Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Άγγλοι απέδειξαν πως διαθέτουν πραγματική δημοσιογραφική συνείδηση!

Οι Άγγλοι απέδειξαν πως διαθέτουν πραγματική δημοσιογραφική συνείδηση!
Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018 - 15:42

ΑΡΔΟΛΟΓΙΟΝ 2018 : ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΜΕ

Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ... ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΡΔΟΜΜΕΜΕΔΕΣ

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η τεράστιας κυκλοφορίας Daily Mail ζήτησε συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα ΨΕΜΑΤΑ πού είχε δημοσιεύσει, ΠΡΟΦΑΝΩΣ παρασυρμένη από «πληροφόρηση» πού είχε από ΝΤΟΠΙΟ ΑΡΔοΜΜΕμέ, με το οποίο προφανώς διατηρεί κάποιου είδους συνεργασία ανταλλαγής «ειδήσεων». Η ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη της ήταν η εξής: «Σε άρθρο της 25ης Αυγούστου μεταφέραμε ισχυρισμούς ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης «εισέβαλε στο γραφείο του διαιτητή» κατά τη διάρκεια του αγώνα για το Europa League, μεταξύ της Μπέρνλι και του Ολυμπιακού. Αν και δημοσιεύτηκε με καλή πίστη, αποδεχόμαστε τώρα ότι ο ισχυρισμός ήταν λανθασμένος. Ζητούμε συγνώμη από τον κ. Μαρινάκη για κάθε δυσφορία που του προκαλέσαμε».

Είναι προφανές, ότι από το ΙΔΙΟ ΔΙΚΤΥΟ (παρα)πληροφόρησης ξεγελάστηκε και η επίσης βρετανική εφημερίδα Burnley Mail, η οποία με τη σειρά της αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, με το εξής κείμενο: «Ένα άρθρο στις 25 Αυγούστου έκανε λόγο για παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο χώρο των αποδυτηρίων των διαιτητών κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League μεταξύ της Μπέρνλι και του Ολυμπιακού. Αν και δημοσιεύθηκε με καλή πίστη, αποδεχόμαστε τώρα ότι ο ισχυρισμός αυτός ήταν λανθασμένος. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Μαρινάκη για οποιαδήποτε δυσφορία που προκάλεσε».

Βεβαίως, και οι δύο έγγραφες συγγνώμες είναι γραμμένες και δημοσιευμένες στο ίδιο μοτίβο, πού κατ' εμέ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ την πληροφόρησή τους ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ, πού δεν μπορεί να είναι άλλη, από τα γνωστά ΜΜΕ πού χρηματοδοτούνται απροκάλυπτα ή κεκαλυμμένα είτε από τους Ρώσους, είτε από τον ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για τα ίδια ΜΜΕ, πού δεν παύουν, δεν σταματούν στιγμή από του να απεργάζονται την κάθε είδηση πού αφορά τον Ολυμπιακό και να την παρουσιάζουν όσο το δυνατόν ΑΡΝΗΤΙΚΑ, προσπαθώντας να διατηρούν το ίδιο αντιολυμπιακό κλίμα πού τους ζητούν οι εμφανείς και ΑΦΑΝΕΙΣ εργοδότες τους. Αλλά ακόμα και αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ειδήσεις πού να αφορούν τον Ολυμπιακό, ή τον Βαγγέλη Μαρινάκη, φτάνουν στο σημείο ακόμα και να ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ, να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, να ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΟΥΝ κάτι αρνητικό, κάτι άσχημο, κάτι κακό, στοχεύοντας ΠΑΝΤΑ στον ίδιο στόχο : Τους κατώτερης νοημοσύνης και μορφωτικού επιπέδου φανατικούς οπαδούς των ομάδων των αφεντικών τους, πού είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ «εύκολοι» να ΜΑΣΗΣΟΥΝ και να ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ οτιδήποτε τους δώσουν. Συνήθως, μπόλικο σανό και βεβαίως ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

Αυτοί οι ΑΡΔοΜΜΕμέδες, βεβαίως, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ζητήσουν συγγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για τις ΔΕΚΑΔΕΣ ( ή και εκατοντάδες ). Είναι τόσα πολλά τα συγκεκριμένα κατά καιρούς δημοσιεύματα, πού θα μπορούσα να γεμίσω ένα ολόκληρο τόμο με δαύτα. Και κάποια στιγμή, όταν θα έχουν τελειώσει ΟΛΑ με τη σημερινή κατάσταση και η χώρα μας θα έχει μπει σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ δρόμο, θα το πράξω.

Αυτοί οι κατ' επάγγελμα ΑΡΔ και όχι απλοί, επαγγελματίες και βιοπαλαιστές δημοσιογράφοι, δεν έχουν ούτε την συνείδηση, ούτε το φιλότιμο, αλλά ούτε και τον στοιχειώδη ΑΝΔΡΙΣΜΟ να προχωρήσουν σε πράξη ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ. Είναι πορωμένοι, είναι πουλημένοι, είναι ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ μέχρι ανεπανόρθωτου βαθμού. Και βεβαίως, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να κάνουν αυτό ακριβώς πού έχουν συνηθίσει να κάνουν, έστω και αν πλέον το αναγνωστικό τους κοινό των εκ γενετής ηλιθίων, έχει μειωθεί δραματικά.

Τα εξυπνοπονηρίστικα δήθεν «ρεπορτάζ» πού πάντα κρύβουν κάτι εναντίον του Ολυμπιακού, οι εμετικοί σχολιασμοί και οι αποκρουστικές περιγραφές στις τηλεοπτικές μεταδόσεις, οι επεξεργασμένες και διαστρεβλωμένες «ειδήσεις», κυριαρχούν στις ίδιες «επικοινωνιακές» φωλιές των ΑΡΔ.

ΠΩΣ ... «ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ» Ο ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Προσέξτε ένα πολύ πρόσφατο «ρεπορτάζ» ξεχειλισμένο από σκοπιμότητα, πού παρουσίασε γεγονότα μεν, αλλά διαστρεβλωμένα και προς την κατεύθυνση πού «βόλευε», με σκοπό, ως συνήθως, την δημιουργία ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ εντυπώσεων ( και ποιος ξέρει τι άλλης σκοπιμότητας ) εναντίον του Ολυμπιακού. Το ρεπορτάζ» αυτό, με τη μορφή ... «αποκάλυψης» (!!!) εμφανίστηκε στο γνωστό sdna.gr πού θεωρείται «μητέρα όλων των αντιολυμπιακών ΜΜΕ»!

Μετά τον αγώνα της Νέας Σμύρνης και πολύ μακριά από το γήπεδο, κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με κάποιους οπαδούς του Πανιωνίου. Ένας από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων ( πάντα σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας ) «στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη επέπεσε με το μες το δίκυκλο πού οδηγούσε επί ενός αστυνομικού, τραυματίζοντάς τον στην αριστερή κνήμη με το ανοιγμένο «σταντ» του δικύκλου του».

Τι καταλαβαίνω εγώ από αυτή την περιγραφή ; Ότι ο οπαδός πήγε να ξεφύγει και ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΤ της μηχανής του χτύπησε τον αστυνομικό.

Ξέρετε λοιπόν πως παρουσίασε την «είδηση» ( από τέτοιου είδους είναι ΓΕΜΑΤΕΣ κάθε Σαββατοκύριακο οι αστυνομικές εκθέσεις ) το συγκεκριμένο site πού χρηματοδοτείται από τους Ρώσους επενδυτές ακριβώς για να ΑΦΟΔΕΥΕΙ προς τους αναγνώστες του όλο το αντιολυμπιακό ΜΙΣΟΣ και ΜΕΝΟΣ πού απαιτούνται για την συνέχεια της λειτουργίας του;

Ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου ήταν: «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Έκθεση ΕΛ. ΑΣ. : «Οπαδός του Ολυμπιακού πάτησε με μηχανάκι αστυνομικό»!!!

Ναι, αγαπητοί φίλοι, τον ... πάτησε τον αστυνομικό ο οπαδός, παρουσιάζει σαν γεγονός ο τίτλος. Πού τον διαβάζει κανείς και περιμένει ότι παρακάτω θα διαβάσει πως ο άτυχος αστυνομικός βρήκε ... οικτρό τέλος από το μηχανάκι του ... εγκληματία οπαδού ! Άλλο τώρα, αν αυτό πού συνέβη μπορεί να ήταν και ΤΥΧΑΙΟ, να ΜΗΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ δηλαδή ο συγκεκριμένος οπαδός. Και βεβαίως, μέσα στο κείμενο δεν υπάρχει αυτή η ... παρατραβηγμένη ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ και ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εκδοχή.

Και μέσα στο άρθρο, μεταξύ άλλων: «Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός δεν κλήθηκε ποτέ σε απολογία αφού το σημείο δεν είναι «εν γένει χώρος του γηπέδου»!!!

Στεναχώρια, έ ; Η μήπως, κάποια υστεροβουλία, εν όψει ΑΛΛΩΝ δικαστικών εξελίξεων σχετικών με την ομάδα των αφεντικών μας ; Για τα ΑΛΛΑ εννοώ, για τα οποία οι συγκεκριμένοι ΑΡΔοΜΜΕμέδες, απλά κάνουν ΜΟΚΟ.

Πέσ' τε μου λοιπόν τώρα εσείς, είναι ποτέ δυνατόν να ζητήσουν συγγνώμη από οποιονδήποτε οι συγκεκριμένοι ΑΡΔοΜΜΕμέδες ; Είναι δυνατόν να αισθανθούν κάποια ενοχή, να αντιμετωπίσουν με - έστω και εκ των υστέρων - ευαισθησία την σκόπιμη διαστρέβλωση μιας απλής είδησης της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας, απλά και μόνο για να συνεργήσουν στον πλαστό σχηματισμό αντιολυμπιακής εικόνας ; Όχι, βέβαια. Και γι' αυτό, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα υποχρεωθούν να δώσουν εξηγήσεις. Εκεί πού πρέπει.

Διαβάστε επίσης