Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γήπεδο ΑΕΚ: Και τώρα τι κάνουμε χωρίς άδεια;

Γήπεδο ΑΕΚ: Και τώρα τι κάνουμε χωρίς άδεια;
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:33

ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΗΡΩΪΚΗ Η ΕΛΕΓΚΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΎ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ

ΚΑΙ ... ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΗΣ !

*** Φέρτε μου ένα σύννεφο να πέσω, ρε παιδιά ! Ο Μελισσανίδης να κατηγορείται για εκβιασμό ; Ποιός μωρέ ; Ο ... άρχοντας Κουροπαλάτης ; Ο άνθρωπος πού σέβεται τον πλησίον του ωσάν αδελφό του ; Δεν μπορεί, όνειρο θα είδε η κυρία Πολυζώη, η οποία ήταν μέλος της Επιτροπής της Περιφέρειας πού είχε την ατυχία να πάει να ελέγξει το γήπεδο Μελισσανίδη, ή αλλιώς Τζαμπασοφιά, ή αλλιώς Ο.Παπαρίνα ... Όπως και να το πεί κανείς, όλοι καταλαβαίνουν περί ποίου ο λόγος

*** Αλλά επειδή θεωρώ το θέμα σοβαρότατο, πρέπει να υπενθυμίσω το τι ακριβώς συνέβη. Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν το απόγευμα, εμφανίστηκε στο τμήμα Εκβιαστών της Γενικής Αστυνομίας Διεύθυνσης Αττικής η κυρία Ευαγγελία Πολυζώη, υπεύθυνη αδειοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής και κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της Αεκ Δημήτρη Μελισσανίδη.

*** Όπως αναφέρει σ' αυτή, η ίδια μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής πήγαν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να ελέγξουν την καταλληλότητα ή μη του γηπέδου, το οποίο, σύμφωνα με επίσημη αναγγελία της διοίκησης της Αεκ, «είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, με τον Βώλο του Μπέου. Δηλαδή, σε λιγότερο από ένα μήνα από τώρα.

*** Βάση των πάντα των όσων αναφέρει η κυρία Πολυζώη στη μήνυσή της, κατά τον έλεγχο πού πραγματοποίησε διαπιστώθηκαν ελλείψεις και παραβάσεις που άπτονται της ασφάλειας τόσο των θεατών όσο και των αθλούμενων ! Δηλαδή, εν ολίγοις, διαπίστωσε ΚΙΝΔΥΝΟ για τους θεατές πού θα πάνε στη Τζαμπασοφιά, κίνδυνο για την ασφάλειά τους και ίσως και ΤΗ ΖΩΗ τους ΤΗΝ ΙΔΙΑ !

*** Λεπτομέρειες για τις διαπιστώσεις της κ. Πολυδώρου δεν έγιναν γνωστές, αλλά Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ αναγνώστης μπορεί ΕΥΚΟΛΑ να υποθέσει ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ σε ένα νεόδμητο κτίσμα πού μάλιστα επιδιώκει ΠΡΟΩΡΑΩ να παραδοθεί σε κοινή χρήση. Ένα κτίσμα πού ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ φιλάθλους και οπαδούς.

*** Η εν λόγω ελεγκτής, η οποία δημιουργεί με τη στάση της την εντύπωση πως ΔΙΑΘΕΤΕΙ πολλά από τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ πού ΛΕΙΠΟΥΝ από αρσενικούς συναδέλφους της στη ίδια Περιφέρεια Αττικής, έπραξε ακριβώς αυτό πού έπρεπε να πράξει, αυτό πού της υπαγόρευαν το ΚΑΘΗΚΟΝ και η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της. Ισως κάποιοι άλλοι, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ στη θέση της θα προτιμούσαν να ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ και να παραδώσουν έκθεση όπου θα εμφανίζονταν το έργο αποπερατωμένο, πανέτοιμο και ασφαλέστατο.

*** Το θέμα είναι ανάλογο με το ΡΙΣΚΟ πού μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε ελεγκτής. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι, είναι ελάχιστες και αυτό το γνωρίζουν άριστα ΟΛΟΙ όσοι αναλαμβάνουν αυτή την υπηρεσία. Το ρίσκο λοιπόν, είναι αντιστρόφως ανάλογο της ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ συνείδησης πού διαθέτει ο καθένας. Πολλοί θα πούνε ότι «δε βαριέσαι, οι πιθανότητες να έχουμε πρόβλημα είναι ελάχιστες, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι, αλλά και να συμβεί, πού λέει ο λόγος, άντε να ψάξουν να βρούνε τον υπεύθυνο. Χρόνια θα περάσουν. Και στο κάτω – κάτω, γιατί να γινόμαστε κακοί με κάποιους πού άμα θέλουν ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ ;»

*** Η κυρία Πολυζώη, απέδειξε πως δεν ανήκει σ' αυτή τη χορεία. Δεν μάθαμε (ακόμη ) το ΤΙ ΒΡΗΚΕ, ΠΟΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ πού τόσο τη θορύβησε, αλλά σίγουρα αυτό πού βρήκε ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, εκ συνειδήσεως και αντίληψης περί καθήκοντος να ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ, να κάνει ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ και να δώσει την έγκρισή της, δηλαδή την ΑΔΕΙΑ πού τόσο επίμονα και επιτακτικά ζητούσε ο ισχυρός διοικητής της Αεκ

ΟΤΑΝ ΟΙ ... «ΕΥΡΟΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ» ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

*** Για κάθε άνθρωπο μέσης λογικής και μη εξαρτώμενο από τις ευρομπουκίτσες πού μοιράζουν τα παρελκόμενα της διοίκησης ( του πανάρχαιου δόγματος «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» ), η κυρία ελεγκτής με την υπερήφανη και αξιοπρεπέστατη συμπεριφορά θα έπρεπε ίσως και να ... παρασημοφορηθεί από την (δημόσια ) υπηρεσία της. Τα όσα όμως ακολούθησαν, απέδειξαν για ακόμα μία φορά όχι απλά τα ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΧΑΛΙΑ της δημόσιας διοίκησης, αλλά την ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ να μη μπορεί να αντιδράσει, να δέχεται μοιρολατρικά την πάσης φύσεως και μορφής ΒΙΑ των περιπτωσιακά ισχυρών.

*** Όπως λοιπόν κατήγγειλε με τη μήνυσή της, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής ο κ. Μελισσανίδης μπήκε στην αίθουσα ( !!! ) και άρχισε να απειλεί και την ίδια και τα άλλα μέλη της Επιτροπής ! Οι απειλές πού κατήγγειλε ότι δέχτηκε, είναι συμβατές με το μέχρι σήμερα ΓΝΩΣΤΟ ρεπερτόριο του Μελισσανίδη. Οποιος δηλαδή τις διαβάσει, είναι σίγουρος πως τις έχει ... ξανακούσει στο παρελθόν.

*** Απειλούσε μεταξύ άλλων, ότι θα τη διώξουν απ' τη δουλειά της στην Περιφέρεια, ότι θα της στέλνουν κάθε βράδυ στο σπίτι της τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ, κ.α. παρεμφερή.

*** Κοντά στην κυρία Πολυζώη και άλλη συνάδελφός της, η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας, η οποία φέρεται επίσης να δέχθηκε κι αυτή απειλές και υπέβαλε ήδη την παραίτησή της.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΛΛΗΨΗ

*** Εγώ λοιπόν θα ξεκαθαρίσω εξ αρχής ότι πιστεύω απόλυτα τα αναφερόμενα από την κυρία Πολυζώη. Όχι ότι ... ήμουν εκεί και έζησα από κοντά τα γεγονότα. Όχι ότι πιστεύω σε ό,τι μου λένε, επειδή «δεν πάω» τον Μελισσανίδη, ή ... επειδή ... «με βάζουν να γράφω εναντίον του γιατί ... τον τρέμει ο Ολυμπιακός» και διάφορες τέτοιες ΑΗΔΙΕΣ. Πιστεύω την ελέγκτρια, επειδή ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, πως λειτουργεί και ενεργεί ΠΑΝΤΑ, υπό το κράτος ΟΡΓΗΣ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ όταν βλέπει τα σχέδιά του να καταρρέουν.

*** Επιτρέψτε μου λοιπόν να έχω κι' εγώ να καταθέσω μερικές ΑΠΟΡΙΕΣ σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο πλαίσιο αυτής της ιστορίας. Ερώτηση πρώτη : Η κυρία Πολυζώη, κατέθεσε τη μήνυσή της στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας, Παρασκευή μεσημέρι, Η υπόθεση έγινε γνωστή δημοσιογραφικά προχθές Δευτέρα βράδυ. Επομένως, είχε ήδη παρέλθει το αυτόφωρο κατά το οποίο ο μηνυθείς ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ. *** Δεν γνωρίζουμε καν αν ... αναζητήθηκε και δεν βρέθηκε, όπως ακούμε να συμβαίνει, συχνά – πυκνά, σε άλλες υποθέσεις.

ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΤΟΥΛΗ

ΤΑ ... ΑΚΟΥΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ;

ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ !

*** Ερώτηση δεύτερη. Αυτοί εκεί στην Περιφέρεια Αττικής που κινούν τα νήματα και συναγελάζονται με τους ισχυρούς της περιπτώσεως, ήθελα να 'ξερα, δεν έχουν τσίπα ; Ερώτηση κάνω, ξαναλέω. Δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε, με μία συνάδελφό τους να ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ και να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ( όπως καταγγέλλει ) επειδή, πολύ απλά, ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει τη δουλειά της ;

*** Αλήθεια, ο «πολύς» Περιφερειάρχης κ. Πατούλης τι έχει να πεί ; Αυτός πού (συνεχίζοντας και υπερβάλλοντας το έργο των προκατόχων του, Σγουρού και Δούρου ) έκανε τα αρχικά είκοσι εκατομμύρια ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ για να ολοκληρωθεί ένα γήπεδο συγκεχυμένου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ; ΤΙΠΟΤΑ ;

*** Μέχρι χθες το απόγευμα, από την Περιφέρεια Αττικής είχαν εκδοθεί τρείς ανακοινώσεις. Η μία, ότι «Η Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε δυναμικά το πρόγραμμα προώθησης των οίνων της Αττικής σε Τρίτες Χώρες».

*** Η άλλη, αφορούσε την «συνεργασία Περιφέρειας Αττικής με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο – Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας πρωτοποριακή έρευνα για την ψηφιακή χαρτογράφηση της αγροτικής γης στην Αττική».

*** Και η τρίτη, μας πληροφορούσε τι «με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, της Πεδίον ΑΜΚΕ και του Περιοδικού Δρόμου «Σχεδία», η Έκθεση «Πεδίον, χώρος συνάντησης», στο Πεδίον του Άρεως (6 έως και 18 Σεπτεμβρίου)»

*** Για τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ επίσημες καταγγελίες της έντιμης δημοσίας υπαλλήλου, ΤΙΠΟΤΑ ! ΨΟΦΟΣ ! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ. Τι έγινε δηλαδή, δεν τα μάθανε ; Δεν τα πήρανε χαμπάρι ; Δεν τα θεώρησαν θέμα πού ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ; Εχουν κάπου τις φωλιές τους λερωμένες και δεν συμφέρει να πάρουν θέση ; Η απλά, έθλασαν μαλλί και έκαναν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν; Αλλά θα μου πείτε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πού κάποιοι ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ κάνουν τα στραβά μάτια. Αυτό το έργο, από την πρώτη ώρα πού άρχισε να κατασκευάζεται, αφήνει πίσω του ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ. Θα τα πούμε όμως ΚΑΙ ΑΥΤΑ, στο επόμενο σημείωμά μας.

*** Υ.Γ. Όταν γράφω «από την πρώτη ώρα», κυριολεκτώ. Θυμάμαι ότι ακόμα και ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ του παλαιού γηπέδου της Αεκ, υπήρξε ΑΠΑΤΗ, την οποία μου απεκάλυψε ένας από τους τότε υπεύθυνους μηχανικούς – ελεγκτές.

*** Προκειμένου να «αποδειχθεί» η ακαταλληλότητά του, δήθεν «από τους σεισμούς» συντάχθηκε έκθεση – «μαϊμού», σύμφωνα με την οποία το γήπεδο ήταν επικίνδυνο. Όλα, βεβαίως, κατόπιν «άνωθεν εντολής». *** Η έκθεση φαίνεται ότι ... «έπεισε» την τότε αρμόδια υπουργό Βάσω Παπανδρέου και ενέκρινε το ποσόν, πού άγγιζε το ένα εκατομμύριο. Ετσι, προχώρησε η κατεδάφιση και «μπήκαν οι βάσεις και προϋποθέσεις» ώστε να πληρώσουμε όλοι μας ένα νέο γήπεδο «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ» σίγουρα, αλλά ΟΧΙ και ... «της άεκ» !

Διορθώθηκε η αδικία για τον Κατοίκο !

Όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει ο Μπαλτάκος, η ΚΕΔ του τσατσομπένετ προχώρησε σε «αποκατάσταση των αδικιών» στους πίνακες πού είχε αφήσει ο Κλάτενμπεργκ. Μία απ' αυτές, έχει το όνομα Κατοίκος και είναι στενός συγγενής του αεκτζή προέδρου της ΕΠΣΑ, Παναγιώτη Δημητρίου. Μια ... αδικία πού κρατούσε χρόνια, με τον Παναγιώτη να παρακαλάει τους κατά καιρούς υπεύθυνους, αλλά αυτοί να μην ενδίδουν, επειδή ακριβώς γνώριζαν τις δυνατότητες του «παιδιού» του Δημητρίου, Επιτέλους, όμως, να πού βρέθηκε ένας ... δίκαιος αρχιδι/αιτητής και ... διόρθωσε την αδικία. Η συνέχεια, στο γκαζόν ...

*** Αυτή με τα κίτρινα, δίπλα στον Μπαλτάκο, είναι η Ραχήλ Μακρή. Από πάνω τους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ***

*** Ο Βώλος του Μπέου ανακοίνωσε την μεταγραφή του Φαν Βέερτ στο Αεκ. Δεν μας είπε όμως αν την Κυριακή παίξει με την Αεκ ή τον κρατήσει ως τη Δευτέρα για να τον έχει εναντίον του Ολυμπιακού ***

*** Αραγε πως θα της φαινόντουσαν, 27000 μηνύσεις κατακέφαλα σε μια μέρα ; ***

*** «ΠΟΣΑ σας έδωσαν για το πρωτοσέλιδο σας ΑΡΔΙΔΙΑ της Δημοσιογραφίας?? Δεν βγήκε στο έτσι το.. Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι, έτσι ?? Ειστε & θα Είστε ΑΥΤΟΙ!! ΤΑ ΑΡΔΙΔΙΑ!!! (Ζητώ συγνώμη από τους «σωστούς» του επαγγέλματος σας!!! Δεν είναι όλοι ίδιοι τσάτσοι!...) Εσύ Γαύρε-Γαυρίνα, συνέχισε να τους αγοράζεις & να τους διαβάζεις !» (Γιώργος Γερογαύρος )

*** «Εκεί που χρώσταγε (στους Έλληνες με πακτωλό χρηματοδοτήσεων μέσω Περιφέρειας και Πατούλη), θέλει να πάρει και το βόδι. Όπως λέμε γάτος γ@@εί γάτος σκούζει» Παν. Βάγγης ***

*** Ο άλλος πάλι, πήρε διαρκείας 400 ευρώ, για να βλέπει την ομάδα του να χάνει από το Βώλο του Μπέου. Αλλά είπαμε, είναι αλλιώς να είσαι άεκ. ***

*** Η στήλη δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 7/9/2022. ***

Διαβάστε επίσης

«ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ»

«ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αυθαιρετεί και... το παίζει «Τζέιμς Μποντ» και προστάτης της στενής συνεργάτιδος του Μπένετ! Ο Μπαλτάκος επιχειρεί να σβήσει το ποδόσφαιρο στον Πειραιά. Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης...