Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:18

*** Αυτό ΡΕ ΤΖΗΛΟΙ εξαθλιωμένοι διαιτητές, το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; Δεν είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της κόκκινης κάρτας ; Τι ; Πώς είπατε ; Τίποτα ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, άθλιοι ; ***

*** "ΈΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΉΤΤΗΤΟ ΤΗΣ Α3Κ Ο ΒΟΛΟΣ"

...τη 2η αγωνιστική» ( Maximvs Decimus Constantine Aurelius ) ***

*** Εντάξει, και τι έγινε ; Αντί να το πάρουμε φέτος με σαράντα βαθμούς διαφορά, θα το πάρουμε με τριανταοκτώ. ( Νικόλαος Δροσάτος ) ***

*** Ορισμένοι πού γκρινιάζουν για την ισοπαλία, στην πραγματικότητα στενοχωριούνται επειδή δεν έχασε ο Ολυμπιακός ( Kostas Maik Papazikos ) ***

ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : «Οχι μόνο δεν θα έχει δώσει ούτε σεντ, αλλά θα έχει βγάλει κιόλας εισπράττοντας την «υπεραξία» από τον σκόπιμο υποβιβασμό της και την δημιουργία της νέας «καθαρής από χρέη» Π.Α.Ε.» !

*** Με τον χαρακτηριστικότατο τίτλο «Ανάξιος Επικίνδυνος Καταστροφέας» (ΟΥΤΕ ΣΤΑ «ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ» ΕΤΣΙ), αναρτήθηκε χθες στην ιστοσελίδα «aetofolia.gr» πού επιμελούνται και διευθύνουν παλιοί και επώνυμοι οπαδοί της Αεκ, καυστικότατο άρθρο – «φωτιά» εναντίον του διοικητικού της ηγέτη Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πλήρες κείμενο του άρθρου έχει ως εξής :

*** «Γύρισε για να χτίσει πάνω στα συντρίμμια. Έταξε νέο γήπεδο και μια ομάδα αντάξια της Ιστορίας της να το υπερασπίζεται και μαζί με τον κόσμο της να το καταστήσουν απόρθητο κάστρο. Στα 8 χρόνια παρουσίας του πρόσφερε 4-5 πολύ καλές στιγμές και δύο τίτλους. Για όλα αυτά, όμως, το τίμημα ήταν πολύ μεγάλο. Από το 2018 ίσαμε σήμερα οι ΑΕΚτζήδες ζήτημα είναι αν έχουν να θυμούνται 1-2 καλές μέρες. Σε τίποτα απ' όσα έταξε ΔΕΝ φάνηκε συνεπής. Έχει κερδίσει με το σπαθί του τη θέση του ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ «Διοικητικού Ηγέτη» στην Ιστορία της.

*** Αποκορύφωμα του «έργου» του είναι η «πελατειακή» σχέση με την ομάδα του Ιβάν και του Αχιλλέα ανεξαρτήτως του γηπέδου στο οποίο αγωνίζεται. Το μόνο που του απομένει είναι να κόψει μια γαμο-κορδέλα εγκαινίων στις 17 του Σεπτέμβρη και να σηκωθεί να φύγει πουλώντας μετοχές μια ομάδας στην οποία όχι μόνο δεν θα έχει δώσει ούτε σεντ, αλλά θα έχει βγάλει κιόλας εισπράττοντας την «υπεραξία» (όχι του Μάρξ) από τον σκόπιμο υποβιβασμό της και την δημιουργία της νέας «καθαρής από χρέη» Π.Α.Ε.

*** Για όσους τυχόν θεωρούν ότι ο Μελισσανίδης έχει συνολική θετική συνεισφορά ας διαβάσουν αυτό το κείμενο ενός από τους υποστηρικτές του. Είναι απολύτως απογοητευτικό και γελοίο κάθε χρόνο να γράφονται τα ίδια και τα ίδια. Αν το κρατήσουμε για του χρόνου και αλλάξουμε 1-2 ονόματα και την ημερομηνία θα είναι πιθανότατα και πάλι επίκαιρο.

*** Αν κοιτάξει κανείς τις επανόδους των ομάδων που σκόπιμα καθάρισαν από χρέη μέσω υποβιβασμού (εξαιρείται η Γιούβε που έπεσε γι' άλλους λόγους) ΔΕΝ έχουν επανέλθει ακόμη (και κατά τα φαινόμενα θ' αργήσουν αρκετά) στο προηγούμενο status τους. Είναι επειδή η φανέλα τους παρά είναι βαριά για τους σημερινούς τους παίκτες. Επιπλέον ομάδες που ανεβοκατεβαίνουν σαν τα ασανσέρ (ανελκυστήρες στα καθ' ημάς) όπως ο Άρης και χαρακτηριστικότερα ο «Νιόνιος» μπορεί να κάνουν κάτι καλό αλλά ΔΕΝ μπορούν σταθερά να επανέλθουν.

*** Ο προπονητής του Άρη που μας πέταξε πέρυσι από την Ευρώπη φεύγει κακήν κακώς έχοντας ποσοστό νικών 63% (12 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες). Φεύγει γιατί ο ιδιοκτήτης του Άρεως έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον δικό μας, την ίδια στιγμή που ο Άρης από άποψη ρόστερ (αλλά και ενδεκάδας) είναι πιο «κανονική» ομάδα από την Α.Ε.Κ.

*** Ειλικρινά ΔΕΝ Υπάρχει κανένας λόγος στις 18 Σεπτέμβρη να είναι εδώ ο Μελισσανίδης, ο οποίος εκτός από την κατασκευή του γηπέδου με Κρατικά βασικά λεφτά, θα μείνει στην Ιστορία ως ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει περίγελο και κλωτσοσκούφι για τον οποιονδήποτε αντίπαλο την Ιστορική Α.Ε.Κ.

*** «Άει χάσου μυρμηγκάκι» που θα έλεγε και ένας συστημικός παλιάτσος. Μετρήθηκες, ζυγίστηκες και βρέθηκες ελλιπής.

*** Υ.Γ. Ο «Τίγρης» νόμιζε πως αλλάζοντας τον αρχι-διαιτητή θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη. Ξέχασε πως πρώτα πρέπει να έχει φτιάξει και την αντίστοιχη ομάδα. Αν η θητεία του στη Α.Ε.Κ. είναι το βαρόμετρο και για την επιχειρηματική του δράση, τότε πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν» ***

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔ

Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΕΔΡΑΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ SITE

Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΓΥΡΤΕΣ» ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

*** Οι (δημοσιογραφικά ) ΑΛΗΤΕΣ του sdna.gr, ασχολούνται συνεχώς με το "γκολ του Αστέρα πού ... ακύρωσε ο Καραντώνης". ΠΟΙΟ ΓΚΟΛ, ρε ΑΡΔίδια του κερατά ; Γιατί ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ τον κοσμάκη και δεν λέτε πως ο Καραντώνης ΣΦΥΡΙΞΕ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ; Υπάρχει κανένα γκολ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ;

*** Που να βρεθεί όμως τσίπα στα πουλητάρια της ενημέρωσης ; Η δουλειά τους, η δουλειά για την οποία πληρώνονται από ρώσικες εταιρείες πού εδρεύουν στην Κύπρο, είναι ακριβώς αυτή : Να ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, με τον πιο ΩΜΟ και ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ τρόπο. Αρκεί βέβαια, ΠΑΝΤΑ η διαστρέβλωση να δημιουργεί επικοινωνιακό πρόβλημα στον Ολυμπιακό

*** Προσέξτε τώρα να δείτε, πως και από πού πηγάζει η επικοινωνιακή «σύφιλη» των πουλημένων ΑΡΔάκων. Ο αγώνας της Τρίπολης τελείωσε γύρω στις εννέα και κάτι το βράδυ. Στις 12 : 28 μετά τα μεσάνυχτα, τρείς ώρες μετά τη λήξη, δηλαδή, στο sκατοsite ανέβηκε η ... «είδηση» περί ... «έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔ για να ασχοληθεί με τον Καραντώνη».

*** Μέσα στο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ άρθρο, η εξής παράγραφος : «Ο Καραντώνης είναι στο στόχαστρο όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ο Μπένετ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔ, το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις»

*** Φυσικά, πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό δείγμα ενσυνείδητης παραπληροφόρησης, πού προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Πρώτον, η ΚΕΔ συνεδριάζει ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ και αυτό το γνωρίζουν άπαντες οι παροικούντες εν Ιερουσαλήμ. Από πού ... βγαίνει λοιπόν το ... «έκτακτη συνεδρίαση» και από πού το ότι θα εξετάσει ειδικά τη διαιτησία του Καραντώνη, όταν στις ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΗ συνεδριάσεις της ασχολούνται ΜΕ ΟΛΕΣ τις διαιτησίες ΟΟΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ της αγωνιστικής ;

*** Πάμε παρακάτω, για να εμπεδώσουμε όλοι πόσο ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ είναι οι τρόποι και οι μέθοδοι πού χρησιμοποιεί αυτό το δημοσιογραφικό ΕΚΤΡΩΜΑ της δήθεν «ενημέρωσης». Οπως είπαμε, το άρθρο αυτό αναρτήθηκε ακριβώς τρείς ώρες μετά τη λήξη του αγώνα της Τρίπολης. Στον οποίο ήταν παρών και ο Μπένετ, ο αρχιδιαιτητής του Μπαλτάκου, για τον οποίο ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ότι έχει φτάσει στο σημείο ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ και ΞΕΠΕΣΜΟΥ να ενημερώνει για το τι προτίθεται να κάνει σχετικά με τον διαιτητή πού προηγουμένως παρακολούθησε, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

*** ΔΕΝ ΗΤΑΝ λοιπόν ο Μπένετ αυτός πού έδωσε την ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ «πληροφορία» στο σκατοσάϊτ. Αν όμως δεν ήταν ο ίδιος, ποιος μπορεί να ήταν ; Οι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ πληροφορίες λοιπόν, λένε ότι τα ΣΚΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ περί «έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔ» για να ... τιμωρήσει τον Καραντώνη, ΔΟΘΗΚΑΝ από το ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ της Αεκ, πού διοικεί την έπο μέσω Μπαλτάκου !

*** Από «εκεί» τηλεφώνησαν, ενημέρωσαν και ζήτησαν να αναρτηθεί η ΨΕΥΔΗΣ και ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ «πληροφορία», με ΕΝΑ ΕΜΦΑΝΗ σκοπό : Να ΠΡΟΛΑΒΕΙ και να ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ τις εξελίξεις στο θέμα, κατά τα καλά και συμφέροντα. Να δημιουργηθεί δηλαδή όσο περισσότερος θόρυβος γίνεται, προκειμένου να σχηματιστεί η εικόνα ενός Ολυμπιακού «ευνοούμενου» δήθεν από τη διαιτησία, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ( με σύστημα και τακτική πού θυμίζουν ... Ερντογάν !!! ) την ΑΛΗΘΕΙΑ και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ την πραγματικότητα

*** Δεν ξέρω αν πίσω από αυτή την ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ και ΚΑΚΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ προσπάθεια προβοκάτσιας βρίσκεται ο ίδιος ο ( πασίγνωστος ) Γιαννάκης ή ο κατέχων υψηλότερο διοικητικό πόστο στην παρασκηνιακή βαθμίδα της παραδιοίκησης της έπο. Είναι βέβαιο, πάντως, ότι για τη δημιουργία της νέας ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ κατά του Ολυμπιακού ΣΥΝΗΡΓΗΣE και η διεύθυνση του skatosite.

*** Τι τα θέλετε, όμως ; Αυτοί ήταν πάντοτε, αυτοί είναι σήμερα, αυτοί ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ οι ... «λειτουργοί» της ΨΕΥΤΙΚΗΣ, της ΔΟΛΙΑΣ, της ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ «ενημέρωσης». Για ένα πολύ απλό λόγο : Διότι ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και ο λόγος, για τον οποίο ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Πρόκειται για μία χαρακτηριστικότατη προσαρμογή της γνωστής λαϊκής παροιμίας ... «καλά να είμαστε και ας κωλοσερνόμαστε», στην δημοσιογραφική πραγματικότητα του σήμερα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Πανευτυχής με την ισοπαλία ο Αστέρας, διότι δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει την δυστυχία του

*** Λοιπόν, εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Οχι από το αποτέλεσμα, από την απόδοση της ομάδας μου, εννοώ και μόνο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, πίεσαν, μόχθησαν, προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δυστυχώς, η – κατά ... Οσιμ – «πουτ@να μπάλα» δεν μπήκε στα δίχτυα. Ο.Κ. συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες

*** Προσέξτε, παρακαλώ. Άλλο πράγμα η ΑΠΟΔΟΣΗ της ομάδας σε έναν αγώνα και ΑΛΛΟ η ντε και καλά νίκη. Δεν είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο να κερδίζει πάντα αυτός πού παίζει καλύτερα, διότι η νίκη εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πέρα από την καλή απόδοση.

*** Ο Ολυμπιακός λοιπόν, για να μη μακρηγορούμε, ήταν πολύ καλός, έως εξαιρετικός στην Τρίπολη. Επαιξε εξ αρχής επιθετικά, πήρε γρήγορα την κυριαρχία στο μισό του γηπέδου, ασφάλισε τα νώτα του με ιδανικό τρόπο, εξαπέλυσε επιθέσεις και δημιούργησε ευκαιρίες. Αν δεν αξιοποιήθηκαν, είναι άλλη ιστορία και τα αίτια θα πρέπει να αναζητηθούν στην έλλειψη αυτοπεποίθησης, στην ατυχία, στην διστακτικότητα και σε αρκετούς άλλους, αστάθμητους παράγοντες.

*** Πέρα λοιπόν από την αναποτελεσματικότητα, πού είναι ΠΑΝΤΟΤΕ προσωρινή και ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ εύκολα ή δύσκολα, η απόδοση του Ολυμπιακού γέμισε ελπίδες τους φίλους του για μία πολύ καλύτερη συνέχεια. Ειδικότερα για την ευρωπαϊκή του παρουσία, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ΚΑΜΙΑ, μα καμία εκ των αντιπάλων του δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσει πούλμαν, λεωφορεία και άλλα βαρέως τύπου οχήματα από τη ... ΜΟΜΑ προκειμένου να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνά της

*** Δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να υπάρξει ομάδα απ' αυτές πού μετέχουν στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διατεθειμένη να ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ το ποδόσφαιρο όπως ο Αστέρας Τρίπολης και μερικές ακόμα του ιδίου φυράματος, όποτε παίζουν με τον Ολυμπιακό. Είναι βέβαιο ότι ο Αστέρας θα αισθάνεται πανευτυχής πού απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, έστω φιλοξενώντας τον στην έδρα του. Αυτής της ποιότητας οι ομάδες, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ παίζουν. Μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, αντιστοιχεί γι' αυτές με την κατάκτηση κάποιου τροπαίου! Και ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή τους, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές τους

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

*** Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε προχθές στο ζενίθ των επιτυχιών του για τη φετινή περίοδο. Οι αγωνιστικές του φιλοδοξίες, φτάνουν ως εκεί. Αυτό είναι το ταβάνι του, αυτή και η κορωνίδα των δυνατοτήτων του, σαν ομάδα. Ο,τι και να κάνει από δω και πέρα, ως τη λήξη του πρωταθλήματος, δεν θα συγκρίνεται με τον ΑΘΛΟ της απόσπασης δύο βαθμών από τον ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

*** Φυσικά, τα ίδια ισχύουν και για τους μετριότατων δυνατοτήτων ποδοσφαιριστές του, πού κατάφεραν, παίζοντας ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ της ομάδας τους, να αποκρούουν όπως – όπως τις σέντρες, τις πάσες, τα σουτ των ερυθρολεύκων, πότε με τη βοήθεια της τύχης, πότε με τα σφυρίγματα του διαιτητή Καραντώνη. Και ναι, βέβαια, το αποτέλεσμα μετράει. Μόνο πού το αποτέλεσμα σε ένα ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ παιγμένο αγώνα, δεν είναι δυνατόν να κρύψει την μετριότητα, την αγωνιστική αδυναμία και την ποιοτική γύμνια τους.

*** Εμεινα πολύ ικανοποιημένος αυτή τη φορά από την ομάδα μου. Σίγουρα, όχι από το αποτέλεσμα. Όμως αυτή η απόδοση, αυτός ο τρόπος παιξίματος, ΘΑ ΦΕΡΕΙ και τα αποτελέσματα σε άμεσο χρόνο. Θυμηθείτε εμένα, πού έλεγε και ο Γκμόχ ...

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή, στις 31/8/2022. ***

Διαβάστε επίσης

«ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ»

«ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αυθαιρετεί και... το παίζει «Τζέιμς Μποντ» και προστάτης της στενής συνεργάτιδος του Μπένετ! Ο Μπαλτάκος επιχειρεί να σβήσει το ποδόσφαιρο στον Πειραιά. Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης...