Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παγκόσμια πρωτιά της ΑΕΚ: Χωρίς κόκκινη σε 36 αγώνες!

Παγκόσμια πρωτιά της ΑΕΚ: Χωρίς κόκκινη σε 36 αγώνες!
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 - 15:48

*** Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς. Τώρα, ούτε καν πρόσκληση για τον τελικό δεν μου στέλνουν ***

*** Διαβάζω σε Μέσα της Αεκούλας : «Μελισσανίδης σε Αλμέϊδα : Πές μου ποιόν παίκτη θέλεις από τον Αρη και θα τον έχεις» !

  • Καταλάβατε, τώρα ; Το ... πιάσατε το υπονοούμενο ; Λύθηκαν οι απορίες σας ; ***

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ : ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΗ ΑΓΩΝΩΝ !!!

ΤΟ ... «ΜΥΣΤΙΚΟ» : ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ

*** Θα κλείσω σήμερα την τριλογία της στήλης σχετικά με τις δηλώσεις Αλαφούζου, αναφερόμενος στο θέμα της διαιτησίας. Ανεξάντλητο βεβαίως το θέμα και χιλιοτραγουδισμένο, αλλά πάντα ... γόνιμο για σχολιασμό, αποκαλύψεις και νέες εξελίξεις. Ας θυμηθούμε όμως την αναφορά του Αλαφούζου :

*** «Η Αεκ είναι μια ομάδα που έκλεψε παιχνίδια με διαιτησίες. Είχαμε ακραίες διαιτησίες, βαφτίσαμε μεθυσμένους ξένους διαιτητές και βάλαμε τον Διαμαντόπουλο να σφυρίξει, που κάθε φορά που σφυρίζει, σφυρίζει υπέρ της ΑΕΚ. Κάθε φορά υπάρχει αλλοίωση. Θυμάστε τον Νταμπάνοβιτς. Είχαμε μια ακραία διαιτησία, ένα έκτρωμα διαιτησίας. Δυστυχώς είχαμε τέτοια φαινόμενα. Παρόλο που η ΑΕΚ είχε χωρίς καμία αμφιβολία καλή ομάδα, έκλεψε το πρωτάθλημα».

*** Λοιπόν, κ. Γιάννη, πρόσεξε μία ακόμη λεπτομέρεια πού δεν έχει προσέξει κανείς ως τώρα. Αφορά ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των διαιτησιών υπέρ της, με τις οποίες ΟΝΤΩΣ η Αεκ ΕΚΛΕΨΕ και ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ το πρωτάθλημα. Και για να το ξεκαθαρίσουμε : Η Αεκ δεν έκλεψε το πρωτάθλημα από την ομάδα σου, τον Παναθηναϊκό. Το ΕΚΛΕΨΕ από ΟΛΕΣ τις ομάδες πού μετείχαν και φιλοδοξούσαν να το πάρουν.

*** Πάμε λοιπόν στο «διά ταύτα». Ξέρεις, ή μάλλον έχεις προσέξει ΠΟΣΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ είχε φέτος η Αεκ ; Να σου πω λοιπόν εγώ : ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ! Ναι, όπως το διαβάζεις, η πρωταθλήτρια στη ΜΠΟΧΑ Αεκ, δεν υπέστη σε ολόκληρο το πρωτάθλημα την ποινή αποβολής ποδοσφαιριστή της ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ! Και το ξαναγράφω για να το εμπεδώσεις καλύτερα : ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ δεν δόθηκε στην Αεκ, στο φετινό πρωτάθλημα.

*** Για πές μας τώρα, κύριε Γιάννη, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΗ ΑΓΩΝΕΣ πρωταθλήματος πού έδωσε μία ομάδα, να μην υπέστη ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την απώλεια ποδοσφαιριστή της με αποβολή ; Και επειδή εγώ δεν κρατάω στατιστικά στοιχεία, σε καλώ να αναθέσεις σε κάποιον από τους δημοσιογράφους πού πληρώνεις, να το ψάξει.

*** Πρώτον, αν ποτέ υπήρξε στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΑ ΠΟΎ ΝΑ ΠΉΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ. Και δεύτερον, αν υπήρξε πρωταθλήτρια στα διεθνή πρωταθλήματα ποδοσφαιρικά ανεπτυγμένων χωρών, πού να τελείωσε ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟΒΟΛΗ ποδοσφαιριστή της !

*** Για μένα, κ. Γιάννη μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ, πλην της ... Αεκάρας μας, πού σίγουρα ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ και αυτή την ιδιαιτερότητα. Και μια και ο λόγος, να θυμηθούμε τις κόκκινες πού πήρε Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ο Παναθηναϊκός στους ισάριθμους αγώνες ; ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ είχε ο Πάο σου και αν εσύ τις θεωρείς πολλές, σε πληροφορώ ότι ο ... «σύμμαχος» από τον Βορρά, πήρε ΤΡΕΙΣ.

*** Να το δούμε το θέμα και από άλλη πλευρά. Να δούμε πόσες κόκκινες ΚΕΡΔΙΣΕ η Αεκ από τους αντιπάλους της στους ίδιους αγώνες. Δηλαδή πόσες φορές έπαιξε με ένδεκα εναντίον δέκα. Η Αεκ λοιπόν κέρδισε ΕΞΗ αποβολές αντιπάλων, ο Πάοκ ... ΕΠΤΑ και η ομάδα σου ... ΕΝΝΕΑ ! Να στο εξηγήσω, ή δεν χρειάζεται ; Αυτό λοιπόν ήταν το «ΤΥΡΑΚΙ» πού σας είχε κεράσει η συμμορία, όσο έπρεπε, μέχρι να δείτε τη «ΦΑΚΑ»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ :

ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΟΡΙΣΜΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

*** Να το κάνουμε τώρα πενηνταράκια. Ξέρεις γιατί οι διαιτητές ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ όπως ο διάολος το λιβάνι, να δείξουν ΚΟΚΚΙΝΗ σε παίκτες της Αεκ ; Να στο πω εγώ. Όταν είσαι διαιτητής πού ΞΕΡΕΙΣ ότι έτσι και αφήσεις την Αεκ με δέκα παίκτες ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΟΡΙΣΜΟ ούτε σε δέκα ... τέρμινα, απλά, βλέπεις την παράβαση αλλά ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ! Αυτό ακριβώς πού έκανε δηλαδή ο όταν ο ΖΩΩΔΗΣ Σιμάνσκι πάτησε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ τον Βαλμπουενά και ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ διαιτητής Μάσα δεν τον απέβαλε.

*** Καμάρι το είχαν οι Αεκτζήδες για τον ΒΙΑΙΟ και ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ τρόπο πού είχε σύστημα ο Αλμέϊδα, να βάζει τους παίκτες του να μαρκάρουν ΜΕ ΦΑΟΥΛ στην αντίπαλη περιοχή ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ τυχόν κόκκινες από τους διαιτητές ! Μα ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, αν η κάθε ομάδα ΗΞΕΡΕ πως ακόμα και ... αίμα να βγεί απ' τον αντίπαλο, δικός της παίκτης ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, μέχρι ... ακρωτηριασμοί θα γινόντουσαν σε κάθε ματς και τα παιχνίδια δεν θα μετριόντουσαν με γκολ, αλλά τραυματισμούς παικτών.

*** Κατάλαβες κ. Γιάννη μας, την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ της κιτρινόμαυρης «συμμορίας» στη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ; Κατάλαβες την ΑΞΙΑ του να έχεις ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ την Επο και την Κεδ της, με ΥΠΟ ΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΣΟΥ τον πρόεδρο, τον αρχιδιαιτητή και τον ΤΥΠΟ εκείνο, τον πρώην διαιτητή να κουνάει τα πιόνια ; Να μου επιτρέψεις λοιπόν να σου πω, ότι ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και όχι ότι ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ στην κρίση μου Σιδηρόπουλος κράτησε όση καθυστέρηση του ... κάπνισε για να πέσει ο Λεβαδειακός. Τα ξαναλέμε ...

ΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ... ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ :

ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ !

ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΜΟΥΣ ... ΑΚΟΜΗ !

*** Δεσπόζει στα ρεπορτάζ της Κούλας και η ... ειδησάρα : «Βρέθηκε ο οπαδός πού έριξε την φωτοβολίδα στη Τζαμπασοφιά και τιμωρήθηκε να μην ξαναπατήσει στο γήπεδο»

Μάλιστα. Αυτός ο μικρόνους φτωχοδιάβολος βρέθηκε αμέσως. Εκείνοι οι ΜΠΡΑΒΟΙ, πού το έπαιζαν «πατέρας και γιός», έβγαλαν μεθυσμένους τους Πολωνούς και στη συνέχεια έγιναν μπουχός, ΒΡΕΘΗΚΑΝ, ή ... ακόμη ;

Αυτούς τους πληρωμένους ψευτοτσαμπουκάδες θα τους βρούνε ποτέ ;

Και για να το ξεκαθαρίσουμε. Πουθενά δεν γράφτηκε ποιος ήταν ο οπαδός πού τάχατες βρέθηκε με την φωτοβολίδα, ποιος τον έπιασε και πως. Θέλετε τη γνώμη μου ; Μουσαντέν ντεν ντεν και παραμύθια φούρναρης η ... «ειδησάρα» ! ***

Στο ... Β' τοπικό ο Ευαγγέλου

*** Από την Τούμπα στη χωράφα ο Ευαγγέλου. Από την Τούμπα στον ... Αγιο Ιερόθεο ! Διαιτητής προχθές στο τοπικό μπαράζ Φοίνικα Περιστερίου – Μπραχαμίου, πού έληξε 2-2. Στο γήπεδο δεκάδες οπαδοί της Θύρας 13, να τραμπουκίζουν γυναικόπαιδα και οικογένειες του Φοίνικα και ο Ευαγγέλου να μην ασχολείται. Το μεροκάματο να είναι καλά και οι άλλοι να πάνε να ... Η ισοπαλία ευνοούσε το Μπραχάμι πού θα παίξει τώρα άλλο μπαράζ για την άνοδο στην Α' Αθήνας ***

*** Η στήλη του Μανώλη Γαβαθιώτη, Πολλά… εν ολίγοις, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής στις 19/5/2023. **

Διαβάστε επίσης