Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΓΙΑΝΝΑΚΗ» ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΚΗΤΑ!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «ΓΙΑΝΝΑΚΗ» ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΚΗΤΑ!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 13:24

*** Προς κ. Τάκη Μπαλτάκο, ΑΕΚ, ενταύθα : Σας έχω πεί, κατ' επανάληψη τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε στον Κλάτενμπεργκ. Ελπίζω να έχετε αρχίσει να το φτιάχνετε. Το μπαλονάκι πού λέγαμε ντε ... ***

*** Για δύο τοπ στόπερ, διαβάζω, ενδιαφέρεται η Αεκ. Δεν αμφιβάλλω ότι στο τέλος θα τους βρεί και σίγουρα θα είναι «τοπ». Οποιον και να αποκτήσει η Αεκ, «τοπ» θα είναι. Δεν υπάρχει, βλέπετε, «τοπ» στόπερ πού να μη θέλει να έρθει στην Αεκ, για να παίξειΤσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα, Κόνφερενς ... Σε όλες τις διοργανώσεις θα είναι μέσα. Από τον καναπέ του, με πιτσούλα και κρύα μπύρα ***

*** Προς Δημήτρη Κοτταρίδη, ΕΡΤ. Ξέρω ότι είσαι έντιμος και έγκυρος δημοσιογράφος και παράπονο ουδέν. Μπορείς όμως να συμβουλέψεις εκείνο τον παπατρέχα πού μας λέει τα αθλητικά πρωϊ πρωϊ, να ΣΕΒΕΤΑΙ περισσότερο τον Ολυμπιακό. Δεν θα μπω ΤΩΡΑ σε λεπτομέρειες, διότι ο χώρος είναι πολύτιμος. Καλό είναι να ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ λίγο και να περιορίσει τα γελάκια και τα σαχλοαστειάκια. Είναι απωθητική η παρουσία του ***

*** Όπως η στήλη είχε επισημάνει, πριν λίγες ημέρες, ο Εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος επιλέχτηκε από το υπουργικό συμβούλιο για τη θέση του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Υπενθυμίζω με διάθεση χιούμορ : Ο κ. Ντογιάκος είναι και ψηλός και «παναθηναϊκάκιας» ***

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΩΝ

*** Να τα πάρουμε ένα – ένα και χωρίς πολλά λόγια. Οι ΠΑΕ, δηλαδή το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο, αποφάσισαν την παραμονή του Κλάτενπεργκ ως επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 11 υπέρ, μία κατά, μία θα σας δω στο πλοίο και μία φευγάτη, πού καιροσκοπεί συστηματικά και κοιτάζει πού θα κάτσει η μπίλια για να πάρει θέση.

*** Αυτή η τελευταία, είναι ο Βώλος του Μπέου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί των προθέσεων του Βώλου. Αυτή είναι η προσφιλής μέθοδος, σε ανάλογες περιπτώσεις, του αφεντικού του. Σηκώνεται απ' τη θέση του και περιφέρεται, κόβοντας κίνηση, μεταξύ των άλλων «συνέδρων», ας το πούμε. Βλέπει πού θα κάτσει η μπίλια και αν τον συμφέρει, ακολουθεί. Αν δεν τον συμφέρει, το παίζει ... απών. Οποιος δίνει σημασία σε τέτοιου είδους καμώματα, καλά να πάθει.

*** Η ΠΑΕ πού είπε όχι στον Κλάτενμπεργκ, είναι ΒΕΒΑΙΩΣ είναι η Αεκ. Εχει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ να μη θέλει τον συγκεκριμένο κουμανταδόρο στη διαιτησία. Πριν όμως προχωρήσουμε στην ανάλυση της συμπεριφοράς της Αεκ ( ευκολάκι ) να σταθούμε στη θέση του Πάοκ. Η, μάλλον, στη ΜΗ ΘΕΣΗ του Πάοκ. Ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τη ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ στην οποία βρέθηκε

*** Εξηγώ. Ο Πάοκ ήταν και ΕΙΝΑΙ υπέρ του Κλάτι. Και πώς να μην είναι δηλαδή, όταν επί Κλάτενμπεργκ έχει ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΗ τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό, δηλαδή το ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΦΙΚΤΟ πού θα μπορούσε να κερδίσει. Και το τέλος – τέλος, πως θα μπορούσε να εξακοντίσει μύδρους κατά της διαιτησίας, όταν ΠΗΡΕ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, χωρίς καν ... να κοπιάσει.

*** Αν λοιπόν ο Πάοκ ψήφιζε ΥΠΕΡ του Κλάτι, θα ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ την ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ( και την ψευδαίσθηση ότι ... «συνδιοικεί» ), πού απολαμβάνει από την πρώτη χρονιά της εξυγίανσης, από το σύστημα της Αεκ. Και ο Ιβάν, πού τα υπολογίζει πολύ αυτά, θα ερχόταν ίσως σε προστριβή με τον Μελισσανίδη, με ΚΙΝΔΥΝΟ να ανοίξουν οι κρουνοί του Αιόλου. Και για τους δύο, πού έψχουν μοιρασμένα και πολλά «ΜΥΣΤΙΚΑ» τους.

*** Αν πάλι ο Πάοκ ψήφιζε όχι, θα διατηρούσε την πολύτιμη γι' αυτόν συνεργασία με το σύστημα της Αεκ, αλλά ίσως έτσι έχανε τη «συμπάθεια» πού πιθανότατα πιστεύει ότι απολαμβάνει από τον αρχιδιαιτητή. Προτίμησε λοιπόν το «στρίβειν δια του αρραβώνος» και δη σε μία φάση πού το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είχε ήδη κριθεί.

*** Πάμε τώρα στο κυρίως θέμα μας, πού αφορά τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις της Αεκ. Η οποία χρησιμοποιεί σαν ΕΜΒΟΛΟ τον πρόεδρο – «πιόνι» πού επέλεξε και ενθρόνισε στον προεδρικό θώκο το ίδιο το διοικητικό σύστημά της. Τον Τάκη Μπαλτάκο. Ο οποίος δεν κάνει τίποτ' άλλο, επί καθημερινής σχεδόν βάσεως, να «διατυμπανίζει» την ανεπάρκειά του. Νομίζω ότι, με την τροπή πού έχουν πάρει τα πράγματα, ο Μπαλτάκος αισθάνεται σαν να περνάει από εξετάσεις, προκειμένου να αποδείξει, ο ίδιος, ότι η επιλογή του Μελισσανίδη στο πρόσωπό του, ήταν σωστή.

*** Γιατί όμως η Αεκ του Μελισσανίδη να μη θέλει, σε σημείο υστερίας, τον Κλάτενμπεργκ ; Μία πολύ εύκολη απάντηση στο ερώτημα αυτό, είναι ότι ο Κλάτι επέβαλε τους ξένους διαιτητές, αντί των Ελλήνων στα ντέρμπι. Με αποτέλεσμα, η ομάδα της ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ πού Η ΙΔΙΑ επέβαλε, ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΝΙΚΗ, ούτε για ... δείγμα, πού λέει ο λόγος.

*** Και για να τα λέμε όλα με ντοκουμέντα, με ξένους διαιτητές η Αεκ έχει ΟΚΤΩ μόλις νίκες σε ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΠΤΑ αγώνες. Ειδικά με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ σε ... ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ. ( Και μία ... πεντάρα μπόνους, σε κάθε διοργάνως. Ο απόλυτος εφιάλτης!

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΧΤΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ» ΕΦΑΓΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

*** Είπαμε όμως, αυτή είναι η εύκολη απάντηση. Υπάρχει και η άλλη, η πιο «περιπεπλεγμένη», ας το πούμε. Εδώ και ΟΚΤΩ περίπου χρόνια, από το 2014, η Αεκ του Μελισσανίδη είχε ρίξει το βάρος της στο ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ για τον ηγέτη της πεδίο του ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ. Τότε ξεκίνησε να ετοιμάζει και προ-ετοιμάζει την ΥΠΟΔΟΜΗ της στο χώρο της διαιτησίας.

*** Χρησιμοποιώντας κάποιους «περίεργους» τύπους, με πιασίματα και άκριες στο χώρο της διαιτησίας, κατάφερε να δημιουργήσει και επιβάλλει μία «ελίτ» Ελλήνων (φυσικά) διαιτητών, μικρών ή μετρίων δυνατοτήτων, αλλά ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ να «λειτουργήσουν» υπέρ του «συστήματος» που επέβαλε ο περιβόητος «Γιαννάκης» και οι άλλοι τοποτηρητές του «διοικητικού της ηγέτη».

*** Χρειάστηκε ΠΟΛΛΗ και ΚΟΠΙΩΔΗΣ εργασία, για να δημιουργηθεί αυτό το κιτρινόμαυρο συστηματάκι στη χορεία των ΕΛΛΗΝΩΝ διαιτητών. Και πρέπει να παραδεχτούμε, ότι χτίστηκε με ΣΤΕΡΕΑ υλικά, υψηλών προδιαγραφών σε αντοχή και αποδοτικότητα. Χτίστηκε με ΚΟΠΟ, με ΙΔΡΩΤΑ, με τον ΚΙΝΔΥΝΟ αποκαλύψεων να ελλοχεύει σε κάθε παιχνίδι.

*** Να όμως, πού όπως πλέον ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, αυτό το χτισμένο με τόσους κόπους ΣΥΣΤΗΜΑ Ελλήνων διαιτητών, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ με ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ! Οι Ελληνες, από τον Κλάτενμπεργκ, πού βεβαίως διαθέτει όλη την οξυδέρκεια και την εμπειρία να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ τι ακριβώς συμβαίνει με τους Ελληνες διαιτητές. Υπήρχε, άλλωστε και η βούληση της πλειοψηφίας των ομάδων, πού ζητούσε επειγόντως ΞΕΝΟΥΣ. Ανάμεσά τους ΚΑΙ ο Πάοκ, αλλά ΟΧΙ η Αεκούλα.

*** Συνοψίζω. Η Αεκ δεν θέλει ξένους διαιτητές, αλλά μόνον Ελληνες και ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ πολύ σοβαρούς για να το πράττει. Ο Μπαλτάκος, σαν άνθρωπος της Αεκ και του Μελισσανίδη, ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ για να αποσοβήσει την παραμονή του Κλάτενμπεργκ, ο οποίος πλέον γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι συμβαίνει και ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ από δω και πέρα, από το ΒΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ πού έχει ρίζες μέχρι και στα καταγώγια του υποκόσμου.

*** Τον κόβω, όμως, για ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ και αύριο, πρώτα ο Θεός, θα προσπαθήσω να αποδείξω το συμπέρασμά μου ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !

ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ Η ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ; ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΑΛΙ Ο ... «ΣΥΝΗΘΗΣ ΥΠΟΠΤΟΣ» ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ

*** Καιρό είχαμε ν' ακούσουμε σχετικά με το ιδιοκτησιακό, δλδ. το ενδεχόμενο ΠΩΛΗΣΗΣ της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την οριστική αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Να όμως, πού το δημοσιογραφικά «εξαντλημένο» θέμα, επανέρχεται στην επικαιρότητα της ΑΕΚ με αρκετές πιθανότητες να απασχολήσει στο κοντινό μέλλον τους οπαδούς της. Αφορμή για όσα διαβάσατε πιο πάνω, μία ανάρτηση στο πάντα έγκριτο site "aetofolia.gr" όπου δημοσιεύονται απόψεις, αλλά και ειδήσεις σοβαρών και αξιόπιστων φιλάθλων – οπαδών της ομάδας.

*** Αναδημοσιεύω την ανάρτηση, με τίτλο «ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ; (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΥ)» :

*** «Με την ολοκλήρωση του γηπέδου να φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία και τα διαρκείας να πουλιούνται ήδη πλησιάζει η μέρα που ο Δημήτρης και ο Αλέξης θα κόψουν την κορδέλα. Επιπλέον, η μεταβίβαση οτιδήποτε έχει κάποια αξία στην «οικογένεια Μελισσανίδη» (αφού ο ίδιος ΔΕΝ πρέπει και δεν μπορεί να έχει κάτι στ' όνομα του) έχει ολοκληρωθεί. Η συγκυρία αυτή φαίνεται θετική για να πουλήσει την ομάδα και το γήπεδο πακέτο και να σηκωθεί να φύγει. Αρκεί να προλάβει μη τυχόν και υπάρξουν τίποτα επιπλοκές με την ιστορία της Αμερικάνικης AEGEAN που να καθυστερήσουν την μεταβίβαση.

*** Βέβαια, για να γίνει μια μεταβίβαση χρειάζονται δύο. Ο ένας που πουλά είναι γνωστός από καιρό. Το ζητούμενο είναι ο αγοραστής. Μέχρι στιγμής είχαμε δύο υποψηφίους (προφανώς η Α.Ε.Κ. προτάθηκε σε περισσότερους, αλλά μόνον δύο έφτασαν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις): τον Ρώσο υπήκοο Καλτσίδη και έναν Ελληνο-Αμερικανό ιδιοκτήτη super market ο οποίος έχει και μια Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα.

*** Και αν μεν με τη σημερινή συγκυρία ευτυχώς που η ομάδα δεν καταλήγει στον Καλτσίδη, για τον Ελληνο-Αμερικανό δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Ωστόσο, τόσο καιρό που έχει ακουστεί, αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Συνεπώς, «πάμε γι' άλλα.». Ένα όνομα το οποίο ανέκαθεν έπαιζε στην Α.Ε.Κ. ήταν ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Δεδομένου, όμως, ότι το όνομα του παίζει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είμαστε σίγουροι για το αν θα επαληθευτεί τούτη τη φορά.

*** Γιατί για να γίνει κάτι τέτοιο (η μεταβίβαση του «πακέτου») πρέπει ο Μελισσανίδης να πουλήσει που σημαίνει πως είτε ο Πόλυς δίνει όσα εκείνος ζητά ή ο «Τίγρης» κάνει εκπτώσεις σε όσα ζήταγε αρχικά»

*** Η στήλη βεβαίως δεν υιοθετεί τα όσα διαβάσατε, αλλά ούτε και απορρίπτει τίποτα, καθ' ότι, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, σε τέτοιου είδους μπίζνες και αγοραπωλησίες, η κοινή γνώμη παίζει πάντα τον ρόλο του ... κερατά. Τα μαθαίνει όλα τελευταία !

*** Θα πρέπει όμως να προσθέσουμε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Πρώτον, ότι ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, γιός του πάμπλουτου Αεκτζή Λουκά Χατζηϊωάννου, έχει αμύθητη περιουσία, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει και πως θα την για να αγοράσει την Αεκ.

*** Δεύτερον, ότι ο ίδιος έχει αποκαλέσει την Αεκ «μικρόβιο». Και τρίτον, ότι τον περασμένο Γενάρη και ενώ ακόμα η Ο.Παπαρίνα ήταν γιαπί, εμφανίστηκε εκεί μαζί με τον Μελισσανίδη και όπως ανακοινώθηκε, «αγόρασε τη σουϊτα του όχι για ένα, αλλά για πολλά χρόνια»

*** Από την άλλη, πάντως, πρέπει να επισημάνουμε ότι εδώ και αρκετές ... δεκαετίες το όνομα του κ. Χατζηϊωάννου «περιφέρεται» μεταξύ των οπαδών της, όποτε εμφανίζεται ιδιοκτησιακό, οικονομικό ή διοικητικό πρόβλημα στην Αεκ. Ουδέποτε όμως υπήρξε κάποια ουσιαστική κίνηση εκ μέρους του. Πριν από εννιά χρόνια μάλιστα, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ξαναασχοληθεί διοικητικά με την Αεκ. Λέτε να άλλαξε γνώμη ; Γιατί όχι ; ***

Σιχαμάρα

*** Βιάστηκαν πολύ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να γίνουν ρεζίλια. Μετά την συνάντηση των Φιλιππούση – Μπαλτάκου με διοικητικά στελέχη της Φίφας, ο σύμβουλος επικοινωνίας της Αεκ, Γιάννης Καραλής, σχολίασε την αποχώρηση του Κλάτενμπεγκ με ανάρτηση του στο Instagram. Ανέβασε το πόστερ της ταινίας «Θάνατος στον Νείλο» και σχολίασε: «Καλό ταξίδι και...καλή διασκέδαση!!!».

*** Θέλει η χήρα να κρυφτεί, μα ο καημός δεν την αφήνει. Σιχάματα ... ***

Το μήνυμα του ομοφυλόφιλου

*** Στις αρχές του περασμένου Μαϊου, ο αρχιδιαιτητής Κλάτενμπεργκ δημοσιοποίησε μήνυμα πού έλαβε από ανώνυμο ομοφυλόφιλο με αηδιαστικό περιεχόμενο : «Σου εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο... σου γ@μW τη μάνα και σου εύχομαι να πεθάνουν η γυναίκα και τα παιδιά σου. Θα σου σπάσουμε τα γόνατα, να το θυμάσαι. Ακόμη, χρειάζομαι περισσότερη από μία ώρα όταν γ@μ@W τη μάνα σου. Εύχομαι σοβαρό και αργό θάνατο σε σένα και στην οικογένειά σου».

*** Κανείς δεν μπορεί να αποδώσει το μήνυμα αυτό σε κάποιο μηχανισμό οργανωμένης ΠΑΕ Α Εθνικής, πόσο δε μάλλον, στην Αεκ. Όμως, ο βδελυρός αποστολέας δεν έχει ακόμη βρεθεί. ***

*** Η στήλη Πολλά Εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 6/7/2022.***

Διαβάστε επίσης