Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός και γκολ ξαναβρίσκουν τη σχέση τους!

Ολυμπιακός και γκολ ξαναβρίσκουν τη σχέση τους!
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 - 16:35

*** ΕΙΠΕ : «Για μένα, αυτός πού έβαλε το πρώτο γκολ δεν λεγόταν ακριβώς Χούστη. Από «Π» άρχιζε τ' όνομά του» ( Λουτσέσκου )

*** Είπε πολλά προσφάτως ο Αλέξης και γι' αυτό η εντολή πού δόθηκε στον Τάσο είναι να του κόψει σήμερα τη γλώσσα.

*** Κουίζ για ολίγους. Χαρακτηριστικό του, την εποχή πού σφύριζε, ήταν να φοράει στενό παντελονάκι για να ... φαίνονται, όπως έλεγε, τα π...ρια του ! Σήμερα, ο εν λόγω κομπλεξικός είναι λένε υποψήφιος για ρόλο τηλεσχολιαστή αμφισβητούμενων φάσεων στο ρώσικο κανάλι

Η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΓΚΕΡΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ!

Συγνώμη, μία ερώτηση, γιατί δεν κρατούσα στυλό και χαρτί την ώρα πού έβλεπα το ματς. Πόσες ακριβώς ήταν οι ΤΕΛΙΚΕΣ του Ολυμπιακού με τη Ντούντελαντζ στο Λουξεμβούργο ;

Ερωτώ γιατί όσο και αν διάβασα, όσο και αν έψαξα στο διαδίκτυο, αριθμό που να ... συμπίπτει δεν είδα πουθενά ! Άλλος γράφει για 27 τελικές, άλλος για 28, άλλος για 21. Το τελευταίο νούμερο πάντως το αποκλείω, διότι μόνο στο πρώτο ημίχρονο οι τελικές του ήταν μετρημένες δεκαοχτώ. Και όλοι είδαμε ότι στο δεύτερο έκανε καμιά δεκαριά ακόμη !

Πιθανολογώ λοιπόν, ότι οι τελικές του Ολυμπιακού ήταν ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο 30 ! Απίθανο, απίστευτο, καταπληκτικό. Αλλά και το ότι με ΤΡΙΑΝΤΑ τελικές μπήκαν μόνο ΔΥΟ γκολ, πού το βάζετε ; Δεν είναι και αυτό απίστευτο ;

Λοιπόν, φίλοι μου, στη μπάλα όλα γίνονται. Άμα δεν θέλει η ρημάδα, διακόσιες τελικές να κάνεις, η μπάλα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στο πλεχτό. Αυτό είναι ο κανόνας. Οι εξαιρέσεις, είναι και αυτές αποκλειστικά στη διάθεση της μπάλας. Αν θέλει, μπαίνει. Αν δεν θέλει, πάει στα άουτ ή σπάει τα δοκάρια, ή καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Όλα μέσα είναι.

Με τη διαφορά ότι αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με την ικανότητα ή την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Είναι ΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ θέμα ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ και ΓΚΙΝΙΑΣ !

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επιλεγέντες όλοι με αξιακά κριτήρια, τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, είναι ικανότατοι και ποιοτικοί σε υψηλό βαθμό. Το ότι δεν σκοράρουν με ευκολία, είναι προφανώς εσωγενές. Είναι η ψυχολογία, είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, είναι η γκαντεμιά ( πάντα πίστευα και πιστεύω στον παράγοντα τύχη – ατυχία ) κάτι απ' αυτά ή και όλα μαζί. Σχέση πάντως με τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών δεν έχει.

Γενική είναι η εντύπωση, ότι το επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Γκερέρο και την υποχρεωτική απουσία του Χασάν θα επιδεινωθεί. Εγώ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΣΙΓΟΥΡΟ αυτό. Αντίθετα, θα έλεγα ότι η χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστών ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ με τους απόντες, πού δεν θα έχουν τόσους λόγους να ζορίζονται και να αγχώνονται, πολύ πιθανό να αποβεί ακόμη και ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ για την ομάδα.

Ποιες είναι οι λύσεις πού θα προτιμηθούν ; Ο προπονητής ξέρει. Προχείρως όμως μπορούμε να πούμε ότι είναι ο Μάνος, εξαιρετικός φορ και με επιβεβαιωμένη αίσθηση του γκολ, είναι ο Λάζαρος, πού έχει όλα τα προσόντα να παίξει τη θέση ΑΝΕΤΑ, είναι η επιλογή του Κώστα Φορτούνη σε ποιο επιθετικό ρόλο ( έχει ξαναπαίξει εκεί στις αρχές της καριέρας του ), μπορεί να είναι και άλλα ακόμα. Μεταξύ των οποίων ( δεν το βλέπω κακή λύση ) η επιστροφή του παροπλισμένου Πάρντο σε πιο ενεργό επιθετικό ρόλο ( διαθέτει τα προσόντα, το θέμα είναι αν θα πεισθεί να δείξει πως διαθέτει και τη διάθεση ), ή η προώθηση του πολύ ταλαντούχου νεαρότατου σκόρερ Μπουλάρι.

Όλα αυτά, είπαμε, είναι στην κρίση και την απόφαση του προπονητή. Σε κάθε περίπτωση όμως, το πρόβλημα δεν είναι δυσεπίλυτο. Και δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα, τέτοιο πρόβλημα.

ΠΩΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ Ο ... «ΤΣΑΡΑΝΤΖΕΛΟ» ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΠΟΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ : ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΙ' ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ... ΜΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ !

*** ΝΕΑ εποχή στην Εθνική ομάδα. Εποχή Αναστασιάδη Άγγελου. Του ρωσοσταλθέντος Μεσσία Άγγελου.

*** ΕΙΔΕ κι' έπαθε, εδώ πού τα λέμε ο Άγγελος για να πιάσει και αυτό το πόστο. Και να πού οι κόποι του ( ίσως και τα σάλια του ) ανταμείφθηκαν. Αυτό είναι πού λένε, «ποτέ μη λες ποτέ» *** ΧΡΟΝΙΑ ολόκληρα πάσχιζε ο καημένος να πιάσει κάποιο βύσμα πού να οδηγεί στην Εθνική. Και να πού το βρήκε τώρα. Έστω και αν, για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα, έπρεπε να χάσει τη δουλειά του ένας συνάδελφός του. Και όχι μόνος του. Μαζί και μερικοί ακόμα συνεργάτες του, όπως ο αεκοκίνητος Τσάνας

*** ΑΛΗΘΕΙΑ, του το έχουν πει του Σκίμπε ότι τον αλλάξανε και στη θέση του έβαλαν άλλο; Διότι δεν έχω διαβάσει τίποτα σχετικό. Βεβαίως, θα είναι πολύ δύσκολο και στο μέλλον να διαβάσουμε τίποτα περί αντιδράσεων ή ΔΗΛΩΣΕΩΝ Σκίμπε, αφού οι Ρώσοι θα δώσουν εντολή στους τσάτσους να μη γραφτεί τίποτα

*** ΤΑ εξαπτέρυγα του Ρώσου γράφουν για τον Άγγελο : «Ένας άνθρωπος παθιασμένος, ένας προπονητής γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, πού έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι». Τα διάβαζα και πού πήγε το μυαλό μου, λέτε ; Στον Μάκη Χάβο, τον Μπάμπη Τενέ, τον Σούλη Παπαδόπουλο, τον Τάκη Σταθόπουλο και καμιά ... εκατοστή ακόμη Έλληνες προπονητές.

*** ΑΛΛΑ όχι, η ... «κριτική» αφορά τον Άγγελο Αναστασιάδη. Και εγώ μένω με την απορία. Αφού είναι τόσο, μα τόσο, μα τόσο καλός, εν πάση περιπτώσει, γιατί δεν έβρισκε τόσο καιρό μια ΜΕΓΑΛΗ ομάδα να δουλέψει ;

*** ΘΥΜΙΖΩ : Κατά την 18ετή του καριέρα ως προπονητής έχει προσληφθεί ... ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ στον Πάοκ ! Τελευταία φορά πρόπερσι, όπου δεν τελείωσε τη σεζόν.

*** ΜΕΤΑ από αυτή την ... τέταρτη εμπειρία, προπόνησε για ένα μικρό διάστημα την Λάρισα. Αν θυμάμαι καλά γιά τρείς μήνες. Κάθισε μέχρι να φύγει, πού λένε. Μεγάλη ομάδα όμως, δεν μπορείς να την πεις

*** ΜΙΑ είναι η πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ομάδα στην Ελλάδα και σ' αυτή ο Άγγελος ΟΣΟ ΚΙ' ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί της.

*** ΒΕΒΑΙΩΣ, πέρασε για ένα φεγγάρι και από τον βάζελο. Και αυτή πρώην ομάδα του ήταν όταν ακόμη έπαιζε μπάλα

*** ΤΟ συμβόλαιό του, γράφουν, «δεν θα ξεπερνάει τις 400000 το χρόνο». Δηλαδή ... τίποτα, έτσι; Γύρω στο ένα τριανταπεντάρι το μήνα, για να κάνει τις επιλογές πού θα του λένε ! Τζάμπα πράμα δηλαδή !

*** ΠΡΩΤΕΣ πληροφορίες για την νέα κατάσταση στην Τσαρο - Εθνική : Ο Άγγελος λέει, εμπιστεύεται απόλυτα τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο, για το κέντρο άμυνάς της. Αλλά καλού – κακού, θα καλέσει και τον ... Μαλεζά !

*** ΚΑΙ επειδή ποτέ δεν έχω κρύψει τον ... θαυμασμό μου για την Εθνική της «εξυγίανσης», πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι. Είτε τους παίκτες επιλέγει ο Αεκόφιλος Τσάνας, είτε ο Τσαροσκεπής Άγγελος, ένα είναι το στάνταρ : Ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην απ' έξω !

*** ΠΑΝΤΑ απέναντι θα τον έχουν, διότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέπει στους παίκτες του να βιώνουν το ανθυγιεινό έως ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ περιβάλλον της Τσαρο-Εθνικής.

*** ΑΛΛΩΣΤΕ και μόνο πού τον έβαναν αμέσως υπό την προστασία τους οι γνωστοί ΑΡΔακες, είναι αρνητικό γι' αυτόν.

*** ΟΙ οποίοι φτάσανε στο σημείο να πιάσουν στο στόμα τους και τον μεγάλο Ότο Ρεχάγκελ και να τολμήσουν ... ταύτισή του με τον Άγγελο του Τσάρου !

*** ΣΕ γενικές γραμμές, έχουμε να γελάσουμε πολύ με την Εθνική του Άγγελου. Και η αρχή θα γίνει όταν ανοίξει το στόμα του ο Σκίμπε. Αν τον αφήσουν δηλαδή να μιλήσει, διότι κάποια ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ μπορεί να του επιβάλλουν να υπογράψει καμία ρήτρα εμπιστευτικότητας, για να μην ξεράσει όσα ξέρει. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

*** ΚΑΙ βεβαίως, περιμένω από τον Ολυμπιακό να ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ με την ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ σε βάρος των συμφερόντων του στην Εθνική ομάδα. Δεν είναι δυνατόν η επίδειξη ισχύος του Ιβάν να μείνει αναπάντητη.

*** ΔΙΟΤΙ, να το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ αυτό, μπορεί η επίδειξη ισχύος να αφορά τον Μελισσανίδη, όπως λένε τα λαμόγια γύρω από τον Ρώσο, αλλά αυτό δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε κάποιες περιπτώσεις. Πού εγώ το θεωρώ σίγουρο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ ΕΙΔΑΝ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ : ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΕΝΑΣ ... ΧΟΥΣΤΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ... ΣΤΟΠΙΡΑ!

*** ΤΟ έχω ξαναγράψει για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη * ΕΙΔΑΝ μια ταμπέλα πού γράφει καφενείο και μπήκαν όλοι μέσα * ΜΙΚΡΟΙ – μεγάλοι στο ίδιο καφενείο, γίνεται ; * ΔΕΝ γίνεται * ΕΤΣΙ, μετά την Κούλα τον ρούφηξε και ο Μπάοκ ( τον πόνο της ήττας ) *** Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ απίστευτη : * ΠΡΩΤΟ γκολ από ένα ...Χούστι και δεύτερο από ένα Στονπίρα ! * Ε ΡΕ ... γλέντια ! *** ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του γηπέδου ο Πέλκας * ΓΙΑ τον οποίο η άποψή μου είναι πάγια και χιλιογραμμένη : * ΤΡΙΧΕΣ κατσαρές ! * ΜΕΤΑ τον Πέλκα ... χειροτερόιτερος ο ... ΡΕλ Κατουρί * Και μετά, ο Ελ Χέζι * ΠΙΟ κάτω δεν έχει *** ΤΗΝ μαλακία στο πρώτο γκολ την έκανε ο Κρέσπο, αλλά ... δεν πειράζει ! * ΑΝ ήταν κανένας Βούκοβιτς ή Σισέ, να δείτε πως θα πείραζε και θα έτσουζε * ΝΑ βλέπατε πως θα άρχιζε η παραφιλολογία για το ... «τρομερό πρόβλημα πού έχει ο Ολυμπιακός στο κέντρο της άμυνάς του», για το πώς «ο Μαρινάκης δεν κατάφερε να βρει ένα στόπερ της προκοπής» και όλες οι γνωστές ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ των ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΡΔοΤΣΑΤΣΩΝ * ΤΩΡΑ όμως πού είναι ο Κρέσπο ... «ΜΑΣ», δεν τρέχει τίποτα ! * ΟΛΟΙ κάνουν λάθη *** ΓΙΑ σκεφτείτε δηλαδή τι έχει να γίνει αν ο Μπάοκ χάσει για ένα άλφα ή βήτα λόγο τον χοντροΒαρέλα ή τον καφατζή Κρέσπο * ΕΝΑΣ μένει για να παίξει σ' αυτές τις θέσεις * Ο ΠΑΝΤΑ παρών Μαλεζάς * ΜΕ ό,τι ... αυτό συνεπάγεται *** Α, ναι, υπάρχει και ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΚΡΑΝΟΣ Χατσερίντι, πού παρακολουθώντας τα γεγονότα, πολύ αμφιβάλλω αν εξακολουθεί να ... υπάρχει για τον Μπάοκ *** ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ της Βιντεότον, ο Στόπιρα * ΑΡΙΣΤΕΡΟ μπακ ο παικταράς από το Πράσινο Ακρωτήρι, πού πήρε τους Μάτος, Ουάρντα και τον ... διεθνή ( χαχαχαχαχαχα ! !!! ) Λημνιό, τους έδεσε όλους μαζί ένα δεμάτι, τους πήγε βόλτα και τους πέταξε στη θάλασσα *** ΚΑΙ για να μην τα πολυλογούμε * ΣΤΗΝ Ευρώπη υπάρχει κάτι πού καμία ομάδα δεν μπορεί να αποφύγει : * ΦΑΙΝΕΤΑΙ η γύμνια της και η κακομοιριά της, ό,τι δηλαδή καταφέρνει με χίλιους – δυο τρόπους να καλύπτει στο ελληνικό πρωτάθλημα * ΑΠΛΑ πράγματα ***

ΚΑΙ ΟΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ ... ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ...

*** ΒΡΗΚΕ ταίρι η Αεκούλα, στις βαθμολογίες των Ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ ! * ΑΛΛΗ μία ομάδα προστέθηκε σ' αυτές πού ακόμα δεν έχουν ούτε βαθμό * Η ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μόσχας. Η ΟΠΟΙΑ μάλιστα έχει και την ίδια διαφορά τερμάτων με την Κούλα * ΣΤΟ «έξι αρνητικό» είναι και οι δυο τους *** ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, λέει, θα είναι στο ... «χι» του Πανιώνιος – Ατρόμητος ; * ΛΟΓΙΚΟ, φαίνεται * ΠΡΕΠΕΙ να τον βοηθήσουμε λίγο τον Ατρόμητο τώρα, διότι την επόμενη αγωνιστική παίζει με τον Μπάοκ στο Περιστέρι *** ΚΑΙ γιατί γράφω «χι» ; * ΓΙΑΤΙ έτσι το βλέπω εγώ * ΔΕΝ θα μείνει κανένας δυσαρεστημένος έτσι *** ΕΙΔΗΣΗ πού προκαλεί ΘΛΙΨΗ για τον ΞΕΠΕΣΜΟ των θεσμών και των ηθικών αξιών στη χώρα μας * ΣΥΣΚΕΨΗ έγινε λέει στον Μπάοκ, με παρόντες τους Ιβάν και Γιουρίκη, τον Γκαγκατσάκο και τους νομικούς συμβούλους * ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ η ΝΤΡΟΠΟλογία πού ψηφίστηκε στη Βουλή και αφορά το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τη Νέα Τούμπα * ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της σύσκεψης ; * ΟΤΙ ο Μπάοκ έμεινε λίαν ικανοποιημένος από την ψήφιση της ΝΤΡΟΠΟλογίας ! * ΔΗΛΑΔΗ, φίλοι μου, έτσι και ... δεν έμενε ικανοποιημένος, τι θα γινόταν ; * ΘΑ την ... έστελνε πίσω να την ξαναφτιάξουν και να την ξαναψηφίσουν; *** ΘΛΙΨΗ και για την συστηματική ΑΠΑΞΙΩΣΗ των θεσμών και των αξιών στη χώρα μας από την κυβέρνηση των συριζαναλητών, μέσω της ΕΠΟ ( Νόμος Κοντονή ) * Η ... ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ Επιτροπή της ΕΠΟ, λέει, ΕΞΕΛΕΞΕ τα νέα τακτικά μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, πού αποτελείται από ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ και άλλους ανώτερους δικαστικούς ! * ΔΗΛΑΔΗ, οι ΑΝΩΤΑΤΟΙ και ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ τέθηκαν υπό την ... κρίση μερικών ποδοσφαιροπαραγόντων ! * ΜΟΝΟ στην Ελλάδα των Τσιπροκαμμένων θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο * ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού δεν συμβαίνει !!! *** ΑΝ ρωτήσεις τους τύπους της ΕΠΟ ποιος εισηγήθηκε την πρόσληψη του Αναστασιάδη, όλοι θα σηκώσουν το χέρι και θα φωνάξουν «εγώ», για να τους δει ο Ρώσος * ΤΟ ότι δεν είχαν ιδέα, είναι μια μικρολεπτομέρεια πού δεν χαλάει την ουσία ! *** Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ εισαγγελέας ζήτησε το βίντεο με τον πανηγυρισμό του Κουλούρη, για κρίνει αν θα τον παραπέμψει * ΦΥΣΙΚΑ, η όποια ποινή ενδεχόμενα του επιβληθεί θα είναι άνευ ουσίας, διότι στο Ατρόμητος – Πάοκ της επόμενης αγωνιστικής, ο Κουλούρης δεν θα έπαιζε, ούτως ή άλλως ***

Διαβάστε επίσης