Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Άσφαιρες βολές» για τη Δικαιοσύνη, οι τρομερές καταγγελίες του Κουντούρη

«Άσφαιρες βολές» για τη Δικαιοσύνη, οι τρομερές καταγγελίες του Κουντούρη
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 - 14:20

*** Είναι τόσο αστήρικτη, τόσο ευάλωτη νομικά η απόφαση της κ. Σταμολέκα, ώστε η απόφαση της Εφέσεων να πρέπει να βγεί το ίδιο απόγευμα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Άλλο αν θα την πάνε για Σάββατο πρωί, για επικοινωνιακούς λόγους ***

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΧΟΥΑΝΚΑΡΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ «ΜΗΤΕΡΑ»

*** Εχω κι' εγώ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σχετικά με την υγεία του Χουάνκαρου, πού δοκιμάστηκε από το ... οστικό κύμα μιάς κροτίδας απ' αυτές πού χρησιμοποιούνται στην Ανάσταση. Πολύ ΠΡΙΝ λοιπόν από το ΧΑΣΤΟΥΚΙ πού έφαγε στο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ο Παναθηναϊκός, είχε προηγηθεί ΚΙ' ΑΛΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ από ιατρό ιδιωτικού νοσοκομείου και συγκεκριμένα του «ΜΗΤΕΡΑ» !

*** Συνέβη την επομένη του ντέρμπι, όταν ο Χουανκάρο εξετάστηκε από τον ειδικό γιατρό του «ΥΓΕΙΑ» κ. Π. Νομικό, ο οποίος διέγνωσε την «διάσειση του λαβυρίνθου». Για κάποιο λόγο πού δεν γνωρίζουμε, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ικανοποιήθηκαν όσο ήθελαν από την διάγνωση αυτή, οπότε ζήτησαν νέα διάγνωση από το «συγγενές» προς το «ΥΓΕΙΑ» νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ».

*** Εκεί όμως τους περίμενε νέα, μεγαλύτερη ψυχρολουσία. Η διακεκριμένη ειδική ωτορινολαρυγγολόγος κ. Αλεξάνδρα Βασιλείου, πού εξέτασε τον Χουανκάρο, δεν βρήκε τίποτα το αξιόλογο και βεβαίως, κάτι πού θα μπορούσε να εμποδίσει τον παίκτη να αγωνισθεί. Φυσικά, μετά και απ' αυτή την ψυχρολουσία, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να παρουσιάσει στον αθλητικό δικαστή την διάγνωση του γιατρού στο «ΥΓΕΙΑ», πού «βόλευε» καλύτερα.

*** Σ' αυτό το πλαίσιο, της προσπάθειας να βρεθεί κάποιο πιο «πειστικό» για την σοβαρότητα του προβλήματος του Χουανκάρου, ήταν και η εξέταση στο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ». Κι' από κεί όμως, τζίφος η δουλειά ***

*** Υπάρχει κι' αυτή η ανάγνωση : Αν δεχτούμε ότι σύμβουλος του Μητσοτάκη στο ποδόσφαιρο είναι ο Αλαφούζος και ότι σύμβουλος του Αλαφούζου είναι ο Κομπότης, τότε πρέπει να δεχτούμε και πως ο Κομπότης συμβουλεύει τον Μητσοτάκη ! Τι, όχι ; ***

ΑΤΑΡΑΧΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ... «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ»

«ΑΣΦΑΙΡΕΣ ΒΟΛΕΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ !

ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΛΛΑ ... ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

«ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ» ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !!!

*** Για «τρείς βόμβες» μίλησε η εφημερίδα μας στο χθεσινό πρωτοσέλιδό της, πού «τραντάζουν τα θεμέλια του Αθλητισμού». Ισως να ήταν πιο ρεαλιστικό, ένα «τινάζουν στον αέρα», αλλά και το τράνταγμα είναι πιο άμεσο και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

*** Το θέμα, εν προκειμένω, δεν είναι μόνον η απραξία, η κραυγαλέα αδιαφορία, η παντελής ΑΠΟΥΣΙΑ της κυβέρνησης, πού στο κάτω – κάτω πρόκειται για πολιτική επιλογή η οποία κρίνεται στη συνολικότερη εκτίμηση των πολιτών, όταν έρθει η ώρα των εκλογών.

*** Το κυρίως θέμα, το πιο ανησυχητικό και επικίνδυνο για τη λειτουργία της Δημοκρατίας, είναι η ΑΠΟΥΣΙΑ, η έλλειψη των νόμιμων ενεργειών από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για την προστασία και εφαρμογή των ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Και πράγματι, από τις συνεντεύξεις και δηλώσεις τόσο του Νίκου Τζώρτζογλου ( πρώτη χρονικά ) όσο και του Μιχάλη Κουντούρη, αναδεικνύονται ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΩΝ από άτομα και ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ πού βρομίζουν αφάνταστα τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο και τον ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα, αλλά και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ την ΥΠΟΠΤΗ κρατική ολιγωρία απέναντι σε πράξεις ή σε απραξίες πού ωφελούν και καλύπτουν τις παρανομίες.

*** Τρανό το παράδειγμα της ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη, περί ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ από το σύνολο ( ; ) σχεδόν των αντιπάλων σωματείων. Ιδού το σχετικό απόσπασμα :

*** «Πήγαμε ( σημ. : στην εφορία κ.α. αρχές ) και τους λέμε: Κύριοι, έχουμε πληροφορίες ότι μόνο εμείς πληρώνουμε φόρους, ο Ολυμπιακός. Κάνετε κάτι, κάνετε το 10% και να πληρώσει και κανένας άλλος, μόνο εμείς πληρώνουμε. Εμείς τα λέγαμε, εμείς τα ακούγαμε. Στην υγειά του κορόιδου που λέγεται Ολυμπιακός!

*** Φτάσαμε στο 2023-24. Ο Ολυμπιακός, τα τρία τελευταία φορολογικά έτη, έχει μόνο για αθλητές 1.700.000, μόνο για φόρο μισθωτών υπηρεσιών. Ούτε για φόρο εισοδήματος, ούτε για λοιπούς έμμεσους φόρους, ούτε για λοιπές έκτακτες φορολογίες, ούτε για ΕΝΦΙΑ, ούτε για τίποτα. Μόνο για αυτό 1.700.000! Στα υπόλοιπα σωματεία, έχουμε μηδενικές! Μιλάμε για μηδενικές, αυτές είναι οι πληροφορίες μας.

*** Εμείς το χρόνο, μαζί με τους διακανονισμούς και τα υπόλοιπα, πληρώνουμε στο κράτος πάνω από 2.000.000. Ερασιτεχνικό σωματείο πληρώνει πάνω από 2.000.000. Και οι άλλοι μηδέν! Αν είναι λάθος και δεν είναι μηδέν, να μας το πουν. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, να δούμε τι θα απαντήσουν οι υπεύθυνοι»

ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ :

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ;

*** Και ολοκληρώνουμε με τα λεφτά του στοιχήματος, που από θετικό πάνε να το κάνουν αρνητικό. Πρέπει να δουλέψουν σωστά, να το κάνουν αυτοί που ξέρουν και όχι να έχουν δικιά τους ατζέντα ο καθένας και να λένε: Θα μοιράσω, θα δώσω εκεί, θα δώσω στον άλλον. Κάνουν πολιτική γύρω από τα λεφτά που πρέπει να πάρει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Στα Τ.Α.Α., λοιπόν, υπήρχαν ομάδες που πήραν 300.000 ευρώ, οι πρώτες ομάδες, οι ανταγωνιστικές, οι οποίες έχουν δηλώσει αγωνιστικό έξοδο, δηλαδή για τους αθλητές, 50.000 και 100.000, ενώ εμείς 1.000.000! Έχουν δώσει 50.000 και 100.000 και πήραν 300.000! Αυτοί, λοιπόν, που δεν πληρώνουν εφορία πήραν 300.000 από τα λεφτά των φορολογούμενων! Καταστάσεις όχι κράτος δικαίου, καταστάσεις... ξέρετε. Αυτά για την εφορία».

«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ» :

Ο ΦΕΡΕΝΤΖΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ

Μας κλάπηκαν τρόπαια με την κωδική ονομασία... κοινωνική συνοχή! Και είστε υπεύθυνοι όλοι. Από Κυβέρνηση μέχρι και τα αντι-Ολυμπιακά σάιτ. Γιατί τα «ξέρατε». Όλα τα «ξέρατε». Όλοι. Μόνο να κυνηγάτε τον Ολυμπιακό ξέρεται. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα αυτός που βγαίνει ζημιωμένος από τις μη πράξεις ή πράξεις της Κυβέρνησης και των αρμόδιων φορέων. Αυτό πρέπει να αλλάξει και οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει, διαφορετικά θα μας βρουν για ακόμα μια φορά «απέναντι» τους».

*** Όλα αυτά τα ΗΘΙΚΑ αλλά και ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ κατήγγειλε, όπως είπαμε, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης. Ενας παράγοντας πού αν και επικεφαλής του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου της ΕΥΡΩΠΗΣ, δεν μιλάει δημόσια συχνά, ή μάλλον δεν μιλάει σχεδόν ποτέ. Πρέπει να υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος για να μιλήσει και να περάσει σε καταγγελίες δημόσια ο κ. Κουντούρης. Και είναι προφανές ότι υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει.

*** Εκείνο πού μένει, είναι να διαπιστώσουμε αν θα ... ιδρώσει κάποιο κυβερνητικό αυτάκι, ή αν οι αρμόδιοι εκπρόσωποι της πολιτείας και της δικαιοσύνης εξακολουθήσουν να παρακολουθούν ατάραχοι, αδιάφοροι, ανέμελοι την εξάπλωση και ενδυνάμωση της βρομιάς πού καταρρακώνει τον ελληνικό Αθλητισμό.

*** Δεν νομίζω ότι και πάλι πρόκειται να γίνει κάτι. Χάριν της ... «κοινωνικής συνοχής» βεβαίως, όχι τίποτ' άλλο...

ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΕΚ ... ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ

*** Τα μάθατε ; Ηρωϊκή απόφαση της Αεκηφισιάς : Δεν θα δεχτεί οπαδούς της ... μαμάς Αεκ στο γήπεδό της, στην Καισαριανή. Απ' ό,τι μαθαίνω, έχουν συμφωνήσει με την απόφαση και όλοι οι δικοί της οπαδοί. Ο Κώστας, ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Τάκης και εκτός απροόπτου και ο Γρηγόρης ο Μπαγλαμάς, θα είναι όλοι μέσα θα είναι μέσα για να ενισχύσουν την ομάδα με τις ζητωκραυγές τους ! *

Διαβάστε επίσης