Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλεμος μέχρι τέλους!

Πόλεμος μέχρι τέλους!
Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 - 15:01

*** Όταν μιλάμε για επαγγελματική διαιτησία ... ***

*** Και τώρα πού είναι τουριστική περίοδος και χρειάζονται εργατικά χέρια στον τομέα της σίτισης, οι υπερήφανες Σέρρες περιμένουν την άφιξη του επιφανούς σερβιτόρου κ. Καλπακίδη ***

*** Μια φορά έχει παίξει στην Εθνική Σερβίας ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Το 2020 στο Σερβία – Ρωσία 5-0 για το Νάσιονς Λιγκ, όπου μπήκε αλλαγή στον Μλαντένοβιτς, πού είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού ***

*** Θα φτάσουν ως εκεί, άραγε ; Να φέρουν τον Σπανέα την Τρίτη να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ της Επο και κατά της οργανωμένης διαιτησίας ; ***

*** Ποιόν είχαν βάλει να μιλήσει στον Λαόθ ; Τον ίδιο τον Μπένετ, ή κάποιον άλλο ; ***

*** Είτε έτσι, είτε αλλιώς πάντως, ο προπονητής της ΑΕΚηφισιάς Γιώργος Πετράκης το ... εισέπραξε το «μπόνους ανόδου». Του το έδωσε ιδιοχείρως ο Πρίτσας ***

ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΔΙΑΜΑΧΗ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΠΟ!

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ !

ΠΡΩΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

*** Ξεκινώ με βάση των επιχειρημάτων μου ότι ο Νόμος υπερέχει, δηλαδή είναι ανώτερος του Καταστατικού. Που σημαίνει ότι οι αποφάσεις των εκτελεστικών επιτροπών, διοικητικών συμβουλίων, γενικών συνελεύσεων κ.λ.π. των Ομοσπονδιών, δεν μπορούν να είναι αντίθετες με το νόμο. Και αν είναι, δεν ισχύουν. Ισως μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις να αποτελούν και λόγο έκπτωσης των διοικήσεων πού παραβαίνουν εν γνώσει τους το νόμο.

*** Αυτά ξέρω εγώ, πού δεν είμαι νομικός – και δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι – σχετικά με την διαφορά υπεροχής των διατάξεων του νόμου επί των διατάξεων των καταστατικών των Ομοσπονδιών, όταν δεν υπάρχει συμφωνία. Και αυτά είναι πού – σύμφωνα με τις πληροφορίες μου – θα παίξουν ρόλο στις σχέσεις πολιτείας και Επο, αμέσως μετά τις μεθαυριανές εκλογές.

*** Εν ολίγοις, αυτό πού εγώ ξέρω, είναι ότι εκτός της θεσμικής αναβάθμισης του υφυπουργού αρμοδίου για τον Αθλητισμό σε Αναπληρωτή υπουργό αρμόδιου για τον Αθλητισμό, αλλάζει και η εκ μέρους της κυβερνήσεως αντιμετώπιση του ΦΑΝΦΑΡΟΝΙΣΜΟΥ, του ΕΤΣΙΘΕΛΙΣΜΟΥ, του ΚΥΝΙΣΜΟΥ, των ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ και εν τέλει της ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)

*** Οι τακτικές και αλαζονικός τρόπος διοίκησης και λήψης αποφάσεων πού αντιβαίνουν τα νόμιμα, θα προκαλεί ΑΜΕΣΑ την προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται, όπως μαθαίνω, αυτή τη φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη ( διότι αυτή θα είναι ) να ακολουθήσει την ίδια χαλαρή και ανεκτική στάση απέναντι στη διοίκηση Μπαλτάκου που στην ουσία δεν είναι παρά η ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΗΣΗ του γνωστού Αεκτζήδικου κέντρου αποφάσεων.

*** Φυσικά, ένα από τα πρώτα και αναπόφευκτα θέματα σύγκρουσης των αυθαιρεσιών και παρανομιών της Επο με την κυβέρνηση, θα είναι η διαιτησία. Ηδη, η οργανωμένη διαιτησία πού εκφράζεται με την ΟΔΠΕ, έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη σχετικά με τις παράνομες αποφάσεις της Επο όπως π.χ. αυτές πού αφορούν στην δια νόμου κατοχυρωμένη επαγγελματική διαιτησία. Και θα ακολουθήσουν κι' άλλες, ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ νομικές ενέργειες εναντίον της Επο, για ό,τιδήποτε δεν προβλέπεται ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γ.Σ. ΜΕ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΙΣΗ

ΤΩΝ ΠΟΡΔΩΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

*** Μπορώ να αναφέρω ένα παράδειγμα, υποθετικό μεν αυτή την ώρα αλλά όχι και ... τόσο, πού αφορά τους περίφημους ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ κ.λ.π. πού έχει ετοιμάσει «η Επο» - πάντα με την έγκριση της «συμμορίας» - αλλά δεν τους ανακοινώνει, περιμένοντας κάποιου είδους «έγκριση» από την γενική συνέλευση, έστω και αν δεν την χρειάζεται.

*** Κι' εγώ, πού είμαι υποψιασμένος σε τέτοια θέματα, θα ρωτήσω κάτι απλό. Αλήθεια, ΒΑΣΕΙ ΤΙΝΟΣ ΝΟΜΟΥ η Επο έχει δικαίωμα να εγκρίνει πίνακες ; Μη βιάζεστε να απαντήσετε, Ναι ξέρω τα περί αυτοδιοίκητου, περί ΚΕΔ και περί διαφόρων ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ διατάξεων. Τα ξέρω και πολύ κακά μάλιστα, όλα αυτά. Ξέρω όμως ότι υπάρχουν και ΝΟΜΟΙ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, πού ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ.

*** Μη βιάζεστε λοιπόν, δεν βιάζομαι ούτε εγώ, αλλά ΟΥΤΕ η ΕΠΟ φαίνεται να βιάζεται. Κοντολογής και η γνώση. Και δεν είναι μόνον οι πίνακες το θέμα. Είναι και η περίφημη «ολιστική μελέτη». Η οποία, αν και νομοθετημένη στα βασικά της, κακοποιείται και διαστρεβλώνεται συνεχώς, βασικά όπου αναφέρεται σε αρμοδιότητες πού η Επο έχει ... «παραχωρήσει» πονηρά στη «συμμορία»

GREXIT ΜΕ ΑΕΚ, ΠΑΟ ΣΕ ΤΣ.ΛΙΓΚ ;

ΘΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

*** Όλα αυτά, θα τα δούμε να ενεργοποιούνται από Δευτέρα, επομένη των εκλογών. Και πολλά άλλα. Ο μεγάλος πόλεμος, ουσιαστικά ανάμεσα ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ και την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ξεκινάει. Και το μόνο «επιχείρημα» πού προβάλλεται από πλευράς Επο, είναι το ... «αυτοδιοίκητο» με τον μπαμπούλα του ... grexit να προτάσσεται πριν από κάθε θέση της.

*** Αλλοίμονο όμως. «Ουαί κι' αλλοίμονον μωρές παρθένες», που λέει και η Βίβλος. Με Αεκ και Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ, μεγαλύτερη βαρύτητα από τις απειλές του περί grexit, έχουν οι πορδές του Μπαλτάκου ***

ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ :

ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ

*** «Kαλά, ο Λουτσέσκου έπρεπε να είναι σε ψηφοδέλτιο τώρα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς πλάκα. Ο άνθρωπος είναι γεννημένος γι αυτή την δουλειά. Στο παραμύθι. Βγαίνει μετά το ματς στο Βόλο και τι λέει ο υποψήφιος βουλευτής, ρε: «Έχω καταλάβει πως εμπλέκονται πολλά συμφέροντα, έχω καταλάβει πως κάποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό και θέλει να απαξιώσει τον θεσμό του Κυπέλλου».

*** Μάλιστα. Κομπλέ για έδρανο ο Ρουμάνος. Τι κατάλαβε, δεν μας το λέει. Ποιος κρύβεται, δηλαδή; Το κράτος; Ο ΟΗΕ; Ποιος θέλει να απαξιώσει τον θεσμό; Όχι πάντως, ο Μπαλτάκος ο δικός μας άνθρωπος. Αν δεν τον δέχονται ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό, ποιος φταίει; Τι καταλαβαίνει, δηλαδή, ο Ρουμάνος; Να μας το πει κι εμάς να το καταλάβουμε. Έχει τα μεζέα; Όχι ρε, ο Λουτσέσκου είναι μάστορας στην μίρλα – προπαγάνδα» ( Δημήτρης Κάρλες )

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ !

*** Ερώτηση : Ξέρετε σε ποιο ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ είναι γραμμένος ο κ. Μάνταλος ; Τι ; Πως είπατε ; Σε ... κανένα ; Μα τότε, πως έγινε διαιτητής ;

*** Αλλά θα μου πείτε, μήπως και ο ... κορυφαίος Σιδηρόπουλος ανήκει σε κάποιο Σύνδεσμο Διαιτητών ; Ο πρώτος πού είχε βγάλει τότε ο Ψυχομάνης με εντολή Γκαγκάτση, ήταν ο Σιδηρόπουλος !

*** Παλιές ΑΜΑΡΤΙΕΣ, πού πρόκειται να ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ λίαν συντόμως ***

ΛΟΓΩ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ...

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ... ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !!!

*** Κατακλυσμιαίες οι αλλαγές πού ετοιμάζει η νέα κυβέρνηση στο ποδόσφαιρο : Θα πάρει τον τομέα του Αθλητισμού από το Υπουργείο Πολιτισμού και θα το υπάγει στο Υπουργείο Παιδείας ! Το οποίον σημαίνει ότι ο Αναπληρωτής δεν υπάγεται στον Υπουργό, άρα δεν παίρνει έγκριση για τις αποφάσεις του

*** Φανταστείτε λοιπόν τι έχει να γίνει, έτσι και ξαναβάλει ο Μητσοτάκης τον Αυγενάκη, αναβαθμισμένο, στο ποδόσφαιρο ! Προβλέπονται τραγικές εξελίξεις στις τάξεις των ΑΡΔ της «εξυγίανσης». Από εγκεφαλικά, έως απόπειρες αυτοκτονίας ***

Διαβάστε επίσης