Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Νεκρανάσταση» και επανεμφάνιση Ιβάν με ίδιες προ... τετραετίας υποσχέσεις

«Νεκρανάσταση» και επανεμφάνιση Ιβάν με ίδιες προ... τετραετίας υποσχέσεις
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 - 16:25

*** Η ουγγρική ομάδα Τσέπελ (Csepel SC) του 1965 από την οποία ξεπετάχτηκε ο Νίκος Γιούτσος (πρώτος κάτω δεξιά) !

*** Ο αλησμόνητος άσσος, πού τίμησε τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, έφυγε ΑΔΙΚΑ από τη ζωή. Εχοντας κάνει δύο απανωτές εγχειρήσεις για κάποιο πρόβλημα πού είχε στον πνεύμονα, έλεγε ότι αισθανόταν πολύ καλά και περίμενε την ώρα πού θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

*** Δυό μέρες μετά την δεύτερη εγχείρηση όμως, εμφάνισε πυρετό, πού προήλθε από ενδονοσοκομειακή μόλυνση. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει δυστυχώς συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καταπονημένος οργανισμός δεν άντεξε τη νέα δοκιμασία. Τώρα πλέον αναπαύεται στον Παράδεισο, στη γειτονιά των μεγάλων άσσων του ποδοσφαίρου Θα ζεί πάντα στις μνήμες μας ***

*** «Εμφανίστηκε ο Ιβάν! Θα πουλήσει τα πάντα για να φτιάξει το γήπεδο! Στο μεταξύ, η ΠΑΕ πήρε ΚΑΙ ΑΛΛΟ ομολογιακό δάνειο από τη ΔΙΜΕΡΑ !» ( Σπηλιόπουλος Παναγιώτης ) ***

*** Και τώρα, Πανουργιά, για την Κυριακή ξέρεις εσύ. Εμπρός στο δρόμο πού χάραξε ο Πρίτσας ***

*** Επίδειξη δύναμης, λέει, από συμμορία. Έδωσαν, λέει, εντολή στον Μάνταλο να τιμωρηθούν οι Τσαγκαράκης και Φωτιάς.

· Μάλιστα. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει αν αυτοί οι δύο αποφασίσουν να κάνουν τη ... ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ επίδειξη δύναμης. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ! ***

*** Δεν αρκεί η δια βίου απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο. Απαραιτήτως πρέπει παράλληλα και να αναρτηθεί η φωτογραφία του στο Καραϊσκάκη. ***

ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :

«ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΙΒΑΝ

ΜΕ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟ ... ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ Η ΠΟΛΥΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΗ» ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» !

ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

*** Εντάσσεται και αυτό στις παρενέργειες από την αναπάντεχη και ανέλπιστη νίκη του Πάοκ στο Καραϊσκάκη ; Η άποψή μου είναι ναι, κατηγορηματικά. Και εννοώ το κρεσέντο επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων πού παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, με ... ήρωα πρωταγωνιστή τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια Ρώσο ιδιοκτήτη του Πάοκ. Τον Ιβάν Ιγκνιατίεβιτς Σαμπίντι.

*** Εσείς δηλαδή τι λέτε, μπορεί να είναι σύμπτωση ; Δυό εβδομάδες πριν, ο κ. Σαμπίντι δεν έδινε σημεία δραστηριοποίησης και δεν επικοινωνούσε παρά μόνο με τους δύο – τρείς πολύ στενούς του συνεργάτες. Και μάλιστα, με τις πληροφορίες πού έβγαιναν με το σταγονόμετρο από την ΠΑΕ Πάοκ, να αναφέρουν ότι το αόρατο αφεντικό δεν διάγει και τις πιο χαρούμενες στιγμές της προεδρίας του, μετά το ΚΑΖΟ με την Αεκ και ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ πού συνέβη, πού έδωσε αφορμή για πολλές και πολύ έντονες αντιδράσεις στον οπαδικό κόσμο.

*** Και πάνω πού λέτε στην απογοήτευση, πού προμήνυε δραματικές εξελίξεις, ήρθε η νίκη στο Φάληρο, ως μάννα εξ ουρανού, όχι μόνο για να ηρεμήσει την κατάσταση, αλλά και υιοθετηθεί σαν ΕΙΚΑΙΡΙΑ για μία θεαματική αναθέρμανση των σχέσεων της ρώσικης ιδιοκτησίας με την οπαδική πλέμπα.

*** Και ... να ! Ο επί τετραετίαν εξαφανιζόλ πρόεδρος δεν έχασε την ευκαιρία. Κινητοποίησε τον επικοινωνιακό στόλο των ΑΡΔοΜέσων, πού ανέλαβαν δράση. Νομίζω ότι αυτή η μαζική κινητοποίηση, κάλλιστα θα μπορούσε να ονομαστεί ... «επανεκκίνηση των εξαπτέρυγων» ! Ολοι τους, μα ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ έσπευσαν διαγκωνιζόμενοι να πάρουν μέρος φοβούμενοι μη χάσουν την ευκαιρία !

*** Για του λόγου το αληθές, πού λένε, ας προσέξουμε λίγο περισσότερο τα λεγόμενα του ανδρός. Κατ' αρχήν, διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι : «Λίγες ώρες μετά την μεγάλη νίκη του Πάοκ, ο Ιβάν Σαββίδης εξωτερίκευσε τις σκέψεις του για όλα τα ανοιχτά θέματα, κατά τη διάρκεια του ΔΣ της ασπρόμαυρης Παε, κάνοντας αποκαλύψεις !»

*** Ποιες ήταν αυτές οι αποκαλύψεις ; Πρώτον, ότι «το προπονητικό κέντρο βρίσκεται πιά σε διαδικασία υλοποίησης» και «οι ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες είναι προ των πυλών». Ερώτηση : Από ... πότε έχει ξεκινήσει η «διαδικασία υλοποίησης» του «προπονητικού» ; Τωρινό φρούτο είναι, ή μήπως έχει ... σαπίσει περιμένοντας τόσο καιρό ;

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

*** Πάμε παρακάτω. «Αναφορικά με τη Νέα Τούμπα, εκφράστηκε για μία ακόμα φορά η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει ανεξάρτητα από οποιαδήποτε απροσδόκητα εμπόδια : Θα την φτιάξω με δικά μου έξοδα. Θα πληρώσω από την τσέπη μου όσα χρειάζονται», υποσχέθηκε με εμφανή τον ηρωϊκό τόνο, ο Ρώσος επενδυτής.

*** Εγώ λοιπόν, δεν αμφισβητώ την διάθεση. Την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ σχετικά με το εν λόγω θέμα αμφισβητώ. Διότι αυτά τα λόγια οικονομικού ηρωϊσμού, τα έχουμε ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ! Εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια, από πριν ακόμα από την εποχή της πανδημίας, έχει δηλώσει ΤΑ ΙΔΙΑ. Ότι ακόμα και αν δεν βοηθήσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τη Νέα Τούμπα θα τη φτιάξει ο ίδιος !

*** Και βέβαια, στα χρόνια πού πέρασαν από τότε, ο Ιβάν δεν άνοιξε το στόμα του. Εξαφανισμένος ήταν, πού ; Ούτε οι ... Λοκατζήδες δεν θα μπορούσαν να, υποθέτω. Δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα το ... GPS πού θα οδηγούσε στον τόπο διαμονής του Ιβάν.

ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;

*** Και να σας πω και κάτι ; Διαβάζω στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πάοκ : «Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του ΔΣ της ΠΑΕ Πάοκ υπό την προεδρία του Ιβάν Σαββίδη, Στο συμβούλιο αναλύθηκε και συζητήθηκε η βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική για όλα τα θέματα ...» κλ.π. κλ.π.

*** Αν προσέξατε, η «σύσκεψη» γράφει ότι έγινε «υπό την προεδρία» του Ιβάν. Δεν γράφει ... «υπό την ΠΑΡΟΥΣΙΑ του» και έχει μεγάλη διαφορά, ούτε και στα σχετικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνεται κάπου ότι ο Σαμπίντι ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στη σύσκεψη. Με τηλεδιάσκεψη έγινε η συνεδρίαση !

*** Όπως ακριβώς, με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ θα ... δώσει και τα εκατομμύρια για να φτιάξει ( άμποτε ... ) και το γήπεδο της Νέας Τούμπας . Και χωρίς να τον οδηγεί το ... όραμα της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, έτσι ; Χαχαχαχαχχχ...

ΞΕΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ – ΕΝΑΣ ...

ΣΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

ΒΡΟΥΤΣΗΣ : «ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ» !!!

*** Ενας – ένας σκάνε μύτη, αγαπητοί φίλοι, σαν τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή. Είχαμε ξαφνικά και την «παρέμβαση» του υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, του επονομαζόμενου και «αόρατου υπουργού», ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά : «Αναβαθμίζουμε το Καυταντζόγλειο, στη διάθεση του ΠΑΟΚ ενόψει Νέας Τούμπας» ! Τι ... σύμπτωση, έ ;

*** Με το πού κορυφώθηκαν οι πανηγυρισμοί για την νίκη του Μπάοκ και την επανεμφάνιση του Ρώσου, ο κ. Βρούτσης, ως νέος «υπουργάρας» σε «στυλ Κοντονή» έσπευσε να δηλώσει παρών στις υπέρ του Πάοκ εξελίξεις.

*** Καλά έκανε, αν το πάρουμε ως πολιτική πράξη. Από την άλλη όμως, πριν από τις ... απλοχεριές με το δημόσιο χρήμα. Καλό θα ήταν νομίζω να ασχοληθεί και με τις ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του προέδρου του Ολυμπιακού ΣΦΠ Μιχάλη Κουντούρη για την ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ των σωματείων πού καλλιεργούν τα ερασιτεχνικά αθλήματα . Καμιά ... δηλωσούλα και γι' αυτό το ... θεματάκι, δεν υπάρχει κύριε Βρούτση ; ***

Διαβάστε επίσης