Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Αποκάλυψη: «Στα χέρια» Ατζούν-Αλαφούζου ο Βόλος!

Αποκάλυψη: «Στα χέρια» Ατζούν-Αλαφούζου ο Βόλος!
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 - 15:14

*** ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ» ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΙΧΝΙΑΣΕ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ; Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΙΒΔΗΛΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ... «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ» ; ***

*** Δεν συμφωνώ με την άποψη περί «πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου». Το αντίθετο συμβαίνει. Εχει «ποδοσφαιροποιηθεί» η πολιτική ζωή. Και σ' αυτήν ακόμη, επί Νέας Δημοκρατίας, ισχύει ό,τι στο ποδόσφαιρο για τον Ολυμπιακό : Το «όλοι σας και μόνος μου» ***

*** Το «κλέβω» και το συνυπογράφω : «Πόσο πήγε το μαλλί για τα 150 στρέμματα στην Θέρμη; Δηλώθηκε στην εφορία αυτή η μεταβολή;

***Κατά τα άλλα, είναι μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, λέει το Σαββιδοτεχνείο. Χάλκινη το πολύ άντε να είναι.

*** Χρυσή σελίδα είναι η γηπεδάρα για την οποία ο Ιβάν Σαββίδης δεν βάζει φράγκο. Τέλος τα κουβαρνταλίκια, ότι θα έσπρωχνε 200 μιλιόνια. Όλα στο χιόνι». ( iapopsi.gr ) ***

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !

«ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ» ΑΤΖΟΥΝ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ Ο ΒΟΛΟΣ !

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ

ΜΕ ΤΙΣ ... «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ «ΤΡΑΣΤ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ» :

ΠΑΟ, ΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ( ΑΝ ΑΝΕΒΗ ) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ !

*** Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης από εγκυρότατη πηγή, η υπόθεση της αγοράς της ΠΑΕ Βόλος από τον Τούρκο επιχειρηματία Ατζούν, πού κυοφορείτο εδώ και αρκετό καιρό έχει ήδη ολοκληρωθεί, αφού υπάρχει συμφωνία με τον έως τώρα ιδιοκτήτη κ. Αχιλλέα Μπέο. Απομένουν κάποιες μικρές, τυπικές λεπτομέρειες για την πλήρη μεταβίβαση των μετοχών και είναι πλέον θέμα ολίγων ημερών και για την τυπική, πλήρη ολοκλήρωση και ανακοίνωση της μεταβίβασης.

*** Ο Ατζούν έχει αναθέσει σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία του Κολωνακίου την έρευνα των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, η οποία έχει προχωρήσει και φτάνει στο τέλος της. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στο πλαίσιο της γενικότερης έρευνας πού γίνεται, ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός έχει ζητήσει πληροφορίες για συγκεκριμένο μεγάλο ξενοδοχείο στο Βόλο αλλά και για το λιμάνι της πόλης ( στα ... χνάρια του Σαμπίντι... ) και μάλιστα ( όπως οι πληροφορίες επιμένουν ) έδωσε και προκαταβολή στο ίδιο γραφείο για τη συγκεκριμένη έρευνα.

*** Με την αγορά της ΠΑΕ Βόλος από τον Τούρκο «τηλεοπτικό εταίρο» του, αλλά και την προβλεπόμενη επάνοδο του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα στον «κορμό» της, η παρασκηνιακή δύναμη του κ. Γιάννη Αλαφούζου αυξάνεται θεαματικά. Και βεβαίως, η όλη προσπάθεια επικροτείται πλήρως από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, για τους οποίους διαδίδεται μετ΄ επιτάσεως ότι όχι απλά αποδέχονται και επικροτούν, αλλά και «αβαντάρουν» όπου και όσο μπορούν την παρασκηνιακή ισχυροποίηση του Ελληνα καναλάρχη με την τούρκικη σύμπραξη ***

ΣΥΡΙΖΑ : Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ... LIGHT

ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ... ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !

ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΝ «ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ «ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ» ΓΙ' ΑΥΤΗ ΘΕΜΑ

*** Ανεξαρτήτως από ποιους και με ποιόν τρόπο, το γεγονός είναι ότι είδαμε, επιτέλους μια κάποια αντίδραση από κόμμα της αντιπολίτευσης, στην ΒΙΑΙΗ και ΥΠΟΠΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ συμπεριφορά της κυβέρνησης προς τον Ολυμπιακό. Και αναφέρομαι στην ανακοίνωση κάποιων στελεχών του Σύριζα, με την οποία ζητούν από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό να προβούν στις απαιτούμενες παρεμβάσεις που θα προασπίσουν τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

*** Τα ονόματα των δύο εκ των τριών στελεχών πού υπογράφουν την ανακοίνωση δεν τα έχω ξανακούσει. Πρόκειται για τον «Τομεάρχη Δικαιοσύνης» κ. Γιάννη Σαρακιώτη και τον «αναπληρωτή τομεάρχη Παιδείας αρμόδιο για τον Αθλητισμό» κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο. Η Τρίτη, είναι η γνωστή τραγουδίστρια και νυν «Τομεάρχις Εσωτερικών, αρμόδια για ζητήματα διαφάνειας» κ. Ραλλία Χρηστίδου

*** Αναφέρθηκα λεπτομερώς στις ιδιότητες των μελών του Σύριζα πού υπογράφουν την ανακοίνωση, για να επισημάνω ότι τουλάχιστον μέσα στην κομματική ιεραρχία κατέχουν αρκετά σημαντικές θέσεις. Στην ανακοίνωση λοιπόν, αφού υπογραμμίζονται οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια για το παρασκήνιο πίσω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, επισημαίνονται και αυτά :

*** Ότι «ο αντιπροέδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε πρωτοφανείς καταγγελίες μιλώντας για "εγκληματική οργάνωση που έχει καθίσει σαν βδέλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο", αναφέροντας ότι, "πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκληματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου", ότι, "δεν είναι δυνατόν εγκληματική οργάνωση να διοικεί το ποδόσφαιρο", κάνοντας λόγο για ανθρώπους που "δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν και κυκλοφορούν με τεράστια αυτοκίνητα, με τεράστιους μισθούς".

*** Συνεχίζοντας, επέρριψε ευθύνες προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό λέγοντας "υπεύθυνος είναι αυτός που είναι πολιτικός προϊστάμενος του κράτους", προσκαλώντας τον "να πάρει θέση και να διακόψει το ελληνικό πρωτάθλημα, να μη συνεχίσει να υπάρχει αυτή η ομπρέλα του ανιψιού του σε όλους αυτούς τους εγκληματίες"».

*** Και τι ζητάει η αξιωματική αντιπολίτευση από την κυβέρνηση ; Οχι μόνο να πάρει θέση δημόσια απέναντι απαντήσει στις καταγγελίες του κ. Κούγια, αλλά να παρέμβει ώστε να υπάρξει διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και επισημαίνει : «Οι ως άνω καταγγελίες συνιστούν κόλαφο και υποχρεώνουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού όχι μόνο να πάρουν δημοσίως, ξεκάθαρη θέση απέναντι στα καταγγελλόμενα, αλλά και να προβούν στις απαιτούμενες παρεμβάσεις που θα προασπίσουν τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

*** Εδώ όμως, να μου επιτρέψουν οι βουλευτές του Σύριζα να εντρυφήσω λίγο πιο ουσιαστικά στο περιεχόμενο της ανακοίνωσής τους. Με πρώτη παρατήρηση, ότι ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ να μπούν στις λεπτομέρειες αυτής της ΒΡΟΜΕΡΗΣ ιστορίας πού ταλανίζει ολόκληρο τον ελληνικό Αθλητισμό και όχι μόνο το ποδόσφαιρο.

*** Το να ζητάνε από την κυβέρνηση «να πάρει επίσημη και δημόσια θέση στα καταγγελλόμενα», ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καταγγελία. Η κυβέρνηση ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ θέση στην υπόθεση αυτή, με την γνωστή κυνική και προσβλητική για έναν ολόκληρο κόσμο δήλωση του κυβ. εκπροσώπου δήλωση, ότι «δεν επεμβαίνει για μία απόφαση διαιτητή»

*** Ιδού λοιπόν το ΠΕΔΙΟΝ πού κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε, όχι απλά να σχολιαστεί, αλλά να ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ η αντιπολιτευτική κίνηση. Όχι οι γενικότητες και οι αοριστολογίες, σε μια προσπάθεια ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ να κρατηθούν ίσες αποστάσεις, προκειμένου να μη δυσαρεστήσουμε και τους πράσινους, τους κίτρινους, τους ασπρόμαυρους κλ.π.

*** Εδώ, κύριοι, έχουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γεγονότα, πρόσωπα, στοιχεία, πράξεις. Εχουμε μία επανειλημμένα καταγγελθείσα ευθέως από πολλούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Εχουμε να κάνουμε με ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, πού «ακουμπάνε» βρομίζοντας ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ακόμα και την ανάδειξη πρωταθλητή !

ΑΠΟ ΖΗΛΩΤΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ

*** Τα αίσχη της Επο πού διοικείται από γνωστό ζηλωτή του ναζισμού, οι βρομιές της ποδηγετημένης από ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ διαιτησίας , οι στιγματισμένοι από παρασκηνιακά καθεστώτα αγώνες, πού ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ είτε για στοιχηματικούς, είτε για βαθμολογικούς λόγους. Οι παραβατικές ηθικά «συμμαχίες» και οι ... «προτηγανισμένες» ψηφοφορίες στα διάφορα θεσμικά διοικητικά όργανα. Όλα αυτά μαζί, συνιστούν ίσως το μεγαλύτερο σε χρόνο, ένταση και εγκληματικότητα σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

*** Ιδού λοιπόν, πεδίον λαμπρό άρχοντες του κοινοβουλίου, να ασκήσετε ΣΟΒΑΡΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ αντιπολίτευση. Αν σας καίνε οι πολιτικάντικοι συνυπολογισμοί, τύπου «μη μας πούν Ολυμπιακούς» ή «μη μας κράξουν για υπαλλήλους του Μαρινάκη», καλύτερα να το αφήσετε το αντιπολιτευτικό, Δεν σας πάει.

*** Διότι, κύριοι και κυρίες βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την αρχαία Ασσυριακή παροιμία, τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν επιδέξιους κώλους. Η καλύτερα, όπως λέγανε οι πρόγονοί μου στο Κρανίδι, «με πορδές, αυγά δεν βάφονται» ***

Διαβάστε επίσης