Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελοιοποίηση Κοντονή δια στόματος Γιαννακόπουλου

Γελοιοποίηση Κοντονή δια στόματος Γιαννακόπουλου
Κυριακή, 3 Μαΐου 2015 - 17:25

Ο αφηνιασμένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το γυάλινο βλέμμα και οι ευθύνες του Σπανούλη πού… «έκανε έτσι τ’ αυτιά του»!

*** Ο ΤΥΠΟΣ με το γυάλινο, κενό περιεχομένου βλέμμα, είχε να απευθύνει μία έκκληση * ΝΑ τιμωρηθεί παραδειγματικά ένας αθλητής του μπάσκετ, ο οποίος είχε τολμήσει την πιο προκλητική, την πιο χυδαία, την πιο ιταμή χειρονομία πού εμπνεύσθηκε η ανθρώπινη φύση: * ΕΒΑΛΕ τα δυο του χέρια πίσω από τα αυτιά του, θέλοντας να δείξει, περιπαικτικά, ότι δεν άκουγε τα υβριστικά συνθήματα, το ομαδικό υβρεολόγιο, τις χυδαίες εκφράσεις προς το πρόσωπό του, από την ζωική πανίδα της πράσινης εξέδρας

*** ΝΑΙ, ο Σπανούλης πράγματι έκανε εκείνο για το οποίο τον κατηγόρησε ο κ Γιαννακόπουλος* ΤΙ έκανε; * ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από το κείμενο των ιστορικών δηλώσεων του πρώην προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟ: * «ΕΧΕΙ φύγει με την ουρά στα σκέλια και επειδή μια φορά κατάφερε να κερδίσει, να κάνει έτσι τα αυτιά του;» * ΓΙ’ αυτό ακριβώς κατηγορείται λοιπόν ο Σπανούλης από τον κ. Γιαννακόπουλου και την ομάδα του: * ΟΤΙ… «έκανε έτσι τα αυτιά του»! * ΚΑΙ ακριβώς γι’ αυτό το παράπτωμα, αυτή την βέβηλη και ανίερη πράξη, ο κ. Γιαννακόπουλος απηύθυνε δημόσια έκκληση, δημόσια ικεσία διά τηλεοπτικής εικόνας μάλιστα, να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο Σπανούλης! * ΕΠΕΙΔΗ… «έκανε έτσι τα αυτιά του»

*** ΑΝ ρωτούσε εκείνη την ώρα κάποιος τον αφηνιασμένο πλέον (προσωπικά, λυπάμαι ΠΟΛΥ!!!) κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με το απλανές και κενό περιεχομένου βλέμμα, τι ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε με τα αυτιά του ο Σπανούλης, είμαι βέβαιος ότι δεν θα έπαιρνε απάντηση * ΑΥΤΟ πλέον, είναι θέμα… νομικής φύσεως! * ΘΑ το δουν οι δικηγόροι, το νομικό επιτελείο * ΘΑ εξετάσουν προσεκτικά το βίντεο, θα τσεκάρουν καρέ – καρέ τις κινήσεις του Σπανούλη, θα μελετήσουν τις εκφράσεις του εκείνες τις στιγμές και θα αποφανθούν, όχι για το τι έκανε, αλλά για το τι… πρέπει να τον κατηγορήσουν, ότι έκανε!

*** ΔΙΟΤΙ, εδώ πού τα λέμε αγαπητοί φίλοι, άλλο να βάζει κανείς τα χέρια πίσω από τα αυτιά του, σε προσπάθεια να δείξει ότι «δεν άκουσε» αυτά πού του έσερνε η εξέδρα και ήθελε να τα ξανακούσει ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ακόμη ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, όσο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ γινόταν * ΚΑΙ άλλο να τα βάζει πίσω από τ’ αυτιά και να τα… κουνάει κιόλας! * ΝΑΙ, φίλοι μου, εσείς κι’ εγώ μπορεί να μην το είδαμε, αλλά είμαι βέβαιος ότι ο πράσινος μηχανισμός και ιδιαίτερα το προσεκτικό νομικό επιτελείο του κ. Γιαννακόπουλου το είδε! * ΟΠΟΤΕ, μπορεί και να προσκομίσει καμιά ντουζίνα μαρτυρίες άλλων ανθρώπων, πού θα βεβαιώσουν (μπορεί και να ορκιστούν κιόλας, διόλου απίθανο) ότι ο Σπανούλης όχι μόνον «έκανε κάτι με τα αυτιά του», κατά την δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου, αλλά τους τα… κούναγε κιόλας;! * ΟΠΟΤΕ, τα θέμα πλέον προσλαμβάνει και… σεξιστική έννοια!

Οι «ψευτοκαταγγελίες» ως… υπερασπιστικό επιχείρημα!

*** ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα τη συνέχεια, όπως τη βλέπω εγώ να εξελίσσεται * ΕΝΝΟΩ από αθλητικής πλευράς, διότι από ποινικής όλα έχουν δρομολογηθεί, με τη μήνυση πού κατέθεσε ή θα καταθέσει ο Ολυμπιακός εναντίον του κ. Γιαννακόπουλου * ΒΛΕΠΩ λοιπόν τον Παναθηναϊκό να καταγγέλλει τον Σπανούλη, ότι με την ενέργειά του να κάνει κάτι με τα αυτιά του, προκάλεσε την εξέδρα, η οποία κατόπιν αυτής της… πρόκλησης, αντέδρασε… «υπερβολικά ίσως, αλλά πάντως φυσιολογικά»! * ΑΥΤΑ, ή κάποια παρεμφερή θα πούνε οι πράσινοι νομικοί και βάζω και ΣΤΟΙΧΗΜΑ γι’ αυτό * ΑΛΛΑ γιατί να μας ξενίζει αυτή η τακτική; * ΜΗΠΩΣ θα είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ πού ένα από τα ΘΥΜΑΤΑ της ομάδας μας, προσπαθεί από ΘΥΤΗΣ να γίνει ΘΥΜΑ και από ΕΝΟΧΟΣ… αθώος; * ΝΑΙ, το κάναμε, αλλά μας προκάλεσαν, κύριε πρόεδρε, είναι το… ακαταμάχητο επιχείρημα των ομάδων πού ΧΑΝΟΥΝ από τον Ολυμπιακό!

*** ΣΥΓΝΩΜΗ, αλλά πολύ πρόσφατα δεν το ζήσαμε αυτό το σύστημα και στο ποδόσφαιρο; * ΠΩΣ το λένε το σύστημα; * ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ διά καταγγελίας! * ΤΙ έγινε στο ντέρμπι της Λεωφόρου; * ΤΑ ίδια ακριβώς ΚΤΗΝΗ της παναθηναϊκής ζωοπανήγυρης δεν ήταν πού έκαναν ντου και κυνήγησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, πεντακόσιοι εναντίον δέκα; * ΘΥΜΑΣΤΕ το… βασικό υπερασπιστικό τους επιχείρημα; * ΟΤΙ… τους προκάλεσε ο… Περέιρα! * ΚΑΙ πως τους προκάλεσε; * ΕΠΕΙΔΗ είχε το ΘΡΑΣΟΣ να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να πάει να επιθεωρήσει τα δίχτυα των τερμάτων, όπως κάνει ΠΑΝΤΟΤΕ όταν η ομάδα του αγωνίζεται εκτός έδρας! * ΑΛΛΑ και ο Μαρινάκης τους είχε προκαλέσει, με το να «τολμήσει» να περπατήσει μπροστά στον πάγκο της ομάδας του και γι’ αυτό… «δικαιολογημένα» είχαν προσπαθήσει να τον ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ με κατευθυνόμενες βολίδες

*** ΜΗΠΩΣ όμως και τα άλλα κτήνη, αυτά της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν είχαν κάνει ντου στους παίκτες και τον προπονητή του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το καταναγκαστικό… σεξ πού είχαν υποστεί από τον βιαστή Χάρα; * ΤΙ είχαν προβάλλει τότε, ως υπερασπιστικό επιχείρημα; * ΟΤΙ ο Περέιρα και ο Κασάμι τους είχαν κάνει υβριστικές χειρονομίες! * ΤΟ ότι ο Περέιρα ΟΥΔΕΠΟΤΕ κούνησε τα χέρια κατά τον τρόπο πού επιχείρησαν να υποστηρίξουν (και ΚΑΚΩΣ, κατά τη γνώμη μου δεν είχε κάνει την γνωστή χυδαία και άσεμνη χειρονομία για την οποία κατηγορήθηκε) * ΘΑ μου πείτε, τι κερδίσανε με αυτή την ψευδοκαταγγελτική τακτική; * ΜΑ, απλά ΓΛΙΤΩΣΑΝ * Η ΠΟΙΝΗ πού τους επιβλήθηκε, ουσιαστικά δεν ήταν ποινή * ΜΙΑ σκέτη ΚΟΡΟΪΔΙΑ ήταν

«Μάθανε ότι αγαπιόμαστε, πλακώσανε κι’ οι γύφτοι»!

*** ΟΛΑ αυτά όμως, με την συμπεριφορά του «άτακτου» κυρίου Γιαννακόπουλου, για μένα ΔΕΝ αποτελούν το ΜΕΙΖΟΝ θέμα * ΤΟ σημαντικό για μένα είναι η ΕΠΙΚΛΗΣΗ του προς την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ηγεσία και συγκεκριμένα, τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τον ίδιο, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον κ. Κοντονή * ΚΑΙ αφήνω στην άκρη τον πρωθυπουργό, πού είναι ΝΩΡΙΣ για να του προσάψω οποιαδήποτε ευθύνη * ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ότι ΑΥΤΗ την εποχή, δεν θα ήταν ΛΟΓΙΚΟ να στρέψω την κριτική μου κατά του κ. Τσίπρα * ΘΑ σταθώ μόνο στο πρόσωπο του κ. Κοντονή

*** ΤΙ είπε ο κ. Γιαννακόπουλος; * ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ: «Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό κ.Τσίπρα, τον κ. Κοντονή, οι οποίοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια κατά της βίας (σ.σ.!!!) για να τιμωρήσουν αυτόν τον άνθρωπο παραδειγματικά για να μπορέσει ο χώρος μας, στον οποίο επενδύουμε κι’ έρχονται επενδυτές στην ΑΕΚ, στον Άρη και βάζουμε τα λεφτά μας»!

*** ΚΑΙ εδώ είναι, κύριε Κοντονή μου, πού λένε… «μάθανε ότι… αγαπιόμαστε και πλάκωσαν κι’ οι ΓΥΦΤΟΙ»! * ΜΑΛΙΣΤΑ, κύριε υφυπουργέ * ΞΕΡΕΙΣ, λοιπόν, δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ για ένα υπουργικό στέλεχος κυβερνήσεως, από το να αναφέρεται το όνομά του συνεχώς, για οτιδήποτε, δίκην… ανεκδότου! * ΕΤΣΙ ακριβώς, κύριε Κοντονή * Η ΔΡΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ σου ως υφυπουργός έχει πλέον ανεκδοτοποιηθε ί* ΤΟ όνομά σου αναφέρεται σε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, για Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ! * ΠΗΡΕ το ένα παιδάκι το παιχνίδι από άλλο παιδάκι και αυτό βάζει τα κλάματα: * «ΜΟΥ πήρε το τόπι, κύριε Κοντονή μου, έλα να του τραβήξεις τ’ αυτί» !)

«Ρε πόσο… «Κοντονής» είσαι, τέλος πάντων!

*** ΟΤΑΝ το όνομά σου γίνεται ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ στο στόμα του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ πικραμένου, σημαίνει ότι έχεις πλέον ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ * ΟΤΙ δεν εκπέμπεις σοβαρότητα και ευθυκρισία * ΟΤΙ η Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ σου έχει μεταβληθεί πλέον σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ και έχεις καταστεί «ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ» (πάντα σε ό,τι αφορά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ σου δραστηριότητα, εννοώ) * ΓΙΑ πολλά χρόνια θα ακούς πειρακτικά σχολιάκια και χλευαστικές ατάκες σε στυλ… «ρε πόσο… Κοντονής είσαι, ρε;» * ΣΥΝΩΝΥΜΟ της βουλιμικής διάθεσης συγκεντρωτισμού και υπερεξουσίας θα είναι το όνομά σου * ΣΑΝ του υφυπουργού - «Δον Κιχώτη» πού νόμιζε ότι θα… καθαρίσει τους αθλητικούς ανεμόμυλους, προσδίδοντας στον εαυτό του όλες τις αρμοδιότητες! * ΚΑΙ υπέρ – αθλητικός δικαστής, πρώτο και τελευταίος βαθμός της αθλητικής δικαιοσύνης, και αρχιδιαιτητής, και πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος ης Λίγκας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και εκτιμητής των δικαιωμάτων των ομάδων να παίζουν στο εξωτερικό και… και… και… * ΟΧΙ, αρχιεπίσκοπος δεν έγινες ακόμη * ΙΣΩΣ να το φυλάς, για όταν αναλάβεις κάποτε και το υπουργείο… Θρησκευμάτων!

*** «ΡΕ πόσο Κοντονής είσαι», θα λένε σε λίγο καιρό και μέσα στη Βουλή, όταν θα θέλουν να χλευάσουν κάποιον κυβερνητικό αξιωματούχο! * ΚΑΙ δεν θα τα ακούς πλέον μόνον από ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ παιδιά, από αντικοινωνικά ανθρωπάκια, από ΝΟΣΗΡΑ και ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ άτομα * ΘΑ τα ακούς από ΟΛΟΥΣ, από κάθε ένα πού θα έρχεσαι σε επαφή, από τους πολιτικούς σου αντιπάλους, αλλά και ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ σου * ΝΟΜΙΖΩ, κύριε Κοντονή μου, ότι η χθεσινή αναφορά του ΕΚΛΕΚΤΟΥ στελέχους της πανίδας της Ομοσπονδίας… ΦΑΡΟ του ελληνικού Αθλητισμού, όχι απλά σε υποβάθμισε προσωπικά, όπως βεβαίως και τους στόχους σου, όχι απλά σε ΕΞΕΘΕΣΕ για μία ακόμη φορά στα μάτια όλων όσων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά έκανε κάτι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: * ΣΕ γελοιοποίησε!

*** ΚΑΙ βέβαια, δεν είναι καθόλου έντιμο και σωστό, κοντά σε εσένα να την πληρώνει και ο πρωθυπουργός πού σε εμπιστεύτηκε (το μεγαλύτερο λάθος του Τσίπρα) * ΓΙ’ αυτό το λόγο και μετά τις εξελίξεις με το θέμα της UEFA, νομίζω ότι το σωστό και το σοφό θα είναι ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ και να επιστρέψεις στην επιστήμη σου * ΑΚΟΜΑ και αν υποτεθεί ότι κι’ αυτή δεν σε έχει καμία ανάγκη…

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε ο Θρύλος ολοταχώς για το 43ο!

Ξεκίνησε ο Θρύλος ολοταχώς για το 43ο!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης σχολιάζει… Την ώρα των ερυθρόλευκων ουρανόμηκων πανηγυρισμών, η… «κοντούλα λεμονιά» των περιπτέρων επιχειρεί αντιπερισπασμό «φέρνοντας»… «νέο Ζιλμπέρτο»!

Στημένος ψευδομάρτυρας ο Φύσσας!

Στημένος ψευδομάρτυρας ο Φύσσας!

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης σχολιάζει... Η ψεύτικη κατάθεση του θα τον κυνηγάει για πάντα. Με στόχο φαινομενικά τον Ατρόμητο, αλλά στο βάθος τον Ολυμπιακό!