Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια και καθαρά!

Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια και καθαρά!
Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 13:33

Πέρα της προσφυγής του Ολυμπιακού στη Δικαιοσύνη, υπάρχει και η ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του αναγνωστικού κοινού

Ζητείται εισαγγελέας για τις χαμένες περιουσίες στο στοίχημα !

Στο σκαμνί ! Χάθηκαν εκατομμύρια του κοσμάκη λόγω των «παραινέσεων» του Λαλάκη και του ρώσικου site

Αδίστακτοι δήθεν «λειτουργοί της δημοσιογραφίας» παρέσυραν παίκτες του στοιχήματος να ποντάρουν τα λεφτά τους σε νίκη του Αρη και να τα χάσουν.

*** Δυό μέρες ΠΡΙΝ τον αγώνα Αρη – Ολυμπιακού, στο φύλλο τα Παρασκευής, 5 Μαίου, ανέδειξα το θέμα αναλύοντάς το. Είχε προηγηθεί ένα ακόμα εμετικό, απαξιωτικό, μειωτικό και προσβλητικό για τον Ολυμπιακό άρθρο στο ρώσικο site. Εγραφα :

«*** Θέμα χθεσινό στο sκατοsite :

«Πρωτοφανείς αποδόσεις στο Άρης-Ολυμπιακός, στο 5,00 το διπλό!

05-05-2022 11:57

Δεν έχουν προηγούμενο στα στοιχηματικά χρονικά οι αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον άσο ακόμη και στο 1,65 !»

*** Δηλαδής ... τι θέλετε να πείτε, ρε Καρλότες ; Γιατί δεν το λέτε στα ίσα, ευθέως, αλλά το πάτε ... δια της πλαγίας ; Ντρέπεστε ή φοβάστε ;

*** Λοιπόν, ακούτε εμένα, πού έλεγε και ο Γιάτσεκ ο συγχωρεμένος. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σαν τα γιουσουφάκια σας και τα παραρτήματά σας, πού παίζουν ανάλογα με το πώς θα τους σφυρίξει ο πατερούλης.

*** Δεύτερον, μην ξεχνάτε ότι ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία για αήττητο πρωτάθλημα, λόγω Αρη και Χαριλάου.

*** Τρίτον, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις δηλώσεις του ΜΕΓΑΛΟΥ Πέδρο Μάρτινς, μετά την τελετή απονομής κλύσματος πού σας έκανε εντός της «έδρας» σας ( με την ... καλή έννοια ) θα μάθετε μερικά ενδιαφέροντα πραγματάκια για τον αγώνα Αρη – Ολυμπιακού της Κυριακής.

*** Τι είπε λοιπόν ο Μάρτινς, πού θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα ; Ότι ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και σε παίκτες πού δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή ως τώρα. Όπως π.χ. τον Φαντινγκά, τον Κίτσο, τον Σουρλή, τον Τζολάκη ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

*** Αντιλαβού, πανηλίθιοι ; Σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ παίκτες εναντίον του Αρη, τούτη την Κυριακή και ΜΑΚΑΡΙ για να τους δούμε και να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, μαζί του, τις δυνατότητες του καθενός να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Και βέβαια μιλάμε ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, πού θα ξεκινούσαν ΒΑΣΙΚΟΙ στα ερείπια και τα γηροκομεία σας

*** Βεβαίως – και αυτό είναι εκ των ουκ άνευ, πού λένε – ότι ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ χρησιμοποιηθούν, είναι τέτοιας πάστας και ποιότητας πού ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ τον Αρη στο Χαριλάου και δεν χωρά αμφιβολία πως ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ».

*** ΦΥΣΙΚΑ, για μία ακόμη φορά τα γεγονότα ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ

*** Το site όμως πού επιβιώνει χάρη στα ρώσικα κονδύλια, επανήλθε με καταιγισμό άρθρων. Και δεν σταμάτησε την ΑΘΛΙΑ και ΑΝΗΘΙΚΗ τακτική του ούτε ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγαλειώδη και παλικαρίσια νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου του, με άρθρα σαν αυτό :

Τελικά όπως αποδείχθηκε, ο αγώνας δεν ήταν αλλοιωμένος, ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια και καθαρά και πολύς κόσμος έχασε τα λεφτά του...

*** Κάπου εδώ όμως, η εποχή της πονηριάς της Καρλότας νομίζω ότι παίρνει τέλος, μαζί με την ασυλία της. Ο δημοσιογραφικός δούλος των ρώσων έκανε μεγάλο λάθος και πάτησε την πεπονόφλουδα πού ο ίδιος είχε ρίξει για να πατήσουν άλλοι. Αυτή τη φορά, η πονηριά και η σκόπιμη εξαπάτηση του αναγνωστικού κοινού, προκάλεσαν ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

*** Επιλέγω από σχετικό χθεσινό άρθρο του έγκυρου και διαβασμένου σε νομικά θέματα κυρίως blog της «Αθλητικής Διαπλοκής» τα πιο κρίσιμα σημεία :

***

Δεν είναι πλέον αστείο. Το ζήτημα είναι σοβαρό. Υπήρξαν συμπολίτες μας χθες που έχασαν περιουσίες επηρεασμένοι από συγκεκριμένα μέσα και σχολιαστές του διαδικτύου ποντάροντας στον άσσο του Άρη επί του Ολυμπιακού.

*** Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση. Τις ημέρες που πέρασαν, υπήρξαν ορισμένοι οι οποίοι ξεσάλωσαν κάνοντας λόγο για αλλοίωση της μάχης των playoffs και παρουσιάζοντας ουσιαστικά ως δεδομένη τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού. Παράλληλα όλο αυτό, το συνδύασαν με τις στοιχηματικές αποδόσεις ωθώντας με αυτόν τον τρόπο αόριστο αριθμό συμπολιτών μας να ποντάρουν χρήματα και να χάσουν περιουσίες.

*** Επαναλαμβάνουμε, όλοι αυτοί δεν έκαναν απλώς κάποιες εκτιμήσεις, ούτε παρουσίασαν στοιχηματικές προβλέψεις με τις απαιτούμενες προειδοποιήσεις από το νόμο. Δεν μίλησαν στιγμή για κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας, ούτε παρέθεσαν το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ.

*** Μπορεί να ανέφεραν ότι οι στοιχηματικές αποδόσεις δεν εγγυώνται το αποτέλεσμα, αλλά ουσιαστικά παρουσίασαν ως ΔΕΔΟΜΕΝΗ την ήττα του Ολυμπιακού από τη στιγμή που έκαναν λόγο για ΑΛΛΟΙΩΣΗ και το συνδύασαν όλο αυτό με παράθεση στοιχηματικών αποδόσεων!

*** Σελίδες που αυτοαποκαλούνται ως «μέσα της αλήθειας» έχοντας πείσει πολλούς αναγνώστες τους για την υποτιθέμενη αυθεντία τους, επηρέασαν έμμεσα ανθρώπους να χάσουν χρήματα και περιουσίες ποντάροντας τη νίκη του Άρη στον αγώνα τον οποίο παρουσίασαν ως αλλοιωμένο. Έτσι πρέπει να εξεταστεί αν είναι οι ηθικοί αυτουργοί για όσους ζημιώθηκαν ή ενδεχομένως και καταστράφηκαν.

*** Υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν μεταξύ άλλων ότι: Αν ποντάρεις ένα σπίτι στη νίκη του Ολυμπιακού χάνεις ένα σπίτι! Για ποιο λόγο λοιπόν κάποιος να ποντάρει στη νίκη του Ολυμπιακού διαβάζοντας κάτι τέτοιο; Και όμως ο Ολυμπιακός νίκησε!

*** Για να δούμε λοιπόν, θα παρέμβει Εισαγγελέας για τις περιουσίες που χάθηκαν στο Άρης-Ολυμπιακός ;

«Μου ξανάρχονται ένα – ένα, χρόνια δοξασμένα ...»

Μέρες τρόμου ζεί το ελληνικό ποδόσφαιρο

Οι εποχές του «ξέρω που μένεις» και «θα σε πνίξω με το κασκόλ» επιστρέφουν

*** Να, κάτι τέτοια γεγονότα διαβάζω και θυμάμαι εκείνο το σουξεδάκι εκείνης της εποχής, πού έλεγε ... «μου ξανάρχονται ένα – ένα, χρόνια δοξασμένα» ... Ξέρετε ποια χρόνια. Εκείνα του «ξέρω πού μένεις», του «θα σε πνίξω με το κασκόλ» και άλλα τινά, παρεμφερή

*** Πως και τα θυμήθηκα αυτά, τα πριν από έξι χρόνια ; Γιατί βλέπω ότι εκείνα τα ... δοξασμένα χρόνια, αρχίζουν και ξανακάνουν την εμφάνισή τους. Προσέξτε τα προχθεσινά. Προσέξτε και θα με δικαιώσετε :

*** Γεγονός πρώτο, κάποιες (ανεπίσημες) καταγγελίες «ανθρώπων του Παναθηναϊκού» πού ισχυρίστηκαν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι άνθρωποι της Αεκ επιτέθηκαν με ύβρεις στους διαιτητές της αναμέτρησης. Μάλιστα υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι της ΑΕΚ στο σημείο, όπου συμμετείχαν στο φραστικό αυτό επεισόδιο. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έκανε συγκεκριμένες αναφορές για την τοποθέτηση του συγκεκριμένου διαιτητή από τον Κλάτενμπεργκ.»

(Πηγή: https://soccerplus.gr)

*** Αυτά λοιπόν τα έλεγαν «άνθρωποι του Παναθηναϊκού» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αλλά ούτε επιβεβαιώθηκαν χθες από τον Παναθηναϊκό, ούτε διαψεύστηκαν.

*** Οσον αφορά την θέση της Αεκ, η αναφορά ήταν λιτή, απέριττη και μεστή ατράνταχτων επιχειρημάτων : «Δεν έγινε τίποτα» ! Αυτά και ... πάπαλα κι' όποιος επιμένει, κακό του κεφαλιού του, γιατί ... μπορεί και να «ξέρει πού μένει»

Μόνο «λεκτική επίθεση» στο τυχερό Σλοβένο διαιτητή

Ο προηγούμενος έφυγε με τα μπαλάκια του σαν μπιρμπιλόνια απ' το ζούληγμα !

Τα αποκάλυψε όλα ο Θωμαϊδης !

*** Τίποτα δεν έγινε λοιπόν, λέει η Αεκ και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει μόκο και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Εγώ όμως, δεν ακούω κανέναν απ' τους δυό. Εγώ πιστεύω στα ρεπορτάζ, αυτά δηλαδή πού ξέρω ότι και έγκυρα είναι και αποκαλυπτικά. Όπως για παράδειγμα, αυτά πού αποκαλύπτει το blog του Κυριάκου Θωμαίδη – του κορυφαίου της αδέσμευτης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, βοήθειά μας

*** Ιδού λοιπόν τι γράφτηκε στο blog «Η δίκη» ΠΡΩΤΑ απ' ΟΛΑ τα ΜΜΕ, προχθές Κυριακή βράδυ λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι, με τίτλο «Ο Μαρκ στα νύχια του Τίγρη» :

*** «Με πολλά παράπονα η ΑΕΚ στο ημίχρονο του ΟΑΚΑ. Ανθρωπος της ομάδας, ο Γ. Παπαδόπουλος, λογομάχησε με τον Σλοβένο διαιτητή γιατί δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Βιγιαφάνες. Λίγο αργότερα, ο Δ. Μελισσανίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια και "τα έψαλλε" στον ρέφερι. Μάλιστα, έκανε μειωτικές αναφορές και στον Κλάτενμπεργκ»

*** Επαναλαμβάνω, αυτά δεν τα γράφω εγώ. Ούτε και τα πολυπιστεύω κι' όλας. Στο blog του Κυριάκου Θωμαίδη γράφτηκαν, οπότε δεν μπορώ και να τα απορρίψω, ως αναληθή αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.

*** Το παίρνω όμως κι' αλλιώς. Και πέστε ότι τα είπε αυτά ο Μελισσανίδης στον διαιτητή. Και τι ... έγινε ; Ανθρωπος είναι, διέγνωσε αδικία σε βάρος της ομάδας του, και πάνω στα νεύρα του ξέσπασε, Ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος ; Τι να κάνει δηλαδή, να μη μιλήσει, βλέποντας τον διαιτητή να μην δίνει κόκκινη στον Βιγιαφάνιες ;

*** Και πάλι καλά να λέει ο Σλοβένος πού «καθάρισε» με μόνο λεκτική επίθεση. Ο προηγούμενος είχε φύγει με τα μπαλάκια του να έχουν γίνει σαν μπιρμπιλόνια από το ζούληγμα.

*** Και στο κάτω – κάτω, τι είχε πάθει ο Μελισσανίδης, πού τα έδινε πάντα όλα χωρίς να υπολογίζει συνέπειες, στους αγώνες του εναντίον της συμμορίας και της γκρανκάσας Γκιρτζίκη ; Το αντίθετο έχει συμβεί, από τότε μέχρι σήμερα.

*** Και για να μη λέμε πολλά, μόνο επιγραμματικά θα τα αναφέρω : γήπεδο Τζαμπασοφιάς, γήπεδο Σπάτων, κλειστό Ανω Λιοσίων και πάει λέγοντας. Βλέπετε, ζούμε σε κράτος ευνομίας, δικαιοσύνης και ελεύθερης διατύπωσης γνώμης και σκέψεων. Σκέτος Παράδεισος για τους Μελισσανίδηδες η Ελλαδάρα μας

Απειλητικά μηνύματα σε Κλάτενμπεργκ :

Πόσο μ@λάκας μπορεί να γίνει ένα ανθρώπινο σκουπίδι ;

Μόνο μία ομάδα έχει συμφέρον να τρομοκρατεί τον αρχιδιαιτητή για να τον αναγκάσει να φύγει

*** Πάμε τώρα στο δεύτερο γεγονός με το οποίο θα ασχοληθούμε διότι το θεωρούμε «συγγενές» με το πρώτο. Αφορά μια ακόμη επώνυμη και ενυπόγραφη καταγγελία, από τον αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ, ο οποίος σε συνάντηση που είχε τον περασμένο Νοέμβριο με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα για τη ζωή του

*** Αυτή τη φορά, τα απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, τα αναδημοσίευσε ο ίδιος. Το περιεχόμενο, απολύτως ενδεικτικό της ψυχικής κατάστασης του εκβιαστή ( διότι περί απλού εκβιαστή πρόκειται, πού ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ προκειμένου να ... τρομοκρατηθεί ο πρόεδρος της ΚΕΔ και να αναγκαστεί, έτσι, να φύγει από την Ελλάδα )

*** Το κείμενο των μηνυμάτων ( έχει ήδη δημοσιοποιηθεί ) όχι μόνο δεν τρομοκρατεί, αλλά προκαλεί και τον εύλογο προβληματισμό για το πόσο μαλάκας μπορεί να γίνει κάποιο κοινωνικό σκουπίδι, προκειμένου να πουλήσει εξυπηρέτηση στο αφεντικό του.

*** Λοιπόν, για να σοβαρολογήσουμε. Πρώτον, δεν πιστεύω ότι τα μηνύματα στάλθηκαν «από την Κρήτη». Ο τόπος προελεύσεως αποδεικνύεται μόνον αφού αποκαλυφθεί και ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ο αποστολέας. Και κάτι τέτοιο, μόνον η αρμόδια υπηρεσία της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μπορεί να πραγματοποιήσει.

*** Φυσικά και εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΩ ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της αλήτικης τακτικής (την έχω βιώσει κι' εγώ στο πετσί μου κατά τον παρελθόν από ΓΝΩΣΤΟ τοις πάσι, «ειδικό» σε τέτοιες πρακτικές ). Το μόνο πού μου προκάλεσαν τελικά, ήταν μία ολιγοήμερη αναστάτωση στην καθημερινότητά μου. Σε ό,τι αφορά την δημοσιογραφική μου λειτουργία, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ούτε ΠΑΟ, ούτε ΠΑΟΚ. Ποιος ;

*** Δεν κάνω τον ντετέκτιβ, ούτε ότι τα ξέρω όλα. Νομίζω όμως ότι μπορώ να βοηθήσω τον αναγνώστη να φτάσει σε κάποια συμπεράσματα, χρησιμοποιώντας σαν βάση την εις άτοπον επαγωγή.

*** Λέω λοιπόν, ότι οι ομάδες πού ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ και τα εκφράζουν καθημερινά για τον Κλάτενμπεργκ, είναι ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ των «εξυγιαντών». Δηλαδή, οι ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ. Αφαιρώ τον Παναθηναϊκό, για δύο λόγους. Ο πρώτος διότι πάει πολύ καλά και ο δεύτερος διότι ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έχει τα μύρια όσα, αλλά ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ δεν τον εκφράζουν και τις απεχθάνεται.

*** Για τον Πάοκ σε άλλες εποχές θα το θεωρούσα πιθανότατο, αλλά για την φετινή περίοδο, όχι. Εξ άλλου την εποχή πού στάλθηκαν τα μηνύματα στον Κλάτενμπεργκ, ο Πάοκ διεκδικούσε ακόμα και τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και παράπονο από τον αρχιδιαιτητή δεν είχε κανένα. Εξ άλλου, τι παράπονο από τη διαιτησία μπορεί να έχει μια ομάδα πού έχει κερδίσει ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΕΝΑΛΤΥ σε ένα γύρο πρωταθλήματος ; Γιατί λοιπόν να μη θέλει τον Κλάτενμπεργκ ο Πάοκ ;

*** Ποιος μένει, από την εξίσωση συμπερασμάτων της σκέψης μου ; Μα φυσικά, η Αεκ. Η Αεκ πού δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ στη διαιτησία ούτε ο Γιαννάκης, ούτε ο Θωμάς, ούτε και κάποιος άλλος πού θα μπορούσε να γίνει καλό φιλαράκι με κατανόηση, να βάζει πλάτη σε δύσκολες στιγμές, να κόβει το καρπούζι όπως πρέπει και να βοηθάει την κατάσταση.

*** Δεν το συνεχίζω, διότι ξέρω πως ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Μερικά πράγματα, άνθρωποι και καταστάσεις στην Ελλάδα, δεν αλλάζουν με τίποτα. Κανείς δεν μπορεί να τους κάνει τίποτα, εκτός από το να τους γράφει εκεί πού πρέπει και να σκυλιάζουν. Όπως ακριβώς κάνει τώρα ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά Εν Ολίγοις, δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή,σ τις 10/5/2022. ***

Διαβάστε επίσης