Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η «εξουσιολαγνεία» δεν έχει όρια και είναι αθεράπευτη

Η «εξουσιολαγνεία» δεν έχει όρια και είναι αθεράπευτη
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 12:59

Η «ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΕΙΑ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ;

*** Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο κ. Μπαλτάκος πορεύεται, λειτουργεί και ενεργεί ως πρόεδρος της Επο υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη της Αεκ κ. Δημήτρη Μελισσανίδη και του «συστήματος» που τον ακολουθεί. Ως γνωστόν, η Αεκ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΕ πού ζήτησε – και ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ απεγνωσμένα – να φύγει ο Κλάτενμπεργκ. Και αυτό για λόγους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ και ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ πού αφορούν την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς την «αρωγή» των «δικών της» ( Ελλήνων ) διαιτητών.

*** Η κατάσταση λοιπόν είναι απλή. Ο πρόεδρος της επο, υπολογίζοντας την κάθε είδους «στήριξη» πού του παρέχει το «σύστημα Μελισσανίδη», δεν διστάζει ακόμα και να ξεπεράσει τα όρια δικαιοδοσίας του, παραβιάζοντας την ποδοσφαιρική νομιμότητα, με απροκάλυπτη πλέον τη ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ να ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΝΕΙ (ή όποτε του ζητηθεί) στη λειτουργία της διαιτησίας.

*** Αν και ΤΩΡΑ δεν υπάρξει κάποιου είδους «αναχαίτιση» της προκλητικότητας του κ. Μπαλτάκου, δεν θα είναι απίθανο να έχουμε στη συνέχεια και ανεπανάληπτη κορύφωσή της. Όπως για παράδειγμα, να τον ... δούμε κάποια στιγμή να παρεμβαίνει και στους ... ορισμούς διαιτητών. Να βγάζει τον ορισθέντα γιατί δεν θα τον θέλει η Αεκ και να τον ... αντικαθιστά με άλλον, της επιλογής Μελισσανίδη !

*** Συν τοις άλλοις, ο κ. Μπαλτάκος επιμένει και διαρρέει ότι στις 15 Ιουλίου (δλδ. σε ΕΞΗ ΗΜΕΡΕΣ από σήμερα) θα ανακοινώσει τον ΝΕΟ αρχιδιαιτητή, Και μόνο με τον χαρακτηρισμό «ΝΕΟΣ» ξεκαθαρίζει πως δεν θα είναι ο «παλιός», δηλαδή ο Κλάτενμπεργκ. Δεν ξέρω από πού αντλεί αυτή τη βεβαιότητα. Οι ΑΡΔακες του συστήματος της «Μελισσανίδειας εξυγίανσης» πού έχουν εξελιχθεί σε υμνητές – απολογητές του, γράφουν ότι κάποιοι στη ΦΙΦΑ «επεξεργάζονται λίστα με ονόματα υποψηφίων αρχιδιαιτητών», εκ των οποίων «τέσσερα» θα σταλούν στην Επο για να επιλέξει ( η ... έπο ) τον ένα εκλεκτό της για νέο αρχιδιαιτητή.

*** Ελπίζω όλα αυτά να μην είναι τίποτ' άλλο από ονειρώξεις των «εξυγιαντικών» ΑΡΔιδιών και να μην υποκρύπτεται τίποτ' άλλο, σκοτεινό, υποχθόνιο και ύπουλο, ικανό να προκαλέσει άνευ προηγουμένου ζημία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι όμως πεπεισμένος, ότι η κυβέρνηση είναι πανέτοιμη να λάβει όλα τα μέτρα πού θα χρειαστούν. Και – αυτή τη φορά – δεν θα διστάσει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΩΜΑΤΟΠΩΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΑΜΟΥ

ΒΑΚΑΛΗΣ : ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ !

*** Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνταράχτηκε χθες από μία συγκλονιστική αποκάλυψη. Ανακαλύφτηκε, επιτέλους, ποιος ... «πληρώνει» τις αποδοχές του Κλάτενμπεργκ, ή τουλάχιστον σημαντικό μέρος τους ! Πρόκειται για τον κ. Βακάλη, ιδιοκτήτη χρωματοπωλείου και υδραυλικών ειδών στη Σάμο.

*** Πλην της παραπάνω επαγγελματικής, ο κ. Βακάλης έχει κι' άλλες ιδιότητες, αξιοσημείωτες. Είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, με τα τεσσεράμιση ( αν δεν με απατά η μνήμη μου ) σωματεία. Υπήρξε διακεκριμένο διοικητικό στέλεχος της Επο, όπου αναδείχθηκε μέχρι και τη θέση του αντιπροέδρου !

*** Πέραν όμως των παραπάνω, ο κ. Βακάλης έχει κι' άλλο ένα, ίσως το πιο αξιοσημείωτο παραγοντικό αξίωμα. Είναι οπαδός της Αεκ υψηλού επιπέδου, δηλαδή, στενός φίλος του Μελισσανίδη και φανατικός υποστηρικτής των απόψεών του.

*** Η γνώμη του, πάντα και επί παντός επιστητού, συναγωνίζονταν πάντα με αυτή του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης κ. Τζώρτζογλου, η οποία όποτε εξακοντίζεται ( συνήθως από μικροφώνου ), προκαλεί πανελλήνια θυμηδία.

*** Οι γνώμες των κ.κ. Βακάλη και Τζώρτζογλου, συνέπεσαν πλήρως και στην τωρινή προσπάθεια απομάκρυνσης του αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ. Προσπάθεια στην οποία έχουν αφιερωθεί κυριολεκτικά άπαντες οι ... σαπόρτερς της Αεκ και του αφεντικού της. *** Σε ... «μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής» (όπως λένε στις ειδήσεις ) λοιπόν, ο κ. Βακάλης κατέθεσε την αντίθεσή του με την παραμονή του Κλάτενμπεργκ στη θέση του αρχιδιαιτητή, λέγοντας μεταξύ άλλων : «Η προσφορά του στην Ελληνική Διαιτησία είναι αόρατη. Αντίθετα η ζημιά που προκάλεσε, άκρως ευδιάκριτη» !

*** Και κατέληξε με το εντυπωσιακότερο : «Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο απ όλα... είναι ότι τον χρυσοπληρώσαμε κι' από πάνω για όλα αυτά!!!!» !

*** Όπως θα διαπίστωσες ασφαλώς, αγαπητέ αναγνώστη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου χρησιμοποίησε πληθυντικό : «τον χρυσοπληρώ-ΣΑΜΕ», είπε. Δεν επέτρεψε δηλαδή σε κανένα να υποθέσει ότι τα 500 χιλιάρικα το χρόνο στον Κλάτι τα προσφέρει ο ίδιος από την τσέπη του.

*** Αντιθέτως, διαβεβαίωσε την ομήγυρη ότι τα λεφτά τα βάζουν ρεφενέ, εκτός αυτού και οι υπόλοιποι σαπόρτερς της Αεκ και του Μελισσανίδη. Όπως ο Τζώρτζογλου πού λέγαμε, ένας από τη Θεσσαλονίκη και δυό τρείς ακόμη, από την παραγοντική περίμετρο της «εξυγίανσης».

*** Προκειμένου να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για την σύμπτωση των προθέσεων του κ. Βακάλη με τα «θέλω» του κ. Μελισσανίδη, θα «δανειστώ» ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αποψη» πού είναι άριστη γνώστις των ποδοσφαιρικών δρωμένων και παρασκηνίων

*** Τον Νοέμβριο του 2019 λοιπόν, η καλή εφημερίδα έγραφε ότι ο κ. Βακάλης είναι «ο καλύτερος φίλος του Μελισσανίδη». Και στη συνέχεια : «Η δημοσιογραφική όμως δεοντολογία επέβαλε να ψάξουμε το θέμα και από την πλευρά της ΑΕΚ. Εκεί στελέχη πολύ κοντά στον Μελισσανίδη μας είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη σχέση του με τον Βακάλη. Χρησιμοποίησαν μάλιστα την έκφραση «είναι ο καλύτερος φίλος του».

*** Από την Αεκ λοιπόν το είπαν αυτό, όχι κανένας ... εχθρός της, όπως π.χ. λένε για ... εμένα. Εγώ πάντως, έχω διαφορετική άποψη. Ότι άλλος είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος φίλος του Βακάλη. Είναι ο Γιαννάκης. Και βάζω και στοίχημα γι' αυτό. ***

ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ :

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ

*** Εδώ και ενάμιση περίπου μήνα, δεν ακούμε και διαβάζουμε τίποτ' άλλο για την Αεκ, εκτός του ότι «είναι πολύ κοντά στην απόκτηση» ενός Πινέδα ( ή πινέζα ) μεξικάνου ποδοσφαιριστή της Θέλτα.Ότι ο Πινέδα τούτο, ο Πινέδα κείνο και πόσο ... κοντά βρίσκεται η Αεκ με τον Πινέδα !

*** Και ξαφνικά χθες, διαβάζουμε ότι η Θέλτα ... ζητάει πεντέμιση εκατομμύρια για τον Πινέδα ! Λέω λοιπόν, εντάξει, αν η Αεκ δεν γνώριζε εξ αρχής τις απαιτήσεις της Θέλτα, δικαίως αιφνιδιάστηκε και εξεπλάγη. Αλλά πάλι, αν δεν είχε ρωτήσει εξ αρχής την Θέλτα για την τιμή του παίκτη της ΤΙ ΣΟΪ ... επαφές και συζητήσεις και διαπραγματεύσεις έκανε ;

*** Εκτός, βεβαίως, αν όλα αυτά ήταν ΜΟΥΦΑ και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ, απλά για να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΒΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ το ... γνωστής νοημοσύνης οπαδικό κοινό της ομάδας και να μη γκρινιάζει για την ΜΗΔΕΝΙΚΗ μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας

*** Και αυτό όμως το μεταγραφικό κενό, ως τώρα, έχει την εξήγησή του. Πως είναι δυνατόν να ασχοληθεί με μεταγραφές ο διοικητικός ηγέτης, όταν απ' το πρωί ως το βράδυ δεν ασχολείται με τίποτ' άλλο, εκτός από το πώς θα ... διώξει τον Κλάτενμπεργκ από τη διαιτησία ; αν τα καταφέρει και γίνει αυτό, θα ισοδυναμεί για την Αεκ με ... πεντέμιση πρωτοκλασάτες μεταγραφές από το πάνω ράφι. Τι ... Πινέδα και πράσιν' άλογα, μου τσαμπουνάτε ; ***

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣTHN TV

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ !

ΠΑΤΩΣΕ Ο ΡΩΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ MEGA

ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ OPEN

*** Αντιγράφω από το μπλογκ «Αθλητική Διαπλοκή» : Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης μεταξύ όλων των καναλιών της χώρας βρέθηκε το Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη σε όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν 2021/22 τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, την ώρα που το Open του Ιβάν Σαββίδη τερμάτισε τελευταίο από όλα τα ιδιωτικά κανάλια και πάνω μόνο από τα κρατικά! Μάλιστα στο γενικό σύνολο το Open το προσπέρασε ακόμα και η ΕΡΤ!

*** Πιο συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο το Mega έφτασε στο 13,6% αφήνοντας δεύτερο τον ΣΚΑΙ του Γ. Αλαφούζου με 13,1%. Στην τρίτη θέση ο Alpha με 13%, τέταρτος ο ΑΝΤ1 με 12,3%, πέμπτο το Star με 10,3%, πολύ πίσω στην έκτη θέση η ΕΡΤ1 με 5,7% και ακόμα πιο πίσω στην έβδομη θέση το Open με 5,3%.

*** Στο δυναμικό κοινό που έχει μεγαλύτερη σημασία από διαφημιστική σκοπιά, το Mega ήταν και πάλι πρώτο με 12,8% και ακολούθησε ο Alpha με 12,7%. Στην τρίτη θέση ο ΑΝΤ1 με 11,8%, τέταρτο το Star με 11,5%. *** Ο ΣΚΑΙ του Γ. Αλαφούζου παρότι ήταν δεύτερος στο γενικό σύνολο, κατρακύλησε πέμπτος στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 10,9%. Παρόλα αυτά ο ΣΚΑΙ έκανε παραπάνω από... νταμπλ σκορ στο Open που βρέθηκε έκτο με ποσοστό μόλις 5,2% ***

*** Νοκ άουτ, λέει, στο Μπάοκ οι Ολιβέϊρα και Ελ Καντουρί. Και η ... είδηση πού ακριβώς είναι ; ***

*** Βοηθάει και ο Βίτο, όσο μπορεί, απ' τη μεριά του. Του ζήτησε ο Νιάου να βάλει πλάτη και στηρίξει Μπαλτάκο. Συναισθηματικός χαρακτήρας ο Βίτο, δεν θα έλεγε ποτέ όχι σ' ένα παλιό φίλο ***

*** Πλήρη ακινησία είπε ο γιατρός στον Ολιβέϊρα, πού ξαφνικά έσπασε τα πλευρά του. Και θυμήθηκα τη συγχωρεμένη την πεθερά μου, πού είχε πάθει οστεοπόρωση και με το πού φταρνίζονταν, πάθαινε κατάγματα ! Εν πάση περιπτώσει, εύχομαι να μη μείνει πολύ καιρό ακίνητος ο Νέλσον, γιατί μπορεί και να του χρεώσουν κανέναν ΕΝΦΙΑ και να το φυσάει και να μην κρυώνει ***

*** Ο πιο σίγουρος παίκτης της Μακάμπι για βασικός με τον Ολυμπιακό, είναι Σούντγκρεν, ο πρώην του Αρη. Ολα τα αμυντικά συστήματα του Μπάρακ, του προπονητή των Ισραηλινών, ξεκινάνε απ' αυτόν.

*** Προφανώς, με τη λογική ότι έχει παίξει πολλές φορές εναντίον του Ελ Αραμπί και των άλλων φορ του Ολυμπιακού και γνωρίζει τα τρωτά τους

*** Το θέμα όμως, μπορεί να διαβαστεί και αντίστροφα. Ότι και ο Ελ Αραμπί γνωρίζει ΚΑΛΛΙΣΤΑ τα τρωτά του Σούντγκρεν. Πού ... δεν είναι και ολίγα. ***

Ο ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΡΟΙΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΣ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

ΚΥΝΙΚΗ ΚΑΙ ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΚΑΙ ΘΑ ... «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ»

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ «ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ» ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

*** Σε μία απίστευτα κυνική πρόκληση του περί δικαίου αισθήματος της ποδοσφαιρικής κοινότητας, ο πρόεδρος της Επο Τάκης Μπαλτάκος είπε ( σύμφωνα με δημοσιεύματα πού δεν διαψεύστηκαν ) σε προέδρους Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων πού τον επισκέφτηκαν «για να του διαμαρτυρηθούν» σχετικά με τους πίνακες διαιτησίας πού δημοσίευσε η Επο ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ Κλάτενμπεργκ : «Μην ανησυχείτε, με τον νέο αρχιδιαιτητή θα ρυθμιστούν οι αδικίες». Επεσήμανε ακόμα ο κ. Μπαλτάκος ότι με την έλευση του νέου αρχιδιαιτητή θα αλλάξουν και οι πίνακες των διαιτητών.

*** Ολα αυτά, δεν θα είχαν μεγάλη σημασία αν δεν είχε προηγηθεί η επίσημη – δημόσια διατύπωση της επιθυμίας των 11 εκ των 14 ΠΑΕ της Σουπερ Λίγξας, να παραμείνει ο Κλάτενμπεργκ στην θέση του επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, Αν δηλαδή, δεν είχε προηγηθεί η δήλωση στήριξης των 11 ΠΑΕ, οι υποσχέσεις Μπαλτάκου στους ελάχιστους «βλαχοπροέδρους» πού «τον επισκέφθηκαν» θα προστίθετο απλά στη σωρεία των φραστικών υπερβολών και αερολογιών πού έχουν εκφραστεί από τον πρόεδρο της Επο από την ημέρα της εκλογής του.

*** Εδώ όμως, τα πράγματα σοβαρεύουν και δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν με φαιδρότητα. Ο κ. Μπαλτάκος εμφανίζεται με ρηξικέλευθη διάθεση, κόντρα όχι μόνο σε φορείς και πρόσωπα πρωταγωνιστούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και σε ολόκληρη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία έχει χαράξει μία συγκεκριμένη, ΟΛΙΣΤΙΚΗ γραμμή πού αφορά την πρόοδο και την ανάπτυξή του.

*** Ο κ. Μπαλτάκος, ο οποίος επαναλαμβάνουμε ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ μέχρι χθες το βράδυ τις συγκεκριμένες δηλώσεις, με τις οποίες ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑ στην ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της διαιτησίας χωρίς να έχει το δικαίωμα, την νομιμοποίηση δηλαδή για τέτοιες δραστηριότητες, κατά την άποψη της στήλης ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ τα όρια της δικαιοδοσίας του, προφανώς σε μία προσπάθεια «επίδειξης δύναμης», πού θα μπορούσε, ίσως, να εξελιχθεί στην πράξη, σε «ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ».

*** Ουδέν και ουδείς δίνει στον πρόεδρο της Επο το νόμιμο δικαίωμα να ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με την διαιτησία και με ειδικότερα θέματα λειτουργίας της, όπως η σύνθεση των πινάκων διαιτητών και η ... «αποκατάσταση αδικιών» σ' αυτούς. Αντιθέτως, τόσο στην ολιστική μελέτη, όσο και στην επανειλημμένα διατυπωθείσα βούληση των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, επισημαίνεται η αναγκαιότητα διαφύλαξης της ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ της διαιτησίας. Και αυτό, ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΟ, αλλά από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΔ.

*** Ο κ. Μπαλτάκος, ίσως και χωρίς να το θέλει, πάνω στην έξαρση του πάθους του να έχει ως πρόεδρος την απόλυτη εξουσία στα πάντα, ΦΑΝΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. Προθέσεις πού μπορεί να μην είναι και ... εντελώς δικές του, αλλά του ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ. Και αυτός, απλά να τις προσεταιρίζεται και να τις ... μεταλαμπαδεύει, σε κάθε ευκαιρία.

*** Απαντες οι ... παροικούντες εν Ιερουσαλήμ, γνωρίζουμε ΠΟΙΟΣ είναι το ουσιαστικό ΑΦΕΝΤΙΚΟ τα Επο, ποιος είναι αυτός πού ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τις κινήσεις του κ. Μπαλτάκου στη διαιτησία, ποιος είναι αυτός πού θέλει να ΑΛΛΑΞΕΙ τον Κλάτενμπεργκ και τη ΣΥΝΘΕΣΗ της ΚΕΔ, για να ... ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕ «ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ».

*** Η στήλη Πολλά… εν ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή, στις 9/7/2022. ***

Διαβάστε επίσης