Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ιβάν «χρησιμοποιεί» τον δικό του άνθρωπο, Βελόπουλο και μεταφέρει την υπόθεση Γιώργη στη Βουλή!

Ο Ιβάν «χρησιμοποιεί» τον δικό του άνθρωπο, Βελόπουλο και μεταφέρει την υπόθεση Γιώργη στη Βουλή!
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 17:49

Γράφει ο Μανώλης Γαβαθιώτης

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΕΑ :

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ !

*** Γράφει : «Κύριε Μανώλη καλησπέρα. Κι εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι η υπόθεση ΠΑΟΚ θα μπει στα αζήτητα εν τω γενέσθαι της και ούτε cas ούτε δεύτερος ούτε καν πρώτος βαθμός εκδίκασης θα υπάρξει. Και μάλιστα επί της ουσίας χωρίς να χρειαστεί ο απολογούμενος δικηγόρο ή δικηγόρους.

*** Όμως, κ. Μανώλη, τον κ. Βελόπουλο γιατί τον επικαλείστε; Όχι ότι είναι στις προθέσεις μου να υπερασπιστώ τον κ. Βελόπουλο. Το άκρως αντίθετο μάλιστα. Όμως όταν υπάρχει κυβέρνηση, που είναι μέχρι το λαιμό πνιγμένη στον βούρκο των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων, θα αφήσει το μητσοτακέϊκο και το Γεραπετρίτικο ένα ποινικό μιας απλής ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, που γι' αυτήν μπροστά στα άλλα είναι ένα απλό πταίσμα, να κάνει παιγνίδι ο κάθε Βελόπουλος; *** Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε αλληθωρισμός ούτε η μπάλα στην εξέδρα. Κατάματα και χωρίς περιστροφές. Είναι γνωστό ποιοι έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι. Προσπάθειες επιμερισμού πέφτουν στο κενό και εκθέτουν. Τα ονόματα κι οι διευθύνσεις υπάρχουν, είναι γνωστές και συγκεκριμένες, όπως επίσης συγκεκριμένο είναι και το κέντρο που θα αποφασίσει και μάλιστα θα απαλλάξει με πολύ συνοπτικές διαδικασίες. Οι άλλοι και να γαυγίζουν, δεν μπορούν να δαγκώσουν» Παν. Βάγγης ([email protected] )

ΠΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΣΑΝΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ

*** ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Κατ' αρχήν, ευχαριστώ πολύ τον καλό φίλο – αναγνώστη για την ... ασίστ. Ηθελα να ασχοληθώ με αυτό τον μεγάλο πολιτικό «αγύρτη», τον άνθρωπο πού «δουλεύει» τόσα χρόνια τον εύπιστο κοσμάκη και αντί να τιμωρηθεί ... επιβραβεύεται, τον τύπο πού χρησιμοποιεί τον έντονο αντιολυμπιακισμό του για να ικανοποιεί τα πιο χυδαία, τα πιο ποταπά ένστικτα των συνοπαδών του, προκειμένου να αποσπά προσωπικά, πολιτικά και μη, οφέλη.

*** Νομίζω ότι μέχρις εδώ παρέθεσα τους λόγους για τους οποίους ανέφερα το όνομα του κ. Βελόπουλου. Και βεβαίως, δεν είναι δυνατόν να ασχοληθώ με τις έντονες φήμες, ότι αποτελεί πιστό πολιτικό «όργανο» του Ρώσου ολιγάρχη Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι, με Ο,ΤΙ και αν σημαίνει αυτό. Εκείνο πού μπορώ να πω με βεβαιότητα, είναι πως ως αρχηγός κόμματος, δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στους οποίους δεν παραλείπει να επιτίθεται για οποιοδήποτε, έστω και ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ θέμα τεθεί υπ' όψιν του από το Παοκτζήδικο περιβάλλον.

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» !!!

*** Για του λόγου το αληθές λοιπόν, ΙΔΟΥ μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την πρόσφατη τοποθέτησή του από βήματος της Βουλής, με την οποία ο Κυριάκος Βελόπουλος ... εξαπέλυσε λυσσώδη επίθεση εναντίον του υφυπουργού Αυγενάκη και της ΕΕΑ, στην υπόθεση πού ΚΑΙΕΙ τον Πάοκ :

*** «Επιχειρεί ( ο Αυγενάκης ) να μπλέξει σε περιπέτειες εδώ και πάρα πολύ καιρό μία ιστορική ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Γιατί; Ξεχάσαμε το CAS κύριε Υπουργέ; Ξεχάσαμε κάποιοι ότι με τον ΠΑΟΚ εκτεθήκαμε στην Ευρώπη, γίναμε περίγελος για τις βλακείες, τις εμμονές, αυτού του επιτήδειου Υπουργού, του κυρίου Αυγενάκη, που πρέπει να φύγει, να παραιτηθεί τώρα!

*** Απίστευτα πράγματα. Ο δε κουμπάρος του κυρίου Αυγενάκη, ο κύριος Τζουλάκης συνταξιούχος δικαστικός. Ακούστε ! Έχουμε συνταξιούχο δικαστικό, κουμπάρο του Αυγενάκη να δικάζει υποθέσεις αθλητικών σωματείων. Να ακούτε, να κρυφτείτε δεν μπορείτε»

*** Κάπου εδώ, ο Βελόπουλος αρχίζει τις ηρωϊκές ( ίσως και «ελαφρώς ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ» ) κορώνες, δίνοντας στην φωνή του ανάλογο θεατρικό τόνο : «Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία, κάτω τα χέρια από τις ομάδες αυτές. Επιτέλους ! Φτάνει πια η αδικία» !

*** Να θυμηθούμε όμως λίγο και τον ... συμπολίτη μας. Όλο και κάποια ψηφαλάκια μπορεί να μαζώξουμε από κεί : «Και επειδή προέρχομαι από την Μακεδονία, να πείτε στον κύριο Αυγενάκη ότι ο Άρης έχει γήπεδο του '60, ο ΠΑΟΚ γήπεδο του '70 και οι αθηναϊκές ομάδες -και καλώς- έχουν γήπεδα καινούρια»

*** Και τελειώνοντας η παράσταση, έρχεται πάντα η αποθέωση : «Γήπεδο σε κάθε πόλη, σε όλη την περιφέρεια, άξιο λόγου για όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Όχι για την Αθήνα μόνο. Κάνετε λάθη. Διχάζετε τον κόσμο» !!! .

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ !

*** Αυτά ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΩΣ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΑ. Πρόκειται για ακραία εμετική τοποθέτηση εντός Κοινοβουλίου ! Αντί επιχειρημάτων, έξαλλες κραυγές, όλες αβανταδόρικες υπέρ ενός εμπλεκομένου σε ΠΟΙΝΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, και ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Εμφανής η πρόθεση ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ της Δικαιοσύνης, με μέθοδο πού ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ !

*** Να γιατί, φίλε κ. Βάγγη, αηδιάζω κυριολεκτικά αναφέροντας τα πολιτικά πεπραγμένα του συγκεκριμένου πολιτικού. Εκτός βέβαια, αν μας διαβεαιλώσει ο ίδιος, ότι αυτά που λέει τα διάβασε στις ιδιόχειρες επιστολές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, πού όπως λέει, ο ίδιος κατέχει.

*** Αν είναι λοιπόν έτσι, πάω κι' εγώ πάσο και ... προσκυνώ την Μεγαλοσύνη Του. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αγαπητέ φίλε, αλλά δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει και την σοφή λαϊκή παροιμία, αυτή πού λέει ... «πες μου τους φίλους σου ...» .

Διαβάστε επίσης