Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κι' όμως αυτός ο τυπάκος τρώει ψωμί στην πατρίδα μας

Κι' όμως αυτός ο τυπάκος τρώει ψωμί στην πατρίδα μας
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 17:17

ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ»

Ο ΘΡΑΣΥΣ ΡΑΣΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ :

«Ο ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ» !

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΟΤΙ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

ΚΙ' ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΤΡΩΕΙΘ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !

*** Αήθης και θρασύτατη αναφορά στην ελληνική πολιτική σκηνή έκανε ο Ρουμανόβλαχος προπονητής του Πάοκ Ραζβάν Λουτσέσκου, στην εκπομπή Sport Report της Orange Sport της πατρίδας του, όπου μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον τελικό Κυπέλλου λέγοντας μεταξύ άλλων :

*** «Δείτε τι έγινε φέτος, με τον τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Έγιναν κάποιες "μάχες" στο παρασκήνιο. Από τη μία, υπήρχε μια ομάδα που προσπαθούσε να μπλοκάρει τη διεξαγωγή του τελικού με σκοπό να επιτεθεί στην Ομοσπονδία και να ρίξει την ηγεσία της, μια ομάδα που υποστηριζόταν από τον Υπουργό Αθλητισμού.

*** Από την άλλη, υπήρχε η Ομοσπονδία, που προσπαθούσε να διοργανώσει τον τελικό, είτε στον Βόλο, είτε στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ είτε στην Κρήτη. Οπουδήποτε όμως, από πολιτικής άποψης, υπήρχε άρνηση και με την επιχειρηματολογία πως υπήρχε μεγάλος κίνδυνος συμπλοκών. Οπότε ουδείς έπαιρνε την ευθύνη.

*** Γι αυτό ξεκίνησε η ιδέα να παίξουμε στο εξωτερικό. Κατατέθηκε αίτημα στην Κύπρο, στην Αγγλία, ακόμη και στην Αυστραλία. Κατατέθηκε αίτημα στη Ρουμανία και την Αλβανία. Στο τέλος, ο Δήμαρχος του Βόλου αποδέχθηκε να γίνει ο τελικός στην πόλη, αλλά χωρίς φιλάθλους»

*** Τι έκανε λοιπόν, εν ολίγοις, ο αστείος τύπος πού λέγεται Λουτσέσκου ; Πρώτον, ΕΝΕΠΛΕΞΕ εμμέσως πλήν σαφώς, στο ΦΙΑΣΚΟ του τελικού Κυπέλλου πού βαρύνει ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ την Επο και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ, κάποια ομάδα, πού ... «προσπαθούσε να μπλοκάρει τον τελικό προκειμένου να ... ρίξει τον Μπαλτάκο».

*** Ποια ήταν αυτή η ομάδα, ο Μπαγλαμαέσκου ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να κατονομάσει, διότι απλά δεν είναι απλά ΘΡΑΣΥΣ, είναι και ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ. Συνδέοντας όμως στη συνέχεια την ομάδα με τον Αυγενάκη, ο οποίος – κατά τα αρλουμποειδή λεγόμενά του ... «την υποστήριζε» - άφησε να πλανάται η εντύπωση ότι πρόκειται για τον Ολυμπιακό.

*** Είναι γνωστότατη τοις πάσι, δα, η ελεεινή προπαγάνδα της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ των «εξυγιαντών» περί ιδιαίτερης εύνοιας του Αυγενάκη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη προς τον Ολυμπιακό. Προπαγάνδα – τρολ, πού όχι μόνο δεν έπεισε κανένα, αλλά και έχει συντελέσει στο να γίνουν τα αρχικά ΑΡΔ συνώνυμα των δημοσιογράφων υπαλλήλων και υπηρετών της «συμμορίας των εξυγιαντών».

*** Ο πρύτανης της χαζολογίας Λουτσέσκου, χρησιμοποίησε χωρίς δισταγμό τα κυκλοφορούντα μεταξύ των στελεχών της διοίκησης της ομάδας του, ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, προσπαθώντας να εκθέσει τον υφυπουργό Αθλητισμού Αυγενάκη. Και αυτό, για να είναι αρεστός στην ρώσικη ιδιοκτησία, η οποία βεβαίως, ευθέως, ευθαρσώς και δημοσίως έχει τοποθετηθεί πολιτικά υπέρ του σύριζα και του Τσίπρα, επί κυβερνήσεως του οποίου πήρε και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ πού έχει ο Λουτσέσκου στην ισχνή από επιτυχίες καριέρα του.

ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΡΕΜΕΝΗ ΦΑΣΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΡΟΥΜΑΝΟΦΑΤΣΑ

*** Το θέμα όμως είναι εάν και κατά πόσο μπορεί ο Λουτσέσκου και ο κάθε Λουτσέσκου να προσβάλει, να ασχημονεί και να συκοφαντεί, ειδικά σε προεκλογική εποχή, συγκεκριμένους υποψηφίους συγκεκριμένων κομμάτων. Στην Ελλάδα ΚΑΙ ΜΟΝΟ στην Ελλάδα θα μπορούσε ένας ... Κακομοιρέσκου σαν κι' αυτόν να ανακατεύεται σε θέματαμ πρόσωπα και καταστάσεις πού ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ.

*** Εγώ πάντως, αν βρισκόμουν στη θέση των Ρουμάνων δημοσιογράφων πού τον άκουσαν να αραδιάζει αυτές τις πίπες, θα του έκανα μία ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ : Εχετε, κύριε να μας πείτε ΜΙΑ έστω περίπτωση πού η ελληνική κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ή και ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης, ΕΥΝΟΗΣΕ τον Ολυμπιακό, ή ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΤΙ στον Ολυμπιακό, ή ΒΟΗΘΗΣΕ σε ό,τιδήποτε τον Ολυμπιακό ; Εχετε κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ή τα λέτε αυτά απλά για να ΧΑΖΟΛΟΓΑΤΕ εναντίον του ;

*** Γιατί εμείς εδώ στο Ρουμανία, ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΜΕ και ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. Ακούμε για χάρισμα στον Μελισσανίδη της Αεκ, στον Σαμπίντι του Πάοκ, στον Αλαφούζο και τον Γιαννακόπουλο του Παναθηναϊκού κ.λ.π. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ, ΓΗΠΕΔΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, και ΠΑΚΤΩΛΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ. Ξέρετε αν η ΙΔΙΑ κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον Αυγενάκη του μαζί, έχει χαρίσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ γης έστω και ένα ευρουδάκι χρέους στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ;

*** Αυτό θα τον ρώταγα και θα είχα έτοιμη και την ΒΡΕΜΕΝΗ ΦΑΣΙΝΑ, να τη πετάξω χωρίς δεύτερη κουβέντα, στην άσχημη ρουμανόφατσά του.

"Το "μέχρι τέλους", η μεγαλύτερη και πιο καρυδάτη κίνηση στον ελληνικό αθλητισμό"

*** ΓΡΑΦΕΙ : «Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Εύχομαι να είστε πάντα γερός και δίπλα μας με την κοφτερή σας πένα. Διατυπώσατε πρόσφατα το εύλογο ερώτημα "ποιός κάνει τους ορισμούς των γκρι", ειδικά τώρα που ενδεχομένως η ψυχική κατάσταση του κ. Πιτσιλκα δεν είναι και η καλύτερη. Βέβαια δεν έγινε και κάτι σοβαρό όπως με τον φούρνο του Κωνσταντινέα (εδώ γελάμε) για να ασχοληθεί κανείς και να το κάνει σημαία...

*** Τέλος πάντων και για να μας λυθούν οι απορίες, διάβασα χθες σε καταπράσινη ιστοσελίδα ότι μετά το τέλος του 2ου αγώνα στο γήπεδο δώρο στον ντιπιτζί (για να μην ξεχνάμε ότι στον αθλητισμό αυτής της χώρας όποιος βρίζει χυδαία, σκούζει, προσβάλλει, στοχοποιεί και απειλεί, έχει το ακαταλόγιστο από τους εισαγγελείς και παίρνει και τα κρατικά δωράκια του), ο κομισάριος και το μέλος της ΚΕΔ που τον συνόδευε κατέβηκαν τρέχοντας στα αποδυτήρια και συνεχάρησαν τους τρεις κλόουν, επειδή προφανώς απέβαλαν άνευ λόγου τον Γουόκαπ και άφησαν να περάσει έτσι η λαβή ελληνορωμαϊκής του Μποχαριδη στον Σάσα....

*** Και ποιο ήταν το μέλος της ΚΕΔ;;; Ο περιβόητος για τη διαγωγή του σαν διαιτητής Τόμι Σχοινάς, ο γνωστός στην πιάτσα και ως "πρασινοφορματζής"... Πιστεύω να λύθηκαν οι απορίες ... το επί δεκαετίες σύστημα Βασιλακόπουλου και φαρμακοτρίφτηδων έχει θρέψει γενιές και γενιές υποτακτικών, που προφανώς κάποιοι ακόμα νιώθουν την ανάγκη να ξεχρεώσουν κάποια γραμμάτια...

*** Το "μέχρι τέλους", η μεγαλύτερη και πιο καρυδάτη κίνηση στον ελληνικό αθλητισμό μπορεί να γκρέμισε μια χούντα αλλά υπάρχει ακόμη δρόμος μακρύς και δύσκολος... Κανένας εφησυχασμός δεν επιτρέπεται σε διοίκηση και ομάδα. Με ερυθρόλευκους χαιρετισμούς, ace ace» ( [email protected] ) ***

ΣΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ Ο ΒΛΑΞ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ : ΚΑΙ ... ΛΟΙΠΟΝ ;

*** H KAE Ολυμπιακός προσέφυγε στην Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας κατά του βλάκα πράσινου οπαδού του Παναθηναϊκού πού έβρισε χυδαία τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον δεύτερο αγώνα πλέϊ οφ στο ΟΑΚΑ.

*** Αυτά εγώ τα θεωρώ αστειότητες. Η Επιτροπή Δεοντολογίας, μόνο ανώδυνες ποινές μπορεί να επιβάλλει κατά φυσικών προσώπων. Να βάλει μυαλό στους ηλίθιους και να κλείσει το στόμα στα βλακόμουτρα, δεν μπορεί.

*** Επομένως, ο τύπος αυτός ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στο Κλειστό του Γιαννακόπουλου και ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙ τον Μπαρτζώκα και όποιον άλλο του κάνει κέφι. Τζάμπα είναι, άλλωστε και εκ του ασφαλούς, εκεί μέσα ***

Διαβάστε επίσης