Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με λεφτά των συνταξιούχων για τις τσέπες των… «άστεγων»... «επενδυτών»!

Με λεφτά των συνταξιούχων για τις τσέπες των… «άστεγων»... «επενδυτών»!
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 16:16
*** Από πλευράς στατιστικής, στην έως τώρα διάρκεια του 21ου Αιώνα ο Ολυμπιακός έχει χάσει ΤΡΙΑ όλα κι' όλα πρωταθλήματα !
Και όλα, με ... ονοματεπώνυμο !
Το πρώτο, της περιόδου 2003 – 2004 ονομάστηκε «πρωτάθλημα Δούρου».
Το δεύτερο, περιόδου 2009 – 2010 ονομάστηκε «πρωτάθλημα Πατέρα».
Και το τρίτο, περιόδου 2017 2018, έχει βαφτιστεί «ΧΑΡΤΙΝΟ πρωτάθλημα».
*** 10 + 10 εκατομμύρια «θα» βάλει ο Πεϊρότζ στον Παναθηναϊκό.
Θα του τα δώσει δανεικά ο Τσάκας.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΤ
Πρωτοφανής και ανεπανάληπτη παγκοσμίως η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου !
Αρχίζει λοιπόν το νέο πρωτάθλημα ; Σαν ψέματα μου φαίνεται. Θα μου πείτε, ίσως, «ψέματα, την εποχή του σύριζα, είναι δυνατόν ;» Συμφωνώ μαζί σας. Γι' αυτό και μάλλον ... δεν είναι ψέματα.
Τώρα βέβαια, ότι το πρωτάθλημα «αρχίζει» από σήμερα, δεν σημαίνει και πως θα τελειώσει ... κανονικά. Δεν σημαίνει καν ότι θα συνεχιστεί μέχρι τέλους, χωρίς διακοπές περιπέτειες και ταλαντώσεις. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει σήμερα, τι τον περιμένει αύριο.
Παίρνω σαν βάση συζητήσεως και διαλογισμού λοιπόν, ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει σήμερα. Με ποιες προϋποθέσεις, με ποιους κανόνες, με τι προοπτικές ; Μωρέ εμείς ξεκινάμε τώρα να παίζουμε, όλα τ' άλλα θα τα βρούμε στο δρόμο. Εχουμε ... καιρό μπροστά μας.
Ετσι σκέπτονται και μη σας φαίνεται παράξενο. Αυτά πού λείπουν και ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ γιά πάντα, είναι η ΣΥΝΕΠΕΙΑ, η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Όλα τα άλλα, βρίσκονται ... στο δρόμο. Πόσες ομάδες πέφτουν πόσες ανεβαίνουν, με τι τρόπο θα γίνεται η διαδικασία, ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες. Όλα αυτά, θα ... βρεθούν εν καιρώ. Δεν θέλω ... βιασύνες και πάμε να παίξουμε μπάλα τώρα.
Ένα πράγμα μόνο δεν ξεπερνιέται, φίλοι μου. Ότι αυτή την έναρξη του πρωταθλήματος ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Κα όχι μόνον εμείς, πού εν πάση περιπτώσει είμαστε άνθρωποι του χώρου, πού αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Όχι, την πληρώνουν και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, οι απλοί πολίτες, πού δεν θέλουν καν να ασχολούνται, όχι και να ... πληρώνολυν από πάνω γιά να δείχνει η ΕΡΤ τους αγώνες του ... Αγρινίου, της Λαμίας, της Ξάνθης με τα ... πηγάδια ( στο ταμείο ) και του Ατρομήτου με τα διακόσια εισιτήρια κατά μέσο όρο. Αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό, το ΣΤΙΓΜΑ θα έλεγα ( με όλες τις έννοιες ) της έναρξης του πρωταθλήματος.
Ξέρετε λοιπόν ΠΟΣΑ θα πληρώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ( μέσω της ΕΡΤ ) για τη μπάλα στο τριήμερο Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ;
Κρατηθείτε : ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, ΕΞΗΝΤΑ ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !
Και αναλύω. Η ΕΡΤ – όπως ανακοινώθηκε – θα πληρώνει 267.000 ευρώ γιά κάθε τηλεοπτική μετάδοση αγώνα των ΕΠΤΑ «ΑΣΤΕΓΩΝ» τάχα τες ΠΑΕ. Και πού θα τα βρεί η ΕΡΤ πού «δεν έχει σκοπό το κέρδος», όπως μας διευκρίνισε ο Βασιλειάδης ; Μα, από τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα λεφτά, από τα οποία ΖΕΙ και αυτή και οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ συνεργάτες της. Από τα λεφτά των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, των ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ, των ΑΝΕΡΓΩΝ, όλων ημών, πού ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΝΗΘΙΚΑ και ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ γιά να ζεί και να διατηρείται ένα ΞΕΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ της πολιτικής εξουσίας.
Να τα πούμε πιο αναλυτικά. Εχουμε ΔΥΟ αγώνες αστέγων σήμερα. Το Παναιτωλικός – Ατρόμητος ( σημειώσατε χι ) με το οποίο και ανοίγει η αυλαία της τραγωδίας και το Απόλλων – Λάρισα, στο ντέρμπι της ημέρας.
Αυτοί δηλαδή πού θα κονομήσουν πρώτοι – πρώτοι (ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ) θα είναι ο Παναιτωλικός του υγιεινού επενδυτή Κωστούλα και ο Απολλωνάκιας, ο πιστός φίλος του Νιάου.
Για αύριο, έχουμε το Ξάνθη – Παναθηναϊκός, ( άλλο ... χι βλέπω εγώ ) όπου θα τα τσεπώσει ο γνωστός «περίεργος» της πάλαι ποτέ «παράγκας».
Και τέλος, την Δευτέρα θα έρθει η σειρά του άλλου μεγάλου Νιαουϊστή, της Λαμίας.
Αυτή είναι η σειρά με την οποία θα ΔΙΑΣΠΙΘΙΣΤΕΙ το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ σε μία προσπάθεια της συγκυβέρνησης να ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ τη ΑΝΤΟΧΗ του ΝΟΜΙΚΟΥ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ συστήματος : Συντελείται το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ της ΑΠΙΣΤΙΑΣ ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού;
Ελπίζω τουλάχιστον ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ οι εισαγγελείς, γιά να λέμε πως κάτι έχουμε να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ γιά το μέλλον της ελληνικής Δικαιοσύνης.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ
Μερικές ερωτήσεις γιά την συμφωνία πού επέβαλαν οι συριζανελήτες
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΩΝ Η ΤΗΝ ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ;
Πάμε παρακάτω. Και επειδή ΠΟΛΛΑ ακούγονται στην πιάτσα, είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω μερικές ερωτήσεις σχετικά με την «συμφωνία» μεταξύ ΕΡΤ και «αστέγων» ΠΑΕ.
Ερώτηση. Υπάρχει καμία ΣΥΜΒΑΣΗ, έγγραφη και επίσημη μεταξύ τους ; Αν υπάρχει, ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙ ; Γιατί δεν δίνεται στη δημοσιότητα ; Υπάρχουν λόγοι να κρατείται κρυφή ; Αν υπάρχει, ξαναλέω, γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ( ακόμα, τουλάχιστον )
Ερώτηση. Εχει στείλει η ΕΡΤ κάποιο ΕΓΓΡΑΦΟ πού να αναφέρεται στις ΡΗΤΡΕΣ οι οποίες κατά δήλωση των αρμοδίων ψευτών της κυβέρνησης θα ... «ισχύουν» ; Ελα, Βασιλειάδη, μην ... τσακιστείς κι' όλας να μου απαντήσεις. Μπορώ να τις ... περιμένω όσο θέλεις, αρκεί κάποτε ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ.
Αν υπάρχουν, όμως, σου ζητώ συγνώμη γιά το συγκεκριμένο. Αλλά ΑΝ υπάρχουν, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ στον κοσμάκη ;
Ερώτηση. Τα χρήματα πού δεσμευτήκατε ( στο μέτρο της υλοποίησης των δεσμεύσεων πού αναλαμβάνει ο σύριζα, εννοώ ) να δώσετε στους άστεγους, έχετε βρεί τον τρόπο με τον οποίο ... ΘΑ τα δώσετε ; Θα τα δώσει απ' ευθείας η ΕΡΤ ( και να δω ποια πουλάκια από τη διοίκησή της θα βάλουν την ..υπογραφάρα τους ! ) σε κάποιου είδους «κεντρικής διαχείρισης» ( τρέχα γύρευε ) ή θα μοιραστούν στις επτά ομάδες, οπότε η κάθε μία θα εισπράξει με όποιο τρόπο ... μπορεί και δύναται ;
Κι' αν δεν δοθούν; Η, αν δοθούν ΛΙΓΟΤΕΡΑ απ' τα συμφωνημένα ; Η, αν επιβληθούν τίποτα μειώσεις με τη μορφή προστίμων για όποιον άστεγο τολμήσει να μην υπακούσει στη γραμμή της κυβέρνησης, με ποιο τρόπο και με ποια ΕΓΓΡΑΦΗ και ΕΠΙΣΗΜΗ συμφωνία θα επιβληθούν; Αλήθεια, υπάρχουν τίποτα ΡΗΤΡΕΣ και γι' αυτό, έγγραφες και υπογεγραμμένες ;
Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ
Τώρα, για το πόσες ανέβουν και πόσες κατέβουν, μπέσα σου μιλάω, Βασιλειάδη, ΧΕΣΤΗΚΑ προσωπικά. Δεν είναι ΕΚΕΙ το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, πού διαρκώς γεννάει προβλήματα. Το σημερινό πρόβλημα, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ, Βασιλειάδη. Είστε εσείς πού ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, αλλά θέλετε να παρεμβαίνετε παντού, γιατί αυτή είναι η μεντιαλιτέ σας. Να παρεμβαίνετε, να άρχετε, να κάνετε τα κουμάντα, να ΧΑΛΑΤΕ Ο,ΤΙ ΣΩΣΤΟ υπάρχει, ακριβώς γιά να δείξετε ότι ... ΜΠΟΡΕΙΤΕ να χαλάσετε τα πάντα.
Να σου πω όμως κάτι τελευταίο, να το θέσεις και σαν ... θέμα αν θέλεις στο επόμενο ... υπουργικό συμβούλιο πού θα μετάσχεις : ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ... ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΑ ... «ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ»
Μετά το διάγγελμά του προς το φίλαθλο ελληνικό λαό, ο «Lamojo» Περρέϊρα ανακοίνωσε τους διαιτητές των αγώνων της 1ης αγωνιστικής, πού όρισε ο Τριτσώνης.
Αν τους δεί κανείς συνολικά, θα αντιληφθεί ότι πρόκειται γιά ένα κράμα καλών – κακών, παλιών – νέων, έμπειρων – άπειρων, χιλιοτραγουδισμένων και ολιγοτραγουδισμένων, Αεκτζήδων και Παοκτζήδων.
• Στο Ολυμπιακός – Λεβαδειακός γιά παράδειγμα, όρισαν τον Κουμπαράκη, πού λέγεται ότι είναι ... «κουμπαράκι» του Γιαννάκη !
• Στο Ξάνθη - Πόα, τον πολύπειρο και πολυχρησιμοποιημένο όπου δεί παοκτζή Σιδηρόπουλο.
• Στο Πάοκ – Αστέρας Τρίπολης, τον Κουτσιαύτη, πού ανήκει στην ΕΠΣ του γνωστού Βράκα.
• Στο Παναιτωλικός – Ατρόμητος ( χι ) τον γκαφατζή Κομίνη, σε πρώτη εμφάνιση μετά την θεραπεία.
( Εδώ συγχωρεί ο θεός, δεν θα συγχωρούσε ο ... Τσάρος ; Ειδικά αν η μετάνοια είναι ειλικρινής, έτσι; )
• Στο Πανιώνιος – ΟΦΗ, τον βοηθό της συμφοράς Ευθυμιάδη, πού μέχρι τότε θα έχει πάρει το γράμμα.
Και σιγά μην τον έβγαζαν δηλαδή τον Ευθυμιάδη, όταν έχει από πίσω του φανατικούς θαυμαστές και υποστηρικτές, όπως τον Μελισσανίδη και τον Κοντονή.
• Όχι, τον Απτόσογλου δεν τον έβαλαν πουθενά. Στο επόμενο τεύχος αυτός. Μαζί με Βάτσιο ή Ευαγγέλου, για να συμπληρωθεί το σετάκι.
ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ Η ΞΑΝΘΗ !
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕ
Μάλιστα, κύριοι. Η ΠΑΕ Ξάνθη, λέει, ανακοίνωσε ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία θύρα του γηπέδου, γιά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Προσέξτε τη διατύπωση : «ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ εισιτήρια», λέει, δεν λέει ότι δεν θα εκδώσει. Και το ερώτημα πού τίθεται είναι, αν η ΠΑΕ Ξάνθη έχει και προσπαθεί να ξεπεράσει, πρόβλημα ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ γιά την ενέργειά της αυτή.
Εχω την πεποίθηση, χωρίς να είμαι βεβαίως νομικός, ότι καμία ΠΑΕ δεν μπορεί να μην εκδώσει εισιτήρια για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της, πού βεβαίως συμπεριλαμβάνεται στα δημόσια θεάματα και εμπίπτει στη σχετική νομοθεσία. Αν η ΠΑΕ Ξάνθη δεν εκδώσει εισιτήρια, σημαίνει ότι ΣΤΕΡΕΙ αυταρχικά και χωρίς κανένα δικαίωμα από ένα ΦΙΛΑΘΛΟ, φίλο του ποδοσφαίρου, τη δυνατότητα να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, καταβάλλοντας το ανάλογο τίμημα, ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΕΑΜΑ. Εχει το δικαίωμα γιά κάτι τέτοιο;
Αλλά είναι και το άλλο. Αν η ΠΑΕ Ξάνθη ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ, πού σημαίνει και πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ κανένα εισιτήριο, ΣΤΕΡΕΙ και ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, το ελληνικό ΔΗΜΟΣΙΟ, από το ΠΟΣΟΣΤΟ πού του αναλογεί βάση της κειμένης νομοθεσίας ! Και εδώ πρέπει να πούμε ότι από την τιμή του κάθε εισιτηρίου, ένα ποσοστό κοντά στο 50 % προορίζεται γιά διαφόρους προορισμούς, εκτός ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ πού πάει κατ' ευθείαν στο δημόσιο ταμείο.
Εχει το δικαίωμα η ΠΑΕ Ξάνθη και η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕ, να κάνει αυτή την ενέργεια και δη, γιά λόγους περίεργους, ανεξιχνίαστους, μπερδεμένους, αναδύοντες οσμές ύποπτων σκοπιμοτήτων ;
Εντάξει, καταλαβαίνουμε και κατανοούμε, ότι με τα 270 περίπου χιλιάρικα πού ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ από την ... «ΕΡΤ» ( δηλαδή ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ) η ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει καμία ανάγκη από το πενιχρής αξίας τίμημα εισιτηρίου, πού σε διαφορετική περίπτωση ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ. Όμως εδώ δεν μιλάμε γιά το τι συμφέρει και τι δεν συμφέρει οικονομικά τον κάθε επενδυτή της κάθε ΠΑΕ. Εδώ μιλάμε γιά το ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ και τι πρέπει να γίνεται σε οποιαδήποτε ευνομούμενη πολιτεία.
Βεβαίως, μην περιμένει κανένας από τους εισαγγελείς και αθλητικούς δικαστές πού παρέμειναν στις θέσεις τους χάρις στην τροπολογία Βασιλειάδη – Κοντονή, να ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, έστω με την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ της ενέργειας της ΠΑΕ Ξάνθης. Για ποιο λόγο να το κάνουν, δηλαδή ;
NO POLITICA ? NO !
«Κε Μανώλη, το no politica ΔΕΝ ισχύει πλέον, ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Ο ΜΠΟΥΛΗΣ δημιουργήματος των ΑΡΔακίων ΜΜΕ (παναγιωταρέα & σινάφια τους), στην Ιθάκη, χαρακτήρισε τον Άρη Βασιλόπουλο ως γαύρο αντί να ΜΗΝ εμπλακεί στο ζήτημα, με μόνο στόχο να μειώσει τον οργανισμό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Αλλά δεν είπε για τους τραμπουκισμούς που είχε/έχει ο Άρης σωρηδόν, όπως και ΠΟΛΛΟΙ κάτοικοι της περιοχής...
Πλέον το no politica ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, όσο οι "εντολοδόχοι" κυβερνώντες ασχολούνται σε ΜΟΝΟ ένα άθλημα με σκοπό το διαμελισμό μιας ΟΜΑΔΑΣ ...» (Costa Kosta Costelus November )
*** Μα σοβαρά τώρα. Υπάρχει έστω και ένας Πού να πιστεύει πως, αν αλλάξει η κυβέρνηση θα ξαναπάρει η Αεκούλα έστω και χάρτινο τίτλο και θα ξαναπαίξει ο Πάοκ Τσάμπιονς Λιγκ ;
*** Διάβασα την δήλωση Παπαπέτρου γιά τον Αγραβάνη, ότι δεν έχουν όλοι την ίδια μόρφωση. Δεν ξέρω ποιος την έχει πιο μεγάλη ( τη μόρφωση ) αλλά είμαι σίγουρος ότι ο ( πρώην ) Ιωάννης) Παπαπέτρου, έχει ήδη ... ΠΑΡΑ/ΜΟΡΦΩΘΕΙ !
Από Ολυμπιακάρας, έγινε ΑΡΧΙ/ΒΑΖΕΛΟΣ.
*** Πανηγυρίζουν κάποιοι, γιατί «η Αεκ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τους ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΥΣ Ομίλους».
Λες και αυτοί είναι πού θα ... βάλουν κανένα ευρό στην τσέπη τους !
*** "Κατά μάνα κατά κύρη κατά γιο και θυγατέρα". Αυτή η παροιμία μου ήρθε στο μυαλό μου ψες βράδυ, όταν άκουσα τις δηλώσεις του προπονητή της Μπέρνλι, πως αδικήθηκε η ομάδα του από το διαιτητή. Έτσι εξηγείται το βρόμικο παιχνίδι αυτής της ομάδας, που σε κάθε φάση έκαναν φάουλ και διαμαρτύρονταν κιόλας. Δεν έχω ξαναδεί αγγλική ομάδα να παίζει τόσο θέατρο και τόσο αντιαθλητικά. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και επιθυμώ να συνεχίσει έτσι. Φουρτούναρος....όταν πήγαινε η μπάλα στον Κώστα, φουρτούνα έπιανε τους ξυλοκόπους... Παρασκευή Παρασκευάς» ( poros20142014@yahoo.gr )
*** Μη μου πείτε τίποτα γιά ... «χι» στο Αγρίνιο και στα Πηγάδια του Πανόπουλου, γιατί θα ... «πηδηχτώ απ' το παράθυρο» ! Χαχαχαχα ...

Διαβάστε επίσης