Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξασφαλισμένη η προστασία από τους φιλόξενους οικοδεσπότες

Εξασφαλισμένη η προστασία από τους φιλόξενους οικοδεσπότες
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 - 15:59

Το λογικό, έγινε πράξη. Οι σύμβουλοι – μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, πού συνεδρίασαν χθες στη Θεσσαλονίκη, ήταν εντελώς άοπλοι ! Κανείς δεν είχε μαζί του πιστόλι, ακόμα και απ' αυτούς πού συνηθίζουν να οπλοφορούν, τουλάχιστον στις εντός των Αθηνών μετακινήσεις τους.

Ξέρω τι θα με ρωτήσετε, με έκδηλη απορία : «Καλά, οπλοφορούν στην ΕΠΟ ; Μα για να οπλοφορεί κανείς, πρέπει να φοβάται κάτι. Τι έχουν όμως να φοβηθούν αυτοί οι τόσο αξιόλογοι άνθρωποι, οι ταπεινοί εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, οι ιδεαλιστές του Αθλητισμού ;»

Φυσικά, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς φοβούνται, μπορώ όμως να γνωρίζω ότι οπλοφορούν. Όχι όλοι τους, αλλά κάποιοι εξ αυτών. Και πως το γνωρίζω ; Μα, υπάρχει σωρεία δημοσιευμάτων πού ουδέποτε διαψεύσθηκαν. Και ακόμα, οι πληροφορίες σχετικά, πού οργιάζουν. Όπως το διαβάσατε, λοιπόν. Στην ΕΠΟ κυκλοφορούν ΟΠΛΑ. Κάποιοι από την «Εκτελεστική Επιτροπή» της Ομοσπονδίας, ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΠΛΑ μαζί τους κι' αυτό δεν είναι τωρινό. Ένας, μάλιστα βλαχοπρόεδρος, πριν φύγει για το χωριό του βάζει το όπλο του σε θυρίδα του αεροδρομίου και όταν ξανάρχεται στην Αθήνα, για να πάει στην ΕΠΟ, το ξαναπαίρνει !

Ερωτώ κι' εγώ μαζί σας. Τι ανάγκη υπάρχει για να έχουν πάνω τους μπιστόλια ; Όταν κάποιος είναι ΚΑΘΑΡΟΣ και δεν έχει μπλεξίματα με την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ και τον υπόκοσμο, γιατί να φοβάται ; Τι ανάγκη έχει να φέρει οπλισμό ; Τι να φοβάται;

Όλα αυτά όμως, όπως είπαμε, έχουν γραφτεί. Και ξαναγραφτεί. Κανείς δεν αντέδρασε, ουδείς ασχολήθηκε. Και το κυριότερο, κανείς δεν διέψευσε.

Είναι όμως και το άλλο. Ξέρει κανένας στο αρμόδιο υπουργείο, ΠΟΣΟΙ εν ενεργεία αστυνομικοί απασχολούνται ως ΣΥΝΟΔΟΙ των τύπων πού ασχολούνται με τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ και των ΛΑΜΟΓΙΩΝ πού ασχολούνται με τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ;

Θα μπορούσε, άραγε, η υπουργίνα και η υφυπουργίνα να μας πουν ΑΝ και ΠΟΣΟΙ είναι οι αστυνομικοί πού ασχολούνται με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των τύπων πού διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ με ΥΠΟΠΤΟΥΣ τρόπους τα θέματα της ελληνικής διαιτησίας;

Και ξεκαθαρίζω, ότι οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ, ΔΕΝ χρησιμοποιούσαν εν ενεργεία αστυνομικούς για την προσωπική τους ασφάλεια. Ούτε του Γκιρτζίκη, ούτε του Σαρρή, ούτε του Γκαγκάτση, ούτε του Πιλάβιου ακόμα και μέχρι του Τριβέλα την εποχή, ποτέ δεν είχε απασχοληθεί για την φύλαξη έστω του προέδρου της ΕΠΟ αστυνομικός εν ενεργεία. Τώρα, όμως ; Τώρα, ακούγονται πολλά και πρέπει να ρωτήσω.

Φοβούνται και τη σκιά τους!

Και εδώ, χρειάζονται κάποιες διευκρινίσεις, περί της ασφάλειας των παραγόντων της εξυγίανσης. Και εξηγώ. Το πρώτο για το οποίο φρόντισε η ... «εξυγίανση», είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ της. Και όταν ομιλώ για «εξυγίανση», εννοώ την ΕΥΡΥΤΕΡΗ σύνεσή της, με την ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των συριζανελητών σε πρώτο πόστο.

Πού θα πάει όμως αυτό ; Που θα σταματήσει ; Όλα έχουν ένα όριο και όλα ένα τέλος. Και αυτό, το ξέρουν πολύ καλά τα ΛΑΜΟΓΙΑ και έχει γίνει ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥΣ.

Φοβούνται και τη σκιά τους ! Τρέμουν, ειδικά όταν κυκλοφορούν βραδινές ώρες και κοιτάζουν συνεχώς πίσω τους. Πρέπει να έχεις ΠΟΛΥ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ, για να τρέμεις πού περπατάς, για να μη μπορείς να κυκλοφορήσεις, για να έχεις διαρκώς το νου σου και ένα όπλο για κάθε ενδεχόμενο στην τσέπη. Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ΒΡΟΜΙΚΟΣ, πρέπει να έχεις ΛΕΡΩΜΕΝΗ τη συνείδησή σου, για να ζεις και να συμπεριφέρεσαι έτσι.

Και αυτοί στην ΕΠΟ, έχουν πολλά να κουβαλάνε. Γι' αυτό και έχουν δίκιο να φοβούνται, περισσότερο απ' όλα την λαϊκή κατακραυγή. Την ΟΡΓΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των ΑΓΝΩΝ φιλάθλων, πού βλέπουν να ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ στο ελληνικό ποδόσφαιρο η ΣΗΨΗ, η ΒΡΟΜΙΑ και η ΣΑΠΙΛΑ, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Βεβαίως, όλα αυτά θα έρθει η στιγμή να σταματήσουν. Νομοτελειακά ομιλώ, κάποια στιγμή θα σταματήσουν. Και τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τα λαμόγια, για όποιον έχει ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ, για όποιον έχει εγκληματήσει κατά του ποδοσφαίρου.

Τι θα κάνουν όλοι αυτοί, ΤΟΤΕ, όταν θα έχει σταματήσει η ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑ την οποία απολαμβάνουν, χάρη στην συριζανελήτικη ανοχή; Τότε πού θα βρεθούν, θέλουν δεν θέλουν, ενώπιος ενωπίω με τον ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ;

Διότι, φίλοι μου – και αυτό θα είναι η τελική σούμα – ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να ξεχάσει, ή να πει, «δεν βαριέσαι, περασμένα – ξεχασμένα».

Όλα θα τα θυμόμαστε όλοι και ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΟΥ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ !

Μπορεί οι φήμες πού τον παρουσιάζουν ως παθολογικά εξαρτημένο από το ποτό να έχουν προηγηθεί και να είναι έντονες και επίμονες, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν απηχούν στον πραγματικό βαθμό την κατάστασή του, πού είναι πλέον απολύτως παθολογική. Όλα δείχνουν ότι ο τύπος υποφέρει πλέον από στερητικό σύνδρομο και αυτό είναι ορατό και αναμφισβήτητο.

Φίλος πού πήγε πρωί στο γραφείο υψηλόβαθμου της ΕΠΟ, για ένα καθαρά ποδοσφαιρικό θέμα, έμεινε έκπληκτος από την εικόνα του συγκεκριμένου, την οποία μου αφηγήθηκε: «Τον είδα σε κατάσταση δύσκολη να περιγραφεί. Πήγε να σβήσει το τσιγάρο του και έψαχνε για πολύ να βρει το τασάκι να το σβήσει ! Δεν μπορεί να δει μπροστά του, αν δεν κατεβάσει δυο- τρία ποτηράκια, τα πρωϊνά» !

Διαβάστε επίσης