Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Ο λαός του Ολυμπιακού βλέπει, κρίνει και ετοιμάζεται!

Ο λαός του Ολυμπιακού βλέπει, κρίνει και ετοιμάζεται!
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 - 15:35


*** Ερώτηση για ένα φόνο πού όλοι φαίνεται να τον ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ. Ο δολοφόνος του Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με την αστυνομία δεν ήταν Κροάτης.

  • ΤΙ ΗΤΑΝ, λοιπόν ; Θα μάθουμε ποτέ, κύριε Χρυσοχοϊδη, ή ... δεν επιτρέπεται ; ***

*** Δεν έπεισε κανένα ο υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης με τα επιχειρήματά του για την ορθότητα των διατάξεων του αθλητικού νόμου. Αλλά και τι ... έγινε ; Δεν τρέχει τίποτα. Δουλειά του δεν είναι να πείθει. Να εκτελεί τις εντολές πού του δίνουν, είναι ***

*** Θα ήθελε πολύ ο Παπαπέτρου να οριστεί στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης Ατρόμητος – Πάο. Το ερώτημα όμως είναι αν θα τον δεχτεί ο Ατρόμητος, λόγω της γνωστής επαγγελματικής σχέσης της συζύγου του με το κανάλι του Αλαφούζου. Αν δεν δεχτεί, τότε βλέπω Σιδηρόπουλο. Ε ρε γλέντια ! ***

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΛΕΠΕΙ, ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ !

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 2,7 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΙΟΝ

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΩÏΣΜΟΥΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ, ΑΝΟΗΤΟΙ

*** Για πρώτη φορά, από την ημέρα πού ανέλαβε τα ηνία της χώρας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εμφάνισε αισθητή πτώση στο ποσοστό αποδοχής και υποστήριξής της από τον λαό.

*** Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της έγκυρης Metron Analysis για τη MEGA TV, από το 30,9 στην πρόθεση ψήφου, πού είχε στην προηγούμενη καταμέτρηση έπεσε στο 28,2. Δηλαδή, έπεσε κατά 2,7 μονάδες, πού σημαίνει κάποιες ΕΚΑΤΟΣΤΑΡΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ερωτηθέντων πολιτών.

*** Στην ίδια δημοσκόπηση, ως κυριότερες αιτίες οι οποίες προκάλεσαν και προκαλούν την φθορά της κυβέρνησης, εμφανίζονται η ακρίβεια και κατά δεύτερον ο νόμος για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Ακολουθούν και δύο – τρία άλλα προβλήματα πού δεν αναφέρονται.

*** Σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, ένα στοιχείο πού έπαιξε και παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην αρνητική εικόνα της κυβέρνησης, πού δείχνει να έχει περάσει σε αρνητική πορεία, είναι οι ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΙ, οι ΘΩΠΕΙΕΣ και οι ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ πού παρέχονται ΑΦΕΙΔΩΣ στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, από τους υπουργούς και υφυπουργούς πού επιλέγονται στα αρμόδια πόστα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

*** Επιδεικνύοντας μία ανεξήγητη συμπεριφορά «σύμπνοιας», «κατανόησης» και υποχωρητικότητας, απέναντι σε παράγοντες και ιδιοκτήτες ΠΑΕ πού ανταγωνίζονται τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη, η κυβέρνηση φαίνεται τον τελευταίο ειδικά καιρό, να έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο.

*** Παρακολουθούμε ένα αδιάκοπο, ανηλεές και χωρίς προσχήματα «κυνηγητό» του Ολυμπιακού, σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα, σε συνδυασμό με την παγερή αδιαφορία και απραξία στη συνεχή εγκληματική δράση της λεγόμενης (και επισήμως πλέον ! ) «ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ». Η εγκληματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν εξαντλείται σε κάποια (ΑΝΑΝΔΡΑ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ σε κάθε περίπτωση) επεισόδια σε βάρος προσώπων, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΦΕΊΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ οργανωμένη από την ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

*** Η βία στην πιο χειρότερη μορφή της ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ και ΞΕΚΙΝΑΕΙ από την ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ και την ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΔΡΑΣΗ στοιχείων πού διοικούν, διαχειρίζονται, καθορίζουν, κινούν τα νήματα, ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ και ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για κάθε ποδοσφαιρική δράση. Από ΣΤΗΜΕΝΑ αποτελέσματα αγώνων, έως ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ορισμούς διαιτητών.

*** Η διαιτησία, είναι το δημοφιλέστερο και πιο προσοδοφόρο πεδίο δράσης και επίδειξης δυνάμεως των μελών της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. Όχι μόνο αποκομίζουν διαφόρων ειδών οφέλη με τους χειρισμούς τους, αλλά κρατάνε αιχμάλωτο ολόκληρο τον οργανισμό του λαοφιλούς αθλήματος. Πάντα με τη «βοήθεια» δια της αδράνειας, απραξίας και αδιαφορίας, της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΑΡΔ

ΠΕΡΙ ... «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

*** Δεν ξέρω αν ο πρωθυπουργός προτίθεται να συνεχίσει αυτή την τακτική εναντίον του Ολυμπιακού, ούτε βέβαια και τους ΛΟΓΟΥΣ πού τον οδηγούν στη συγκεκριμένη ΕΧΘΡΙΚΗ αντιμετώπιση του ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥ, ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΥ και ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

*** Δεν ξέρω άλλωστε και ΑΠΟ ΠΟΥ προέρχεται αυτός ο εναγκαλισμός της κυβέρνησής του με πρόσωπα πού όχι μόνο δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, αλλά και υπήρξαν λίγα χρόνια πριν, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ της Νέας Δημοκρατίας, με δηλώσεις όπως π.χ. αυτή του Ρώσου επενδυτή, προσωπικά εναντίον του κ. Μητσοτάκη, ότι «αυτός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρωθυπουργός»

*** Σήμερα, ο κ. Σαμπίντι είναι ένα από τα «χαϊδεμένα παιδιά» του κ. Μητσοτάκη στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως και ο κ. Μελισσανίδης, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την συμπάθεια και εκτίμηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, πριν τις εκλογές του 2019. Αντιθέτως, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης πού ΔΟΛΙΑ εμφανίζονταν από τους ξεπουλημένους ΑΡΔ της «εξυγίανσης» ως ... «πραγματικός κυβερνήτης της χώρας», αποτελεί «κόκκινο πανί» για την κυβέρνηση, χωρίς βεβαίως να υπάρξει κάποια επίσημη δικαιολογία γι' αυτό.

*** Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, μετά απ' αυτά. Όμως, ο φίλαθλος πού αγαπάει το ποδόσφαιρο, αυτός ο σιωπηλός και ανιδιοτελής πολίτης, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ και να αποφασίζει. Και τις αποφάσεις του, τις υλοποιεί με τον μόνο συνταγματικό τρόπο πού του δίνεται η δυνατότητα : Με την ψήφο του στις εκλογές.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ : ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !

*** Ηδη λοιπόν, η ΚΑΤΗΦΟΡΑ για το κυβερνητικό κόμμα έχει ξεκινήσει, Η συνέχεια, «κρύβει» νέες αυξήσεις στα τρόφιμα, νέους ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΥΣ νόμους, πού βαφτίζονται ... «μεταρρυθμίσεις», νέες ΑΒΑΝΤΕΣ και ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ στους πυλώνες της «εξυγίανσης». Ανάμεσά τους, ετοιμάζονται πράγματα όπως η «ΜΟΙΡΑΣΙΑ» στους τίτλους και ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ του Ολυμπιακού από τις θέσεις πού οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

*** Όλα, με τη βοήθεια της διαιτησίας του Μάνταλου, , της Επο των Μπαλτάκου – Φιλιππούση, του Θοδωράκη καιθ των άλλων λαμόγιων από την ουέφα και ΒΕΒΑΙΩΣ, από την ΖΗΛΟΦΘΟΝΗ και ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ προς τον ΘΡΥΛΟ του ελληνικού ποδοσφαίρου, κυβέρνηση. Μα στ' αλήθεια, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΒΙΑ ;

ΟΤΑΝ Η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΜΟ

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ... ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΜΠΑΛΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ !

*** Στο γνωστό sdna.gr το οποίο οφείλει την ύπαρξή του στην συνεχή απαξίωση του Ολυμπιακού και της διοίκησής του, «μίλησε» ο αρχιδιαιτητής κ. Σταύρος Μάνταλος. Πού αλλού. Δηλαδή ;

*** Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επίθεση πού δέχτηκε η σύντροφός του : «Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε έλα να με βρεις, χτυπήθηκα στο πρόσωπο. Την βρήκαμε με το μάτι πρησμένο, μόλις βγήκε από το σπίτι κάποιος παραμόνευε, την χτύπησε, της είπε ότι αυτό είναι για τον Μάνταλο και έφυγε».

*** Δηλαδή, για να κάνουμε ταμείο. Ηταν βράδυ. Κανένας δεν είδε, ούτε η ίδια, το πρόσωπο του δράστη. Κανένας δεν άκουσε, εκτός από την ίδια τα λόγια του, κανείς δεν αντιλήφθηκε το γεγονός. Όμως, η περιπέτεια της κυρίας, όπως την αφηγήθηκε ΜΟΝΟΝ Η ΙΔΙΑ, έφτασε (μέσω Μπαλτάκου – Φιλιππούση ) μέχρι τη Φίφα, τον Χροσυχοϊδη κ.λ.π.

*** Αλήθεια, εκτός από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, τους ΝΑΟΥΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ποιος μπορεί να κρίνει την ΑΚΡΙΒΕΙΑ των γεγονότων πού αφηγήθηκε η σύντροφος του κ. Μάνταλου ; Η ... Φίφα ; Ο κ. Χρυσοχοϊδης ; Ο κ. Βρούτσης ; Η ο Μπαλτάκος με τον Φιλιππούση ; Λίγη ΝΤΡΟΠΗ, ρε. Λίγη ΤΣΙΠΑ δεν υπάρχει ;

*** Τι άλλο να λέμε δηλαδή για ΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ και ΜΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ;

*** Ακόμα και το ... «πέναλτι» του Ιωαννίδη, πιο ... ξεκάθαρο μου φαίνεται ...

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

*** Το αναφέρω σημειολογικά και μόνο. Τα μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Επο, είναι πέντε, Πρόκειται για τους εξής :

- Πρόεδρος: Σοφία Καβαρινού, Πρόεδρος Πρωτοδικών

- Αναπληρωτής Πρόεδρος: Βασιλική Τασούλη, Πρωτοδίκης Δ.Δ.

- Μέλος: Παναγιώτα Πάντου, Πρωτοδίκης

- Μέλος: Βασίλειος Ζαχαρόπουλος, Πρωτοδίκης Δ.Δ.

- Μέλος: Βασιλική Τριανταφύλλου, Πρωτοδίκης

  • Όπως θα παρατηρήσατε, από τους πέντε οι τέσσερις είναι γυναίκες και μόνον ένας ο δικαστής του οποίου την εξαίρεση ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας, άνδρας. ***

Διαβάστε επίσης