Ντουντούκα
Ομαδάρα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τί κάνει, πού βρίσκεται και πού «παίζει» ο Σωκράτης

Τί κάνει, πού βρίσκεται και πού «παίζει» ο Σωκράτης
Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 - 16:58

*** ΕΙΠΕ : «Μου αρέσει που το τελευταίο σφύριγμα θα είναι από τον κ. Τζήλο κι ελπίζω να είναι ένα σφύριγμα με το οποίο θα δακρύσουμε όλοι από χαρά» ! ( Κυριάκος Κυριάκος, Πάοκ )

* ΘΕΛΕΙ η ... Τούμπα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει ! ***

*** ΘΑ την περάσει ο Πόα τη Ρεάλ, είμαι βέβαιος * ΑΠΛΑ, θα στοιχίσει κάτι παραπάνω ***

*** ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί άρχισαν να σκούζουν οι Παοκτζήδες ; * ΝΑ φτιάξουν ομάδα να κερδίζουν ... και τον Λυσσάνδρου ! ***

ΑΠΟΤΕΛΕΙ πραγματικά έκπληξη για μένα, το ότι το όνομα Γκαγκάτσης δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για ... ίση αντιμετώπιση, αμεροληψία και αντικειμενικότητα * ΠΟΤΕ δεν το ... περίμενα * ΕΙΝΑΙ ... ανεξήγητο

*** ΘΙΧΤΗΚΑΝ οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης από μία φράση του Κώστα Καραπαπά, κατά την λογομαχία πού είχε με τον Γκαγκάτση στο πρόσφατο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και αποφάσισαν να εκδώσουν ανακοίνωση * ΓΙΑ αστυνομικούς υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε μιλήσει ο Καραπαπάς και αυτό ήταν πού τους πείραξε, σε βαθμό να προχωρήσουν σε δημόσια διάψευση * «Η ΙΔΙΑ η πολιτεία οφείλει να διαψεύσει τους κυρίους των ΠΑΕ πού βλέπουν τους αστυνομικούς ως υπαλλήλους τους, αποσύροντας την αστυνομία από τα γήπεδα της ντροπής», λένε

*** ΔΕΝ ξέρω αν είναι υπάλληλοι ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ εξ αυτών, αλλά ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ότι ΣΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ανθρώπων συγκεκριμένης ΠΑΕ και δη ΤΟΥ ΠΑΟΚ, δεν λένε ποτέ ΟΧΙ * ΤΟ όνομα και ο βαθμός του Διευθυντή της αστυνομίας Θεσσαλονίκης, βρίσκεται τοποθετημένο κάτω από το ευχαριστήριο έγγραφο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την μπεσαλίδικη δωρεά πού τους έκανε * ΟΣΟΝ αφορά τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, πού εξέδωσε την ανακοίνωση, πρόκειται για τον κ. Δημήτριο Παδιώτη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Σπύρου Βούγια * ΓΙΑ να μη νομίζουν κιόλας πως δεν ξέρουμε και τι γίνεται, δηλαδή ***

ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ «ΠΟΛΛΑ ... ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ»

*** ΕΧΟΥΝ περάσει κάτι πάνω από ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ, αφ' ότου απ' αυτήν εδώ τη στήλη επιχείρησα μία δημοσιογραφική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα εσωτερικά «ιερά και όσια» του Ολυμπιακού * ΗΤΑΝ το φύλλο του ΓΑΥΡΟΥ της 7ης Μαρτίου 2017, όπου στην πρώτη σελίδα γινόταν η αναφορά με τίτλο : «Την εποχή πού ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης σε κάθε κακόβουλη επίθεση, ΕΣΥ, ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ; ΠΟΥ «ΠΑΙΖΕΙΣ» ;» * ΚΑΙ με υπότιτλο : «Η φιλία και η σχέση με τον ... «εξυγιαντή» Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο»

*** ΘΑ περιαυτολογήσω, εδώ * ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ προφητικό το άρθρο μου εκείνο ; * ΜΟΝΟ από τους τίτλους, θα μου πείτε ; * ΝΑΙ, και ΜΟΝΟ από τους τίτλους αναδείχθηκε η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ πραγματικότητα * ΑΣ θυμηθούμε όμως ( ας πούμε τιμής ... ένεκεν, αν μου επιτρέπετε ) τι ακριβώς έγραφα σ' εκείνο το ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ πλέον άρθρο της 7ης Μαρτίου 2017 :

*** «ΕΙΝΑΙ αναμφισβήτητο και παραδεκτό από το σύνολο του «ερυθρόλευκου» κόσμου, ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη υπό διωγμόν. Ανηλεή και πολύπλευρο διωγμό. Τον κυνηγούν κυριολεκτικά «ΘΕΟΙ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ», από κάθε επίπεδο, κάθε κέντρο εξουσίας, ποδοσφαιρικό, πολιτικό, δικαστικό, παραγοντικό, διαιτητικό, ή ακόμα και επιχειρηματικό.

Κυνηγούν τον Ολυμπιακό, όπως και τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ΜΟΝΟΣ σηκώνει το ανάστημά του και ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ τα κύματα του κόμπλεξ και του μίσους που εξαπολύουν οι παντός είδους νάνοι εναντίον της ομάδας πρώτιστα και δευτερευόντως εναντίον του ίδιου προσωπικά. Και αυτό, έχει αποδειχθεί κατ' επανάληψη και αποδεικνύεται συνεχώς.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, την ώρα της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ο Μαρινάκης είναι ΜΟΝΟΣ, αγωνίζεται ΜΟΝΟΣ, αμύνεται ΜΟΝΟΣ. Στην κυριολεξία ΜΟΝΟΣ, εναντίον ΟΛΩΝ. Δεν έχει την παραμικρή βοήθεια ή συμπαράσταση από ΚΑΝΕΝΑΝ, αλλά αυτό που ΠΟΝΑΕΙ περισσότερο και δημιουργεί ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, είναι ότι δεν υπάρχει βοήθεια ΟΥΤΕ από εκείνον που προηγήθηκε, εκείνον που όλοι αναγνωρίζουμε ότι έχει ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ περισσότερα από πολλά στον Ολυμπιακό, εκείνον που ΟΛΟΙ περιμέναμε, σ' αυτές τις ΔΥΣΚΟΛΕΣ στιγμές ότι ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ την ομάδα, στους τομείς που θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να βοηθήσει, χωρίς καν να κοπιάσει.

Εννοώ, βεβαίως, τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Τον τελευταίο καιρό, από την ημέρα που αποκάλυψα με απολύτως ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ άρθρο μου όλες τις παραμέτρους του ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥ που υφίσταται ο Ολυμπιακός, από τους «τζάμπα - ανταγωνιστές του», έγινα δέκτης ΔΕΚΑΔΩΝ μηνυμάτων από οπαδούς της ομάδας, που όλα τους συνέτειναν στο εξής ερωτηματικό:

«Καλά ρε Μανώλη, ο Μαρινάκης προσπαθεί, υποφέρει, αγωνίζεται αμύνεται, προστατεύει την ομάδα όσο μπορεί, διότι όλοι ξέρουμε την νομική απειλή που μεθόδευσαν εναντίον του, ακριβώς για να τον εξουδετερώσουν.

Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, όμως, ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Τι λέει για όλα αυτά; Αυτός, έχει τα χέρια του λυμένα, έχει και το κύρος και το μέγεθος να αντιμετωπίσει ΜΑΖΙ με τον Βαγγέλη, σαν μέλη της ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που είναι, τις επιθέσεις, την κακότητα, τον φθόνο, το μένος και την μισαλλοδοξία των νάνων που ενεδρεύουν απέναντι».

Μου είναι αδύνατον να απαντήσω σε αυτά τα ερωτήματα. Και δεν μπορώ να απαντήσω, επειδή ΚΑΙ ΕΓΩ αισθάνομαι τις ίδιες ερωτήσεις να στροβιλίζουν στο μυαλό μου. Δεν έχω βρει την απάντηση, όσο και αν προσπάθησα, για τη διαφαινόμενη «απουσία» του Σωκράτη Κόκκαλη από την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ του Ολυμπιακού.

Φυσικά, δεν θέλω καν να δεχτώ σαν ενδεχόμενα, κάποια πράγματα που κυκλοφορούν στην πιάτσα και έχουν φτάσει στ' αυτιά μου. Προσωπικά, τα απορρίπτω κατηγορηματικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πως μπορώ να τα απορρίψω: Τα ενδεχόμενα, είναι σκέψεις και οι σκέψεις δεν απορρίπτονται. Δεν θα μπορούσα ΠΟΤΕ να πιστέψω, για παράδειγμα, ότι ο Σωκράτης όχι απλά δεν βοηθάει, αλλά και ΠΑΡΕΧΕΙ κάποιου είδους και μορφής ΣΤΗΡΙΞΗ σε αναγνωρισμένους ΕΧΘΡΟΥΣ του ΘΡΥΛΟΥ, όπως π.χ. τον προσκείμενο στην πλευρά της άθλιας, νοσηρής και ρυπαρής «εξυγίανσης», Θωμά Μητρόπουλο. Δεν θέλω επίσης να πιστέψω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιου είδους «σύνδεση» ή «σχέση», που να αφορά τον ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ανάμεσα στον Σωκράτη και τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη.

Από την άλλη, όμως, ούτε και μπορώ να απορρίψω την σχέση μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του ΘΩΜΑ, του ΓΝΩΣΤΟΥ Θωμά, ο οποίος έχει προσκολλήσει στη θεοβρώμικη «συμμαχία των τριών» και «παίζει» ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Καταλαβαίνω και δεν μπορώ να καταγγείλω μία σχέση πολλών δεκαετιών (το έχει παραδεχτεί άλλωστε και ο ίδιος ο Σωκράτης στη Βουλή) με τον Θωμά. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ότι είναι δυνατόν ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να διατηρεί ο Σωκράτης μία σχέση που «ακουμπάει» στο πιο διεφθαρμένο παρασκήνιο όλων των εποχών, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσο μάλλον, όταν αυτό το παρασκήνιο δρα και λειτουργεί αποκλειστικά και μόνον, εναντίον του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ»

ΟΠΟΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΚΙ' ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ!

*** ΚΙ' όμως, η συνέχεια των πραγμάτων απέδειξε ότι ΕΤΣΙ ήταν ! * ΟΤΙ συνέβαιναν αυτά ακριβώς πού απευχόμουν ! * ΟΤΙ δυστυχώς, ακόμα και για μένα, ΑΥΤΗ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ήταν η κατάσταση * Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ όχι απλά δεν υπεράσπιζε, όχι απλά δεν χρησιμοποιούσε την προσωπικότητά του και το ειδικό του βάρος ως ΑΣΠΙΔΑ προστασίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ «του», αλλά τελικά, έκανε κάτι χειρότερο * ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ με τους ΔΙΩΚΤΕΣ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ και ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ με ΠΡΟΦΑΝΗ ανταλλάγματα

*** ΚΑΙ να το καζίνο και να η υπογειοποίηση και να το ένα και να το άλλο * ΟΠΟΙΑ πέτρα κρατικής δουλειάς και ανάθεσης σηκώσεις, εταιρεία του Σωκράτη θα βρεις από κάτω * ΑΚΟΜΑ και για την νέα μπίζνα – ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ πού ετοιμάζουν, με τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ και τον ΟΠΑΠ, το όνομα του Σωκράτη ακούστηκε * ΞΕΡΕΤΕ, αυτή την δουλίτσα για την οποία ο Τσακαλώτος, σαν μπροστάρης της υπόθεσης, πήγε να περάσει τροπολογία από τη Βουλή * ΠΡΟΣ το παρόν, νομίζω ότι κάπου σκάλωσε, αλλά αυτοί είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και δεν παίρνουν χαμπάρι από ντροπές ΔΟΥΛΕΙΕΣ και δουλίτσες * ΘΑ βρουν και τον τρόπο και τον χρόνο να την ξαναπεράσουν

ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ( Η ΧΩΡΙΣ ... ) Φ**ΝΤΕΣ,

Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

*** ΕΤΣΙ πού λέτε * «ΔΟΥΛΕΙΕΣ με φούντες» θα έπρεπε ίσως να γράψω, αλλά φοβάμαι μην παρεξηγηθώ : * ΣΤΙΣ μέρες μας η φράση έχει απωλέσει την παραδοσιακή της αθωότητα * ΚΑΙ εδώ θα πρέπει να ανοίξω παρένθεση για κάποιες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ εξηγήσεις σε κάποιους παλιούς φίλους

*** ( ΞΕΡΩ, έχω ήδη πληροφορηθεί * Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ είναι, όπως μου είπαν, έξαλλος μαζί μου * ΤΟΝ καταλαβαίνω και κάπου μπορεί να έχει δίκιο * ΕΔΩ όμως δεν «παίζονται» και δεν ισχύουν οι όποιες παλιές προσωπικές σχέσεις * ΕΔΩ διακυβεύεται το συμφέρον ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ * ΚΑΙ κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, ΚΑΝΕΙΣ Ερυθρόλευκος δεν μπορεί να θεωρηθεί «δεδομένος» * ΕΝ ολίγοις, όταν μπαίνει στη μέση θέμα Ολυμπιακού, όλα αλλάζουν )

*** ΠΑΜΕ παρακάτω * Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του Θωμά, αποδείχθηκε το πιο καταστροφικό όπλο εναντίον του Ολυμπιακού * Ο ΘΩΜΑΣ ήταν το «μακρύ χέρι» της λεγόμενης «εξυγίανσης» * ΠΗΡΕ απ' το χεράκι τα ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ των τριών συμμάχων και τους έδειξε όλους τους τρόπους, τις μεθόδους και τα δέλεαρ πού χρειάζονταν για να ΑΛΛΑΞΟΥΝ οι συσχετισμοί στην ΕΠΟ

*** ΚΑΙ τα αποτελέσματα βεβαίως πολύ γρήγορα τα είδαμε και τα ζήσαμε * ΕΝΩΣΕΙΣ Ποδοσφαιρικών Σωματείων άλλαξαν ξαφνικά διοικήσεις με την αβάντα του κράτους του Κοντονή και τα εκατομμύρια των ... ρουβλίων πού έρρεαν από τον Βορρά * ΣΤΗ διαιτησία, όσοι διαιτητές δήλωναν «υπέρ της εξυγίανσης», παρέμεναν * ΟΣΟΙ δεν υποκλίνονταν στη νέα κατάσταση, πήγαιναν σπίτι τους με συνοπτικές διαδικασίες * ΟΙ εξελίξεις για την εγκατάσταση μιας ποδοσφαιρικής δυναστείας, ήταν χειμαρρώδεις * ΚΑΙ βέβαια, «πρεσβύτερος» πρωταγωνιστής και «μέντορας» όλων των νέων αστεριών της ποδοσφαιρικής «εργαλειοθήκης», ήταν ο Θωμάς

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ '17 : Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ...

«ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ» !

ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΙΝΩΝ Η ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ 180ο ΤΟΥ ΟΠΑΠ;

*** ΤΟ άρθρο της 7ης Μαρτίου 2017 ήταν η πρώτη μου παρέμβαση * ΕΠΤΑ μήνες μετά όμως, στο φύλλο της 8 Δεκεμβρίου 2017, υπήρξε και δεύτερη παρέμβασή μου, πιο συγκεκριμένη και αναλυτική * ΑΦΟΡΟΥΣΕ την ΜΕΓΑΛΗ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ συμμαχία – συνεργασία του Σωκράτη με τον Μελισσανίδη * Ο ΤΙΤΛΟΣ ήταν : «ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ: ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ!» * ΚΑΙ στον υπότιτλο : «Μέσα σε οκτώ μήνες ο ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη άλλαξε γνώμη και συμφώνησε με την ΙΝΤΡΑΚΟΜ συνεργασία για άλλα 5 χρόνια * ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ : ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΠ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ;»

*** ΚΑΙ ιδού το σχετικό απόσπασμα : * «Η είδηση προκάλεσε πολυποίκιλες αντιδράσεις στην ερυθρόλευκη οικογένεια : Πριν από δύο μέρες, υπογράφτηκε η ανανέωση της συμφωνίας ΟΠΑΠ και Ιντραλότ για επιπλέον 3 + 2 χρόνια μετά την λήξη της ήδη υφιστάμενης, τον Ιούλιο του 2018.

Δηλαδή, η νέα συμφωνία υπογράφτηκε οκτώ περίπου μήνες πριν τελειώσει η παλαιά και αυτό βεβαίως δεν είναι ασύνηθες στην επιχειρηματική πρακτική, αλλά μία «πρώιμη» συμφωνία πάντα οδηγεί σε διάφορα ερωτηματικά και συμπεράσματα. Τα ερωτηματικά μεγεθύνονται και πολλαπλασιάζονται, λόγω της γνωστής, από τον περασμένο Φεβρουάριο, ανακοίνωσης του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με την οποία προσανατολίζονταν να απευθυνθεί σε άλλους τεχνολογικούς παρόχους, ΕΚΤΟΣ Ιντραλότ, κατονομάζοντας μάλιστα διάφορες άλλες εταιρείες.

Το τι μεσολάβησε από τον περασμένο Φεβρουάριο μέχρι σήμερα και ανάγκασε τον ΟΠΑΠ σε στροφή 180 μοιρών, είναι άγνωστο. Αυτό πού αναφέρεται ως «δικαιολογία» για την αναστροφή κατεύθυνσης, είναι ότι «η τεχνολογία της Ιντραλότ δεν μπορούσε να αγνοηθεί». Αυτό δεν αμφισβητείται, σίγουρα. Όμως, αυτή η τεχνολογική ικανότητα της Ιντραλότ, ήταν πασίγνωστη και ΠΡΙΝ τον Φεβρουάριο του 2017. Δεν ... φύτρωσε ξαφνικά.

Ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Ιντραλότ, είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού. Μέτοχος του ΟΠΑΠ – κάποιοι τον αποκαλούν «μικρομέτοχο» - αλλά σίγουρα μετέχει ενεργά στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Οργανισμού, χρησιμοποιώντας την θέση του και σε άλλους τομείς, όπως το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, διοικώντας την ομάδα της Αεκ και επιδιώκοντας την ανάληψη μεγάλων έργων στο όνομά της, όπως το γήπεδο για το οποίο έχει συμφωνήσει με την σημερινή κυβέρνηση.

Έχουμε λοιπόν και λέμε : Κόκκαλης και Μελισσανίδης, έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για τη συνέχεια μιας επιχειρηματικής συνεργασίας, η οποία βεβαίως, τοποθετείται εκτός ποδοσφαίρου»

ΜΑΜΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΙΖΑΝΙΑ

*** ΝΑ λοιπόν πού ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, πού λένε και με βρήκε δικαιωμένο ΣΕ ΟΛΑ * ΜΕ την κατάσταση να έχει επιβαρυνθεί σε βάρος του Ολυμπιακού, λόγω της συνεχούς στήριξης της κυβέρνησης σύριζα στους Κόκκαλη – Μελισσανίδη και της αντίστοιχης εχθρικής συμπεριφοράς εναντίον του Ολυμπιακού * ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, πού ανάγκασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βγει και να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ και ΕΥΘΕΩΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και πολλούς άλλους ακόμα, πού στην τελική δεν είναι παρά ... μαμουνάκια και ζιζάνια στον ζοφερό μπαχτσέ της Κουμουνδούρου

*** ΟΙ ασυνάρτητες και απολύτως ΓΕΛΟΙΕΣ αναφορές του πρωθυπουργού, πού ούτε ο ίδιος ασφαλώς δεν θα πιστεύει ότι αποτελούν ... απαντήσεις στις καταγγελίες του Μαρινάκη, απλά ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ τον ηγέτη του Ολυμπιακού και εξευτέλισαν σε αίσχιστο βαθμό τον πρωθυπουργό και το συνάφι του * Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ δικαιώνεται από τις εξελίξεις, κάθε μέρα και περισσότερο και δικαιούται να αισθάνεται δικαιωμένος * ΑΣ μου επιτραπεί όμως και ... εμένα λιγάκι να γευτώ μικρό μερίδιο δημοσιογραφικής ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ * ΜΟΥ είναι αρκετό γιά να αισθάνομαι ΠΛΗΡΗΣ σαν δημοσιογράφος και ΗΣΥΧΟΣ με τη συνείδησή μου σαν ΟΠΑΔΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ***

Διαβάστε επίσης