτικές μετριότητες ( στο καλύτερο ) ή μηδαμινότητες ( στην πλειοψηφία ).
Με το παράδειγμα του προκατόχου του Κοντονή, λοιπόν, ο Βασιλειάδης έχει κάνει την επιλογή του. Αυτό πού βλέπει πλέον μπροστά του, είναι αυτό πού ονειρεύεται : Η εικόνα του εαυτού του, στρογγυλοκαθισμένου σε μία υπουργική καρέκλα ! Δικαιοσύνης ; Εσωτερικών ; Πολιτισμού ; Όλα μέσα είναι, όλα πιθανά. Το μόνο πού δεν τον απασχολεί, είναι το πώς θα φτάσει σ’ αυτό το σημείο. Πως θα γίνει, όποτε και όταν θελήσει ο Πανάγαθος αρχηγός, ο μεγάλος και τρανός υπουργός Βασιλειάδης. Η μάλλον, ο … «Υπουργάρας» Βασιλειάδης.
Το θέμα με αυτούς ( γενικεύω για να καταλάβουμε καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει στον ψυχισμό του καθενός τους ) είναι πως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις ( από τις λεγόμενες «κρυφές», αυτές πού κάνουν τα κόμματα και οι ξένες πρεσβείες ) δείχνουν τον σύριζα να έχει πέσει στο 12 %. Με καθοδική περαιτέρω πορεία. Και εδώ, αρχίζει το μεγάλο, ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ δίλλημα.
Τι κάνουμε τώρα ;
Μία λύση είναι να τα παρατήσουμε, να προχωρήσουμε σε ηρωική έξοδο, καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα. «Οσο να ‘ναι, κάποιοι θα βρεθούν να πείσουμε, να πιστέψουν ότι όλα καλώς καμωμένα από αυτή την κυβέρνηση, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με τα … συμφέροντα, ντόπια και ξένα, πού ήταν τόσο ισχυρά ώστε να μη μπορεί να τα βάλει μαζί τους, χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού».
Και τι θα γίνει αν ακολουθήσει αυτή την οδό ; Να σας πω εγώ : Άκλαυτη θα πάει. Θα μεταβληθεί από πανίσχυρη κυβέρνηση σε μία εύθυμη και περίεργη νότα, μία γραφική παρουσία στο Κοινοβούλιο, κάτι σαν του Λεβέντη, ή του Ποτάμη.
Δεύτερη λύση, η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ και πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ γιά τη χώρα, είναι να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, αλλά με διαρκώς αυξανόμενη επιθετικότητα και πιο ακραίες λύσεις. Μία πολιτική πιο κοντά στον σύντροφο ηγέτη Μαδούρο, πολιτική με σύνθημα «να μείνουμε στην εξουσία ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, εντείνοντας τον πόλεμο ενάντια στα συμφέροντα, πού δ μας αφήνουν να … ολοκληρώσουμε το … έργο μας».
Και τι θα γίνει, αν τελικά επικρατήσει αυτή η λύση ;
Καλύτερα να μη γράψω αυτό πού σκέπτομαι. Νομίζω πως ο καθένας μπορεί εύκολα να υποθέσει.
Το φάσμα του πολιτικού καταποντισμού
Το θέμα όμως, φίλοι μου, είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Αναγκασμένος» να κατασκευάζει διαρκώς εχθρούς, προκειμένου να δικαιολογεί την καταστροφική πορεία της κυβέρνησής του ο Τσίπρας, στο πρόσωπο του Μαρινάκη ( συνεπακόλουθα του Ολυμπιακού ) έχει βρεί τον … ιδανικό εχθρό. Συνεπικουρούμενος από τον μηχανισμό προπαγάνδας και κατασκευής εντυπώσεων των ανήθικων και αδίστακτων ΜΜΕ πού διευθύνονται από δημοσιογραφικά περιττώματα και κατευθύνονται από τον κομματικό μηχανισμό με έντονα και ανεπιτήδευτα ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ μεθόδους, ο Τσίπρας καθορίζει εύκολα τους κατά περίπτωση «εχθρούς του» και επιδίδεται σε μία αέναη, ανηλεή και αδίστακτη επικοινωνιακή ( αρχικά ) επίθεση εναντίον τους, καλώντας παράλληλα ( σε δεύτερη φάση ) και προκαλώντας την παρέμβαση της «φιλικής» προς το καθεστώς του μερίδας της Δικαιοσύνης.
Όλα αυτά, τα είδαμε, τα βιώσαμε, τα ζήσαμε και τα ζούμε ακόμη. Νομίζω λοιπόν, ότι ο Τσίπρας ( με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του εξωφρενικού Καμμένου ) έχει επιλέξει ήδη τον δεύτερο δρόμο. Νομίζω ότι με το φάσμα του πολιτικού καταποντισμού να τους κυνηγάει, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ΑΠΗΝΕΙΣ και ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ εναντίον του κάθε πραγματικού ή υποτιθέμενου «εχθρού» τους. Και επειδή η κοινωνική άποψη και θέληση έχει ήδη διαμορφωθεί απολύτως ΕΧΘΡΙΚΑ προς την συγκυβέρνηση, διατηρώ την βεβαιότητα ότι ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, στο συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό της ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ανάλογα και θα δεχτεί πρωτοφανούς χυδαιότητας επιθέσεις.
Ο «Mr. NOTHING» … ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ !
Ετσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα. Πάμε τώρα και στην περίπτωση Βασιλειάδη. Νομίζω ότι έδωσα παραπάνω μία επαρκή εξήγηση του πως και γιατί ο τύπος αυτός αποφάσισε να τα βάλει ευθέως και απροκάλυπτα με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη.
Μπροστά στον στόχο της καρέκλας και της διαιώνισης στην καρέκλα, σιγά μη δεν τα έβαζε μαζί τους. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο μέγεθος, πού καταπίνει με ευκολία κάθε αντίπαλό του. Ειδικά, όταν ο αντίπαλος αυτός προέρχεται από τον πολιτικό χώρο και λέγεται «Βασιλειάδης». «Μυρμιγκάκι» είναι η οντότητα πού λέγεται «Βασιλειάδης», μπροστά στον Ολυμπιακό. Ποιος ήταν και ποιος είναι ο Βασιλειάδης, πού υψώνει τη φωνή και το παράστημά του απέναντι από τον Ολυμπιακό. Ποιος ήξερε τον Βασιλειάδη, ποιος ασχολούνταν μαζί του, πριν από την έλευση της λαίλαπας πού διέλυσε τη χώρα, καταλαμβάνοντας την εξουσία με τον πιο απατηλό τρόπο ;
Ο κύριος «Τίποτας» ήταν ο Βασιλειάδης, ο Mr. Nothing. Ενας ακόμα «Τίποτας» από τους πολλούς του καθεστώτος, πού εξ αιτίας και μόνο της υπακοής του στις εμμονικές παρορμήσεις του αρχηγού, «έγινε» και … υφυπουργός.
Αυτός λοιπόν ο «Τίποτας», έβγαλε και … ανακοίνωση εναντίον του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού.
ΤΡΙΧΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ
ΠΕΡΙ … «ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΤΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ
Από εκατόν είκοσι έξι λέξεις αποτελείται η ανακοίνωση Βασιλειάδη. Εκατόν είκοσι έξι αρλούμπες, εκατόν είκοσι έξι λέξεις βουτηγμένες στην παραχάραξη της πραγματικότητας, την ΨΕΥΤΙΑ, την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και στην απεγνωσμένη προσπάθεια δημιουργίας απατηλών εντυπώσεων.
Ποιό είναι το βασικό επιχείρημα Βασιλειάδη, το οποίο αναμασούν και επαναλαμβάνουν οι «επτά άστεγοι» ; Ότι με την ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΥΣ από ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, «διαμορφώνονται συνθήκες ισονομίας γιά το πρωτάθλημα» !
Δεν υπάρχει πιο υποκριτικό, πιο γελοίο επιχείρημα γιά να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Ποια ισονομία, τσαμπουνάτε, μωρέ ; Είναι ισονομία να βάζει ο ένας τα ωραία του εκατομμύρια, από ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ και τα έσοδά του για να αγοράζει παίκτες, να κάνει μεγάλες μεταγραφές και να στήνει ομάδα Ευρωπαϊκού επιπέδου και να έρχεστε εσείς να μοιράζετε ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ σ’ αυτούς πού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, με τον απώτερο στόχο και σκοπό να χτυπήσουν τον ΑΥΤΟΤΕΛΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ πού … «χαλάει την πιάτσα» ;
Ποια ισονομία τσαμπουνάτε, όταν ένας ξοδεύει γιά να φτιάχνει ομάδα και οι ανταγωνιστές του χρησιμοποιούν ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, από ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ έως ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, με την αρωγή και προστασία της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ γιά να ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ και την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;
ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι όταν ένα κράτος χρηματοδοτεί αυτούς πού ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και χρωστάνε «της Παναγιάς τα μάτια» γιά να μπορούν να συναγωνιστούν αυτόν πού ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και δεν χρωστάει πουθενά ;
ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι η πάση θυσία ποδηγέτηση της αθλητικής λεγόμενης Δικαιοσύνης με ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ πού φέρνετε μεσάνυχτα στη Βουλή, για να κρατήσετε τους «αρεστούς» ( γιατί, άραγε ; ) δικαστές στις καρέκλες τους ;
ΙΣΟΝΟΜΙΑ είναι η ( ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ) «τακτοποιημένη» ΤΥΠΙΚΗ παρουσία «αλαφροϊσκιωτων» δήθεν αρχιδιαιτητών, ενώ στην ουσία η διαιτησία διοικείται από ανθρώπους – ΠΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ των ΓΝΩΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ;
Ετσι ερμηνεύετε την έννοια της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ στα χωριά σας ; Α ;
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
ΟΥΤΕ ΤΟ … ΜΙΣΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο «ΚΟΣΜΟΣ» ΣΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ !
Ξέρεις όμως, ρε Βασιλειάδη ( και συγνώμη γιά τον ενικό, αλλά δεν μου πάει να σου μιλάω στον πληθυντικό, αν με καταλαβαίνεις ) τι ήταν αυτό πού με … εξιτάρισε περισσότερο ; Η τελευταία φράση της «απάντησής σου» στον Ολυμπιακό. Το απίθανο … «αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει» !!!
Καλά, συγνώμη, αλλά δεν ξέρω αν είχες φάει καλά ή πεινούσες, την ώρα πού το έγραφες αυτό.
ΠΟΙΟΝ να … κρίνει μωρέ ο κόσμος ; Τον … Ολυμπιακό; Ο Ολυμπιακός ΚΡΙΝΕΤΑΙ και … παρακρίνεται ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ μέσα στα γήπεδα. Ο Ολυμπιακός έχει τον ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, πού είναι ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ όχι του δικού σου κόσμου ( εσύ δεν έχεις κανένα ) αλλά ολόκληρης της κυβέρνησής σου, μαζί του σύριζα και του Καμμένου. Αναρωτήθηκες άραγε αν αυτή τη στιγμή πού μιλάμε οι … οπαδοί σας γεμίζουν το μισό Καραϊσκάκη; ( Καλά οι Καμμένοι ούτε το γήπεδο της Αθηναϊδας στην Κυψέλη δεν γεμίζουν ).
Ποιος κόσμος λοιπόν θα κρίνει ΠΟΙΟΥΣ ; Αυτοί πού ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ από τον ΚΟΣΜΟ, είστε εσείς. Αυτοί πού θα ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ στον ΚΟΣΜΟ είστε εσείς, ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Αυτοί πού θα έχουν πρόβλημα με τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ είστε ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ, κατ’ αποκλειστικότητα και μοναδικότητα. ΕΣΑΣ θα κρίνει ο κόσμος και βέβαια, δεν σου λέω τίποτα καινούργιο γιά τα μαντάτα. Τα ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ από τον μεγάλο ως τον τελευταίο συριζανελήτη. Άλλο αν δεν σας συμφέρει να το παραδεχτείτε και απεγνωσμένα τραβάτε την ιστορία όσο πάει , προσδοκώντας ποιος ξέρει ποιόν … από μηχανής Θεό, να κατέβει επί γης να σας σώσει.
Ο Ολυμπιακός κρίνεται επί αγωνιστικής και μόνο βάσεως. Οσο γιά τον Βαγγέλη τον Μαρινάκη … εντάξει, έλα τώρα, μη μου πείς ότι δεν ξέρεις, ότι δεν έχεις αντιληφθεί ότι ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ στις εκλογές θα μαζέψει από μόνος του τόσους σταυρούς, όσους ΚΑΝΕΙΣ από τον συρφετό σας. Και τότε θα αντιληφθείτε, ΟΛΟΙ ΣΑΣ, πόσο ΛΑΘΟΣ κάνετε, με το να προσπαθείτε, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΣΤΙΚΑ, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΑ, να βάλετε τον Βαγγέλα απέναντί σας, προσδοκώντας ότι θα σας ψηφίσουν οι … οπαδοί όλων των άλλων ομάδων !
Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε, λέω εγώ. Και όταν έρθει η ώρα, θα ξυπνήσετε απότομα και καταϊδρωμένοι.
ΟΙ … ΜΙΚΡΟΙ «ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ» !
Δεν ξέρω αν τα έμαθες τα καινούργια, Βασιλειάδη. Θα στα πω εγώ να τα μάθεις. Σε μια σοβαρή καταγγελία ενώ είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για τη φωτιά στο Μάτι με τους 91 νεκρούς, έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Χθες ο Κοντονής κατελήφθη στον Άρειο Πάγο να επισκέπτεται κρυφά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ήρθε χωρίς να ειδοποιηθεί κανείς καθώς η κάμερα της ΕΡΤ που υπήρχε ήταν για άλλο λόγο. Τελικά η κάμερα αποσύρθηκε. Πρόκειται για εντεταλμένη παρασιώπηση μιας κυβερνητικής παρέμβασης που είναι εξόφθαλμη».
Κατάλαβες, Βασιλειάδη ; ΑΥΤΟΙ είστε. Ο καθένας σας κρύβει μέσα του ένα μικρό «Κοντονή». Μια παρεούλα μικρών «Κοντονήδων». Αυτοί είστε και δεν πρόκειται να αλλάξετε ποτέ.
ΕΡΤ : ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ !
Αναρωτιέμαι, αυτοί πού διοικούν την ΕΡΤ, έστω και αν ως διορισμένοι είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του Μαξίμου, έχουν πάρει χαμπάρι ΣΕ ΤΙ ΡΙΣΚΟ εκτίθενται και σε τι περιπέτειες κινδυνεύουν να πέσουν, διοχετεύοντας ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ σε ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ υπό συνθήκες ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ;
Πιστεύουν ότι όλα αυτά θα … ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ, όπως συνέβαινε ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ; Είναι δυνατόν σε ΠΑΕ με μπάτζετ πού φτάνει με το ζόρι τα ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ από ΚΡΑΤΙΚΟ ( ή Δημόσιο, αν σας βολεύει ) με … ΤΕΣΣΕΡΑΜΙΣΙ ; Μιάμιση φορά πάνω, ρε ; Είστε με τα καλά σας ; Τι θα λέτε ρε όταν έρθει η ώρα της ΚΡΙΣΕΩΣ ; Πως θα δικαιολογείστε ; Ότι … «εκτελούσατε εντολές ανωτέρων» ;
Να σας πω λοιπόν ένα νέο. Η δικαιολογία αυτή ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ. Πέθανε από την Δίκη της Νυρεμβέργης, όταν την χρησιμοποίησαν οι ΝΑΖΙ αξιωματικοί. Ολοι στο Χίτλερ τα έριχναν, ότι εκτελούσαν εντολές του, αλλά τελικά δεν γλίτωσαν την κρεμάλα και τα μπουντρούμια.

Διαβάστε επίσης