Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αδιάφορη» βάφτισαν την ήττα από την Κύπρο ενώ προ εξυγίανσης κάθε ήττα ήταν… «του Σαρρή» και… «του Γκιρτζίκη»

«Αδιάφορη» βάφτισαν την ήττα από την Κύπρο ενώ προ εξυγίανσης κάθε ήττα ήταν… «του Σαρρή» και… «του Γκιρτζίκη»
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:24

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΔ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

«ΑΔΙΑΦΟΡΗ» ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΕΝΩ ΠΡΟ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΚΑΘΕ ΗΤΤΑ ΗΤΑΝ ... «ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ» ΚΑΙ ... «ΤΟΥ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ»

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ !

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ : ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ !

*** Αδιάφορη, λένε, η ήττα της εθνικής έπο από την Κύπρο. Λες και οι νίκες πού έκανε ως τώρα, με Κύπρο, Βόρεια Ιρλανδία, Κόσσοβο, δεν ήταν αδιάφορες. Λες και είχαν ενδιαφέρον ! Και ποιοι μιλάνε για αδιάφορη ήττα ; Εκείνοι πού μέχρι το συγκεκριμένο αγώνα, πανηγύριζαν και ... δοξολογούσαν τον Μπαλτάκο, πού επί των ημερών του η εθνική τους κρατούσε το αήττητο

*** Ετσι είναι. Ετσι έχουν καταντήσει την εθνική ομάδα. Την παρατάσσουν και αυτή στις υπηρεσίες της «εξυγίανσης» και των υπηρετών των αφεντικών της «εξυγίανσης» ! Αν αυτή η ήττα ερχόταν επί των προ συριζανέλ διοικήσεων της έπο, θα τηξν χρέωναν κατ' ευθείαν στις τότε διοικήσεις. Θα ήταν ήττα του ... Σαρρή και του Γκιρτζίκη, όχι της ομάδας.

*** Τώρα όμως, κανένας ΑΡΔ δεν τολμά να γράψει πως είναι ήττα του Μπαλτάκου. Διότι αν γράψουν κάτι τέτοιο, το λιγότερο πού θα υποστούν θα είναι ένα ... τρυφερό ζούληγμα στα απαλά τους. Ασε πού θα κινδυνέψουν να χάσουν τις δουλειές τους.

*** Εγώ βέβαια δεν θα «χρεώσω» κανένα Μπαλτάκο την ήττα της εθνικής έπο. Θα του χρεώσω όμως την ΑΠΑΘΕΙΑ σε βαθμό «ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ» με την οποία αντιμετωπίζει τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ των δύο «προστατών» και ποδοσφαιρικών «κηδεμόνων» του. Ενώ το πρόβλημα ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ, δεν κάνει απολύτως τίποτα για να το αντιμετωπίσει.

*** Προ ολίγων ημερών, για παράδειγμα, κλήθηκε στην εθνική ανδρών ένας νεαρός ποδοσφαιριστής του Μπάοκ, ονόματι Κουλιεράκης. Κλήθηκε, αλλά δεν έπαιξε. Σ' αυτές τις περιπτώσεις όμως και μόνο η κλήση αρκεί για να ΑΝΕΒΕΙ η τιμή του παίκτη, στο ιδιότυπο και ιδιόμορφο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο». Μαστόρια τα στελέχη της εθνικής σε τέτοια θέματα και βέβαια, όταν ο προπονητής είναι ΞΥΠΝΙΟΣ και ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, είναι πανεύκολο να «συστρατευθεί» για τον κοινό σκοπό.

*** Ο Πογέτ είναι ... Πογέτ, όπως και ο προηγούμενος, ο Φαρτ Τσίπς, ήταν ένας απλός ... Φαρτ Τσίπς και δεν χρειάζονται περισσότερα για να περιγραφεί τοι στίγμα του. Η «σωστή» δουλειά, όμως, γίνεται και «από κάτω». Ξέρετε πόσοι παίκτες από την αποστολή της εθνικής κάτω των 21 πού παίζει φιλικά στην Ευρώπη, ανήκουν στον Μπάοκ ;

*** Προσέξτε : Για το φιλικό με την Πολωνία ο Νίκος Παπαδόπουλος (Κ-21) κάλεσε πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα τους Γιάννη Κωνσταντέλια, Παναγιώτη Παναγιώτου, Κώστα Μπαλωμένο, Τίτο Κουτεντάκη και Αργύριο Δαρέλα.

*** Για την Κ. 19 της Εθνικής ομάδας πού παίζει στην Ελβετία κλήθηκαν ... ΔΕΚΑ ( αριθ. 10 ) ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Γιώργο Κούτσια, Δημήτρη Μοναστηρλή, Ζήση Τσίκο, Λάμπρο Σμυρλή, Μάριο Σινανάι, Νίκο Σπυράκο, Δημήτρη Κωττά, Χαράλαμπο Γεωργιάδη, Μάριο-Ταξιάρχη Φίλων και Κωνσταντίνο Γκούμα.

*** Εχουμε λοιπόν σύνολο δέκα πέντε παίκτες από τα τμήματα υποδομής του Μπάοκ, στις λεγόμενες «αντιπροσωπευτικές» ελληνικές ομάδες ! Κάτι πού – αν κάτι πολύ σημαντικό μου έχει διαφύγει – σίγουρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ στο παρελθόν, δηλαδή να κληθούν δεκαπέντε παίκτες της ίδιας ομάδας σε φερόμενη ως «εθνική» ομάδα !

*** Προσοχή, δεν τα ξέρω τα παιδιά, κανένα τους, ούτε τα έχω δεί να παίζουν. Δεν αμφιβάλλω για τα ταλέντα και τις ικανότητές τους και ... ΤΥΧΕΡΟΣ ο Μπάοκ πού έχει τέτοια ταλέντα στο δυναμικό του. Απορώ όμως ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ όοολα αυτά τα παιδιά να έχουν συγκεντρωθεί σε μία ντε και καλά ομάδα.

*** Λες και ο καλός θεούλης από τα είκοσι τσουβάλια ταλέντου και ποδοσφαιρικής δεξιότητας πού έριξε στη γή, τα δεκαεννιά τα έστειλε ντιλίβερι στις ακαδημίες της ομάδας του Ρώσου ! Ε, αν είναι έτσι πιά, εντάξει, σηκώνω τα χέρια και κάνω το σταυρό μου

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ»

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ : ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΞΗ ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ !

*** Χθες λοιπόν εκδόθηκε η περίφημη άδεια λειτουργίας του γηπέδου Μελισσανίδη, με πολλούς και διάφορους αστερίσκους, να τη συνοδεύουν.

  • Πρώτος, ότι η άδεια είναι προσωρινή. Διαρκείας έξη μηνών και για να ανανεωθεί θα πρέπει να έχουν ικανοποιηθεί διάφορες προϋποθέσεις
  • Δεύτερος αστερίσκος, ότι η άδεια εκδόθηκε –όπως αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο – «για το Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Αγία Σοφία». Η ονομασία δηλαδή με την οποία εμφανίζεται τους τελευταίους μήνες, «ΟΠΑΠ Αρίνα», δεν αναφέρεται πουθενά στην άδεια.
  • Ως ιδιοκτήτρια του έργου, εμφανίζεται η «Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως 1924» και όχι η «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. Όμως, στον τίτλο του ερασιτεχνικού Σωματείου Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως ... δεν υπάρχει το «1924». Πρόκειται σίγουρα για μία λεπτομέρεια, πού θα πρέπει να διευκρινιστεί, διότι πιθανότατα μπορεί να έχει σχέση με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γηπέδου.

*** Οι προϋποθέσεις για να παραταθεί πέραν των έξη μηνών η προσωρινή άδεια λειτουργίας του γηπέδου, όπως περιγράφονται στην προσωρινή άδεια, είναι :

- Τοποθέτηση διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων ύψους τριών μέτρων στις κερκίδες 46 και 47, διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων ύψους κατ' ελάχιστον δυόμιση μέτρων στα όρια των κερκίδων 39 και 43 και εξωτερικά της κερκίδας 42.

- Το ύψος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΙΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

- Επισημαίνεται ακόμη, ότι για τους αγώνες επαγγελματικού ποδοσφαίρου απαραίτητη είναι η ύπαρξη εν ισχύ βεβαίωσης καλής λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ αθλητικών εγκαταστάσεων και ονομαστικού εισιτηρίου της εγκατάστασης.

*** Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι στις 20 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά δηλαδή την απόρριψη από τους ελεγκτές της Περιφέρειας της πρώτης προσπάθειας για αδειοδότηση, εκπρόσωπος της κατασκευαστικής «Δικέφαλος 1924» Α.Ε. υπέγραψε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ σύμφωνα με τη οποία το γήπεδο OPAP ARENA δεν θα φιλοξενήσει για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023 οργανωμένους οπαδούς αντίπαλης ομάδας για τις διοργανώσεις του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας» !!!

*** Ο καθένας μας βεβαίως αξίζει να αναρωτηθεί με ποια δικαιοδοσία κάποιος εκπρόσωπος μιάς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ εταιρείας δηλώνει υπεύθυνα ότι μία ΠΑΕ θα εμποδίσει την φιλοξενία οπαδών αντίπαλης ομάδας σε αγώνα πρωταθλήματος πού διέπεται από τις αποφάσεις διοργανώτριας αρχής ! Και βέβαια, με ποια «λογική» ένας δημόσιος φορέας ( Περιφέρεια Αττικής ) δέχεται μια τέτοιου είδους υπεύθυνη δήλωση.

*** Να ήταν όμως ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ ... Θα τα ξαναπούμε. Κι' έχουμε ακόμα ΠΟΛΛΑ να πούμε ...

«ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
(ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ-ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ)»

*** Ιδού πως «υποδέχτηκαν» την λήψη της προσωρινής άδειας οι σκεπτόμενοι οπαδοί της Αεκ, αυτοί πού δεν έχουν παρασυρθεί από τους ... βυζαντινισμούς και την προσπάθεια για την ένδυση με τον μανδύα της fake "μεγαλοπρέπειας" μιάς κατασκευής περιβεβλημένης ήδη με μανδύα πολλών σκανδάλων :

*** «Με τον δικό τους τρόπο Μελισσανίδης και DIMAND (Ανδριόπουλος) κατασκεύασαν το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. και όπως - όπως το αδειοδότησαν. Ειδικά το τελευταίο ήταν και το καλύτερο μιας και την αδειοδότηση (περίπτωση ;) την πέτυχε με την δεύτερη και μετά από πιέσεις όπως μόνον αυτός παραδοσιακά ξέρει. Σε κάθε περίπτωση και οι δυό τους κατάφεραν να εκθέσουν την Α.Ε.Κ. με τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς τους σε μια σειρά ζητημάτων.

*** Για παράδειγμα, μόλις πριν λίγες ημέρες είχαμε το επεισόδιο με το ντου του Μελισανίδη στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της Περιφέρειας και τη μήνυση που ακολούθησε. Θυμάστε, πως τότε δεν είχαν πέσει οι υπογραφές για μια σειρά από μικρά και μεγάλα ευρήματα. Από την επόμενη μέρα μέχρι και προχθές μια σειρά από αναρτήσεις σε ιστοσελίδες και προφίλ του facebook αποδείκνυαν πόσα πράγματα ΔΕΝ ήταν στη θέση τους όταν πήγε η Επιτροπή. Και αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα από τους όρους πού αναφέρονται στην προσωρινή αδειοδότηση.

Για τα σεπτά Θυρανοίξια των 21 ευρώ

*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τώρα. Υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις στο Αεκ, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Μουντιάλ, να τοποθετηθούν διόδια στη Δεκελείας. Συμβολικά, πάντα

*** Οσον αφορά τώρα τα εγκαίνια, από το Αεκ ξεκαθαρίστηκε πλήρως : Οι εισπράξεις θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς !

*** Ακριβώς έτσι. Η δεξιά τσέπη θα τις δώσει στην αριστερή, πού περνάει δύσκολα τελευταία

*** Οι συμβολισμοί στην Αεκ, πάντως, αποτελούν καθημερινότητα. Για παράδειγμα, τα 21 ευρώ για την είσοδο στα εγκαίνια, είναι συμβολικά, διότι συμβολίζουν τον σύνδεσμο οργανωμένων της θύρας 21. *** Για πολλούς οπαδούς το τίμημα είναι πολύ βαρύ και πονάει. Αλλά πάλι, για σκεφτείτε το ... 1924 ! Συμβολικό θα ήταν και αυτό, αλλά κάπου θα το ξανασκέφτηκαν.

*** Νομίζω πάντως ( προσωπική μου γνώμη ) ότι κανονικά θα έπρεπε η είσοδος να είναι ελευθέρα και η έξοδος με εισιτήριο των δέκα ευρώ. Διότι, έτσι και εγκλωβιστούν, άντε μετά να την κοπανίσουν χωρίς να πληρώσουν.

*** Αλήθεια, οι δημοσιογραφικές ταυτότητες ισχύουν για δωρεάν είσοδο ; Ερωτώ γιατί ... με ενδιαφέρει

*** Κι' άλλη μια ερώτηση, με την ευκαιρία. Τα εισιτήρια ( ή τέλος πάντων, ό,τι δώσουν με τα 21 ευρώ ) θα έχουν κρατήσεις υπέρ του δημοσίου ; Για να δούμε ...

*** Νομίζω πάντως ότι θα είναι μια ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ ή όποιου άλλου τέλος πάντων ελεγκτικού μηχανισμού του δημοσίου, να αποδείξουν ότι βλέπουν με το ίδιο μάτι ΌΟΟΛΟΥΣ τους Ελληνες φορολογούμενους

*** Για σκεφτείτε πόσα μαγαζιά έκλεισαν και πόσες συναυλίες διακόπηκαν το καλοκαίρι, επειδή δεν έκοβαν αποδείξεις ! Τι δηλαδή, δεν θα πρέπει να αποδειχτεί ότι η ... «αγιασοφιά» είναι όντως ... άγια και στις σχέσεις της με την ... εφορία ;

*** Και ξέρετε τι σκεπτόμουνα ; Αν το Αεκ βάζει εισιτήριο 21 ευρώ για να δούνε τον Μάνταλο και τον Τζαβέλα, τι εισιτήριο θα έπρεπε να βάλει ο Ολυμπιακός για να δείξει τον Μαρσέλο, τον Χάμες και τα άλλα καινούργια αστέρια του ;

«Προσπαθούν να συνέλθουν, μασουλώντας συνεχώς αντιόξινα»

*** «Καλημέρα Μανώλη, Για πολλοστή φορά όπως λένε και στο χωριό μου * you made my day * με το καταπληκτικό άρθρο σου του Σαββάτου. Τέτοιο ξεβράκωμα στους πληρωμένους ΑΡΔ που επικυρώνουν το προσωνύμιο που τους βάφτισες δεν έχει ξαναγίνει. Eιδικά η παραπομπή που τους φωτογραφίζει σαν αντίγραφα του Ερντογαν είναι καταπληκτική και αξίζει να την θυμόμαστε πάντα και να το υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν αδύνατη μνήμη η απλά επιλεκτική.

*** Ναι , όλοι εμείς που έχουμε σαν θρησκεία τον Ολυμπιακό δεν φοράμε παρωπίδες ούτε μασάμε σανό και παραδεχόμαστε ότι έχουν γίνει και λάθη στην ομάδα μας αλλά επίσης αναγνωρίζουμε ότι ο ηγέτης του Θρύλου είναι αυτός που πρώτος με έργα και όχι λόγια του αέρα που δεν κοστίζουν τίποτα ,βλέπει τα λάθη που έγιναν και τα διορθώνει με πρωτοφανείς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο επενδύσεις σε μεταγραφές αφού έχουν προηγηθεί εξωπραγματικές για τα Ελληνικά δεδομένα υποδομές σε γήπεδα , εγκαταστάσεις , ισχυροποίηση της ψυχής του Θρύλου που είναι ο Ερασιτέχνης και πολλά άλλα που δεν έχουν τονιστεί αρκετά σε φιλανθρωπικό έργο .

*** Όλα αυτά και περισσότερα που έρχονται , φέρουν τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και ακόμη δεν έχουν δει τίποτα όσοι λυσσαλέα και @ούστικα αρθρογραφούν με σωρεία λάσπης κατά του ηγέτη του Ολυμπιακού που έχει γίνει εφιάλτης για τα αφεντικά τους.

*** Αν τα προηγούμενα 47 πρωταθλήματα τους έχουν κάτσει στο στομάχι και προσπαθούν να συνέλθουν μασουλώντας συνέχεια αντιόξινα , αυτό το 48ο θα τους βγει τόσο οδυνηρό και όχι μόνο ξινό που θα χρειαστούν εισαγωγή στην εντατική μαζί με όλους τους συνωμότες της εξυγίανσης του πάρκου Γουδί και τους αδέκαστους άρχοντες που ορίζει ο Μπένετ ξεπληρώνοντας την υποχρέωση στον Γιαννάκη .Με θρυλικούς χαιρετισμούς. Costas Zarmpalas» ***

*** Το πραγματικό έτος ιδρύσεως της σημερινής Αεκ ***

*** Μάθανε ότι γαμι@μαστε πλάκωσαν και οι κουμπάροι... Κύπρος - Ελλάδα : 1-0 ( Antonis Skiathas ) ***

*** Ο Μίτσελ σε δύο χρόνια πήρε όσα πρωταθλήματα πήρε ο βάζελος σε 26 χρόνια !!! Αυτά..... ( Dimitris Karles ) ***

*** «Δεν προσκάλεσαν». Λέει, τον Βασίλη Τσάρτα, Συγνώμη, αλλά τον ... ρώτησαν αν ήθελε να τον προσκαλέσουν ; ***

*** Πραγματικά πανέμορφο το γήπεδο Μελισσανίδη, φίλοι μου. Και σκέπτομαι, σε τι γηπεδάρα θα παίζει η Τριγλία Ραφήνας σε κάνα δυό χρόνια, έ ; ***

*** Η στήλη Πολλά… ολίγοις δημοσιεύθηκε στον Κόκκινο Πρωταθλητή στις 27/9/2022. ***

Διαβάστε επίσης