Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί η ΑΕΚ θέλει με μανία να διώξει τον Κλάτενμπεργκ;

Γιατί η ΑΕΚ θέλει με μανία να διώξει τον Κλάτενμπεργκ;
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 13:49

ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ :

ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ;

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ;

ΖΥΤΟΥΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

*** Σε μία από τις πολυάριθμες ποσοτικά, αλλά ισχνές ποιοτικά δηλώσεις του σε διάφορα «εξυγιαντικά» Μέσα, ο ... νοσών κατά δήλωσή του από κορωνοϊό πρόεδρος της έπο κ. Μπαλτάκος, χρησιμοποίησε ένα ρητορικό ερώτημα : «Αναρωτιέμαι, γιατί γίνεται τόση φασαρία για τον Κλάτενμπεργκ; Δεν βγάζει νόημα αυτό. Η Ελλάδα είναι σε επιτροπεία, πρέπει να έχει ξένο αρχιδιαιτητή. Γιατί πρέπει να έχει έναν συγκεκριμένο; Δεν κατανοώ την μανία για τον Κλάτενμπεργκ. Για όσες ερωτήσεις γίνονται, να ρωτήσετε τον Μαρινάκη. Τι το ιδιαίτερο έχει ο κ. Κλάτενμπεργκ;»

*** Δεν μπορώ να γνωρίζω, ούτε να ερμηνεύσω βεβαίως τον λόγο για τον οποίο ο κ. Μπαλτάκος κατατρύχεται από το βασανιστικό ερώτημα πού τον απασχολεί, αλλά αναρωτιέμαι κι' εγώ με τη σειρά μου γιατί, ως μορφωμένος και νοήμων άνθρωπος δεν αντιστρέφει την ερώτηση (στην ρητορική της κατάθεση ). Γιατί ΜΙΑ και μόνη ομάδα της Σούπερ Λίγκας, η Αεκ, επιδιώκει ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ την απομάκρυνση και αντικατάσταση του Κλάτενμπεργκ ;

*** Μίλησα για ΜΙΑ ομάδα πού δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ, την Αεκ και δεν πρόκειται περί λάθους. Μία είναι βασικά, η Αεκ και μόνον αυτή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ. Οι υπόλοιπες παίζουν ρόλους κομπάρσων. Δεν μετράνε, διότι η γνώμη τους είναι ΠΟΔΗΓΕΤΗΜΕΝΗ από τα συνεργεία της Αεκ. Και εννοώ, τόσο τον Μπάοκ, όσο και τη Λαμία. Ο Βώλος του Μπέου, είναι σαν να μην υπάρχει.

*** Πάμε παρακάτω. Το σωστό ερώτημα είναι, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ η Αεκ ; Η, πιο συγκεκριμένα, γιατί δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ; Θα προσθέσω σ' αυτό όμως ΚΙ' ΑΛΛΟ ΕΝΑ ερώτημα : Γιατί ο κ. Μπαλτάκος δεν ρωτάει απ' ευθείας τον Μελισσανίδη να του δώσει την απάντηση πού θα λύσει την απορία του ;

*** Απαντώ από μόνος μου στο τελευταίο ερώτημα, διότι αν ... περίμενα απ' τον Μπαλτάκο, ζήτω πού καήκαμε ! Ο πρόεδρος της έπο έχει ήδη μιλήσει ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ επί καθημερινής βάσεως ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ και ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ με τον διοικητικό ηγέτη της Αεκ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ και ΕΙΔΙΚΑ για το θέμα Κλάτενμπεργκ. Η απομάκρυνση του Κλάτενμπεργκ, εξ άλλου, ήταν και μία ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για να δοθεί στον Μπαλτάκο το «χρίσμα» του μοναδικού υποψηφίου για την προεδρική καρέκλα της έπο.

*** Απλά πράγματα. Αν ο Μπαλτάκος δεχόταν να επιδιώξει και να επιτύχει την απομάκρυνση του Κλ. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ πρόεδρος. Αν δεν δεχόταν αυτό τον όρο, ούτε καρέκλα, ούτε καν το όνομά του στη λίστα των υποψηφίων θα έβλεπε ποτέ. Και δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστος χρόνος για να δεχτεί και αυτόν, αλλά και τους άλλους, μικρότερης εμβέλειας όρους που πιθανότατα του τέθηκαν

ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ Ο ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ

ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

*** Πάμε τώρα λοιπόν στο κύριο και βασικό ερώτημα. Γιατί η Αεκ του Μελισσανίδη επιδιώκει με τόση ΜΑΝΙΑ και ΛΥΣΣΑ θα προσθέσω, να φύγει ο Κλάτενμπεργκ. Η ερώτηση είναι τόσο αγαθή για τους παροικούντες εν Ιερουσαλήμ, ώστε να ξεπερνάει κάθε όριο αφέλειας. Μα η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Αεκ του Μελισσανίδη, η Αεκ της βαθμολογικής κατρακύλας, η Αεκ της ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ και της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ πορείας προς την ολιστική απαξίωση, δεν έχει μόνον ένα. Εχει ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ να μη θέλει τον Κλάτενμπεργκ, να επιθυμεί διακαώς, ΜΑΝΙΩΔΩΣ και ΛΥΣΣΩΔΩΣ την απομάκρυνσή του.

*** Να απαριθμήσουμε μερικούς εξ αυτών ; Ευκολάκι.

  1. Η απειθαρχία. Από τη στιγμή πού ο Κλάτενμπεργκ πήρε χαμπάρι τι ακριβώς συνέβαινε στην ελληνική διαιτησία, με τους νονούς, τα «συνεργεία» και τους νταραβεριτζήδες, αποφάσισε να ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ και να μην ενδώσει στις πιέσεις. Και όταν οι πολυποίκιλες πιέσεις μετεξελίχθηκαν σε ΥΒΡΕΙΣ και ΑΠΕΙΛΕΣ, είχε το ΘΑΡΡΟΣ ( και όχι ΘΡΑΣΣΟΣ ) να καταγγείλει ευθέως και επώνυμα τα όσα αντιμετώπιζε, όσο πιο ψηλά μπορούσε : Στον ίδιο τον υφυπουργό Αθλητισμού, αυτοπροσώπως
  2. Από τη στιγμή πού ο Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να ακολουθήσει δική του ρότα και να γράψει στα ... «ζουληχτά» του τις αντιδράσεις του υποκόσμου, μεταβλήθηκε σε κόκκινο πανί για αυτούς πού είχαν μάθει να είναι τα απόλυτα αφεντικά. Ηταν πλέον φανερό, ότι ο Εγγλέζος ήταν ξερό κεφάλι και δεν είχε καμία διάθεση να ΥΠΑΚΟΥΕΙ στις εντολές των «αρχηγών» του παρασκηνίου της διαιτησίας.
  3. Επόμενο ήταν, το «αντάρτικο» Κλάτενμπεργκ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Η απάντησή του στις διάφορες παραινέσεις ΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ συνεχώς και κατά κόρον ΞΕΝΟΥΣ διαιτητές, διότι ... η Αεκ δεν σταύρωνε όχι νίκη, αλλά με το ζόρι ακόμα και τον βαθμό της ισοπαλίας ! Ο Κλάτενμπεργκ όμως ΕΠΕΜΕΝΕ στους ξένους, πού σε γενικές γραμμές ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΦΗΜΑ και έβγαλαν τόσα ντέρμπι ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Αποτέλεσμα ; Η Αεκ να μείνει ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !

*** Υπάρχουν και άλλοι λόγοι πού εξηγούν πλήρως την ΜΑΝΙΑ της Αεκ να διωχθεί ο Κλάτενμπεργκ. Ας μείνουμε προς το παρόν εδώ, κ. Μπαλτάκο. Περιμένοντας την ΔΙΚΗ ΣΟΥ απάντηση, στο ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ να κάνεις Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ για να αντικαταστήσεις έναν παράγοντα διαιτησίας πού δεν γνώριζες και δεν ήσουν σε θέση να ΚΡΙΝΕΙΣ το έργο του, βασικά, διότι δεν σκαμπάζεις γρι, ούτε από το άθλημα, ούτε από τη διαιτησία του.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ !

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

ΤΟΝ 1.60 ΣΟΤΑΛΔΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ... ΜΠΡΙΚΙ ;

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΠΙΟ ΚΟΝΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

*** Ο Μπάοκ παρουσίασε το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Μπράντον Τόμας, σε παιδική πισίνα ! * Αυτό δεν είναι τίποτα, όμως. Πού να δείτε όταν παρουσιάσει τον άλλο παίκτη πού προσπαθεί να αποκτήσει. Τον ... Λιλιπούτειο Σοτάλδο ! Είναι τόσο κοντός, πού οι φήμες από την πατρίδα του τη Βενεζουέλα λένε ότι βαφτίστηκε μέσα σε ... μπρίκι !

*** Ο Χέφερσον Σοτάλδο ( χαϊδευτικά «Χέσον» ) είναι μόλις 1.60 σε ύψος. Κάποιοι λένε πως την ώρα πού τον μετρούσανε, είχε φορέσει παπούτσια ειδικά, με αμορτισέρ.

*** Με βάση το επίσημα καταγεγραμμένο 1.60, ο Σοτάλδο κατατάσσεται στην κορυφή, Νο 1 των πιο κοντών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών πού έχουν περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο ύψος ( 1.60 ) είχε μόνο ( πάντα επίσημα καταγεγραμμένο ο αλησμόνητος Θανάσης Σαραβάκος, πατέρας του πιο σύγχρονου Δημήτρη. Αυτός όμως δεν υπήρξε επαγγελματίας.

*** Για να γίνει περισσότερο αντιληπτή η διαφορά ύψους του Σοτάλδο με τους σύγχρονους «όχι πρώτο μπόϊ» αστέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Φετφατσίδης είναι 1.68, ο Ματιέ Βαλμπουενά 1.67, ο Φράνκο Μάζουρεκ 1.66, ο Κάνιο Ιμπαγάσα 1.64. Ο Μανώλης Σιώπης είναι 1.71. Ακόμη, οι Πλατέλας και Γήττας ισοϋψούν στο 1.66

Ρέκορντμαν ο ... «μπουκαλάκης» Βιλλάλμπα

*** Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τα πρωτεία του «ανάποδου ύψους» ανήκουν αναμφισβήτητα σε κάποιον Ντανιέλ Βιλλάλμπα, της Γκουαρανί, πού είναι μόλις 1.55. Το χαϊδευτικό του είναι «Frasquito», δηλαδή «μπουκαλάκι». Ο 35χρονος άσσος της New York City Μαξιμιλιάνο Μοράλες, είναι 1.60. Ο Λορέντσο Ινσίγκε 1.63, ο Μάρκο Βεράτι 1.65, ο Αλέξις Σάντσες και ο Τζό Αλεν της Στόουκ 1.68 και ο Σακίρι της Λυών 1.69

Ο ... «κουβαρίστρας» Στέλιος Μπέσης

*** Για να γυρίσουμε πάλι στα ελληνικά, σημειώνουμε ότι ένας από τους πιο διάσημους «κοντούς» πού διέπρεψαν στα γήπεδά μας, ήταν ο Στέλιος Μπέσης, πού έπαιξε και δόξασε τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της Προοδευτικής.

*** Με το παρατσούκλι «κουβαρίστρας» ο Μπέσης ήταν ένας πραγματικά «δαιμόνιος» εξτρέμ, από αυτούς πού «αδικήθηκαν από την εποχή τους». Αν ο Μπέσης υπήρχε στη σημερινή εποχή, η αξία του θα μετριόταν με δεκάδες εκατομμύρια.

*** Δυστυχώς, το ύψος του Στέλιου Μπέση δεν υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο. Από όσα θυμόμαστε όμως, εμείς οι πιο παλιοί, δεν πρέπει να ξεπερνούσε το 1.60, ίσως και λιγότερο.

Μικροσκοπικοί, αλλά ... θαυματουργοί

*** Μικροσκοπικός ήταν και ένας άλλος εξαιρετικός επιθετικός της εποχής εκείνης, ο Δημήτρης Παρίδης του Πάοκ, με 1.63 ύψος. Ο υπέροχος μέσος Ανδρέας Μπονόβας, πού έγραψε τη δική του σελίδα στον Ολυμπιακό, ήταν 1.65 και ο άλλος ερυθρόλευκος Ανδρέας, ο Νινιάδης, 1.69. Ο Ντανιέλ Ποντένσε 1.65 και ο Χούλιο Λοσάντα 1.62 και ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα, πού ... ακόμα παίζει μπάλα (!) 1.66.

*** Πριν από λίγα χρόνια, πάντως είχε έρθει για την Αεκ ο Ντιέγκο Μπουονανότε, πού λέγανε ότι έφτανε τα 1.60. Τα ίδια έχω ακούσει και για κάποιον «Τάϊσον» Νούνιες, πού έπαιξε για ένα διάστημα στον Πάοκ, αλλά και για τον πολύ σπουδαίο Μπορέλι, του Παναθηναϊκού. Το ακριβές ύψος τους όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Μπέμπης, Δομάζος, Μαραντόνα, Μέσι

Το κουαρτέτο των κορυφαίων «κοντών» ... ever !

*** Για να έρθουμε τώρα στους κορυφαίους των κορυφαίων, να πούμε ότι ο ο Ντιέγκο Μαραντόνα του 1.65 όταν συναντήθηκε με τον Λιονέλ Μέσι του1.69, του φώναξε, «γειά σου ρε ψηλέ, τι κάνεις ;»

*** Κλείνω με τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές πού ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κορυφαίος των κορυφαίων, αναμφισβήτητα, ο Θανάσης Μπέμπης του Ολυμπιακού, με 1.65 ύψος. Κοντά του και ο μεγάλος «κοντός» του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, με 1.68.

*** Ηθικόν δίδαγμα : Κοντός – κοντός, ναι, αλλά με μία ... ποιότητα, ΝΑΑΑ ! ***

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ

«ΠΕΡΙΕΡΓΑ» ΚΑΙ «ΜΟΥΝΤΑ» ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΛΑΝΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

ΜΠΛΕΞΑΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

*** Θέμα πού αποπνέει μπόχα και σιχαμάρα το παρακάτω, πού εμπλέκει ( σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ) την Αεκ, την Μακάμπι Χάϊφα, τον ένα εκ των στόπερ της και ... από καραμπόλα τον Ολυμπιακό !

*** Διαβάσαμε λοιπόν, πρωτοσέλιδα, στην αθλητική εφημερίδα του Φιλιππάκη, στενού συνεργάτη του Μελισσανίδη, ότι η Αεκ έχει κάνει πρόταση στη Μακάμπι 1,3 ευρώ, να αποκτήσει τον Σέρβο αμυντικό Πλάνιτς. Σημειώνεται δε μετ' επιτάσεως, ότι «παίζει» κόντρα στον Ολυμπιακό και ... έρχεται» ! Ναι, έτσι ακριβώς

*** Από την άλλη, εμφανίζονται μεταγενέστερα ρεπορτάζ πού λένε ότι «η πρόταση της Αεκ για τον Πλάνιτς έχει απορριφθεί ήδη από την Μακάμπι, αλλά η Αεκ θα ... επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση» και ... «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται»

*** Συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρήτρα πού έχει το συμβόλαιο Μακάμπι με Πλάνιτς, είναι γύρω στα 2 εκατ. ευρό. Η Αεκ πρότεινε στους Ισραηλινούς να της δώσουν τον παίκτη με 1,2 εκ. και σαν αντάλλαγμα να της τον αφήσουν για τα δύο μάτς με τον Ολυμπιακό και να τον πάρουν στο τέλος Ιουνίου. «Ειδ' άλλως», προειδοποίησαν οι ... «ερχόμαστε» ( και εδώ γίνεται πιο αισθητή η μπαγαποντιά της Κούλας πού ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ με τον Πλάνιτς και ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ τι του είπε ) «πως θα σας φαινόταν να τον παίρναμε μια μέρα πριν τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό ;»

*** Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο Ισραήλ, στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ! Και βέβαια, κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει την Αεκ για ΣΚΟΠΙΜΗ και ΑΝΦΕΡ ενέργεια, παραμονές κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα του «μισητού» της αντιπάλου στο ελληνικό πρωτάθλημα, να αναλώνεται και να προβάλει, μεγεθυμένες ενέργειες πού μπορούν να εκληφθούν και ως ένα είδος ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ του καλύτερου αμυντικού της Ισραηλινής ομάδας.

*** Όμως, με βάση το ΙΣΤΟΡΙΚΟ της Αεκ σε τέτοιες μεθόδους και τη νοοτροπία πού χαρακτηρίζει τη διοίκησή της, ο καθένας, ολίγον τι «ψυλλιασμένος» από μας δεν θα απέρριπτε το ενδεχόμενο όλα όσα γράφονται και ακούγονται περί ενδιαφέροντος ( όπως και τα ποσά πού γράφονται ) της Αεκ για τον Πλάνιτς.

*** Προσωπικά, μάλιστα, θα έβαζα και ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι το εμφανιζόμενο ως «ενδιαφέρον» και τα περί επαφών πού συνεχίζονται ( ενώ υπάρχει ήδη απόρριψη – όπως γράφουν – από τη Μακάμπι ) θα ΚΟΡΥΦΩΘΟΥΝ μέχρι τον πρώτο αγώνα και ΘΑ ΚΟΠΑΣΟΥΝ οριστικά και αμετάκλητα, μετά τον δεύτερο, στο Καραϊσκάκη. ***

*** Είναι πολύ απλό. Αν ο Μπαλτάκος αποφασίσει μια μέρα να γίνει ... πραγματικός πρόεδρος της έπο, την επομένη δεν θα ... βρίσκεται καν στην έπο. Όλα τα άλλα, είναι σανά για τα γιδοπρόβατα ***

*** Ο πρώτος όρος, λέει, πού του έβαλαν και συμφώνησε ο Μπένετ, ήταν να σταματήσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές ! Μόνο σε ελάχιστα παιχνίδια, του είπαν, και καθόλου στην Αεκ ***

*** Είναι, λένε, τόσο μικροσκοπικός, πού όταν θέλει να σφουγγαρίσει, βάζει σκαμνάκι ! ***

*** Πριν βολέψει την κόρη του στην επο ο βλαχοπρόεδρος, πάντως, είχε βάλει την αδελφή του στη Σούπερ Λίγκα. Να τα λέμε κι' αυτά ***

*** Η στήλη Πολλά… εν Ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή, στις 15/7/2022. ***

Διαβάστε επίσης

Άλλη μια Αεκτζήδικη καπηλεία εν εξελίξει!

Άλλη μια Αεκτζήδικη καπηλεία εν εξελίξει!

Ενώ η ΑΕΚ τον παρουσιάζει σαν «φανατικό οπαδό» της για να προμοτάρει την οπαπαρινα με τον ύμνο του. Στέλιος Καζαντζίδης... Μόνο Ολυμπιακός. Γράφει στο σημερινό Πολλά... εν ολίγοις, ο Μανώλης Γαβαθιώτης.