Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας και μοναδικός είναι ο BIG1 στο ελληνικό ποδόσφαιρο: ο Ολυμπιακός!

Ένας και μοναδικός είναι ο BIG1 στο ελληνικό ποδόσφαιρο: ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 17:59

*** Βάση της ποινής, η Κούλα θα παίξει με Ατρόμητο και Άρη χωρίς θεατές. Και καλά, με Ατρόμητο εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. Με τον Άρη όμως, δεν τη βλέπω καλά.

*** Διαβάζω : Στη συνάντηση με τους ... Big4, ο Λάκοβιτς ... έτριξε τα δόντια! Αλήθεια, έ ; Κι' έλεγα κι' εγώ από πού ακούστηκε αυτός ο ... φοβερός τριγμός ! Και τον Γεωργίου να βάλουμε, φίλοι μου να τρίξει τα ... δόντια του. πιο μεγάλο θόρυβο θα κάνει!

*** Είναι μετά να μην πιστεύει κανείς στα ... παράξενα; Δεν υπάρχει ομάδα πού να έχει δουλέψει ο Μαρίνος και να μην έχει πάθει μηδενισμούς, αφαιρέσεις βαθμών, ολικές καταστροφές. Το έχει το ... ελάττωμα, φαίνεται κι' ας μην ... του φαίνεται.

Κουτοπονηριές του στενού φίλου του Τεό Λάκοβιτς για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τις καθημερινές καταγγελίες για κακές διαιτησίες, η κρασοσύναξη στο ΧΙΛΤΟΝ

Όλοι οι άλλοι είναι σε ρόλο Μπάγιας στην εκπομπή του Παπαδάκη, αλλά στην πιο άσχημη εκδοχή

ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ, ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ... ΑΛΛΟΙ 23 «ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ» ΤΗΣ ΑΕΚ!

Φίφες, μίφες και μπαρούφες. Τριαλαρί, τριαλαρό. Ένας Λάκοβιτς, λέει, παράγοντας της Φίφας και της Ουέφας ( δεν έχει σημασία, το ίδιο κάνει ) κανόνισε συνάντηση με τους ... Big4 !

Κουτοπονηριές, κύριοι. Ποιοι ... Big4, μωρέ ; Ξέρετε να μετράτε, ή είστε όρνια, μπιτ για μπιτ;

Πού τους είδατε μωρέ τους ... Big4 ; O BIG ONE υπάρχει μόνο. Ο Ολυμπιακός. Όλοι οι άλλοι, είναι σε ρόλο Μπάγιας στην εκπομπή του Παπαδάκη. Για να συμπληρώνουν το πάνελ. Με τη διαφορά ότι η Μπάγια είναι καλλονή. Ενώ εκείνοι, κυριολεκτικά δεν βλέπονται. Για τα μπάζα είναι, από πάσης απόψεως.

Ένας Ολυμπιακός είναι ο BIG στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο VERY BIG ! The biggest of them all!

Άντε όμως, χάριν της κουβέντας, να δεχτούμε στο επίπεδο Big και τον Ρώσο. Γιατί ο Ρώσος βάζει και αυτός λεφτά. Μόνο πού η βαθμίδα πάει πολύ πιο κάτω από τον Ολυμπιακό.

Από κει και πέρα, όμως, μέχρι να συμπληρωθούν οι Big Four λείπουν άλλοι δύο ! Που να τους βρούμε ; Πουθενά ! Απλά, δεν υπάρχουν!

Και όμως, έρχεται ο Λάκοβιτς και τους βάζει ΟΛΟΥΣ στο ίδιο τσουβάλι ! Φωνάζει τους εκπροσώπους και του Ολυμπιακού και του Πάοκ και του Αεκ και του Πόα ! Να μιλήσουν, λέει, για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Από πού κι' ως πού, μωρέ, στο ίδιο τσουβάλι ο Ολυμπιακός με τις ομαδούλες; Από πού κι' ως πού και το ... Αεκ μέσα στους Big ; Σοβαρά μιλάτε δηλαδή; Η Αεκούλα με το μέγεθος extra small, ποιο μικρό και από την Τουϊγκι, να φαντάζει παρέα με τον Ολυμπιακό ; Μάλλον καλαμπουρίζετε. Μάλλον κοροϊδεύετε.

Μητσικώστας και ... άλλοι είκοσι τρεις

Περί ποίας ΑΕΚ ΠΑΕ ομιλείτε; Αυτή καλά - καλά δεν έχει ιδιοκτησία! Δέσ ' τε το μετοχολόγιο και πέσ' τε μου αν έχω δίκιο. Και επειδή το έχω υποσχεθεί από παλιότερα να το δημοσιεύσω, ιδού το :

Σύμφωνα λοιπόν με την τελευταία καταγεγραμμένη επίσημα ενημέρωση, το «πακέτο» των μετοχών της ΠΑΕ Αεκ (33,3%) ανήκει στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», το οποίο έχει τα παρακάτω ιδρυτικά μέλη : Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάνου, Θωμάς Μαύρος, Φαίδων Κωνσταντουδάκης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αρης Πορτοσάλτε, Λάκης Νικολάου, Νίκος Πανταζής, Αγγελική Αρκάδη, Γιώργος Κεφαλίδης, Στέλιος Σεραφείδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Κώστας Χαρδαβέλλας, Νίκος Ευαγγελάτος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Σάββας Καλεντερίδης, Νίκος Ξανθόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Σκρέκης, Στέργιος Γάντζουλας, Παύλος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Μουρίκης και Γιώργος Μητσικώστας.

Όλοι οι καλοί χωράνε, πού λένε.

Το υπόλοιπο μετοχολόγιο, είναι στα χέρια των Μάκη Αγγελόπουλου ( πρόεδρος και της ΚΑΕ Αεκ ), Στέργιου Γάντζουλα και της ερασιτεχνικής Αεκ (10 %) .

Αυτή είναι η κατάσταση και όπως ασφαλώς διακρίνετε, όνομα Μελισσανίδης δεν υπάρχει. Αυτό όμως δεν σημαίνει και ότι ο Μελισσανίδης δεν είναι ο ΟΥΣΙΑ πρόεδρος και διαχειριστής και διοικητής και (αφανής) ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Και δεν είναι, επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ βάση του ΝΟΜΟΥ να είναι.

Ιδού λοιπόν ο ένας από τους ... Big4 μαϊμού του Λάκοβιτς ( πού είναι ένας από τους ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ του φιλαράκου μας του Τεό ). Ομάδα χωρίς ιδιοκτησία ουσιαστικά, τυπικά με ανύπαρκτο ιδιοκτήτη ! Βάλε λοιπόν Λάκοβιτς ρεμπεσκέ ΜΑΖΙ τον Ολυμπιακό του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και τον Πάοκ του Ιβάν Σαμπίντι, με την ... «αγνώστου πατρός» κλαυθμηρίζουσα Αεκούλα. Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι ;

Και καλά, για τον Παναθηναϊκό στους Big4 και μόνο να το λέμε σαν καλαμπούρι ακούγεται. Το Bigest ανέκδοτο του αιώνα ! Ελάτε τώρα, απαξιώ ακόμα και να το σχολιάσω. Διαχρονικά το μόνο ... big πού ήταν ο Παναθηναϊκός, ήταν η ΔΙΑΦΘΟΡΑ. Είναι το πιο διεφθαρμένο ελληνικό σωματείο, EVER.

Και η ειρωνεία ; Τελικά το μεγαλύτερο ΧΑΣΤΟΥΚΙ στον Λάκοβιτς, τον φίλο του Τεό, ο ... Παναθηναϊκός το έδωσε ! Ξέρετε ποιόν έστειλε για εκπρόσωπό του; Ένα δικηγόρο, πού το όνομά του δεν το είχα ξανακούσει. Τον κ. Μπουτσικάρη. Αγνωστος στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό. Μπορεί να είναι κορυφαίος, εκλεκτός, θαυμάσιος και άψογος, αλλά άγνωστος. Σε βαθμό πού να μου εγείρονται αμφιβολίες για το αν και κατά πόσον γνωρίζει την σύνθεση του περιεχομένου μιας ποδοσφαιρικής μπάλας. Που έτσι δηλαδή και του δώσουνε μία βαμμένη πράσινη να κρατάει, θα την περάσει για καρπούζι!

Αυτόν λοιπόν τον κ. Μπουτσικάρη έστειλε ο Πόα στη συνάντηση με τον Λάκοβιτς. Πού αποδεικνύει αναμφισβήτητα το πόση ... σημασία έδωσε ο Αλαφούζος στο φιφαίϊκο ... event ! Και καλά έκανε, εδώ πού τα λέμε.

ΑΠΟΠΑΤΟΥΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Όλα αυτά μπορούν να μας αποπροσανατολίσουν, όμως. Να νομίσουμε δηλαδή ότι ο Λάκοβιτς απλά θέλει να μας δουλέψει, να μας περιπαίξει, να κάνει πλάκα μαζί μας. Δεν νομίζω όμως ότι είναι έτσι. Ο τύπος αυτός προσπάθησε με το κουτοπονηρίστικο κολπάκι να κάνει κάτι άλλο : Να ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙ την προσοχή και το ενδιαφέρον του φιλάθλου κοινού, από τα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ των τελευταίων ημερών, όπως π.χ. την ΑΙΣΧΡΗ και ΑΝΗΘΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ, την αναζωπύρωση της ΒΙΑΣ στα γήπεδα κ.α. προς μία συνάντηση πού θύμιζε σύναξη κρασοκατάνυξης, σε ακριβό ξενοδοχείο ! Η προσπάθειά του όμως είναι τόσο χονδροειδέστατη, ώστε να έχει γίνει άμεσα αντιληπτή, από τον πιο απλό φίλαθλο.

Η κατ' επίφαση «ανάγκη» να συζητήσει με τις ... «μεγάλες ομάδες» τα ... «προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου» δεν ήταν μόνον απατηλή, αλλά αφόρητα υποκριτική. Τι δουλειά έχει, μωρέ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ο Ολυμπιακός πού ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ο Ολυμπιακός πού έχει κάνει το Καραϊσκάκη ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ο Ολυμπιακός πού ΕΠΕΝΔΥΕΙ στο ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός πού ΒΟΗΘΑΕΙ παντού και σε κάθε τι εποικοδομητικό, ο Ολυμπιακός πού ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ οι κορυφαίοι παγκόσμιοι Οργανισμοί ;

Όχι λοιπόν, κύριοι Λαμογιολάκοβιτς και σία. Το πρόβλημα ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Ολυμπιακός, ούτε και έχει σχέση με τον Ολυμπιακό. Ποιο μερίδιο μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός σε ευθύνες πού βαρύνουν εξ ολοκλήρου τα λαμόγια ενός διεφθαρμένου και ανήθικου συστήματος, πού ΑΠΟΠΑΤΕΙ ΧΥΔΑΙΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ;

Γιατί να έχει ευθύνες ο Ολυμπιακός στην πιο ανίκανη, υποκριτική, εμμονική, ιδεοληπτική και αυταρχική ποδοσφαιρική διακυβέρνηση και πολιτική στον Αθλητισμό, πού είχε ποτέ ο τόπος;

Ο Ολυμπιακός ευθύνεται για τον ΕΛΕΕΙΝΟ ΝΟΜΟ Κοντονή, πού ΔΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, προκειμένου να τους ΤΕΡΗΣΕΙ από τον Ολυμπιακό;

Τι ακριβώς έχει κάνει ο Ολυμπιακός ; Ποια και πού είναι η συμμετοχή του;

ΑΦΟΥ ΤΑΧΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;

Αν οι καλοπερασάκηδες Μπόλεκ και Λόλεκ πιστεύουν ότι απειλώντας θα μας κάνουν να σιωπήσουμε, είναι πολύ γελασμένοι

Να σας πω εγώ ποιο είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; Δεν είναι ένα, αλλά ΠΟΛΛΑ και ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ, αλλά δεν σας συμφέρει να τα παραδεχτείτε.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι βασικά ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου, από μία ΑΝΙΚΑΝΗ διοίκηση.

Είναι οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος των εκάστοτε Κοντονήδων.

Είναι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ στο εκλογικό σύστημα και τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ.

Είναι η φαυλότητα και κραυγάζουσα ανηθικότητα μελών της διοίκησης της Ομοσπονδίας σε συνδυασμό με αυτή της πολιτικής ηγεσίας.

Είναι ΟΛΑ τα παραπάνω, συν ΠΟΛΛΑ, αμέτρητα άλλα. Πού έχουν περιγραφεί, έχουν επισημανθεί, έχουν αποκαλυφθεί πλείστες όσες φορές. Πού έχουν αναλυθεί στις τελευταίες τους λεπτομέρειες. Με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Με γεγονότα πού κάνουν τον ελληνικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Με λαμόγια του κοινού ποινικού Δικαίου. Με πρώην και πρόσφατους φυλακόβιους. Με παράνομους, με γκάνγκστερς, με παντός είδους απατεώνες.

Θέλετε παραδείγματα ; Ο Βίκτωρας έχει ΕΠΙΣΗΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ, από τηλεοράσεως, καταγγείλει ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ενός ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ... ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, προκειμένου να ΠΑΡΟΥΝ την ΕΠΟ, δηλαδή ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ της ... συριζαίϊκης «εξυγίανσης». Αποκάλυψε και το ΠΟΣΟΝ πού δόθηκε, ενώ άφησε και σαφείς ΑΙΧΜΕΣ από ΠΟΙΟΥΣ δόθηκε ! Παράλληλα, για το ίδιο θέμα, υπάρχουν και ΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ σε δικαστικές αρχές.

Είδατε όμως εσείς να γίνει τίποτα ; Είδατε κανένα ... φύλλο να ... κουνιέται ; Είδατε καμία ανακριτική διαδικασία να λειτουργεί ; ΤΙΠΟΤΑ δεν συνέβη. Απολύτως τίποτα. Και η εξήγηση είναι πολύ απλή. Υπάρχει η ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ : Μην ασχολείσθε, αφήστε το, θα ξεχαστεί.

Είναι η ΙΔΙΑ εντολή, από το ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ, πού δόθηκε ΚΑΙ για τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ καταγγελίες Κούγια : Μην ασχολείσθε, αδιαφορείστε, κάνετε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Αλλά μήπως όλα όσα κατήγγειλε ο Κούγιας, δεν τα γνωρίζουν ο Λάκοβιτς, ο Φούσεκ, ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ ; ΟΛΑ τα ξέρουν, φίλοι μου. Κι' αν δεν τα ξέρουν από πρώτο χέρι, τους τα έχουν πει. Τους έχουν ενημερώσει οι ΦΥΤΕΜΕΝΟΙ από τον Κοντονή «επικοινωνιολόγοι» της ΕΠΟ, με τις ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ αποδοχές. Όμως ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ κωφεύουν.

Και ερωτώ : Αφού ... «τόσο πολύ» ενδιαφέρονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ να τον ρωτήσουν, να τους δώσει εξηγήσεις για τα καταγγελλόμενα ; Γιατί δεν καλούν τον Βίκτωρα, π.χ. ;

Γιατί δεν ασχολούνται με τα ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ πεπραγμένα του Περέϊρα και των άλλων τύπων της ΚΕΔ ; Μήπως αυτοί δεν είναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τα ΧΑΛΙΑ της διαιτησίας; Γιατί δεν κάλεσαν τον Τριτσώνη να τον ρωτήσουν ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ανακατεύεται στους ΟΡΙΣΜΟΥΣ των διαιτητών;

Όχι, φίλοι μου, δεν είμαι αφελής. Ξέρω πολύ καλά τις απαντήσεις σε ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Δεν είναι όμως α λα κάρτ. Δεν είναι για ... «μια κι' έξω». Είναι θέμα ΧΡΟΝΙΟ και ΣΥΝΕΧΕΣ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θα γράφω για τα ΛΑΜΟΓΙΑ και τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Το έχω ξαναγράψει. Όχι τον Λαμογιολάκοβιτς να βάλουν να ζητήσει να μην γίνεται ΚΡΙΤΙΚΗ στη διαιτησία και στους ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ πού έχει φυτέψει η ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ, αλλά και τον ... Αβράμ Πάπα να αναστήσουν για να μου πει, αυτή εδώ η πένα ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Δεν σταματάει μέχρι να δω ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για τα εγκλήματα πού έκαναν και κάνουν σε βάρος του Ολυμπιακού. Μόνο τότε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΕΝΑΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ!

Στην κρασοκατάνυξη του Χίλτον, παρόντες πλην του Λάκοβιτς ήταν ο Φούσεκ, ο Μπόλεκ, ο Λόλεκ. Ηταν και ο Γκαγκάτσης. Ο υιός Γκαγκάτσης δηλαδή, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Γκαγκάτσης να είναι και όποιος θέλει ας είναι. Αδύνατον να γίνει συνάντηση ή σύσκεψη για το ποδόσφαιρο και να μην μετέχει ένας Γκαγκάτσης.

Αυτοί θυμίζουν κονβόι από κάμπιες την άνοιξη. Πατέρας Γκαγκάτσης μπροστά, υιός Γκαγκάτσης από πίσω του και ακόμα πιο πίσω όλοι οι συμπαρομαρτούντες.

Διαβάστε επίσης