Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι γίνεται με τα κατηγορητήρια για την Τούμπα

Τι γίνεται με τα κατηγορητήρια για την Τούμπα
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 15:26

*** Σύμφωνα με μία αδιασταύρωτη πληροφορία, ο Φίλιππος Ντόβας πήρε το δίπλωμα του «Καθηγητή Διαιτησίας» από το «SAGONIAS UNIVERCITY". Του το απένειμε ο ίδιος ο Σαγόνιας ***

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

ΚΟΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ;

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ Α.Δ. ΤΟ Φ.Α. ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ;

*** Πολλά τα ερωτήματα, καμία απολύτως απάντηση. Μέχρι χθες αργά το απόγευμα, ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας δεν είχε εκδώσει κατηγορητήρια σχετικά με τους αγώνες της πρόσφατης αγωνιστικής. Και βέβαια, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ντέρμπι της Τούμπας, όπου δημιουργήθηκαν απίστευτες καταστάσεις.

*** Είχαμε το ντου μετά κλοτσοπατινάδας στα αποδυτήρια των διαιτητών, όπου κανείς δεν γνωρίζει ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ήταν οι «άνθρωποι της Αεκ» πού έκαναν την επίθεση, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Ηταν άραγε και ο περιβόητος Γιαννάκης, ή είχε στείλει τίποτα πρωτοπαλίκαρά του ; Και τι ακριβώς έχει γράψει ο παρατηρητής του αγώνα για το συμβάν ; Τι έχει γράψει η έκθεση της αστυνομίας ;

*** Φυσικά, ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο πατσαβουριασθείς Νορβηγός διαιτητής. Με την προϋπόθεση βεβαίως ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ο «αντ' αυτού» πρόεδρος της ΚΕΔ Μάνταλος να γραφτούν όλα όσα πραγματικά έγιναν.

*** Δεν είναι λίγοι αυτοί πού πιστεύουν ότι η συμμορία της Επο θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων να πέσουν στα ρηχά. Και βέβαια, όχι μόνο για την Αεκούλα, αλλά «ανταποδοτικά» και με τον Μπάοκ, πού κινδυνεύει κι' αυτός με βαριά τιμωρία για την κροτίδα πού έσκασε δίπλα στο κρανίο του Αμραμπατ.

*** Όλα αυτά – και πολλά άλλα ακόμη – δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον στο περιεχόμενο του κατηγορητηρίου εναντίον των δύο «δικέφαλων» μονομάχων. ΕΑΝ, βεβαίως ... ΕΚΔΟΘΕΙ κάποιο κατηγορητήριο ! Γιατί μ' αυτούς τους τύπους, όλα είναι πιθανά, όλα είναι μέσα ...

ΟΥΔΕΙΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ» ΝΤΟΒΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΡΔ ΟΤΙ ... «ΣΦΥΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ» :

ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ OPEN, ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ

*** Δεν πρόκειται να εισχωρήσω στην ουσία του θέματος πού έχει ο παλιός διαιτητής Φίλιππος Ντόβας. Ασχολείται η Δικαιοσύνη και αυτή είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει και να αποφασίσει. Όλα τα υπόλοιπα, ανάγονται στη σφαίρα του κουτσομπολιού και των σκανδαλοθηρικών πρωϊνάδικων

*** Αυτό πού αφορά την στήλη, είναι το ψευδεπίτιτλο και η υποκρισία των ΑΡΔοΜΜΕμέδων. Ο Ντόβας παρουσιάζεται και παρουσιαζόταν, επί σειράν ετών, από την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη στο OPEN TV με τον τίτλο ... «καθηγητής διαιτησίας» !

*** Φυσικά, ουδέποτε υπήρξε «καθηγητής διαιτησίας», ουδέποτε στην μάλλον πτωχή διαιτητική του καριέρα ξεπέρασε την απλή ιδιότητα του «διαιτητή», όπως και ουδέποτε έγινε διεθνής. Αυτό, λέγεται ψευδεπίτιτλο και ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ο τίτλος του ... απονεμήθηκε αυθαιρέτως από την εκπομπή, πάλι ο Ντόβας είναι εκτεθειμένος, διότι δεν τον ακούσαμε ποτέ να το αρνείται.

*** Τα δεύτερο θέμα, η υποκρισία, αφορά βεβαίως την ... καταπληκτική «υπενθύμιση από διακεκριμένα «κακάδια» της ξεπουλημένης δημοσιογραφίας, ότι ο Ντόβας υπήρξε διαιτητής ... «την περίοδο της παράγκας» !

*** Αυτά, ξεκίνησαν να τα γράφουν οι «πεηρολίστες» δημοσιογράφοι της επο, πού τα παίρνουν χοντρά από κάθε εξυγιαντική τσέπη ή ... τσεπάκι. Οι οποίοι ΤΑΧΑΤΕΣ ξέχασαν να γράψουν ότι ο παλιός διαιτητής Φίλιππος Ντόβας ήταν έως και προχθές, ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ της εκπομπής του Κυριάκου Θωμαϊδη ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ του ΙΒΑΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙ !

*** Δεν ήξεραν άραγε, ότι αυτός πού έβγαινε κάθε Δευτέρα και μας φώτιζε με την κριτική του, ήταν διαιτητής «την εποχή της παράγκας» ; Φοβόντουσαν μήπως αντιδράσουν οι Ρώσοι και το ... έκρυβαν επιμελώς ; Η μήπως οι τηλεοπτικές εκπομπές του ΟΠΕΝ μερικές φορές παίζουν και τον ρόλο της ... «κολυμβήθρας του Σιλωάμ» ;

*** Κι' εντάξει, αυτοί οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ καλλιεργητές της δημοσιογραφικής ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑΣ έχουν ξεπουλήσει τα πάντα, μέχρι τα εσώψυχά τους. Αυτοί οι Μάκηδες του Μπάοκ, οι στενοί συνεργάτες του Ρώσου, δεν παίρνουν χαμπάρι τι γίνεται με τους ξεπουλημένους ; Πολύ θα ήθελα, ρε Μάκη να μάθω. Εσείς εκεί πάνω, δεν έχετε κανένα λόγο στα πέη ρολς ; Ετσι, από απλή περιέργεια ρωτάω.

ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

Η ... ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ΡΟΝΤΙΝΕΪ ΓΙΑ ... ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ 92 '

ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΡ ... 0-3 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !

*** Τα περί της διαιτησίας του ... γνωστού «γραμματοκομιστή» Κατοίκου στο Λαμία – Ολυμπιακός, τα είδαμε και τα ξέρουμε. Και βέβαια, από αυτήν εδώ τη στήλη είχα ενημερώσει για το ... «γράμμα» πού του είχε στείλει η συμμορία της παραδιαιτησίας :

*** Να στηρίξει όσο γίνεται το βρόμικο και αντιαθλητικό παιχνίδι της Λαμίας και να μην επιτρέπει, με τα σφυρίγματά του, στους παίκτες του Ολυμπιακού ούτε να ... ανασαίνουν δίπλα στους αντιπάλους τους !

*** Τι είδαμε λοιπόν αυτό το τερατώδες, να κερδίζει η αμυνόμενη συνεχώς Λαμία 19 φάουλ και ο επιτιθέμενος Ολυμπιακός εννέα και με το ζόρι ! Να παίρνουν ΤΕΣΣΕΡΙΣ κίτρινες οι παίκτες του Ολυμπιακού και μόλις ... δύο οι της Λαμίας !

*** Και όλα αυτά, τη στιγμή πού η τηλεοπτική ... Ελλάδα ανατρίχιαζε από τα αντιαθλητικά έως δολοφονικά χτυπήματα εναντίον των ερυθρόλευκων άσσων. Νομίζω πως θα πρέπει να δοξάζουν τον Θεό οι Ολυμπιακοί πού αποφάσισαν να μη χρησιμοποιήσουν τον Χάμες σ' αυτό το ματς. Αυτός θα ήταν, αν έπαιζε, ο βασικός υποψήφιος για ... ξεπάστρεμα.

*** Όλα αυτά, όπως είπαμε, έγιναν στο πλαίσιο της όσο δυνατόν πιο πιστής εφαρμογής των όσων έλεγε το «γράμμα» προς τον Κατοίκο. Υπάρχει όμως και μία μικρή «λεπτομέρεια» πού αφορά μεν τη διαιτησία του Κατοίκου, αλλά περισσότερο τον τομέα της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του συγκεκριμένου.

*** Εν ολίγοις. Ο Κατοίκος έδειξε κίτρινη κάρτ στον Ροντινέϊ στο ... 92' του αγώνα, για ... καθυστέρηση ! Δηλαδή, για να το κάνουμε πενηνταράκια, ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ροντινέϊ έκανε ... καθυστέρηση στο ... 92', και ενώ η ομάδα του ... κέρδιζε ήδη με 0-3 !

*** Αυτό λοιπόν, λεβεντάκο μου Κατοίκο, δεν σου χρεώνεται σαν εντολή του κολλητού σου του Γιαννάκη. Σού χρεώνεται σαν ανικανότητα εκτίμησης των συνθηκών και της πραγματικότητας ενός αγώνα πού διευθύνεις. Και το διέπραξες, χωρίς καμίαν απολύτως δικαιολογία. Τόσο σου έκοψε, τόσο έκανες.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 22/2/2023. ***

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης