Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά και αποκαλυπτικά «εξυγιαντικά» εν ολίγοις

Πολλά και αποκαλυπτικά «εξυγιαντικά» εν ολίγοις
Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 - 11:59

*** Τι έγινε ρε παιδιά στην Καρδίτσα και έχει ξεσηκωθεί η ποδοσφαιρική κοινωνία της πόλης και της περιοχής ; Μην ανησυχείτε, δεν τους έχει τσιμπήσει καμία ... σφήκα ! Σήμερα, με την κλιματική αλλαγή, έχουν αντιστραφεί ακόμα και φαινόμενα της φύσεως. Τώρα, αντί να τσιμπάνε οι σφήκες τους ανθρώπους, οι άνθρωποι τσιμπάνε τις σφήκες !

*** Βεβαίως, δεν τις τσιμπάνε στα καλά καθούμενα, όλο και κάτι περίεργο θα υπάρχει, να προκαλεί το τσίμπημα. Όπως, ας πούμε, κάποια βιβλία και παραστατικά πού ξαφνικά «εξαφανίζονται» με αποτέλεσμα να μη μπορεί να βρεθεί άκρη σε ενδεχόμενους ελέγχους. Ε, άμα είναι έτσι, την τσιμπάς τη σφήκα, ή δεν την τσιμπάς ;

«Υπερφιλίες»

*** ΔΙΑΒΑΖΩ στο Blog «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαϊδη : «Ο ΠΑΟΚ στέλνει τον Τζουλάκη στην Σακελλαροπούλου για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε σήμερα αναφορά για την ΕΕΑ στην αθλητική υπερεισαγγελέα Βιργινία Σακελλαροπούλου».

*** Αλήθεια, αυτό το «υπερεισαγγελέα» υφίσταται στη δικαστική βαθμίδα, ή είναι απλά μία ... έμπνευση δημοσιογραφική ; Μην ξεχνάμε, ότι κάπου, κάποτε, σε μία εκδήλωση κάποιου συλλόγου, ο Θωμαϊδης είχε βραβεύσει την κ. Σακελλαροπούλου.

*** Η οποία τότε δεν ήταν «υπερ» αλλά απλή εισαγγελέας. Ετσι κτίζονται όμως οι φιλίες. Και οι «υπερφιλίες». Αναρωτιέμαι, πάντως, οι διώξεις πού θα ασκεί η υπερεισαγγελέας θα λέγονται και αυτές «υπερδιώξεις» ;

Μόνο στη χώρα των Αγιατολλάχ

*** Στην ίδια υπερεισαγγελέα απέστειλε η ΠΑΕ Πάοκ το έγγραφό της εναντίον του προέδρου της ΕΕΑ κ. Τζουλάκη, διότι, κατά την άποψή της, «με δελτίο Τύπου παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα των κ. Γιώργου και Νίκου Σαββίδη. Και επειδή, λέει, διαπιστώνει παράβαση καθήκοντος, την καλεί να παρέμβει.

*** Αναρωτιέμαι, καθ' ότι δεν γνωρίζω παρά τα απολύτως στοιχειώδη για τις δικαστικές πρακτικές, αν η ύπαρξη παραπτώματος κρίνεται από την εισαγγελέα, ή της υποδεικνύεται από τον καταγγέλλοντα. Διότι έτσι όπως το βλέπω εγώ με το μάτι ενός απλού πολίτη, μου μοιάζει σαν να «υπαγορεύεται» στην υπερεισαγγελέα τι πρέπει να πράξει.

*** Αυτά όμως, μπορεί να γίνονται στις χώρες των ... υπερ-Αγιατολλάχ. Όχι, όμως ( ακόμα, ευτυχώς ) στη χώρα μας.

Η χυλόπιτα

*** Διότι αλλοίμονο αν η ελληνική Δικαιοσύνη κινείτο και ενεργούσε κατόπιν ... δημοσιογραφικών κελευσμάτων, προτροπών και ... παραγγελιών ! Είδαμε, πριν λίγες ημέρες από άλλο δημοσιογραφικό ... «μετερίζι», ίδιας ιδιοκτησίας με αυτήν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να «επιχειρείται» υπόδειξη προς τον Εισαγγελέα κ. Ντογιάκο ( ονομαστικά !!! ) «να παρέμβει» σχετικά με το περιεχόμενο ενός πανό στο γήπεδο του Λεβαδειακού !

*** Φυσικά, φάγανε πάλι χυλόπιτα. Ο Εισαγγελέας τους αγνόησε παντελώς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης