Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκροτήθηκε το «μέτωπο αποδυνάμωσης» της Μαρσέιγ

Συγκροτήθηκε το «μέτωπο αποδυνάμωσης» της Μαρσέιγ
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 14:55

*** Η «διαδρομή» πού ακολουθήθηκε, έχει ως εξής : ΑΠΕΙΛΕΣ Λουτσέσκου, Ρούβλιγκανς Πάοκ, εντολή Ρώσου, κινητοποίηση αστυνομίας Θεσσαλονίκης, επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον Θοδωράκη της Ουέφας, τελική απόφαση : Η Μαρσέιγ στην Τούμπα χωρίς τους οπαδούς της.

*** Όπως και ΧΩΡΙΣ τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της και ΤΡΕΙΣ από τους βασικότερους παίκτες της ! Γι' αυτούς, δούλεψε το πολωνέζικο μουτράκι, ο περιβόητος Μαρτσίνιακ. Με τρείς στοχευμένες κίτρινες, καθάρισε τη μπουγάδα.

*** Για να σουμάρουμε λοιπόν : Ο προπονητής Χόρχε Σαμπάολι είδε κίτρινη κάρτα από τον Μαρτσίνιακ για διαμαρτυρία. Οι Σεΐκ Ντιένγκ και Μπουμπακάρ Καμαρά συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, ενώ ο Ζέρσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

*** Επανέρχομαι στο αρχικό. Οι πρωτοφανούς ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ απειλές του Λουτσέσκου, όχι μόνο πέρασαν ατιμώρητες, αλλά ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ φαίνεται πως ΕΠΙΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ κι' όλας από την ελληνική κυβέρνηση ! Γιατί, ρε Τάκη Θεοδωρικάκο ; ΜΕΣΑ έπρεπε να είναι σήμερα αυτός ο Ρουμάνος ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ της βίας.

*** Πάμε παρακάτω. Οι συλληφθέντες από τη γαλλική αστυνομία ρούβλιγκανς του ρώσου, πρωταγωνιστές των επεισοδίων, ΟΥΔΕΠΟΤΕ τιμωρήθηκαν ή πρόκειται να λογοδοτήσουν σε οποιαδήποτε αστυνομική ή δικαστική αρχή. Ανέγγιχτοι και ανενόχλητοι έφυγαν από τη Μασσαλία. Αντιθέτως, θα είναι ΜΕΣΑ στο γήπεδο, με Ο,ΤΙ και αν σημαίνει αυτό. ΓΙΑΤΙ, ρε Τάκη Θεοδωρικάκο ; Εκανες κάτι πού δεν το ξέρουμε γι' αυτούς ;

*** Ο ρώσος ολιγάρχης Ιβαν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι, όπου και αν βρίσκεται – πού ποσώς ενδιαφέρει – έχει τον τρόπο, είτε έμμεσα, είτε και ΑΜΕΣΑ, να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με την ελληνική κυβέρνηση και να ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ όλες τις εξελίξεις πού τον αφορούν, αυτόν και την ομάδα του. Τα λέω καλά, Τάκη Θεοδωρικάκο ;

*** Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, πού έχει ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ (σε ανώτερα και ανώτατα επίπεδα ) από τον ρώσο, ΕΣΠΕΥΣΕ όπως ήταν αναμενόμενο, να πάρει θέση και να ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ να αντιμετωπίσει μία πιθανή σύγκρουση των ρούβλιγκανς του Πάοκ με τους αντίστοιχους μαρσεγέζους.

*** Ερωτώ. Τι σόϊ ... αστυνομία είναι αυτή, πού αρνείται (ουσιαστικά ) να κάνει τη δουλειά της, ομολογώντας την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της ; Είναι όμως πράγματι ανίκανη ; Είναι φοβική ; Είναι δειλή και αδύναμη να αντιμετωπίσει τη ρουβλιοκινούμενη αλητεία ; Η μήπως, σε κάποια διαρθρωτικά σημεία, ΑΠΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ; Πολύ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σου, Τάκη Θεοδωρικάκο.

*** Η επικοινωνία σου με τον περιλάλητο γραμματέα της UEFA Θόδωρο Θεοδωρίδη, persona non grata για μεγάλη μερίδα του ερυθρόλευκου κόσμου, γεννά πολλά ερωτηματικά, υπουργέ Τάκη Θεοδωρικάκο. Τόσο εύκολα λοιπόν «υποκύψατε» στις ΩΜΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ των κατσαπλιάδων και των ρούβλιγκανς της Τούμπας ; Αντί να τους ΤΡΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ως υπεύθυνη και ενσυνείδητη εξουσία, κατεβάσατε τα μούτρα προτιμώντας να ΕΚΛΙΠΑΡΗΣΕΤΕ τον Θοδωράκη ;

*** Ειρήσθω εν παρόδω : Το «μοτο» του Θοδωράκη εδώ και χρόνια, είναι στερεότυπο : «Δεν ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο».

*** ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ Θόδωρε. Φυσικά και ασχολείσαι. Απλά ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το πότε και πως θα ασχοληθείς με το ελληνικό ποδόσφαιρο και ανάλογα του ποιος θα στο ζητήσει. Ας σε πάρει στο τηλέφωνο κανένας ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ή κανας ΣΑΜΠΙΝΤΙ και ... μην το σηκώσεις. Θα τολμήσεις ;

*** ( Αλήθεια, με τον Μαρτσίνιακ ποιος μίλησε ; )

Αποθέωση ! Στήθηκε το βάθρο του δικέφαλου κότσυφα και πάμε για νίκη την Κυριακή

*** Η αντίδραση της επίσημης Αεκ στον κατήφορο ξεφτίλας της ομάδας, ήταν άμεση και δυναμική. Δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του βάθρου πού θα στηθεί το άγαλμα του ατσάλινου κότσυφα, ύψους 12 μέτρων, παρακαλώ, στην πρόσοψη της Ο.Παπαρίνα !

*** Αναρωτιέμαι, τι θα γίνει έτσι και φυσήξει κανένα βοριαδάκι προς τα εκεί. Θα πετάξει ο δικέφαλος κότσυφας, ή θα πέσει σε καμιά κιτρινόμαυρη κεφάλα ; Και ποιος θα έχει την ευθύνη, έτσι και το τέρας καταρρεύσει ;

*** Εντάξει, αυτά ήταν αναμενόμενα. Ετσι δεν γίνεται πάντα ; Δοκιμασμένη η συνταγή και πιάνει πάντα, όποτε χάνει η ομάδα. Δηλαδή, συνεχώς.

*** Για την Κυριακή πάντως, να μην ανησυχούν οι σανοφάγοι. Προβλέπω ότι ο Χρηστοβασίλης θα βάλει πλάτη. Αρκεί να του το ζητήσει ο ρώσος. Να συνέλθουν λίγο και ο Κονέ με τον Παπαδημητρίου, πού τους κόπηκε η χολή προχθές, με την «μερίδα» οπαδών πού τους περίμενε να τους ... ζητήσει εξηγήσεις !

*** Εξηγήσεις από ... ποιους και ... για ποιο θέμα ; Αυτοί ... φταίνε ; Καλά να πάθουν, όμως. Αν δεν ήξεραν, ας ρώταγαν. Πριν μπλέξουν.

*** Χρηστική συμβουλή : Του φευγάτου η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ

*** Μόνο ο Τριχόβιακ μίλησε στον κόσμο της Κούλας μετά την ήττα απ' τον Αρη. Και χωρίς να έχει ακόμα περάσει απ' το ταμείο. Σκεφτείτε δηλαδή όταν θα τσεπώσει το πενηντάρι της συμμετοχής. Ροδάνι θα πηγαίνει η γλώσσα του, σαν να έφαγε γλιστρίδα.

Το αφεντικό δεν φταίει ποτέ, τσατσοβασιλάκη

*** Να μην ακούω σαχλαμάρες, έτσι ; Όπως ότι ο Ολυμπιακός «έκανε πελάτη τον Παναθηναϊκό» Κανένα Παναθηναϊκό δεν έκανε πελάτη ο Ολυμπιακός. Τον ... Πρίφτη έκανε ! Κι' αν δεν πιστεύετε, το γράφουν και οι κορυφαίοι, όπως ο Βασιλάκης ο τσάτσος

*** Ο Πρίφτης φταίει λοιπόν, τσατσοβασιλάκη μου ; Όχι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ δηλαδή ; Ποτέ δεν φταίει το αφεντικό, έτσι ;

*** Ελα, μη φοβάσαι, πάμε μαζί, συλλαβιστά : Το α- φε-ντι-κό δεν φταί-ει πο-τέ! ***

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 13/4/2022. ***

Διαβάστε επίσης

ΠΟΙΟ... ΑΗΤΤΗΤΟ ΧΑΘΗΚΕ;

ΠΟΙΟ... ΑΗΤΤΗΤΟ ΧΑΘΗΚΕ;

Αυτό που έπρεπε να κερδίσει, το κέρδισε. Αήττητος ο Ολυμπιακός από την «εξυγίανση». Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης...