Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκάλυψη: Χωρίς νόμιμη διοίκηση η ερασιτεχνική ΑΕΚ!

Αποκάλυψη: Χωρίς νόμιμη διοίκηση η ερασιτεχνική ΑΕΚ!
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022 - 11:45

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ !

ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ 0-1 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΈΒΑΛΕ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ !

*** Μετανοώ, συντετριμμένος. Αλλά και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα, με τον νέο άθλο της πρώην πρωταθλήτριας Ευρώπης, πού κατήγαγε θριαμβευτική νίκη επί της ανταγωνίσιμης ομάδος του Κοσσόβου, μέσα στο αχανές "Stadiumi Fadil Vokkri" ή πιο απλά στάδιο "Πριστίνα Αρίνα" και φιγουράρει πρώτη στον όμιλο των μεγαθηρίων του Νάσιονς, χωρίς βαθμολογική απώλεια. Ζήτωσαν !

*** Και εδώ, θα ήμουν άδικος αν δεν απέδιδα τα εύσημα πού αναλογούν στον αφανή ήρωα – εργάτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Τάκη Μπαλτάκο. Η συμβολή του, όπως περιγράφεται σε εμπεριστατωμένα ΑΡΔορεπορτάζ, ήταν ουσιαστική και αποτελεσματική, συνάμα. Ένα μικρό δείγμα :

*** «Στο ξενοδοχείο της αποστολής της Εθνικής ομάδας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ επισκέφτηκε την ελληνική ομάδα και ευχήθηκε στους διεθνείς καλή επιτυχία στον αποψινό αγώνα τους με το Κόσοβο για το Nations League» !

*** Ακόμη : «Ο Τάκης Μπαλτάκος συνάντησε τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Γουστάβο Πογέτ, τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη στο Μπέλφαστ επί της Βόρειας Ιρλανδίας την Πέμπτη (0-1), γνώρισε τους συνεργάτες του, ενώ έχει ιδιαίτερη συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη, καθώς και τον διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, Τάκη Φύσσα» !

*** Τι δηλαδή, λίγα τα έχετε εσείς όλα αυτά ; Πως αλλιώς θα κέρδιζε η εθνική έπο, αν δεν υπήρχε και αυτή η δραστηριότητα του νέου προέδρου ; Γιατί λέτε πως ταξίδεψε ως την πρωτεύουσα του κράτους του Κοσσόβου ; Να είναι καλά οι περιγραφικότατοι ρεπόρτερς πού μας πληροφορούν για τις εθνικές δραστηριότητες του νέου προέδρου

*** Τώρα βέβαια, δεν μας λένε τίποτα για το πότε ακριβώς ο πρόεδρος ένιωσε σφίξιμο και αισθάνθηκε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αλλά αυτό είναι κάτι πού διορθώνεται. Και είμαι βέβαιος ότι οι φιλότιμοι ρεπόρτερς θα το διορθώσουν στο επόμενο κι' όλας ταξίδι.

*** Εκείνο πού μετράει τούτη την ώρα, είναι ότι η εθνική έπο επέστρεψε νικήτρια και θριαμβεύτρια. Και μαζί της, ο πρόεδρος Μπαλτάκος ! Του αξίζει λοιπόν το αποθεωτικό : «'Αρατε πύλας οι άρχοντες υμών· και επάρθητε πύλαι αιώνιοι και εισελεύσεται ο βασιλεύς της δόξης. Τίς έστιν ούτος ο βασιλεύς της δόξης; Κύριος των δυνάμεων αυτός έστιν ο βασιλεύς της δόξης." ( Ψαλμός 23 )

*** Να πάμε τώρα και στα αγωνιστικά ; Τι, δεν θέλετε; Ελεγα κι' εγώ. Πρέπει να σας διαφωτίσω για μερικά πραγματάκια – σύμφωνα πάντα με την δική μου ανάγνωση και κρίση. Και πριν απ' όλα, να ξεκαθαρίσουμε ότι το γκολ δεν το έβαλε ο Πρόεδρος. Ο Μπακασέτας το έβαλε με σουτ, όπως ο ίδιος είχε κάνει και με την Ιρλανδία. Είναι η εποχή του, προφανώς.

*** Πολύ καλός ο Χατζηδιάκος της Αλκμααρ πού με τον Μαυροπάνο της Αρσεναλ έχουνε δέσει σαν μαρέγκα, πράγμα πού υποχρεώνει επιφανείς αναλυτές όπως ο Νίκος Ασημακόπουλος να ενθουσιάζονται, διότι «αποδείχθηκε ότι δεν χρειάζονται οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς». Αυτός είναι ο καημός, αν με αντιλαμβάνεσθε.

*** Εξέχουσα θέση στο πάνθεον των ηρώων των ΑΡΔοΜΜΕ, καταλαμβάνει ο εξτρεμ της Ολλανδικής Τβέντε Λημνιός, ο οποίος κερδίζει όλα τα εύσημα με ένα σπάνιο προσόν πού ανακαλύφθηκε από τους προσεκτικούς ΑΡΔοΜΜΕμέδες : Αναγκάζει τους αντιπάλους του σε κιτρινισμό (μεγαλυτέρων διαστάσεων και από του sdna ) ή ακόμα και ώθησης σε αποβολή !

*** Ο Λημνιός, αν δώσουμε βάση στις περιγραφές, «κέρδισε τρείς κίτρινες και μία κόκκινη» αντιπάλων ( βεβαίως. Φανταστικό και απορώ πως δεν το έχει σκεφτεί άλλος ! Από την εποχή του Καραγκούνη είχαμε να απολαύσουμε τέτοια προσόντα. Άλλο τώρα αν, μερικοί ποδοσφαιρόφιλοι όπως ελόγου μου θεωρούν αυτές τις τακτικές σιχαμένες έως αποκρουστικές

Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΤΗΣ !

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΛΟΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΛΤΣΑ ΤΩΝ ΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ

*** Ειδικά πάντως για τον Αλήτη του Κοσσόβου, καλά να πάθει, θα έλεγα, όπως και για όλη την ομάδα τους. Τους άξιζε, ιδιαίτερα για την απρέπεια των οπαδών τους να αποδοκιμάζουν τον Εθνικό μας Υμνο την ώρα πού τον έπαιζαν ( τον Υμνο ), Ας' τε πού τον έπαιζαν και φάλτσα. Δικαίως αναστατώθηκαν όλοι οι Ελληνάρες, πού ξέρουν να τιμούν και να προασπίζουν τα εθνικά ιερά και όσια.

*** Όπως για παράδειγμα ο τακτικός υπερασπιστής των εθνικών Ιδεωδών Λαλάκης, ή Αυλακιώτης, ή Αϊβαλιώτης, ή Καρλής, ή απλά Καρλότα. Εντονη ήταν η δυσαρέσκειά του από την απρέπεια των Κοσοβάρων, μέχρι πού άρχισε να τραβάει κοτσίδες. Άλλο ότι δεν έγραψε τίποτα. Το έκανε για να μη ρίξει λάδι στη φωτιά.

*** Ασε δηλαδή πού ήταν απασχολημένος με την παραγγελιά πού είχε, απ' ευθείας από την Κουμουνδούρου, να στηλιτεύσει την πρόσληψη του πολυαγαπημένου του Υφαντή στο ΑΠΕ. Και πολύ σωστά.

*** Φαίνεται ότι εκεί προσλαμβάνονται μόνον αποδεκτοί από τους Τσίπρα, Κοντονή, Ρασπούτιν, Πολάκη, Σβίγκου και πάει λέγοντας. Αμα δεν έχεις τέτοιου είδους εγγυήσεις, είναι βέβαιο ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις την Λαλάκειο οργή...

Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ κ. ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ

ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ» ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ

*** Δεν ασχολούμαι συχνά με τα μπασκετικά, αλλά μερικά πραγματάκια πού διαβάζω καμιά φορά είναι πέραν της λογικής. Παίζουν πλέϊ οφ ο Ολυμπιακός με τον Προμηθέα και σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια ο Ολυμπιακός κάνει τον Προμηθέα τελατίνη. Πάνω από εκατό πόντους σε κάθε παιχνίδι, παρά τις όποιες, ας πούμε φιλότιμες προσπάθειες των αθλητών του Προμηθέα, που βεβαίως δέχθηκαν αθλητικά την ανωτερότητα του αντιπάλου τους.

*** Ολοι ; Όχι όλοι τους ! Την άλλη μέρα ένας εξ αυτών, ο Αγραβάνης, ανεβάζει υποτιμητικότατο σχόλιο στο διαδίκτυο, επαινώντας τον ...εαυτό του και απαξιώνοντας τους αντιπάλους του !

*** «Ούτε τραυματία δεν μπορούν να με μαρκάρουν», ξεφώνισε ο διακεκριμένος Αγραβάνης. Ποιοι δεν μπορούν να μαρκάρουν τον κ. Αγραβάνη ; Αυτοί πού έριξαν στην ομάδα του γύρω στους ... 350 πόντους σε τρία παιχνίδια ! Παρά το γεγονός ότι εκτός των άλλων είχαν να αντιμετωπίσουν και τον αμαρκάριστο Αγραβάνη !

*** Χωρίς πλάκα. Η συμπεριφορά του αθλητή του Προμηθέα δεν τον εκθέτει μόνο στον Ολυμπιακό, διότι για τον Ολυμπιακό αυτό πού μετράει είναι να τραβάει κατοστάρες και ας σκούζει μετά όποιος θέλει. Αυτοί πού ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ο κ. Αγραβάνης είναι ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ, τους οποίους – πιθανότατα χωρίς να το αντιλαμβάνεται – ΥΠΟΤΙΜΑ τοποθετώντας τους ΚΑΤΩ από τον μπασκετμπωλίστα εαυτούλη του

*** Το χειρότερο πάντως, ( «για μένα», πού λέει και ο Κλεφτοκοτέτσκου ), θα είναι αν ο Αγραβάνης ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ποιο είναι το ΛΑΘΟΣ του και ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ είναι. Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν θα μιλάμε για απλό λάθος συμπεριφοράς αλλά για λάθος ... «κατασκευαστικό», πού δεν διορθώνεται. Και θα το βρίσκει συνεχώς μπροστά του ***

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΕΡΑΣ. ΑΕΚ !

ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ !

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ

*** Κραυγή απόγνωσης, αλλά ταυτόχρονα διαμαρτυρία, δημόσια καταγγελία και κάλεσμα προς τους σκεπτόμενους οπαδούς της Αεκ, για περαιτέρω ενέργειες, απευθύνει γνωστό ενωσίτικο site (aetofolia.gr ), από τις ελάχιστες Αεκτζήδικες φωνές πού δεν έχουν λυγίσει από τις αντιδράσεις της διοίκησης Μελισσανίδη.

*** Σύμφωνα λοιπόν με το aetofolia.gr, στην ερασιτεχνική ΑΕΚ «η διαδικασία της λογοδοσίας έχει τα τελευταία χρόνια περάσει στο παρελθόν. Η παραδοσιακή Ετήσια Γ.Σ. στην οποία εκτός των απολογισμών γινόταν συζήτηση μεταξύ των μελών έχει τα τελευταία χρόνια καταργηθεί. Η Ετήσια Γ.Σ. αντικαταστάθηκε με μια Γ.Σ. ανά 3ετία όταν και λήγει η θητεία του Δ.Σ.

*** Από πραγματική λογοδοσία και πληροφόρηση για την κατάσταση του Σωματείου (ειδικά την οικονομική) ούτε ψήγμα. Έχετε δει πουθενά τους οικονομικούς απολογισμούς των τελευταίων ετών ; Ούτε στην ιστοσελίδα της «Μάνας Α.Ε.Κ.» δεν τολμούν να τους ανεβάσουν.

*** Δεδομένης της κατάστασης που έχει επιβληθεί από τον Μελισσανίδη και του «σκασμού» που έχει βγάλει η πλειοψηφία των οργανωμένων (μη τυχόν και μας εγκαταλείψει ο «Τίγρης») δεν περιμένουμε να διαβάσουμε τίποτα περισσότερο εκτός από ανακοινωθέντα του «Διοικητικού Ηγέτη».

*** Στις 20 Απρίλη 2019 (πριν 3 χρόνια), έγινε η τελευταία Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. και οι τελευταίες αρχαιρεσίες ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου. Έπρεπε, μέχρι τις αρχές του περασμένου Απρίλη 2022, να συγκληθεί Γενική Συνέλευση, η οποία, μεταξύ άλλων, θα «έβγαζε» νέα διοίκηση του σωματείου, για τα επόμενα 3 χρόνια.

*** Αυτή η Συνέλευση ΔΕΝ έχει γίνει, μέχρι σήμερα και είναι άγνωστη η ημερομηνία πραγματοποίησής της. Κάποιοι, πολύ έμπειροι, στα διοικητικά της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. λένε, ότι η Γ.Σ. θα γίνει στις 15 Αυγούστου, όταν ΟΛΟΙ θα κάνουν διακοπές, εκτός από τους «επιτήδειους» υποψήφιους, που «ποδηγετούν» την Α.Ε.Κ. τα τελευταία 9 χρόνια!

*** Αυτοί οι «αλητήριοι» τύποι, συγκαλούν Γενική Συνέλευση του σωματείου κάθε 3 χρόνια, για να μη «λογοδοτούν», στα μέλη του σωματείου. Αυτοί οι «επιλήσμονες» νομικοί, που διαγράφουν μέλη του σωματείου, για να απαλλαγούν, από την κριτική της διεφθαρμένης διοίκησής τους!!!

*** Αυτοί οι «παράνομοι» ειδικοί νομικοί του αθλητικού δικαίου, όπως αυτοχαρακτηρίζονται, οι οποίοι έχουν διαλύσει το τμήμα στίβου, έριξαν στη Β' κατηγορία τα τμήματα βόλεϊ, διέλυσαν το τμήμα σκάκι, για 500 ευρώ, επί Χρήστου Πιλάλη, αυτοί που έχουν αναστείλει τη δράση των λεγόμενων «βαρέων αθλημάτων», αυτοί που «έδιωξαν» τον Μπακαούκα, τον Γκελαούζο (για 1.000 ευρώ), την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γκουντούρα (για 1.000 ευρώ)!!!

*** Η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. έχει περιέλθει σε «αδιέξοδο» βουνό, αφού Γενική Συνέλευση ΔΕΝ μπορεί να γίνει, πλέον!!! Ο δρόμος προς την ομαλοποίηση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. είναι «μονόδρομος» και λέγεται ...Πρωτοδικείο!!! Η θητεία της προηγούμενης παράνομης διοίκησης έχει λήξει, όπως προαναφέραμε και μόνο προσφυγή στο Πρωτοδικείο, από μέλη της Α.Ε.Κ. μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να φέρει την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. στο σωστό δρόμο, με ορισμό «προσωρινής διοίκησης» και, κατόπιν, με ορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο, η οποία θα εναρμονίσει το καταστατικό του σωματείου, στο νόμο Αυγενάκη και ο οποίος ορίζει νέες διαδικασίες σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης των αθλητικών σωματείων, αφού η Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ. διοικείται με καταστατικό του 2003 (διοίκησης Γρανίτσα)!

*** Ή Δ' ψυχιατρική πτέρυγα τού Δαφνίου κι ό Βόβορας σάς εύχονται καλή εβδομάδα. (Nikolaos Stellas ) ***

*** «Άλλοι 3 βαθμοί στο σακούλι της Εθνικής δια ποδός Πέτρου Μάνταλου. Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να ανακόψει τον δρόμο της ομάδος μας προς το Μουντιάλ με τον Αρχηγό να κάνει ήδη πρόβα για το βαρύτιμο τρόπαιο δεδομένου ότι αποκλείεται να συναντήσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό. #KOSGRE» (AEKTweetClub@aektweetclub ) ***

*** «Ήσουν παρών όταν το νυν αφεντικό σου ευχόταν καρκίνο στα παιδιά του Σπανούλη. Ήσουν παρών κ χοροπήδαγες δικαιωμένος για την επιλογή σου όταν έβαζε τα στρινγκάκια στον πάγκο. Δεν ντράπηκες ποτέ. Τώρα, σκάσε. Σκάσε κ ρούφα. Και που να δεις τι σου χω για μετά» #paobc #larpao #olympiacosbc Tasos7 ***

***Προς Προστασίαν του Πολίτη, Ανω Βούλα : Μην κοροϊδευόμαστε, κύριοι. Σ' αυτή τη χώρα, επιτελικός είναι μόνον ο Πέτρος Μάνταλος ***

*** «Καλημέρα Μανώλη μου και καλή εβδομάδα. Όλα ξεκίνησαν ωραία μέχρι που πηγαίνοντας στη δουλειά γλίστρησα στα σάλια των ΑΡΔάκων-χαρτζιλικωμένων από την Επο,που παρουσιάζουν τον Πογετ σαν Κλοπ, τον Μπακασέτα καλύτερο του Ντεμπρόϊνε και τον Λημνιό τουλάχιστον εφάμιλλο του Σαλάχ. Είναι πολλοί αυτοί οι "λεβέντες" και υπάρχουν σε όλα τα "ανεξάρτητα" σάϊτς. Αλέξανδρος Λ. Λεβεντίδης

*** Συμφωνούν όλοι οι ΑΡΔ στην κριτική τους : Ο Μάνταλος έκανε «μεστό παιχνίδι». «Μεστόγερος» !

*** «Πολύ σωστός Μανώλη. Εθνική ΕΠΟ ή καλύτερα Εθνική εξυγίανσης. Αρνούμαι να δεχθώ ότι αυτό το τσίρκο των γυφτοπαραγόντων εκπροσωπεί τη χώρα μου» ( Aris Pantas ).

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή, στις 7/6/2022. ***

Διαβάστε επίσης