Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ανεξίτηλος λεκές στην ιστορία του είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ

Ο ανεξίτηλος λεκές στην ιστορία του είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 12:36

Ο ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ ΛΕΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ... «ΑΦΗΣΟΥΝ» ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, Η ΠΟΙΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Η ΒΡΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙ

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

*** ΓΡΑΦΕΙ : «Καλημέρα σας Κε Γαβαθιωτη. Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς. Πάλιιιιιιιι ο παοκ μέσα. Μπλεγμένος λέει λόγω Σαββίδη όχι γιού αλλά γιων.

*** Κατ' αρχήν για να αλλάξει οποιαδήποτε μετοχική σύνθεση μιας εταιρείας πρέπει να ενημερώνεται η ΕΕΑ. Ψέματα;;;; Όχι. Τέλος.

*** Για το λόγο που ο Γιώργης Σαββίδης παραιτήθηκε τα γράψατε. Να σας πω όμως τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

*** Οι Μαο-Μαο της Τούμπας θα αρχίσουν πάλι το Γνωστό τροπάριο ότι τους κυνηγάει το κατεστημένο της Αθήνας, ότι η Αθήνα δεν αφήνει τον παοκ να μεγαλουργήσει κλπές αηδίες. Αυτή τη μεγάλη ομάδα της Τούμπας κ γύρω από εκεί.

*** Άνω Τούμπα, κάτω Τούμπα. Θα απειλήσουν καμιά 50αρια μπαχαλόμαγκες ότι θα κόψουν την Ελλάδα στα δύο κ τελικά θα βρεθεί κανας Υπουργός είτε ο Γεραπετρίτης, είτε κάνας άλλος να φτιάξει νέο νόμο να τους σώσει.

*** Θα μου πείτε γιατί δεν ντρέπονται με όσα γίνονται;;;;;;;; Γιατί όπως μου έλεγε κ ο συγχωρεμένος ο πατήρ μου «Μουτζουρώνεται η μύτη τση γύφτισσας ;;;;;;;;;;;;». Θα τους αθωώσουν πάλι μέχρι την επόμενη ατιμία τους» Γιώργος, Ολυμπιακός ***

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΤΑΞΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΟΥ !

*** ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ θα τους αθωώσουν. Υπάρχει στ' αλήθεια κανένας Έλληνας πού να πιστεύει ότι ο Πάοκ θα υποστεί κάποια, οποιαδήποτε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ Η ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ συνέπεια, επειδή ένας εκ των γόνων της οικογένειας Σαμπίντι υπέγραψε ΨΕΥΔΗ υπεύθυνη δήλωση ; Σιγά, ρε ! Σιγά μη ... στάξει η ουρά του γαϊδάρου !

*** Τα είδαμε και με το Καλάσνικοφ του πατέρα Ιβάν, τα είδαμε και με την πολυϊδιοκτησία, τα είδαμε και με τον ιδιοκτήτη φάντασμα, τον Καλπαζίδη, τα είδαμε και με τους ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ γνωστούς ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ από τη ρώσικη μαφία αυτοκινήτων.

*** Κάνω κανένα λάθος ; Εδώ και ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ περιφέρονταν η δικογραφία από ανακριτή σε ανακριτή και από εισαγγελέα σε εισαγγελέα. Και αν δεν τύχαινε κάποιο μέλος της ΕΕΑ ή κάποιος υπάλληλός της να «προσέξει» την υπεύθυνη δήλωση του Γιώργη και να την παραβάλει με το βούλευμα παραπομπής του για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ποτέ δεν θα το μαθαίναμε.

*** Στο λέω λοιπόν, φίλτατε, εγώ, με τα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ χρόνια εμπειρίας μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να υποστεί την παραμικρή συνέπεια ! Όχι δηλαδή ότι δεν είναι ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά διότι ... είναι ο Πάοκ, η πιο ΤΟΞΙΚΗ ομάδα της βόρειας Ελλάδας, πού πάντα και με όλες τις κυβερνήσεις ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ να ξεπερνάει αλώβητος τις ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ κάθε παράβασης ή παρανομίας.

*** Εδώ όμως, να μου επιτραπεί να σημειώσω ότι ΤΟ ΘΕΜΑ για μένα, δεν είναι αν θα υπάρξει ποινή για τον Πάοκ. Αυτό, όπως είπαμε, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ πού υπάρχει και ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και θα μολύνει τον Πάοκ και τους ανθρώπους του, είναι η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ – όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία της δικογραφίας – σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ πού καλύπτουν, αν όχι το ... μισό, τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος του ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

*** Ξεκάθαρα μαφιόζικες, εγκληματικές, κακουργηματικές, αισχρές, ανήθικες και παλιανθρωπίστικες οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται οι αδελφοί Νίκος και Γιώργος Σαββίδη. Εμείς φυσικά ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ αν οι φερόμενοι ως ένοχοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι πράγματι ένοχοι. Μπορεί και να είναι, μπορεί και όχι. Αλλά δεν είναι δυνατόν οι ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ να έγιναν ... ως δια μαγείας, από κάποιο αόρατο χέρι.

*** Το ζητούμενο λοιπόν είναι να βρεθούν οι ένοχοι και πληρώσουν για τα κακουργήματά τους. Όπως και να έχει όμως, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ – που είναι και το ζητούμενο – Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ, σαν μία ακόμη ΜΑΥΡΗ ΠΙΝΕΛΙΑ στο κάδρο της εποχής πού θα μείνει στην ιστορία ως «εποχή δυναστείας Ιβάν Σαμπίντι»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗΛΙΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ»

*** Δανείζομαι στοιχεία από το redsagainsthemachnie.gr (ανάρτηση Μαϊου 2017) :

*** «Το Μάιο του 2016 η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επισήμως την εμπλοκή ενός στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε κύκλωμα εμπρησμών, εκβιασμών και εγκληματικών ενεργειών. Αυτό το στέλεχος είναι ο Σπύρος Μηλιωρίδης, υπεύθυνος για την επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ από τον Ιούνιο του 2015.

*** Τον Αύγουστο του 2015 κάηκε το αυτοκίνητο του ξαδέρφου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου, στο προπονητικό κέντρο της ομάδος του. Όπως αποδεικνύεται από τις νομίμως υποκλαπείσες συνομιλίες, τις οποίες έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, την εντολή γι' αυτήν την ενέργεια την έδωσε ο ''φαλακρός της Τούμπας'' Μηλιωρίδης.

*** Τον Οκτώβριο του 2015 κάηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Κάτσε του ΠΑΟΚ στο Διόνυσο Αττικής. Εντολέας πάλι ο Μηλιωρίδης, σύμφωνα με την Αστυνομία και το υλικό από τις νόμιμες υποκλοπές που βρίσκεται στην κατοχή της.

*** Ξαναλέμε ότι όταν έγιναν αυτές οι εγκληματικές ενέργειες που έχουν άμεση σχέση με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο εντολέας τους (σύμφωνα με την Αστυνομία πάντοτε) Μηλιωρίδης ήταν εν ενεργεία στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ως παράγοντας του ΠΑΟΚ έδινε και συνεντεύξεις σε διάφορα ΜΜΕ.

*** Για τα παραπάνω λοιπόν, παρά τη δεδομένη (σύμφωνα με την Αστυνομία) εμπλοκή ενός εν ενεργεία στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε εγκληματικές ενέργειες, δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει σε κάποιον ανακριτή ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης''. Προφανώς για την ελληνική Δικαιοσύνη ο Μηλιωρίδης επέστρεψε στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Ιούνιο του 2015 και άρχισε από μόνος του να βάζει βόμβες στο αυτοκίνητο του ξαδέρφου του Λουτσέσκου και στο αυτοκίνητο της γυναίκας του μάνατζερ του Κάτσε, την περίοδο των διαπραγματεύσεων του παίκτη με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το νέο του συμβόλαιο. Φυσικά, ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι δυνατόν όμως να μην έχει κληθεί καν για ανάκριση; Η βαρύτητα των αδικημάτων ''σηκώνει'' μέχρι και ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ κατά την ανάκριση.

*** Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ''ΣΑΒΒΙΔΗ'' ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΑΝΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ''ΦΙΛΕΤΑ''».

*** Ηταν η ίδια συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΗΔΩΝ, που τάχα ''πάλευε κατά της παράγκας του ποδοσφαίρου'', με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ και να ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο στον βρομερό υπόκοσμο των δήθεν, τότε, «εξυγιαντών». Της μεγαλύτερης ΒΡΟΜΙΑΣ πού υπήρξε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Giorgi’s case: Η ανάλυση

Giorgi’s case: Η ανάλυση

Ο διάβολος, λένε, κρύβεται στις λεπτομέρειες. Γράφει στη στήλη του Πολλά... εν ολίγοις, ο Μανώλης Γαβαθιώτης.