Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο αγώνας θα γίνει, γιατί… δεν γίνεται να μη γίνει!

Ο αγώνας θα γίνει, γιατί… δεν γίνεται να μη γίνει!
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 15:00

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ !

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ» Ο ... ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

ΟΜΩΣ, Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΝ ΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ :

ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

*** Είμαι βέβαιος ότι ο αγώνας Ατρομήτου – Αεκ θα οριστεί και θα γίνει. Πότε ; Τι σημασία έχει, αν θα γίνει αύριο, μεθαύριο, στο τέλος της περιόδου ή τη ... νέα αγωνιστική περίοδο ; Με την Αεκούλα, το έχουμε δεί κι' αυτό, ή κάτι σαν αυτό (...θυμάστε, εκείνο τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, έτσι ; )

*** Λέω λοιπόν ότι θα βρεθεί φόρμουλα και ο αγώνας θα γίνει. Πιστεύω ότι θα γίνει όποτε θέλει και συμφέρει το Αεκ. Μπορεί να το δούμε με δικαστική απόφαση, μπορεί να το δούμε και σαν μεγαλοψυχία του Μελισσανίδη, πού θέλει πάντα οι αγώνες να κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά και τις δικαστικές αίθουσες. Όμως, το δικό μου «όμως», αφορά το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ όλης αυτής της ιστορίας.

*** Έχουμε λοιπόν ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Το ένα, είναι ότι τελικά η Αεκούλα ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ προχθές και αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. Το δεύτερο είναι ότι αγώνας ΘΑ ΓΙΝΕΙ, διότι ΔΕΝ ... ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ. Και η ξευτίλα, ακόμα και για τη σιχαμένη Αεκούλα, έχει κάποια όρια. Ας σταθούμε όμως στο πρώτο, το οποίο ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ο βασικός στόχος του ποδοσφαιρικού υποκόσμου της Αεκ. *** Δηλαδή, να παίξει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ εκείνη στο Περιστέρι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, επίσης. Τα οφέλη είναι εμφανή και εύκολα αντιληπτά από τον καθένα. Πλην της αποφυγής κοπώσεως, η Αεκ γλίτωσε και από την όποια ΦΘΟΡΑ ενός τυπικά δύσκολου αγώνα εκτός έδρας, όπου πολλά αναπάντεχα θα μπορούσαν να συμβούν. Π.χ., ένας τραυματισμός, μία αποβολή, ό,τι τέλος πάντων θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στο μεγάλο για τον Μελισσανίδη ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

*** Βλέπουμε λοιπόν ότι το αποτέλεσμα της πράξης του έπους της μεζούρας, ΕΥΝΟΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ την Αεκ. Όλα, έως τώρα, ήρθαν όπως τα ΣΧΕΔΙΑΣΕ. Και βέβαια, το σχέδιο δεν θα πετύχαινε ποτέ, ούτε καν θα το επιχειρούσαν αν δεν είχαν έτοιμη και ... ετοιμοπόλεμη την κατάλληλη «υποδομή». Τα εργαλεία της, τους διαιτητές, τους παρατηρητές και ακόμη, την «συναίνεση» ( ή αν προτιμάτε, σιωπηρή συγκατάθεση ) των αντιπάλων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :

ΑΕΚΤΖΗΣ ΜΕ ... «ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ

*** Πάμε στους πρώτους. Τους λεγόμενους «παρατηρητές», οι οποίοι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δεν είναι παρά ΕΡΓΑΛΕΙΑ των ΔΥΟ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ. Στην προχθεσινή ανακοίνωση – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, ο Ολυμπιακός ανέφερε και τα εξής : «Θεωρούμε αυτονόητο ότι ο παρατηρητής του αγώνα που επέτρεψε στον άνθρωπο χωρίς ιδιότητα Γιάννη Παπαδόπουλο, τον πρωταγωνιστή της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, να περιφέρεται παρανόμως στα αποδυτήρια, στη φυσούνα και να διατάζει το διαιτητή να τελειώσει τον αγώνα, δε θα οριστεί ξανά παρατηρητής της Super League»

*** Λοιπόν, επειδή εδώ μιλάμε ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ και ... ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, σας ... προσφέρουμε τον παρατηρητή του αγώνα πού δεν έγινε, στο ... πιάτο. Πρόκειται για τον κ. Νίκο Πατματσίδη, υπάλληλο του ... Οργανισμού Λιμένα ΠΕΙΡΑΙΑ (!!! ), ο οποίος θεωρείται και ΕΙΝΑΙ φανατικός οπαδός της αεκούλας. Οι θρύλοι των γηπέδων αναφέρουν ότι ο κ. Πατματσίδης πριν λίγα χρόνια είχε τιμωρηθεί διότι σε αγώνα αεκ – Ολυμπιακού είχε επιτρέψει στον Μελισσανίδη να μπεί στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών και ... όχι μόνο ! Όταν ο Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια, ο κ. Πατματσίδης ... έκλεισε την πόρτα και δεν επέτρεψε σε κανέναν άλλο την είσοδο.

*** Ο κ. Πατματσίδης ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ τότε με διαγραφή από τον πίνακα παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας. Λίγο αργότερα όμως, άγνωστον με ποιο τρόπο και ποιανού εντολή, επανήλθε. Στον αγώνα του Περιστερίου ορίστηκε από το γνωστό δίδυμο «αρμοδίων», Τον κ. Άκη Τάκη της Αεκούλας και τον κ. Μάκη Τσάτσο του Μπάοκ. Προφανώς, ο πρώτος έδωσε εντολή στον δεύτερο.

ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΓΑΣ ΟΓΚΟΥΝΤΣΟΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΖΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΧΟΥ : «ΠΟΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ ;»

*** Πάμε τώρα και στον διαιτητή Μαλούχο, τον άνθρωπο πού βρήκε μεζούρα και μέτρησε όπως ήθελε ο ίδιος την απόσταση της οριζόντιας δοκού από το έδαφος. Αναφέρει λοιπόν στο φύλλο αγώνα, ότι «η μια εστία ήταν κανονικότατη χωρίς κάποιο πρόβλημα», αλλά «η δεύτερη εστία μετρήθηκε σε τέσσερα σημεία και στα δύο ήταν κανονική και στα άλλα δύο βρέθηκε μια μικρή απόκλιση, την όποια ως ΠΑΕ Ατρόμητος αμφισβητούμε» !

*** Απίστευτο ! Καταργεί τους νόμους της φύσεως ! Δηλαδή, το ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ... ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ, ΑΛΛΑ ... ΚΥΡΤΟ σε ... ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ! Και ... πότς γκένεν αυτό, θα ρώταγε ο τεράστιος Ογκουντσότο. Τι δηλαδή ... δοκάρι ήταν αυτό, με ... ρόζους και τρύπες στην επιφάνειά του ; Ποτς γκένεν, ένα ΜΑΣΙΦ οριζόντιο κυλινδρικό σώμα, να είναι σε όλα του κανονικό, αλλά σε δύο σημεία του πιο ... ισχνό και ... βαθουλωμένο;

*** Και εν τέλει, θα πρέπει να μας διευκρινίσει ο κ. Μαλούχος τι ακριβώς διαπίστωσε. Τα δύο σημεία ήταν πιο κοντά από τα άλλα, ή ... τα άλλα ήταν πιό ψηλά από τα δύο ;

*** Και τι θυμήθηκα, λέτε ; Εκείνο το σουτ του Ροντινέϊ από πλάγια στο ... οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη. Είπατε τίποτα ;

*** Δεν φτάνουν όλα τ' άλλα για τον Ατρόμητο, αλλά βάση του κανονισμού θα πρέπει να πληρώσει και τα έξοδα της διαιτησίας ! Δηλαδή τον Μαλούχο, τον Μπαμπουξμπάμ πως τον λένε, τον Κωστάρα κ.λ.π. !

*** Στο μεταξύ, η ... «βασίλισσα» της βούτας, της αρπαχτής και της μπαγαποντιάς, έχασε και απ' τον Αρη με 74 – 64. Αλλά δεν τη νοιάζει, γιατί ... πάει για το «Τσάμπιονς Λιγκ» του κ@λου.

*** «Ο διαιτητής ΔΕΝ έδειξε την ένδειξη τού μέτρου στους ενδιαφερόμενους αρχηγό και πρόεδρο τής ενδιαφερόμενης ομάδος. Νομικό λάθος. Συνιστάται δόλος» ( Sokratisk Pterneas)

*** «Μπροστά σε αυτά, ο Ρίγκο και η παρέα Ζούμπο, Αλάμα, Αλημι και γίγα Τρίβ, είναι μαθητές προνήπιου» ( Akis Iliou ) ***

*** Για να είμαι ειλικρινής, ήταν στιγμές στην Τούμπα πού ανησύχησα πραγματικά. Από τη στιγμή όμως πού ο Λουτσέσκου πέρασε στο παιχνίδι τον ... Μπράντον Πτόμας, ηρέμησα. Γκολ δεν έμπαινε με τίποτα

*** Συλλεκτικό κασκόλ – χάρακας δύο όψεων ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 8/2/2023. ***

Διαβάστε επίσης