Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγνώμη υπάρχει. Φιλότιμο;

Συγνώμη υπάρχει. Φιλότιμο;
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 12:18

Η ΠΑΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ;

*** Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση του 83% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ σε κυπριακή εταιρεία του Ηλιόπουλου και της κόρης του. Οι μετοχές μεταβιβάστηκαν από τον Γιώργο Μελισσανίδη, υιό του ιστορικού διοικητικού ηγέτη της Ένωσης.

*** Στη μεταβίβαση, ΦΥΣΙΚΑ, δεν περιλαμβάνεται το γήπεδο της Ο.Παπαρίνα, η οποία υπήρξε μόνο στα ΛΟΓΙΑ του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δηλαδή, ήταν «μεταβίβαση» ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υλοποιηθεί.

*** Εκτός, βέβαια, αν αποφασίσει η Αεκ να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ τα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ εκατομμύρια ευρά πού δαπανήθηκαν για την κατασκευή του γηπέδου. Τότε, αλλάζει

*** Και γιατί τις μετοχές της Αεκ μεταβίβασε ο υιός Γιώργος ; Διότι, απλά, ο πατέρας Δημήτρης είχε δουλειά ***

*** Ερώτηση : Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου της ΝΔ είχε καμία ανάμιξη στο deal Μελισσανίδη – Ηλιόπουλου για την πώληση της Αεκ ; ***

*** Τελικά νομίζω ότι ο Κάρυ υπερεκτιμά τις νοητικές του δυνατότητες. Πιστεύει δηλαδή ότι ο Μαρινάκης θα ασχοληθεί μαζί του και θα τον ξαναμαζέψει, επειδή του επιτίθεται σε κάθε ευκαιρία ; Αν είναι έτσι, λυπάμαι πού θα τον στεναχωρήσω, αλλά θα του το πω, Ο Βαγγέλας ούτε καν τον βλέπει. Σαν να μην υπάρχει. Εντελώς, δηλαδή ***

*** Να και τα ευχάριστα. Παραμένουν στις θέσεις τους ως ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς, οι κύριοι Σπυρόπουλος ( βασικός ) και Μαργαρίτης ( αναπληρωματικός ) συνεχίζοντας την επιτυχημένη καριέρα τους. Το μόνο πού πιστεύω ότι θα χρειαστεί, είναι μερικά συρτάρια ακόμη για τις καταγγελίες πού θα τίθενται σε εκκρεμότητα, διότι τα μέχρι τώρα υπάρχοντα έχουν γεμίσει. ***

ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΦΙΛΟΤΙΜΟ ;

ΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ... ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙ' ΑΓΡΙΟΥΣ

ΠΩΣ ΠΗΡΕ ... «ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ» Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !

ΚΑΙ Η ... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ : ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ... ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !

*** Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του κατά τη διάρκεια των τελικών του πρωταθλήματος. Προηγουμένως, όμως, είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη :

*** «Θέλω να πω και πάλι ένα ευχαριστώ στον Πρωθυπουργό ο οποίος είχε τη διάθεση, είχε την πρόθεση, είχε την πυγμή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εμπόδια έβαλαν κάποιοι για να χαλάσει η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τα 49 χρόνια».

*** Στη συνέχεια, αναλύθηκε σε απολογητικό μονόλογο σχετικά με τη συμπεριφορά του, λέγοντας : «Επίσης, επειδή εδώ και 1.5-2 χρόνια τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος έχει δείξει με 1000 τρόπους ότι δε θέλουμε τη βία στα γήπεδα, θέλω να απολογηθώ για κάτι. Θεωρώ ότι τα πράγματα δεν ήταν σωστά στους τελικούς. Αλλά ο τρόπος μου δεν ήταν ο σωστός. Δεν έπρεπε να βρίσω ανθρώπους, διαιτητές, θεσμούς.

*** Ήταν λάθος. Υπάρχει άλλος δρόμος. Υπάρχει η δικαιοσύνη, υπάρχουν οι εκλογές, υπάρχουν άλλοι δρόμοι. Και επειδή στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω τα λάθη μου το κάνω και τώρα. Θέλω να απολογηθώ δημόσια όπως δημόσια έκανα τις επιθέσεις και να ξαναπώ ότι έπρεπε να το έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά. Για μια ακόμα φορά συγγνώμη...

*** Και έκλεισε με το ... επιδόρπιο : «Το ΟΑΚΑ πάει να γίνει πραγματικά φανταστικό...»

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

*** Τι έχουμε εδώ, λοιπόν ; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έκανε δύο πράγματα, ταυτόχρονα ! Το ένα, ότι ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη. Το άλλο, ότι ... ζήτησε συγνώμη ! Και τα δύο είναι ΕΠΩΔΥΝΑ για τον νοήμονα Ελληνα πολίτη. Και τα δύο, είναι άξια σχολιασμού. Κάποιοι έχουν χάσει πλέον κάθε μέτρο. Κάποιοι, πνιγμένοι μέσα στην αφόρητη αλαζονεία τους και την αρρωστημένη αίσθηση παντοδυναμίας τους. Και ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ τον κ. Γιαννακόπουλο.

*** Δεν πιστεύω, βεβαίως, στην ειλικρίνεια των παραπάνω. Το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, είναι να ζητάς συγνώμη, χωρίς να αισθάνεσαι πραγματικά ένοχος. Με το στόμα και όποιος θέλει, πιστεύει, όποιος δεν θέλει, ας μην πιστεύει. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, ούτε και θέλει τέχνη. Με το στόμα είναι, λόγια. Επεα πτερόεντα, πού λέγανε και οι αρχαίοι

*** Με χίλιους τρόπους, λέει ο άνθρωπος. Έχει αποδείξει και αυτός και η ομάδα του, ότι δεν θέλει τη βία στα γήπεδα. Χίλιους τρόπους ; Ποιους ακριβώς ; Θα άραγε να μας μεταλαμπαδεύσει ΕΝΑΝ έστω, ουσιαστικό ; Διότι με τη μέθοδο ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ, θα μπορούσα ΕΥΚΟΛΑ και ΑΝΩΔΥΝΑ κι' εγώ να ισχυριστώ ότι «έχει αποδείξει ΜΕ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ότι ... «ΕΠΙΘΥΜΕΙ να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ την βία στα γήπεδα» !

*** Πάμε παρακάτω. Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν μπήκε στην ανάγκη να δώσει ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για τους λόγους πού τον οδήγησαν στην διάπραξη των ΑΛΗΤΕΙΩΝ του στη διάρκεια των Φ4 και ιδιαίτερα ΜΕΤΑ ΤΟΝ 0-2, οπότε χρησιμοποίησε ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση υπέρ της ομάδας του. Το πέτυχε με τον πιο καταλυτικό τρόπο, τόσο ώστε ΑΠΑΝΤΕΣ να αποδίδουν στον ίδιο και τις μεθόδους του την κατάκτηση του τίτλου και ΟΧΙ στις πραγματικές αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας του.

ΑΠΟ ΥΠΟΤΟΝΙΚΕΣ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ... ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

*** Οι τρόποι και οι μέθοδοι πού χρησιμοποίησε ο κ. Γιαννακόπουλος προκειμένου να υλοποιήσει την επιθυμία του, προκάλεσαν την ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ, την LIGHT αντίδραση των θεσμικών οργάνων του αθλήματος – αλλά κατά περίεργο και δυσεξήγητο τρόπο ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Το χειρότερο όμως, την ΜΗΔΕΝΙΚΗ αντίδραση των ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Της ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

*** Μέχρι στιγμής, ο κ. Γιαννακόπουλος έχει ... «αντιμετωπίσει» από το σύνολο της αθλητικής Δικαιοσύνης τις εξής ... ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΕΣ συνέπειες : Ένα πρόστιμο ολίγων δεκάδων χιλιάδων ( 30.000 ευρό αν θυμάμαι καλά ) από την Δεάβ του Βρούτση, η οποία έτσι «ΒΟΥΡΤΣΙΣΕ» ουσιαστικά το κατηγορητήριο. Παραπέμποντας την υπόθεση στους εισαγγελείς. Φυσικά, έκτοτε αγνοείται η τύχη της.

*** Ακόμη – και προκειμένου να δείξει ότι δεν είναι ανύπαρκτο – το πειθαρχικό όργανο του ΕΣΑΚΕ «τιμώρησε» τον κ. Γιαννακόπουλο με αποκλεισμό από τα γήπεδα όοοολους τους μήνες πού ... δεν θα έχει αγώνες μπάσκετ, δηλαδή με τρίμηνη διάρκεια.

*** Ο κ. Γιαννακόπουλος, σε ένα κρεσέντο απόδειξης σεβασμού προς τις αποφάσεις της αθλ. Δικαιοσύνης, το πρώτο κι' όλας βράδυ της τιμωρίας του, έδωσε το θριαμβευτικό παρών στο γήπεδο, για το πέμπτο και τελευταίο αγώνα της ομάδας του.

*** ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!! Δεν ξέρω αν στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αντιμετωπίσει σε κάποιο βαθμό την Δικαιοσύνη. Και αν ακόμη συμβεί αυτό, για ένα πράγμα είμαι σίγουρος.

*** Ότι ο κ. Γιαννακόπουλος ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ θα είναι ΜΕΣΑ στο γήπεδο, καθισμένος στην γνωστή καρέκλα του, πρώτο τραπέζι πίστα, απ' την οποία θα μπορεί να ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΚΑΙΑ όποιον ή όποιαν διαιτητή, παράγοντα, προπονητή, αθλητή επιλέγει.

*** Και μετά, βεβαίως, να ζητά ταπεινά συγνώμη. Συγχωρεμένος να ένεται, πού έλεγε και ο Αγκόπ ***

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ...

*** Μου γράφει ο φίλος Μάκης Σβολιαντόπουλος : «Φίλε Μανώλη, η κυβέρνηση της ΝΔ όταν έκανε το φαρμακείο στο Καστελόριζο που δεν υπήρχε στο νησί, μόνο που δεν του έστησαν άγαλμα. Αν άκουγες τους υπουργούς με τι υποτέλεια μιλούσαν γι' αυτόν τον άνθρωπο, δεν θα πίστευαν τα' αυτιά σου. Και στον Μαρινάκη, με τόσες κοινωνικές προσφορές δεν βρέθηκε ούτε ένας κυβερνητικός να πεί ένα ευχαριστώ» ***

*Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον σημερινό (20/6) Κόκκινο Πρωταθλητή.

Διαβάστε επίσης