Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι μπορεί να σημαίνει η συνεύρεση Μελισσανίδη-Μπούση στο νέο γήπεδο

Τι μπορεί να σημαίνει η συνεύρεση Μελισσανίδη-Μπούση στο νέο γήπεδο
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 15:38

*** Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η Αεκ ήθελε εξ αρχής να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά ... ή στα χαρτιά ***

*** Όχι τίποτ' άλλο, αλλά τι θα λέει κι' αυτή η πσυχούλα ο Αμραμπατ, πού πρώτος «παρατήρησε ότι το δοκάρι ήταν πιο κοντό», όπως υποστήριξε η Αεκ. Και μισό μέτρο να είναι το δοκάρι άλλη φορά, ούτε πού θα βγάλει κουβέντα ***

«ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ» ΤΟ ΟΦΗ – ΑΕΚ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ – ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΙΛΥΠΟΠΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΟΥΪΤΑ ΤΗΣ Ο.ΠΑΠΑΡΙΝΑ

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – ΜΠΟΥΣΗ ΣΤΗ ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ ;

ΟΧΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ

Η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ, Ο ΜΗΝΑΣ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

*** Μάλιστα, κύριοι. «Ενοχλήθηκε» διαβάζω, σφόδρα η Αεκ, για τα σχόλια πού κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικά με την συνύπαρξη του ιδιοκτήτη του Οφη κ. Μπούση με τον Μελισσανίδη, στη σουϊτα του δεύτερου στη Τζαμπασοφιά. Ο.Κ. μαζί παρακολούθησαν, λένε στην Αεκ, και ... λοιπόν ; Και τι έγινε ; Τι σημαίνει αυτό δηλαδή, ότι έφτιαξαν το παιχνίδι της Κυριακής στο Ηράκλειο ;

*** Δεν μπορώ να πω, έχουν κάποιο δίκιο οι Αεκτζήδες να παραπονιούνται. Το ότι ο ιδιοκτήτης του Οφη πήγε στη σουϊτα του διοικητικού ηγέτη της ομάδας την οποία θα υποδεχτεί σε λίγες μέρες η δική του ομάδα, δεν σημαίνει ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ και τίποτα «ύποπτες» κινήσεις και συναλλαγές σχετικά με ΑΥΤΟ το παιχνίδι. Και είναι άδικο να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα. Από την άλλη, όμως ;

*** Από την άλλη, ποιος μπορεί ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ο,τιδήποτε, λαμβανομένων υπ' όψιν των συνθηκών τις οποίες περιγράψαμε ; Και τι λένε οι άνθρωποι της Αεκ περί του γεγονότος ; Διαβάζουμε στο γνωστό σκατοσάϊτ με τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους ΤΟ επιχείρημα ! *** Ο ιδιοκτήτης του Οφη, λέει, όποτε η ομάδα του βρίσκεται στην Αθήνα πάει και βλέπει και άλλα παιχνίδια ! Και συμπληρώνει ότι μετά το Αεκ – Αστέρας Τρίπολης στη Τζαμπασοφιά, ο Μπούσης πήγε και στο Καραϊσκάκη να δεί το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού !

*** Αρα, έτσι ... «επιβεβαιώνεται» κατά την άποψή τους, ότι αυτά πού συζήτησαν Μελισσανίδης και Μπούσης στη φιλόξενη σουϊτα του πρώτου, δεν είχαν σχέση με την ... υποδοχή, την φιλοξενία την αντιμετώπιση και «γενικότερα» τον αγώνα μεταξύ των ομάδων τους. Και μάλιστα, σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

*** Οποιος θέλει, τα πιστεύει. Εγώ πάντως, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ αυτά πού αραδιάζουν. Και χωρίς να επιθυμώ να παρασύρω κανένα, βλέπω ένα διπλό, από το ... Γεντί Κουλέ μέχρι τη Φαλκονέρα ! Και για να τα κάνουμε πενηνταράκια. Πρώτον, δεν ξέρω, διότι δεν υπάρχουν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ φωτογραφικά πως ο κ. Μπούσης πήγε στο Καραϊσκάκη.

*** Αλλά και ΑΝ ΠΗΓΕ στο Καραϊσκάκη, πού ακριβώς βρισκόταν ; Μήπως πήγε σε καμιά σουϊτα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για να παρακολουθήσουν παρέα το παιχνίδι ; Α ; Για σκεφτείτε τι θα γινόταν, τι θα γράφονταν και τι θα διαβάζατε, έτσι και έπαιρνε κανένα μάτι τον κ. Μπούση στη σουϊτα του Βαγγέλη Μαρινάκη, παραμονές του Οφη – Αεκ ! Το φαντάζεστε ;

*** Σκέπτομαι και θυμάμαι κι' άλλα εγώ. Όπως για παράδειγμα εκείνο το Αεκ – Οφη 3-0 του πρώτου γύρου στη Τζαμπασοφιά, όπου η ομάδα του κ. Μπούση δεν έχασε μόνο το ματς, αλλά και τ' αυγά και τα πασχάλια. Θυμάμαι και τις ΒΟΛΤΕΣ του κ. Μπούση παρέα με τον Μελισσανίδη πού τον περιηγούνταν, μόνοι τους, στο γήπεδο πού φτιάχτηκε με λεφτά ΟΛΩΝ ΜΑΣ, Εγώ, από εδώ πέρα είχα δημοσιεύσει τη φωτογραφία με το σχετικό ρεπορτάζ πού δεν διαψεύστηκε ποτέ.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ «ΚΑΠΕΤΑΝ Γ@@ΑΩ» !

*** Πάμε παρακάτω. Πρόεδρος της ΠΑΕ Οφη είναι ο κ. Μιχάλης Μπούσης. Αυτός όμως πού «τρέχει» την ομάδα, ξέρετε ποιος είναι ; Ο Μηνάς Λυσσάνδρου είναι, πού κατέχει τις θέσεις του Α' αντιπρόεδρου και του ... «ΤΣΙΟ» ( CEO καλείται η θέση του καπετάν γ..άω σε μια ομάδα ) αλλά εγώ προτιμώ το ... κλασσικό τσίο τσίο.

*** Μήπως θυμάστε τι ήταν ο κ. Λυσσάνδρου προηγουμένως ; Να σας θυμίσω εγώ. Γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ Αεκ ήταν, διορισμένος από τον ίδιο τον Μελισσανίδη. Και αργότερα ο κ. Λυσσάνδρου έγινε και πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, υποστηριζόμενος πάλι από τον διοικητή της Αεκ, πού προφανώς του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη.

*** Φυσικά, για το θέμα του ορισμού του Διαμαντόπουλου στον αγώνα, δεν μπορεί να φταίει ο Μπούσης, ή ο Λυσσάνδρου, ή ο Οφη γενικότερα. Τους διαιτητές τους ορίζουν ο Μάνταλος με τον Μπένετ, αφού προηγουμένως «συνεννοηθούν» με όποιους πρέπει. Όμως, πιστεύω πως ο Οφη δεν πρόκειται να αντιδράσει σε ο,τιδήποτε μπορεί να του συμβεί από τα σφυρίγματα.

*** Κλείνω το θέμα του διαφαινόμενου διπλού στο Ηράκλειο, υπενθυμίζοντας μία δήλωση πού είχε κάνει, περιχαρής και υπερήφανος ο κ. Μπούσης, μετά την ισοπαλία 1-1 πού πήρε η ομάδα του στην Τούμπα : «Περήφανος για την προσπάθεια μας, ΟΦΗ, ΟΦΗ, ΟΦΗ». Αυτά ...

ΚΑΝΕΝΑ ... ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ CAS : ΑΝ ΧΑΣΕΙ, ΘΑ ΠΑΕΙ - ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ

*** Με ρώτησαν αν τελικά η Αεκ θα προσφύγει στο CAS εναντίον της απόφασης της Εφέσεων πού οριστικοποίησε την τέλεση του αγώνα με τον Ατρόμητο. Φυσικά, δεν είμαι και μέσα στο ... μυαλό του Μελισσανίδη, πού θα πάρει την απόφαση. Επειδή όμως εκ πείρας ξέρω πως περίπου σκέπτονται στην Αεκ, καταθέτω την άποψή μου.

*** Νομίζω λοιπόν ότι το αν κατατεθεί ή όχι προσφυγή στο CAS, θα εξαρτηθεί κυρίως από το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Τα πράγματα είναι απλά. Αν η Αεκ κερδίσει, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στο CAS. Αν χάσει ή στραβοπατήσει, τότε θα την κάνει την ενέργεια και για πολλούς λόγους. Εξ άλλου, έχει προθεσμία δικαιώματος προσφυγής στο CAS 21 μέρες. Δεν χάνει τίποτα με το να περιμένει.

ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

*** Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος είναι ΑΗΤΤΗΤΟΣ στο γήπεδό του, όπου σε ΕΝΔΕΚΑ αγώνες, έχει ΕΝΝΕΑ νίκες και μόνο ΔΥΟ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ. Με τον Ολυμπιακό και τον Πάοκ. Και τις δύο με σκορ 1-1

*** Αντίθετα στον πρώτο γύρο, η έδρα του ήταν η Αχίλλειος πτέρνα του Ατρομήτου, πού σε δεκατρείς αγώνες είχε μία ήττα από τον Βώλο του Μπέου και τρείς ισοπαλίες, με Παναιτωλικό, Λαμία και Αρη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 3/3/2023. ***

Διαβάστε επίσης