Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χάρης Ρώμας... «χαρίζει» γήπεδο περιουσία του Δημοσίου στην ομάδα του!

Ο Χάρης Ρώμας... «χαρίζει» γήπεδο περιουσία του Δημοσίου στην ομάδα του!
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - 15:10

Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ... «ΧΑΡΙΖΕΙ» ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ :

«ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ !

*** Με υπογραφή του γνωστού ηθοποιού – διασκεδαστή Χάρη Ρώμα ( κατά κόσμον Χαράλαμπου Ρασσιά ) προσαρτίζεται στα περιουσιακά στοιχεία της Αεκ το Κλειστό Ανω Λιοσίων, το έργο πού πλήρωσε όλος ο ελληνικός λαός, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων 2004.

*** Ο διασκεδαστής κ. Ρώμας υπογράφει, με την ιδιότητά του προέδρου της Επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής (Πατούλη ), απόφαση για την χρηματοδότηση ( σιγά μη και δεν χρηματοδοτούσαν τις εκδηλώσεις πού γίνονται εκεί ) κάποιας εκδήλωσης ονομαζόμενης Rising Stars.

*** Όπως αναφέρεται ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ στο χαρτί πού υπογράφει ο κ. Ρώμας, η εκδήλωση «θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ του Δήμο Φυλής» !!! Εν ολίγοις, για τους διαχειριστές των εσόδων του δημοσίου της Περιφέρειας, όπως ο συγκεκριμένος πρόεδρος επιτροπής, το «Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων» ( όπως είναι η επίσημη ονομασία του ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

*** Κάποιος λοιπόν θα πρέπει να πεί στον τηλεοπτικό διασκεδαστή, ότι αυτό το Γυμναστήριο ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, πού σχεδιάζονταν ( ΠΡΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΕΦΑΛΑ ΟΡΝΕΑ ) να γίνει ο χώρος στέγασης της Ελληνικής Ακαδημίας Πολιτισμού και του Ελληνικού Ψηφιακού Αρχείου, ΑΝΗΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, το οποίο μεταφέρθηκε σκανδαλωδώς το 2019 με τροπολογία από το ΤΑΥΠΕΔ στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από εκεί παραχωρήθηκε από το ελληνικό κράτος στην ΚΑΕ Αεκ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

*** Δεν ξέρω αν θα υπάρχουν μετά από δεκαεπτά χρόνια ( ήδη απ' τα είκοσι πέρασαν τα τρία ) οι Πατούληδες, οι Ρώμες και οι λοιποί ... «πατερούληδες» κουβαρντατζήδες, αλλά εύχομαι στις θέσεις τους να υπάρχουν ΑΛΛΟΙ, που θα ΣΕΒΟΝΤΑΙ την περιουσία των Ελλήνων και δεν θα την χρησιμοποιούν για μικροπολιτικούς και ψηφοθηρικούς λόγους.

"ΦΑΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ"

*** Σχετική με την Αεκτζήδικη αδηφαγία είναι και η επιστολή προς τη στήλη του φίλτατου αναγνώστη Tάσου Taz Σταμ, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «ΦΑΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ» !

*** Το κείμενο : «Καλημέρα κύριε Μανώλη κι εύχομαι ό,τι καλύτερο. Μια πιπεράτη κωμικοτραγική ειδησούλα για να γελάσουμε και λίγο. Ο κατά δήλωση του στο παρελθόν «φανατικός αεκτζής και ορίτζιναλ», που ήθελε ν' ανέβει στα κάγκελα «σαν τον Ντέμη» γνωστός πολιτικός Κυρανάκης, εξαπέλυσε την απίθανη φράση πως «η κυβέρνηση δεν μειώνει τον φπα στα π.χ μακαρόνια, γιατί οι πλούσιοι καταναλώνουν περισσότερα, έτσι η κυβέρνηση θα έχανε λεφτά που θα τα απέδιδε στους φτωχούς» !

*** «Οπως σας αρέσει να λέτε κύριε Μανώλη, πραγματικά είναι διαφορετικό να είσαι αεκ ! Δεν είναι να απορεί κανείς λοιπόν, που με τέτοια ''λαμπρά'' οικονομικά μυαλά όπως το δικό του, η αγαπημένη του εταιρία, εεε συγγνώμη, ομάδα χρεοκόπησε δις (και σε φορές και σε ποσά!) και χρειάστηκε να επινοηθεί το πασίγνωστο άρθρο 44 από τους τότε συναδέλφους του πολιτικούς ( λέγε αεκτζήδες Μιλένα Αποστολάκη, Κώστας Σκανδαλίδης, Κώστας Λαλιώτης κ.α), ώστε οι πορφυρογέννητοι ... βυζαντινογέννητοι που αιώνια βυζαίνουν και το βυζαντινό και το ελληνικό κράτος, να τη σκαπουλάρουν για πολλοστή φορά.

*** Είναι πραγματικά τραγική ειρωνεία και ... κινηματογραφική/σεναριακή σύμπτωση, που η ''βυζαντινογέννητη'' κόρη της τουρκικής ομάδας Πέρα Κλουμπ ( για να μην ξεχνάμε ποιές είναι οι πραγματικές καταβολές της ''προσφυγομάνας'' - είχα παππού Κωνσταντινουπολίτη αεκτζή, που όμως γινόταν έξαλλος με τον όρο ''προσφυγιά ) έφτασε να χρωστάει σε δημόσιο και ιδιώτες 444 εκατομμύρια ευρώ και της έσβησαν τις οφειλές με το περιβόητο άρθρο 44 ! Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος της πιο σουρεαλιστικής ταινίας θα είχε γράψει κάτι τέτοιο!

*** Μιας κι αναφέρθηκα όμως στα άρθρα/ νομικά τρυκ, συχνά ξεχνάμε το άλλο διαβόητο άρθρο 99, με το οποίο στο παρελθόν είχαν σβηστεί χρέη 3 εκ. ευρώ της μπασκετικής αεκ, που αφού οι κρατούντες το χρησιμοποίησαν, το ''κατάργησαν'' και στη συνέχεια το μετέτρεψαν σε διάταξη/υποκανονισμό του άρθρου 44!

*** Σήμερα πλέον έχουν αλλάξει την πατέντα και για τα πρόσφατα χρέη του πρωταθλητή των απαγορεύσεων μεταγραφών Μάκη Αγγελόπουλου (πάνω από 50 τα ban της fiba μέχρι τώρα κι αυξάνονται) έχουν βρει το κόλπο των ''επιχορηγήσεων από την περιφέρεια για επισκευές του γηπέδου'' και τροφοδοτούν συνεχώς με χρήμα των φορολογούμενων τον κύριο Μάκη, τον ''βασιλιά του μαρμάρου'' όπως τον αποκαλούν (μάλλον επειδή εμείς πληρώνουμε το μάρμαρο και τα σπασμένα του), μήπως και δεήσει ο κύριος Μάκης και ξαναδυναμώσει η ομαδούλα του, ώστε να διεκδικήσει ξανά το Κύπελλο Πρωταθλητριών Βραχονησίδων Ευρώπης!

*** Αυτή είναι η...αδικημένη και ριγμένη κλαίουσα ''προσφυγοπούλα'', που από την ίδρυση της επιχορηγείται σε όλα τα σπορ με τσάμπα γήπεδα και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κι όμως συνεχίζει να κλαίγεται, ώστε να φάει αχόρταγα όλο και περισσότερα! Tασος Taz Σταμ ( [email protected] ) ***

Διαβάστε επίσης