Πράσινη επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρων» των διαιτητών!

*** Με τρείς αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Τραγόφσκυ. Δεν παίζει δηλαδή με Ολυμπιακό σήμερα, ΑΕΚ στις 19/1 στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό πάλι στις 26/1 στο «Καραϊσκάκη». Ετσι χάνει την ευκαιρία να συναντηθεί άμεσα πάλι με τον Μπετανκούρ. Η συνάντηση πλέον αναβάλλεται για τα πλέϊ οφ ***
*** Ένα Πένια απέκτησε ο Πάοκ. Φημολογείται ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή. Διόλου απίθανο. «Πενία τέχνας κατεργάζεται» έλεγε ο μπαρμπα Θεόκριτος ***
*** Δεν πρέπει να παραπονιέται ο Τραγέφσκυ. Αυτή η στάνη, αυτό το τυρί βγάζει ***
*** Να τα λέμε κι' αυτά. Μόλις έφτασαν στο όριο για ποινή τεσσάρων αγωνιστικών οι δις υπότροποι ΠΑΟ, ΑΕΚ και Αρης, το υπουργείο του Βρούτση ευαισθητοποιήθηκε άμεσα. Και ετοιμάζει τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο νόμο ***
*** Τι έγινε πάλι. Μόλις έπιασε λίγη βροχούλα, το ... «ωραιότερο γήπεδο του κόσμου» έγινε λίμνη ; Και ακόμα κάθεται η ... Περιφέρειά σας κ. Χαρδαλιά ; Το γήπεδό ΣΑΣ κινδυνεύει να πνιγεί, έτσι και ξαναπιάσει δυνατή μπόρα.
- Ηδη έπρεπε να έχετε επέμβει και να πάρετε απόφαση φαστ τράκ να χρηματοδοτήσετε για αντιπλημμυρικά έργα ! Τι στην ευχή, Αν ήταν ο Πατούλης στη θέση σας, θα είχε γίνει ήδη η εκταμίευση ***
*** Το χειρότερο για τον Κ/άρη αυτή τη στιγμή, δεν είναι αν θα χάσει από τον Πάοκ την Κυριακή, αλλά το ότι δεν έχει άλλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ! Και θα πρέπει πλέον να περιμένει έως ... του χρόνου για να μπορεί να υπόσχεται από δω κι' από κεί ότι ... «θα τον κερδίσει σίγουρα». Ασε πού τον έχουνε μάθει πιά όλοι ***
*** Το ανέφερε ο Ζοζέ Ανιγκό, υπεύθυνος των Ακαδημιών των ερυθρολεύκων σε κουβέντα πού είχε με τον παλιό συνάδελφο και εκ των κορυφαίων ρεπόρτερς του Ολυμπιακού Κώστα Μυλωνά : «Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ποδοσφαιριστές στην ηλικία του Φάνη Μπακούλα πού να διαπρέπουν στις θέσεις 6-8 και να έχουν και έφεση στο σκοράρισμα, δεν υπάρχουν ! Νομίζω είναι ο κορυφαίος» ***
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ !
*** Λοιπόν, οι πληροφορίες μου λένε ότι από την διοίκηση της Παε Παναθηναϊκός έχει ήδη ενημερωθεί η ΚΕΔ, η αστυνομία, ο παρατηρητής του αγώνα και ο παρατηρητής της Δεάβ του Βρούτση, για τον σοβαρό κίνδυνο πού διατρέχει η ομάδα σήμερα στο ΟΑΚΑ.
*** Αν τυχόν και πέσει καμιά, έστω και μισή φωτοβολία και ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ σε κάποια από τις εκθέσεις των αρμοδίων, η ομάδα θα τιμωρηθεί, ως ΔΙΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ με ποινή ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ χωρίς θεατές !
*** Το ίδιο θα συμβεί αν ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ κάποιο άλλο γεγονός πού επισύρει την ίδια ποινή. Εξ όλων αυτών πού επαπειλούνται και η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ των πράσινων ενημερώσεων προς όλους **
ΕΙΤΕ ΧΑΣΕΙ Ο ΠΑΟ, ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...
ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ :
ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ» ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ !
ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΕΝ ΨΥΧΡΩ
ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ !
ΤΩΡΙΝΟ «ΘΥΜΑ» ΤΟΥΣ Ο ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ !
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ... ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑ «ΠΙΣΤΟΛΙΑ»
*** Δολοφονία χαρακτήρων ! Εν ψυχρώ. Χωρίς ανάσα. Χωρίς έλεος ! Χωρίς οίκτο ! Το «Αλαφουζέϊκο» έχει αναλάβει τον ρόλο του δημοσιογραφικού «δήμιου» του διαιτητή Πέτρου Τσαγκαράκη ! Από τη στιγμή πού έβαλε τη σφυρίχτρα στο στόμα και σφύριξε τη λήξη του Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός 2-2, πού άφησε την ομάδα του μιντιάρχη και του Μαξίμου με δύο βαθμούς χαμένους, ξεκίνησε ο ανηλεής πόλεμος.
*** Πόλεμος ενός πανίσχυρου μιντιακού οργανισμού, πού λειτουργεί κάτω από την σκέπη της κυβερνητικής συμπάθειας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, εναντίον ενός διαιτητή. Και όχι μόνο του ιδίου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, και εναντίον μελών της οικογένειάς του !
*** Όπως ο κάθε πόλεμος, ίσως και αυτός να έχει «θύματα». Στο μέτρο και στο βαθμό των περιστάσεων, εννοώ. Ποδοσφαιρικά. Διότι κάποιοι εν ψυχρώ και χωρίς ενδοιασμούς δημοσιογραφικοί «δολοφόνοι» να αποδίδουν ευθύνες ακόμα και στον ... πατέρα του Πέτρου Τσαγκαράκη για τα όποια – κατά την σίγουρα όχι και τόσο ... ανεξάρτητη, άποψή τους – διαιτητικά του λάθη.
*** Που σίγουρα δεν θα ήταν καθόλου λάθη, αν ωφελούσαν τον Παναθηναϊκό και όχι τον «καημένο» τον Πανσερραϊκό, πού κατάφερε το αδιανόητο για τη φανατική αντίληψή τους. Να κάνει ζημιά στην ομάδα τους, τον προπονητή και να «τσαλακώσει» το ποδοσφαιρικό προφίλ της διοίκησής της.
*** Και εδώ, θα πρέπει να τονίσω την διαφορά χαρακτήρα, νοοτροπίας και αθλητικής συμπεριφοράς μεταξύ των ανθρώπων ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο ΠΑΟΚ υπέστη ΤΟ ΚΑΖΟ της χρονιάς με την ήττα – καταστροφή στην έδρα του από τον Βόλο, στις καθυστερήσεις. Όμως, δεν εκδηλώθηκε η παραμικρή δυσφορία για τη διαιτησία του Φώτη Πολυχρόνη ! Θα μπορούσε ; Και βέβαια θα μπορούσε. Ο φανατισμός, οδηγεί εύκολα στον παραλογισμό.
*** Το θέμα των απάνθρωπων επιθέσεων στον διαιτητή Τσαγκαράκη, έχει φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα. Οι επιθέσεις εναντίον του – και όχι μόνο του ιδίου – έχουν ξεφύγει από τα όρια της έστω σκληρής κριτικής και έχουν αγγίξει πλέον προσωπικά επίπεδα.
*** Οι «δολοφόνοι» χαρακτήρων και προσωπικοτήτων, λειτουργούν με μεθόδους παρακρατικών υπηρεσιών : Ψάχνουν με το μικροσκόπιο της φανατίλας το διαιτητικό παρελθόν του διαιτητή και του πατέρα του, προσπαθώντας να ανακαλύψουν και να ανασύρουν τα όποια «λάθη» τους, υπαρκτά και μη, προκειμένου να ενισχύσουν τα ισχνά έως ανύπαρκτα επιχειρήματά τους.
*** Καταλαβαίνω απόλυτα ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ πού αισθάνεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ την ελληνική διαιτησία στις απαιτήσεις του ίδιου και των συνεργατών του. Στόχος του δεν είναι μόνο ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ σε όλους τους αγώνες. Αυτό πού τον ενδιαφέρει, που ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ περισσότερο, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
*** Και πάνω σ' αυτό το μοτίβο εκδήλωσης ΠΙΚΡΙΑΣ, υποδεικνύει πάντα σαν υπεύθυνους των νικών και των τεράστιων επιτυχιών του Ολυμπιακού, τους διαιτητές, Ελληνες και ξένους. Και τους ... «τιμωρεί» επικοινωνιακά, με ένα στρατό ολίγων δημοσιογράφων και αμέτρητων ... «δημοσιογράφων» !
*** Φυσικά, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τους περάσει. Ο,τι και να πουν, ό,τι και να γράψουν, ΑΥΤΟΣ πού έχουν απέναντί τους βρίσκεται ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ! Δεν τον φτάνουν με τίποτα. Τους ζαλίζει η λάμψη και δεν έχουν ούτε ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ !
*** Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ και αυτοί οι ΝΑΝΟΙ, στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσους άμοιρους διαιτητές και αν προσπαθήσουν να εξοντώσουν, «δολοφονώντας» τους χαρακτήρες και τις προσωπικότητές τους.
ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ
ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ
*** Δεν ξέρω στη θέση τίνος, αλλά προβλέπεται για σήμερα η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου σε μία από τις θέσεις στόπερ. Αν παίξει, σίγουρα θα αναλάβει καθήκοντα στη δεξιά πλευρά του κέντρου της άμυνας, με πιθανότητες να αντιμετωπίσει τον Φώτη Ιωαννίδη.
*** Η αναμέτρηση των δύο συμπαικτών στην Εθνική ομάδα με τις πολύ καλές προσωπικές σχέσεις σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο γνωρίζουν το παίξιμο του άλλου. *** Και αυτό πού ενδιαφέρει περισσότερο νομίζω, είναι το αν θα τολμήσει ο Ιωαννίδης να κάνει τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του, όπως το να πέφτει με τον κ@λο πάνω στον αντίπαλο και να σωριάζεται κάτω εκμαιεύοντας ψεύτικα φάουλ ή και πέναλτυ, όπως είχε κάνει με τον Αλμέϊδα, πού πιάστηκε κορόϊδο γιατί δεν τον ήξερε.
*** Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης πού τα ξέρει καλά αυτά τα θεατρινίστικα, δεν θα μασήσει και δεν θα τα «επιτρέψει» να συμβούν και σε βάρος της ερυθρόλευκης άμυνας. Όπως εξ άλλου πιστεύω ότι θα έχει ενημερωθεί καταλλήλως και ο Νταβίντ Κάρμο ***