Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σημεία και τέρατα στο ΟΑΚΑ!

Σημεία και τέρατα στο ΟΑΚΑ!
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 17:48

*** Τι τα θέλετε ; Ακριβώς αυτή είναι η κανονικότητα ( χωρίς εισαγωγικά ) στο ελληνικό ποδόσφαιρο :

Να πανηγυρίζει η Αεκούλα πού απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, μέσα στο γήπεδό της.

*** Σε απολογία κλήθηκε η Αεκ, πού κινδυνεύει με αυστηρές ποινές για τα επεισόδια οπαδών της με την αστυνομία. Το αν θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, θα εξαρτηθεί από το περιεχόμενο της έκθεσης της αστυνομίας.

Το οποίο περιεχόμενο, πιθανότατα θα έχει ήδη απασχολήσει τους αρμοδίους υπουργούς της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου. Η έκθεση έφτασε στο γραφείο του αθλητικού δικαστή ΧΘΕΣ, 9 Οκτωβρίου.

*** Να ληφθεί υπ' όψιν και αυτό : Η καταγγελία της Αεκ γιά τον Φορτούνη, είναι εντελώς ... ΤΖΑΜΠΑ.

Ούτε καν παράβολο δεν υπάρχει να πληρώσει κανείς για τέτοιου είδους καταγγελία.

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ :

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑΣ ! !

ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ Η ΑΕΚΟΥΛΑ : ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ !

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ... ΤΖΗΛΟΥ !

ΝΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΟΒΙΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ !

Κι' όμως, ΣΥΝΕΒΗ ! Κι' όμως, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ! Ο Μελισσανίδης ΜΠΗΚΕ ΞΑΝΑ στα αποδυτήρια των διαιτητών και αυτό έγινε ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ !

Οι πληροφορίες μου, πού δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, διαβεβαιώνουν γιά την «επίσκεψη» πού ΕΙΔΑΝ άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά η Αεκ πού έχει μετατρέψει σε ΤΣΙΦΛΙΚΙ της το ΟΑΚΑ, δεν τους επέτρεψε να επέμβουν.

Και τι έκανε ο Μελισσανίδης στα αποδυτήρια των διαιτητών ; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, πλην των ίδιων και βεβαίως του ΤΖΗΛΟΥ, ο οποίος ήταν τέταρτος και μέσα στα αποδυτήρια, μαζί με τον Δανό και τους επόπτες του.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ( χωρίς επίσημη ιδιότητα ) πιστεύουν ότι ο Τζήλος πολύ πιθανόν να ανέλαβε και τον ρόλο του ... ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ μεταξύ των Δανών και του Μελισσανίδη, πού θα ήταν αδύνατον να συνεννοηθεί με τους διαιτητές, χωρίς μεταφραστή.

Εκείνο πάντως πού ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στον Ολυμπιακό, είναι ότι σ' αυτή την ... «επίσκεψη» στα αποδυτήριά του, μπορεί να οφείλεται και η ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ του Δανού, ο οποίος ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός και σίγουρα προσπαθούσε να μην ευνοήσει ή αδικήσει καμία από τις δύο ομάδες, στο δεύτερο εμφανίστηκε εντελώς διαφορετικός. Όχι μόνον έσπρωξε την Αεκ όσο και όποτε του δινόταν η ευκαιρία γιά κάτι τέτοιο, αλλά και ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ τον Ολυμπιακό, τόσο χωρίς να κρατάει κανένα απολύτως πρόσχημα. Δεν ήταν μόνον το ΠΕΝΑΛΤΥ του Μπακασέτα πάνω στον Χασάν, πού έκανε ότι δεν το είδε, αλλά και η ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ γιά διαιτητή τακτική του, κυρίως μετά το 1-0 να δίνει φάουλ υπέρ της Αεκ σε όλες τις διεκδικούμενες φάσεις, βάζοντας έτσι τον Ολυμπιακό στην περιοχή του.

Είναι αδύνατον, σχολιάζουν οι ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ άνθρωποι του Ολυμπιακού, να μην έχει σχέση, να μην είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η επίσκεψη Μελισσανίδη στο ημίχρονο με την ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ των προθέσεων του ψοφοδεή Δανού, πού επελέγη μετά από την προσέγγισή του (ως παρατηρητή ) από τον Τριτσώνη.

ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Δεν είναι όμως μόνον αυτό, πού συνέβη στο ΟΑΚΑ και κυρίως στο ημίχρονο. Προκειμένου να ΜΗΝ ΔΟΥΝ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τα αποδυτήρια των διαιτητών, οι συνεργάτες της Αεκ έχουν εγκαταστήσει μπροστά από τα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων μία ξύλινη, πρόχειρη κατασκευή, πού αμποδίζει και την πρόσβαση και την θέα. Με λίγα λόγια, η Αεκ και οι άνθρωποί της έχουν ΕΥΚΟΛΗ και ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ του Ολυμπιακού ΚΑΜΙΑ απολύτως.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι στο ημίχρονο ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στην ομάδα του Ολυμπιακού να πάει στον αγωνιστικό χώρο από τον κεντρικό διάδρομο, όπως γίνεται πάντα, αλλά την εξανάγκασαν με τη βοήθεια ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ( Γεροβασίλη, Παπακώστα η πολιτική της ηγεσία, γιά να μην ξεχνιόμαστε ) να περάσουν προς τον αγωνιστικό χώρο από ΑΛΛΟ μέρος του Σταδίου, μεταξύ άλλων και μέσα από κάτι υπόγεια – βοηθητικούς χώρους !

Αυτή ήταν η ... φιλοξενία της Αεκ πού ΒΕΒΑΙΩΣ θα πρέπει να έχει την ΙΔΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου. Ακριβώς την ΙΔΙΑ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Όλα αυτά, ο παρατηρητής του αγώνα, κάποιος Παπαγιάννης Δημήτριος, ΤΑ ΕΙΔΕ και ΤΑ ΕΖΗΣΕ, αλλά ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ στην έκθεσή του ! Απολύτως τίποτα, αν και όταν ρωτήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αν θα τα γράψει, απάντησε καταφατικά. Και μετά, τα ... έκανε ΓΑΡΓΑΡΑ !

Το χειρότερο όμως γι' αυτόν τον κύριο Παπαγιάννη Δημήτριο, θα είναι αν αληθεύουν αυτά πού μάθαμε από ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ότι ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στην έκθεσή του για τα ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ πού συνέβησαν στο ημίχρονο, μεταξύ των χουλιγκάνων της Αεκ και της αστυνομίας !

Νομίζω ότι ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ και αυτή η πληροφορία, γιά τον συγκεκριμένο τύπο η άμεση ΔΙΑΓΡΑΦΗ από τον πίνακα των παρατηρητών δεν θα είναι αρκετή. Θα πρέπει να ζητηθεί ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ώστε να αποκαλυφθούν οι λόγοι γιά τους οποίους έκανε πως δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα, ότι δεν πήρε χαμπάρι αν και δίπλα του και μπροστά στα μάτια του γινόταν η ... συντέλεια του κόσμου !

Ούτε ιερό, ούτε όσιο : Βρίζουν και μανάδες τώρα

Όταν ο Μπακάκης «έγλειφε» τον Ολυμπιακό

Υπάρχει επαρκής ερμηνεία γιά την αλήτικη συμπεριφορά του προς τον συμπαίκτη του στην Εθνική Φορτούνη

Αυτός ο mixalismpakakis πού ανέβασε ΧΥΔΑΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ σχόλιο εναντίον του Κώστα Φορτούνη και της ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ στο Instagram έχει καμία σχέση με τον ομώνυμο διεθνή ποδοσφαιριστή της Αεκούλας ;

Με τον οποίο ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στην αποστολή της Εθνικής ΕΠΟ ; Μα, είναι δυνατόν τόσος ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΣΜΟΣ ;

Αν όντως πρόκειται γιά τον μπακ της Αεκ, πρέπει να πούμε ότι η χυδαία και αλήτικη στάση και συμπεριφορά του μπορεί να ερμηνευτεί. Ο παίκτης αυτός, καταγόμενος από τα Χανιά, την εποχή πού έπαιζε στον Παναιτωλικό ( 2012 έως 2014 ) έγλειφε και φίλαγε ακόμα και ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ να πάει στον Ολυμπιακό. Τελικά όμως, προτιμήθηκε άλλος στη θέση του και το όνειρό του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ναυάγησε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Από τότε, ο Μπακάκης προσπαθεί να αναρριχηθεί ως ποδοσφαιριστής με τις πλάτες της διοίκησης της ομάδας του, χωρίς να διαθέτει εκείνα τα ειδικά στοιχεία πού χαρακτηρίζουν ένα μεγάλο μπακ. Σήμερα, στην ηλικία των 27 ετών, ο Μπακάκης έχει χρηστεί διεθνής ΜΟΝΟ κατόπιν των ΓΝΩΣΤΩΝ παρεμβάσεων πού κάνει διαχρονικά ο διοικητής της ομάδας του προς τη διοίκηση της ΕΠΟ, για τις οποίες άλλωστε έχει ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ από πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια διάψευση.

Χάρη σε παρεμβάσεις αυτού του τύπου, ο Μπακάκης κλήθηκε στην Εθνική ομάδα και φόρεσε μέχρι σήμερα τη φανέλα της ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές, ΠΑΝΤΑ όμως σε ΦΙΛΙΚΑ παιχνίδια και συγκεκριμένα:

Στο Ελλάδα –Σερβία 0-2, στο Σαουδική Αραβία – Ελλάδα 2-0, στο Αίγυπτος – Ελλάδα 0-1 και στο Ελλάδα – Ελβετία 0-1. Τρείς ήττες σε τέσσερις συμμετοχές.

Αυτό λοιπόν το ποδοσφαιρικό ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ( Μπαμπινιώτης : λουλουδάκι ) έχει ΜΟΥΤΡΑ να ΟΜΙΛΕΙ και να ΥΒΡΙΖΕΙ μάνες συμπαικτών του, πού το μέγεθός τους δεν μπορεί να το αντιληφθεί διότι απλά, ΔΕΝ ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ούτε με ... σκαλωσιά !

Υ.Γ. : Όλα αυτά φυσικά ισχύουν αν όντως το συγκεκριμένο σχόλιο στο Instagram έχει γραφτεί από τον Μπακάκη, όπως ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο λογαριασμός του.

Τι να πούνε και οι ... φουκαράδες της Μπάγερν ;

Τρομερά πράγματα έγιναν στην Ευρώπη, το Σαββατοκύριακο πού μας πέρασε. Τόσο τρομερά, ώστε το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Αεκ – Ολυμπιακός να φαντάζει σαν απλή και ασήμαντη ... παρωνυχίδα.

Στην Ισπανία, είχαμε την ήττα της Ρεάλ από την Αλαβές με 1-0. Η Ρεάλ μετά και από αυτό το αποτέλεσμα φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τη Σεβίλλη και έναν από τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Το Σάββατο στη Γερμανία όμως, η μπόμπα του πρωταθλήματος ήταν πιο ηχηρή. Η κραταιά Μπάγερν Μονάχου έχασε 0-3 μέσα στην έδρα της από την Ντόρτμουντ !

Η βαθμολογική κατρακύλα της την έχει οδηγήσει πλέον στην έκτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Ντόρτμουντ και ένα πίσω από τις Λειψία, Γκλάντμπαχ, Βέρντερ !

Και λέω, ρε παιδιά, καλά εμείς να παραπονιόμαστε, αλλά ... τι να πούν και αυτοί οι «φουκαράδες» οπαδοί της Μπάγερν ;

Πως φτάσαμε στο σημείο να γίνεται απροσχημάτιστα αντιολυμπιακή ... ανάλυση φάσεων από τον παλιό διαιτητή

Η ΕΡΤ, Η ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΗ ΒΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εχουμε αναφερθεί κατ' επανάληψη στον πρώην διαιτητή και πρόεδρο του Συνδέσμου Αθηναίων Διαιτητών Παναγιώτη Βαρούχα. Σήμερα, ο Βαρούχας βγάζει το ψωμί του συνεργαζόμενος με την κρατική ΕΡΤ έχοντας αναλάβει την ευθύνη της τηλεκριτικής των φάσεων πού Ο ΙΔΙΟΣ θεωρεί «αμφισβητούμενες». Δεν του λέει δηλαδή κανείς ποιες θα είναι οι φάσεις πού θα κρίνει, αλλά μόνος του επιλέγει εκείνες πού θέλει να κρίνει.

Η κριτική του Βαρούχα, δεν συμβαδίζει πάντοτε με τις απόψεις του. Υπάρχουν και περιπτώσεις πού ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ και ΑΛΛΑ, εντελώς ΑΛΛΑ λέει.

Και αυτό, είναι απόλυτα συμβατό με τον τρόπο της ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ. Ολες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι τον Βαρούχα έφερε και εγκατέστησε στην ΕΡΤ ένα κυβερνητικο-τηλεοπτικό σύστημα, στο οποίο περιλαμβάνονται ο Φλαμπουράρης, ο Παππάς, ο Καμμένος κ.α. σε συνεργασία βεβαίως με τους αρμοδίους της αθλητικής εκπομπής και πιθανολογούμενη σύνδεση με ανθρώπους της διοίκησης της Αεκ. ( Εκτός βεβαίως αν έγινε κανένας ... διαγωνισμός του ΕΣΠΑ και έπιασε τα περισσότερα μόρια ).

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ΚΑΚΗ και ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ κριτική του ειδικότερα σε φάσεις πού αφορούν τον Ολυμπιακό, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ το αίσθημα περί δικαίου ειδικά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστική είναι η «ανάλυση» του Βαρούχα σε φάσεις «συγγενείς» αγώνων πρωταθλήματος της περασμένης αγωνιστικής. Για το κράτημα διαρκείας με αποτέλεσμα το ... ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ της φανέλας του Χασάν, από τον Μπακασέτα μέσα στην περιοχή της Αεκ, πού ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ το ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ από τη Δανία, ο Βαρούχας είπε ότι «δεν υπάρχει πέναλτυ», αλλά μόνον ένα ... «αμυδρό κράτημα»!

Από την άλλη, όμως, κατά τον ίδιο τηλεκριτικό «ήταν πέναλτυ» η βουτιά του Χατζηγιοβάνη, πού ξεκίνησε πριν καλά – καλά τον ακουμπήσει ο Κυριακόπουλος, στο 90' του Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός.

Πρέπει να ξέρει ο κ. Βαρούχας, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τιμώ σαν άνθρωπο, επαγγελματία και οικογενειάρχη, ότι ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. Και κρίνονται ΕΙΔΙΚΑ στον τομέα της δημόσιας δραστηριότητάς τους και ΜΟΝΟ σ' αυτόν.

ΜΟΥΣΚΕΜΑ Ο ΦΟΥΣΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!

Σύμφωνα με ενήμερα ρεπορτάζ, αναμένονται λίαν συντόμως θεαματικές αλλαγές προσώπων με το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ. Θα αλλάξουν δηλαδή, αρκετά πρόσωπα και πράγματα.

Όμως, πρέπει να επισημανθεί πως, όσες αλλαγές και αν γίνουν, μερικοί ... «επίλεκτοι» της ... «εξυγίανσης» δεν πρόκειται να πειραχτούν. Θα μείνουν στις θέσεις « ο κόσμος να χαλάσει», πού λέει ο λόγος. Και δεν είναι ανεξήγητο, να συμβεί κάτι τέτοιο. Μούσκεμα τον έχουν κάνει τον Φούσεκ από τα σάλια, οι επιτήδειοι. Και ο Τεό απ' έξω, για κάποιους δεν δέχεται κουβέντα. Μην τυχόν δηλαδή και πειραχτούν οι «δικοί του». Θα έχει προφανώς τους λόγους του.

Διαβάστε επίσης