Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι έτυχε στο Θρύλο ο πιο δύσκολος αντίπαλος, αλλά όχι και ο ακατάβλητος

Πάλι έτυχε στο Θρύλο ο πιο δύσκολος αντίπαλος, αλλά όχι και ο ακατάβλητος
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - 16:04
*** Σε δίλλημα βρίσκεται ο Τσίπρας, από ποιο σημείο της χώρας θα βγάλει το διάγγελμα γιά την «έξοδο από τα Μνημόνια» ! Βρίσκεται ανάμεσα σε Καστελόριζο και Πνύκα, λένε οι πληροφορίες.
Νομίζω ότι μπορώ να προτείνω εναλλακτικά, δύο πιο κατάλληλες τοποθεσίες.
Γαϊδουρονήσι, ή Μαλακάσα !
*** Είδηση : Στα σκαριά το pao pride !
Συζητήθηκε, έμαθα σε μία από τις πρόσφατες συναντήσεις του Αλαφούζου με τον Παπαρίμ, ο οποίος δεν είχε καμία αντίρρηση.
Μόλις βάλει τα λεφτά και αγοράσει τις μετοχές, θα προχωρήσει στο σχετικό πρότζεκτ.
Διάχυτη η αισιοδοξία στο διαδίκτυο, αλλά η υπερβολή και η υπεραισιοδοξία βλάπτουν
Να λοιπόν, ο επόμενος αντίπαλος του ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Μπάρνλεϋ είναι, ομάδα της Αγγλίας, όχι συχνά εμφανιζόμενη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι αλήθεια. Όπως αλήθεια είναι, ότι η Μπάρνλεϋ ( ή «Μπέρνλι» γιά όλους τους άλλους ) δεν ανήκει, ούτε ανήκε ποτέ στην κουστωδία ( = Elite ) των πολύ μεγάλων και πλούσιων ομάδων της «Γηραιάς Αλβιώνος». Δεν είναι ομάδα του Μάντσεστερ, ούτε του Λίβερπουλ, ούτε καν του Λονδίνου. Η έδρα της είναι το ... Μπάρνλεϋ, πόλη της κεντρικής Αγγλίας, πού έχει – δεν έχει 75.000 κατοίκους. Παρά ταύτα – πού έλεγε και ο Αλαμάνος – έχει γήπεδο χωρητικότητας 22546 θεατών. Γιά μένα, αυτό είναι στοιχείο πού δείχνει την σημασία πού δίνουν στο ποδόσφαιρο και την ομάδα τους οι ... «Μπερνλίτες» ...
Αυτά, σαν εισαγωγή. Οι φίλοι μου στο διαδίκτυο, φάνηκαν λίαν ικανοποιημένοι από την κλήρωση, στην πλειοψηφία τους. Προτιμούσαν την Μπάρνλεϋ από την Μπουγιουκχεσίρ, ομάδα του Ερντογάν εκ Τουρκίας. Δεν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους αυτής της προτίμησης. Διότι η Μπουγιουκχεσίρ, η οποία τελικώς Μπουγιουκχέστηκε από την Μπάρνλεϋ, δεν υπερέχει σε κανένα στοιχείο από την αντίπαλό της και δικαίως αποκλείστηκε. Εγώ αντιθέτως θα προτιμούσα την Μπουγούκχεσιρ, διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλή όσο η Μπάρνλεϋ.
*** Ως εκ τούτου, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την αντίθεσή μου προς κάποιους φίλους ( φίλους ... «φεϊσμπουκικούς», εννοείται, διότι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φίλοι στην κανονική μας ζωή δεν είναι χιλιάδες, αλλά πολύ ολίγοι ). Τέλος πάντων, για να μην πολυλογούμε, ο φίλος George Kotopoulis εμφανίζεται λίαν αισιόδοξος : «Όταν έχω κερδίσει στο Φάληρο ομάδες πολύ μεγαλύτερες της Μπέρλιν δεν φοβάμαι».
Μάλιστα. Κατ' αρχήν, αγαπητέ, δεν λέγεται Μπέρλιν, άρα δεν είναι ... γερμανική, ούτε και έχει κάποια άλλη σχέση με το ... Βερολίνο. Για το δεύτερο επιχείρημά σου συμφωνώ, αλλά από την άλλη, έχω να παρατηρήσω ότι μέσα στο Φάληρο ... εντάξει, αλλά βλέπεις στη διοργάνωση αυτή οι αγώνες είναι ... δύο. Εχουμε και ρεβάνς στο Μπάρνλεϋ, δηλαδή.
*** Πάμε παρακάτω, Χαράλαμπος Αντωνάτος λέγεται ο φίλος πού γράφει : «Μ.Γιουν./Ρεάλ Μαδρίτης./Άρσεναλ κλπ....ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΠΕΡΝΛΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!»
Μα, αγαπητέ, αν η πρόκριση παιζόταν με ομάδα του «τι να μας πεί τώρα η Μπέρνλι», σε τι χρειάζονταν η προσοχή και η σοβαρότητα ;
Και έρχεται καπάκι το σχολιάκι του Angelos Ioannou : «Σωστά αυτά που λες όμως από την άλλη λύγισε κοτζάμ Λίβερπουλ στο Φάληρο. Ε ναι ρε φίλε έχω την απαίτηση να περάσω την οποία μπέρνλυ» !
*** Ε, αφού ο φίλος μου «έχει την απαίτηση», τότε η ομάδα έχει την υποχρέωση να περάσει την όποια Μπέρνλυ. Την «όποια», λέμε και όχι τη συγκεκριμένη Μπέρνλυ, πού ήταν ΕΒΔΟΜΗ πέρυσι στη βαθμολογία, πάνω από ομάδες με τεράστια ονόματα στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Αναρωτιέμαι, όμως, αν η «απαίτηση» ενός φίλου μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό κίνητρο γιά την πρόκριση, αν παράλληλα δεν υπάρχει και η ίδια απαίτηση από την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες. Πού είμαι βέβαιος ότι αυτή ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ, άρα όλες οι άλλες ΠΕΡΙΤΤΕΣ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ.
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ... «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΡΝΛΕΫ» ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ !
Και έρχομαι τώρα σε ένα άλλο μήνυμα, πολύ ενδιαφέρον και χαρακτηριστικό, του φίλου Χρήστου Ταραχόπουλου ( όπως υπογράφει ) :
«Μπέρλιν για Ολυμπιακό δεν υπάρχει. Όταν είχαμε ομαδάρα κερδίζαμε ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΛΥΩΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΠΟΡΤΟ ΑΓΙΑΞ ΓΑΛΑΤΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΜΠΕΡΝΛΙ ΓΕΛΑΓΑΜΕ.ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ».
Ακου λοιπόν φίλε Ταραχόπουλε, για να ακούσουνε και οι άλλοι φίλοι, όλοι μαζί.
Η Μπέρνλυ πού λες ότι «δεν υπάρχει» έχει ιδρυθεί το 1882. Είπες τίποτα ;
Η Μπέρνλυ πού «δεν υπάρχει», έχιε κατακτήσει ΔΥΟ πρωταθλήματα ΑΓΓΛΙΑΣ, ΔΥΟ Σούπερ Καπ ΑΓΓΛΙΑΣ και ένα ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΑΓΓΛΙΑΣ.
Η Μπέρνλυ πού λες ότι δεν υπάρχει, έχει αποκτήσει στις μεταγραφές έως τώρα παίκτες όπως ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας Τζόν Χαρτ από τη Μάντσεστερ Σίτυ με 3,5 εκατ. ο μουντιαλικός Ματέϊ Βίντρα της Ντέρμπι με 12 εκατομμύρια, ο αμυντικός ογκόλιθος Μπέν Γκίμπσον της Μίντλεσμπρο με 17 εκατομμύρια και άλλους.
Ακόμα διαθέτει ποδοσφαιριστές όπως ο Ααρών Λέννον της Εβερτον, ο Κρις Γούντ με χρηματιστηριακή αξία 18 εκατ. ο Τζάκ Κόρκ αξίας 15 εκατ. πού πέτυχε και το γκολ της πρόκρισης επί της Χεσίρ με σουτάρα φαλτσαριστή στη γωνία από 30 μέτρα, ο Ντεφούρ πού κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει ο Ολυμπιακός και πολλοί, πολλοί, πολλοί άλλοι.
Και κάτι τελευταίο. Η σημερινή Μπέρνλυ, κάτι ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ τύπου Σέλτικ, Σπαρτάκ Μόσχας, Βασιλείες κ.α. τις έχει ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΟ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ... ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ !
ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
Πάμε τώρα στον Ολυμπιακό. Μα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ να αποκλείσει την Μπέρνλυ. Και ξέρετε γιατί; Επειδή στο ποδόσφαιρο τα ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ παράγων πού ΕΓΓΥΑΤΑΙ την νίκη, την πρόκριση, την διάκριση, τους τίτλους. ΑΥΤΟ είναι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ΕΥΤΥΧΩΣ πού είναι έτσι, διότι άμα δεν ήταν έτσι, ο καθένας θα ήξερε ΠΡΙΝ από κάθε αγώνα ποιος θα κερδίσει. Ούτε Στοίχημα θα υπήρχε, ούτε ΠΡΟΠΟ, αλλά ούτε και ... αναγκαιότητα να γίνει καν ο αγώνας ! Θα έβγαζαν το ζευγάρι και η ομάδα πού θα είχε μεγαλύτερο μπάτζετ θα ήταν και η νικήτρια. Ανευ αγώνος. Φυσικά, σ' αυτή την περίπτωση δεν θα υπήρχαν ούτε και ... φίλαθλοι, έτσι;
Ο Ολυμπιακός και ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να προκριθεί. Άλλο όμως αυτό και άλλο το αφοριστικό ... «δεν υπάρχει Μπέρνλυ» ! Το ρεαλιστικά ξεκάθαρο στίγμα γιά την Μπέρνλυ το έδωσε ο Μάρτινς δηλώνοντας : «Είναι τυπική αγγλική ομάδα πειθαρχημένη και με καλό προπονητή. Η Μπέρνλι είναι ομάδα με πολλά πλεονεκτήματα και πολύ οργανωμένη».
Νομίζω ότι τα είπε όλα ο ΦΡΟΝΙΜΟΣ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ στα λόγια του προπονητής του Ολυμπιακού. Από κεί και πέρα, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στις επιλογές του και στην κρίση του, ως προς την αντιμετώπιση της Μπέρνλυ, και στο Φάληρο και στην Αγγλία. Όλα τα άλλα, τα υπεραισιόδοξα ή απαισιόδοξα, περιττεύουν.
Η μάλλον, γι' αυτούς πού τα ξέρουν όλα και έχουν ... απαιτήσεις, καλύτερα να απευθυνθούν στο ... πρακτορείο της γειτονιάς τους, να ποντάρουν στις προβλέψεις και εκτιμήσεις τους. Κι' από κεί και πέρα, δεν θα τους φταίει και κανένας.
ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ :
ΠΑΠΑΡΙΕΣ ολκής : «Το ... πρωϊνό του Γκιγέρμε είναι ... οι κίτρινες» !
Από τον καλό φίλο και αναγνώστη George Poulikarakos τα παρακάτω :
«Σας στέλνω την τελευταία παράγραφο από άρθρο στο ΦΩΣ, σχετικά με τον Γκιγιέρμε :
https://scontent.fath3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-0/p280x280/39390237_2171220603094190_8206248163967762432_n.jpg?_nc_cat=0&oh=7604e0baeaadc17f262b0c70d44ce5c8&oe=5BEF8E99
Την κίτρινη λοιπόν την έχει για πρωινό.
Λέει ο .... Ολυμπιακάρας.
Υπογραφή, Φως ΤΕΑΜ
Δηλαδή συγκεντρώθηκαν όλοι, έκαναν ... ΤΕΑΜ και έγραψαν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΕΛΕΧΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Αν αυτό είναι ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ εγώ είμαι έποικος του πλανήτη Δία».
Αποκάλυψη : Ο Παπασταμάτης ... δεν είναι Αεκτζής !
«Καλησπέρα Μανώλη. Ήμουν Αξιωματικός κ υπηρετούσα στο γραφείο του ΥΕΘΑ επί ΝΔ, του Σπήλιου.
Είχα υφιστάμενο με τον βαθμό του Αρχιλοχία τον Κ. Παπασταματη. Και επί ΠΑΣΟΚ ήταν εκεί.
Έφυγε (ο Θεός να το κάνει φυγή) και πήγε ΚΎΠΡΟ... Αν θυμάσαι, εκεί διαιτήτευε. Επί Μπεγλίτη, επέστρεψε πάλι στο ΥΕΘΑ. Τώρα υπηρετεί στο γραφείο του ΥΕΘΑ... Καμμένου
Μην με ονοματίσεις για όσα σου έγραψα γιατί θα το καταλάβει... Είμαι απόστρατος αυτή την στιγμή
Ευχαριστώ και συγνώμη για την ενόχληση.
Από τα γραφεία του ΥΕΘΑ δεν έχει φύγει ποτέ... Με όλες τις κυβερνήσεις επιβιώνει... Και σαν ΒΑΖΕΛΟΣ (επιβεβαιωμένο και δεν δέχομαι αμφισβήτηση φίλε Μανώλη) κόλλησε στα χανουμια».
· Σέβομαι την επιθυμία του επιστολογράφου και δεν δημοσιοποιώ κανένα στοιχείο του. Φυσικά, τα «διαδικτυακά» στοιχεία του, είναι στη διάθεση της εφημερίδας.
Κρίμα στον παίκτη !
Ο Βράνιες δείχνει να πάσχει από παιδοφιλία σε σοβαρή μορφή !
Λάθος άποψη είχα σχηματίσει μέχρι τώρα και πρέπει να το παραδεχτώ. Νόμιζα ότι ο Βράνιες ήταν απλά βλαμμένος, ένα ηλίθιο και γελοίο υποκείμενο, πού δεν ήταν και να τον πολυσυνερίζεται κανείς λόγω της διανοητικής του υστέρησης.
Βλέπω όμως ότι η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή, παθολογικά. Μιλάμε γιά ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ άτομο, πού κανονικά θα έπρεπε να είναι ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ σε σωφρονιστικό κατάστημα ανωμάλων. Ο Βράνιες είναι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ. Είναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τα ΠΑΙΔΑΚΙΑ. Η φωτογραφία του, αυτή πού ανέβασε στο ινσταγκράμ, ξεσκεπάζει και αναδεικνύει την ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ. Και πλέον, μόνον ΕΙΔΙΚΟΙ επιστήμονες και εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης δικαιούνται να ασχοληθούν μαζί του. Ο Βράνιες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.
Σερί ... τερματοφυλάκων στο ίδιο μαιευτήριο !
Αμέσως με την επάνοδό του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μπάλας Μέγερι έγινε πατέρας. Για δεύτερη φορά. Η σύζηγός του έφερε στον κόσμο ένα τρισχαριτωμένο κοριτσάκι, στο μαιευτήριο ΓΑΙΑ, από τον διακεκριμένο μαιευτήρα και επώνυμο φίλαθλο του Ολυμπιακού Δρ. Κώστα Αλεξανδρόπουλο.
Ο ίδιος μαιευτήρας είχε ξεγεννήσει πριν από λίγες ημέρες και τη σύζυγο του τερματοφύλακα του Ατρομήτου Μρκοβιτς, πού έφερε στον κόσμο αγοράκι πού ήταν και το πρώτο τους παιδί.
Την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη, ο κ. Αλεξανδρόπουλος θα αναλάβει τον τοκετό της συζύγου του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού Ναμάσκο !
Μιλάμε γιά απίστευτο ... σερί τερματοφυλάκων, πού επιλέγουν τον ίδιο μαιευτήρα.
ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ !
Υψηλού βαθμού ενδιαφέροντος και μία είδηση πού πέρασε «στα ψιλά» της ειδησεογραφίας. Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, λίγο πριν αλλάξει προεδρείο, πήρε μία ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ από καθαρά ΝΟΜΙΚΗΣ πλευράς, απόφαση.
Εκρινε ότι ΝΟΜΙΜΩΣ ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ νομικός Βασίλης Ανδρόνικος συνεργάζεται με την ΕΠΟ ως πρόεδρος της Επιτροπής Επιλύσεως Οικονομικών Διαφορών ( ΕΕΟΔ ) δηλαδή της Επιτροπής πού, μεταξύ άλλων, εκδικάζει και την υπόθεση του Λάζαρου.
Αυτή η απόφαση αποτελεί ΡΑΠΙΣΜΑ κατά του Κοντονή και του ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ, ο οποίος προβλέπει την στελέχωση όλων των δικαστικών και πειθαρχικών επιτροπών με δικαστές ενεργεία και όχι συνταξιούχους. Διάταξη πού εξ αρχής είχαμε κρίνει ως άδικη και αδικαιολόγητη, αλλά και άκρως ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ και ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ γιά τους μη εν ενεργεία δικαστικούς.
Βάση αυτής της αποφάσεως – πού σημειωτέον έλαβαν ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ δικαστικοί –το πουλόβερ αρχίζει σιγά – σιγά να ξηλώνεται και ο νόμος Κοντονή να παίρνει τον δρόμο προς τα κεί πού πρέπει να οδηγηθεί : Στα σκουπίδια του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η ... «ΚΙΝΗΣΗ – ΜΑΤ της ΕΡΤ» λέγεται ... Καραλής !
Στο μεταξύ, η ΕΡΤ έκανε μια «κίνηση – ματ», πού «προκάλεσε αίσθηση » στο ... πανελλήνιο, όπως διαβάζω σε γνωστό ΑΡΔοsiteπί. Και ποια ήταν η ... κίνηση ματ; Ότι προσέλαβε, λέει, τον γνωστό από τη NOVA Γιάννη Καραλή, γιά τις μεταδόσεις των αγώνων πού ... «κατάφερε» ( ναι, έτσι γράφει, ότι η ΕΡΤ ... κατάφερε !!! ) να ... «εξασφαλίσει τα δικαιώματα των παιχνιδιών των εφτά άστεγων» !
Και το κείμενο – διαμάντι της ανεξάρτητης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας, συνεχίζει : «Μετά από το πρώτο χτύπημα (χαχαχαχα !!! ) οι ιθύνοντες του καναλιού προέβησαν σε μία ακόμη ... «κομβική» κίνηση, καθώς φρόντισαν να ενισχύσουν το δυναμικό τους με ένα σπορτκάστερ ... «εγνωσμένης αξίας» !
Συγνώμη, ρε παιδιά, αλλά αυτό το ...«εγνωσμένης αξίας» από πού βγαίνει ; Απ' την γκλάβα σας ; Η μήπως έγιναν τίποτα εξετάσεις για σπορτκάστερ αξίας και έπιασε πολλά μόρια ; Τον ρωτήσατε κατ΄ αρχήν τον ίδιο τον Καραλή, αν σας επιτρέπει να τον κάνετε ρεζίλι ;
Τέλος πάντων, μέσα στο εμετικό κείμενο του άρθρου, μάθαμε και μία ... χρηστική πληροφορία πού δεν ήταν γνωστή σε πολλούς. Ότι ο Καραλής δουλεύει και στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, πού αν δεν κάνω λάθος, υπάγεται στον υπουργό των συριζανελητών Παππά.
Είναι δηλαδή ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, όπως και ο Καρτερός, συνεργαζόμενος με την κυβέρνηση υπάλληλος. Ε, αν δεν επιλεγόταν αυτός για την συραζαίϊκη ΕΡΤ, ποιος θα επιλεγόταν;

Διαβάστε επίσης