Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΣΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΙ’ ΕΠΝΙΞΕ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΜΕ...

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΣΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΙ’ ΕΠΝΙΞΕ ΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΜΕ...
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015 - 00:32

Με δέος και κατάνυξη υποδέχτηκαν την... είδηση ότι ο Μπερμπάτοφ ήρθε με... Μπέντλεϊ από τη Βουλγαρία!

*** ΜΕ Μπέντλεϊ ήρθε από τη Βουλγαρία στην Τούμπα ο Μπερμπάτοφ * ΕΤΣΙ διαβάζω δηλαδή στους γλίτσες του Ιβάν * ΔΕΝ έχετε δηλαδή παρά να μπείτε στα γνωστά site και θα καταλάβετε τι σας λέω * ΑΥΤΟ ήταν δηλαδή η μεγάλη εξέλιξη της κορυφαίας μεταγραφής στην ιστορία της μπουγάτσας * ΟΤΙ ο Μπερμπάτοφ ήρθε με Μπέντλεϊ, πράγμα πού θεωρείται εκ προοιμίου αξιοσημείωτο * ΕΝΑ αν είχε έρθει δηλαδή με κανένα φιατάκι, δεν θα μετρούσε ως είδηση * ΚΑΙ διαβάζει, που λέτε, ο αποβλακωμένος οπαδός και βγάζει επιφωνήματα θαυμασμού: * «ΠΩ, πω, με Μπέντλεϊ το παιχτρόνι! * ΤΙ... παιχταράς είναι, έ;» *** ΔΕΝ με απασχολούν, αγαπητοί οι πανίβλακες πού πήγαν στην Τούμπα ( πολύ ολιγότεροι του αναμενομένου ) * ΑΥΤΟΙ... συγχωρούνται λόγω... «πείνας» ! * ΜΕΧΡΙ τώρα τη βγάζουνε με Τσιμαρότ και... Τέρι Αλέξις και τα άλλα υπόλοιπα της λαϊκής * ΚΑΙ ξαφνικά, πάνω στην απελπισία τους, τους έρχεται ένα όνομα σαν του Μπερμπάτοφ, ως μάννα εξ ουρανού ! * ΣΑΝ κάτι χήρες πού χηρέψανε νωρίς, πάνω στα νιάτα τους και πάνω πού κοντεύουν να τρελαθούν από την αγαμία, βρίσκουν άνδρα στο κρεβάτι τους * ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ, παθαίνουν, τους πιάνει υστερία * ΟΠΩΣ... καλή ώρα!

*** ΔΕΝ ασχολούμαι λοιπόν με τους οπαδούς * ΜΕ τους άλλους, τους γλίτσες του δημοσιογραφικού σιναφιού ασχολούμαι * ΕΝΝΟΩ του συγκεκριμένου μέρους του σιναφιού πού ασχολείται μόνο με την καθημερινή, συστηματική πολεμική εναντίον του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη * ΙΔΟΥ λοιπόν, το ακραίον φαινόμενο της φύσεως * ΕΝΑ γιγάντιο τσουνάμι από παχύρρευστο, γλοιώδες υγρό σηκώθηκε στη Θεσσαλονίκη, κατέβηκε την Πιερία, πέρασε τον Θεσσαλικό κάμπο και έφτασε στην Αττική, στην Αθήνα * ΟΠΟΥ, ως εκ θαύματος, απορροφήθηκε στα διάφορα γραφεία και εκδοτικά συγκροτήματα

Περιμένει για Ντρογκμπά και Ροναλντίνιο

*** ΤΣΟΥΝΑΜΙ σάλιου, φίλοι μου! * ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες σιέλου και άλλων γλοιωδών και σιχαμερών ουσιών κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα σήμερα και – ό,τι... στοίχημα θέλετε – και αύριο το πρωϊ * ΚΑΙ σε όλα, κυριαρχεί η επιβλητική μορφή του Ιβάν, ξέρετε, σ’ εκείνη την εμβληματική φωτογραφία, του Ιβάν με τα χέρια σταυρωμένα να εποπτεύει αγέρωχος άγνωστον τι, ατενίζοντας στο μέλλον * ΚΙ’ από κάτω τίτλοι εξ ίσου γλοιωδέστατοι, σε στυλ... «το ήθελε, το είπε και το έκανε»! * ΠΕΡΙ απόκτησης Μπερμπάτοφ φυσικά ο λόγος * ΟΤΙ τον ήθελε ο Ιβάν, το είπε ότι τον ήθελε και το έκανε, δηλαδή... πήρε αυτό πού ήθελε * ΤΗΝ... λεπτομέρεια ότι πριν τον Ιβάν ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ο Μαρινάκης και τον απέρριψε, δεν θεωρούν σκόπιμο οι γλίτσες να το περιλάβουν στην... ενημέρωσή τους.

*** ΠΑΜΕ παρακάτω και έστω, χάριν της συζητήσεως, να δεχτούμε ότι ο Ιβάν το είχε πεί ότι τον θέλει τον Μπερμπάτοφ και τελικά τον πήρε, διότι αν δεν τον έπαιρνε, όπως είχε δεσμευτεί, θα... έσκαγε * ΜΕ την ίδια όμως λογική, δεν θα έπρεπε να πάρει και τον Ροναλντίνιο, όπως και τον Ντρογκμπά; * ΔΙΟΤΙ και αυτούς είχε πεί πως τους θέλει και θα τους πάρει, αλλά ακόμα... τίποτα * ΚΙ’ εγώ δεν είμαι... κακός, να υποθέσω ότι μετάνιωσε και δεν πρόκειται να τους πάρει ποτέ * ΠΙΣΤΕΥΩ ότι μάλλον θα περιμένει λίγα χρονάκια ακόμη * ΝΑ περάσουν το... όριο των σαράντα, να πέσει λίγο το κασέ τους και να γίνει πιο προσιτό * ΚΑΙ μόλις βρεί το κατάλληλο τάϊμινγκ τους παίρνει και τους φέρνει στην Τούμπα, άνετα * ΔΥΟ... Μπέντλεϊ παραπάνω θα νοικιάσει, χαράς το πράγμα

Όπως ο... Νικολάκης το Τζιτζίκι !

*** ΑΤΥΧΟΣ ο Ιβάν, φίλοι μου και αυτό το γράφω με πλήρη συνείδηση του τι γράφω * ΑΤΥΧΟΣ, διότι τον περιβάλλουν οι συγκεκριμένοι γλίτσες * ΑΥΤΟΙ πού, προσπαθώντας να τον καλοπιάσουν, καταβρέχοντάς τον με σάλια, το μόνο πού καταφέρνουν είναι να τον γελοιοποιούν * ΝΑ τον παρουσιάζουν πιο γραφικό και από όσο είναι!

*** ΔΕΝ τους πολυενδιαφέρει αυτό, εδώ πού τα λέμε * ΕΚΕΙΝΟ πού τους μέλει, είναι να μη στερηθούν της... συμπάθειας του μεγαλοεπιχειρηματία * ΤΟΥΣ ακούς στα ραδιόφωνα και σε ταξιδεύουν στο μακρινό παρελθόν: * «ΟΛΑ είναι πληρωμένα κι’ ο... Ιβάν έχει για μένα, ο Ιβάν έχει για μένα και ο μήνας τριανταένα», τραγουδούσε τότε, ο Νικολάκης το Τζιτζίκι! * ΜΙΛΑΜΕ για αρχές της δεκαετίας του ’60! * ΚΑΙ ποιος έγινε εκείνος ο πιτσιρικάς, ο «Νικολάκης το Τζιτζίκι»; * ΜΕΓΑΛΩΣΕ κι’ έγινε κανονικός τραγουδιστής: * Ο ΝΙΚΟΣ Νομικός, πατέρας της... «θεογκόμενας» Δούκισσας Νομικού * ΝΑΙ, φίλοι μου, αυτός ήταν ο Νικολάκης το Τζιτζίκι ήταν, πού είχε μία αξιοπρεπή επαγγελματική πορεία μέχρι να καταξιωθεί * ΤΟΤΕ πού τραγούδαγε αυτό το τραγουδάκι, ήταν- δεν ήταν πεντέμισι χρονών * ΤΟΥΤΟΙ εδώ όμως πού... τραγουδάνε τώρα για τον Ιβάν, μόνο... πεντάχρονα δεν είναι!

*** Υ. Γ.: Συνεδρίασε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λέει και αποφάσισε... ομόφωνα να παραμείνει ο Αναστασίου στη θέση του * ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, το «ομόφωνα» περιλαμβάνει και τον Σαραβάκο; * ΚΑΙ πως ψήφισε, πάλι δι’ ανατάσεως της χειρός;

*** ΕΜΑΘΑ ότι ο Αλαφούζος πρόκειται να το βάλει στα προνόμια του μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας * ΜΕ κάθε νέα εγγραφή δηλαδή, το μέλος θα δικαιούται να του πεί ο Σαραβάκος «γειά»!

*** Υ. Γ. 2 : ΑΠΟΨΗ μου, ότι αυτοί οι κάποιας ( μεγάλης ηλικίας ) παίκτες, ομοιάζουν με τα παλιά αυτοκίνητα * ΟΣΟ καλοδιατηρημένα και να είναι, γρήγορα σου βγάζουν ζημιές.

*** Υ. Γ. 3 : Παλλαϊκή ήταν η συγκίνηση στη Θεσσαλονίκη, από την απόκτηση του Μπερμπάτοφ * ΑΚΟΜΑ και ο πολύπειρος διεθνής Κώστας Ορφανός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

*** ΞΕΡΕΤΕ, ο πρώην διεθνής άσσος, πού όταν βρίσκεται από τη Λάρισα και κάτω «είναι βετεράνος του Ολυμπιακού», αλλά όταν βρίσκεται πάνω από τη Λάρισα, είναι Μπαοκάρα.

*** Υ. Γ. 4 : Αλήθεια, το θέμα της συμμετοχής του Μπερμπάτοφ στο Γιουρόπα έχει κλείσει; * ΓΙΑΤΙ εγώ, ΑΛΛΑ ακούω!

*** Υ. Γ. 5 : Διαβάζω: «Με την απόκτηση του Μπερμπάτοφ, λύνονται τα χέρια του Τούντορ»!

*** Μπορεί να είναι κι’ έτσι, αλλά πάλι θα ρωτήσω * Ο ΤΟΥΝΤΟΡ... ρωτήθηκε για τη μεταγραφή αυτή; * Α; * Δήλωσή του πάντως ακόμη δεν έχω διαβάσει πουθενά.

*** Υ. Γ. 6 : Οι οικονομικές απολαβές του Μπερμπάτοφ, λένε τα ρεπορτάζ, «μπορούν μαζί με τα μπόνους να εκτοξευτούν στα 2.200.000 ευρώ γιάένα χρόνο συνεργασίας»!

*** Α, ΩΣΤΕ με τα... μπόνους, έ; * ΚΑΙ ποιά είναι αυτά τα μπόνους για να ‘χουμε καλό ερώτημα; * Η... ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του τίτλου, μήπως ; * ΑΝ είναι έτσι, τότε... μπορεί ο Μπερμπάτοφ να κοιμάται ήσυχος * ΣΙΓΟΥΡΑ... λεφτά είναι αυτά.
*** ΚΑΛΟ θα ήταν όμως να ρωτήσει και τίποτα πιο παλιούς, πού είχαν και αυτοί τέτοια μπόνους στο συμβόλαιό τους με τον Ιβάν * ΤΑ... πήρανε ποτέ, ή απλά τα διέγραψαν με κόκκινο μαρκαδοράκι;

Περί Φουστέρ και... Φίτος!

*** ΜΟΥ γράφει, ο Ιωάννης Βαγιακάκος: «Κύριε Μανώλη καλησπέρα, έχουμε επικοινωνήσει παλαιότερα, ενώ σας διαβάζω ανελλιπώς στο ΦΩΣ και τώρα στον ΓΑΥΡΟ. Θέλω να σας αναφέρω μία σύμπτωση που μου έκανε εντύπωση και θα ήθελα την γνώμη σας. Ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά την πρόκρισή του σε βάρος της Σπάρτακ Τρνάβα, ανακοίνωσε την μεταγραφή του ΣΑΜΠΟ, παίκτη της αντιπάλου του... Σήμερα διαβάζω ότι δανείζει τον ΠΕΡΕΙΡΑ στην γνωστή μας (χα-χα ) ΚΑΜΠΑΛΑ, με την οποία κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο του ΕUROPΑ LEAGUE... Διαφωτίστε με παρακαλώ, αδίκως εμένα αυτά μου θυμίζουν την μεταγραφή του ΦΙΤΟΣ από την ΧΟΝΒΕΝΤ στον ακατανόμαστο, με την ανατροπή του 2-5 με 5-1 στην ρεβάνς;».

*** ΤΙ μου θύμισες, ρε φίλε * ΗΜΟΥΝΑ μέσα σ’ εκείνο το παιχνίδι πού λές και πήγα κοντά στον Φίτος, πού είχε βγεί από τα αποδυτήρια της ομάδας του και στεκόταν όρθιος με την πλάτη στον τοίχο * ΣΑΝ να τον βλέπω μπροστά μου ακόμα, μέσ’ την τρελή χαρά, ενώ η ομάδα του είχε αποκλειστεί ! * ΕΙΧΑ γράψει, θυμάμαι, τότε στο ΦΩΣ ότι θα είναι η μελλοντική μεταγραφή του Πόα * ΟΠΩΣ και έγινε.

*** ΠΑΝΤΩΣ τώρα, γι’ αυτά πού λές είναι όντως περίεργα και ολίγον τι... ύποπτα, αλλά δεν πιστεύω * ΜΕ την Τρνάβα δεν έχω να πω τίποτα, όλα μέσα είναι * ΟΜΩΣ με την Καμπάλα, δεν το βρίσκω λογικό * ΤΙ να την κάνει την Καμπάλα ο Μπάουγκ, όταν έχει μπροστά του μία Ντόρτμουντ και την Κράσνονταρ, πού έχει πιο πολλά λεφτά απ’ τον Σαββίδη;

*** ΜΟΥ γράφει (2): «Μανώλη, καλημέρα. Υποκλίνομαι στον μεγάλο αθλητή και άνθρωπο Νταβίντ Φουστέρ. Αυτού του είδους αθλητές χρειάζεται η ομάδα και τα αποδυτήρια. Πρόταση προς τον πρόεδρο, να τον κρατήσει κοντά του και μετά το τέλος της καριέρας του και να του απονείμει πλακέτα ήθους την ημέρα του αγώνα με τη Μπάγερν» (Βλάχος Αθανάσιος).

*** ΕΛΠΙΖΩ να διαβάσει ο πρόεδρος την πρότασή σου, φίλε * ΝΟΜΙΖΩ ότι αυτός πού τα ζεί από κοντά όλα, ξέρει καλύτερα από μας το τι πρέπει να κάνει * ΑΝ θέλεις την άποψή μου για τον άνθρωπο και τον αθλητή Φουστέρ, ναι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

*** ΣΕ ό,τι αφορά όμως τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Φουστέρ του ΣΗΜΕΡΑ, δεν νομίζω ότι είχε θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού * ΠΩΣ ΝΑ παίξει δηλαδή, να βγεί ποιος από τους άλλους για να πάρει τη θέση του ; * ΚΑΙ δεν θα είναι κρίμα, εδώ πού τα λέμε, να παίζει αυτός και όχι τα νέα ταλέντα όπως ο Κολοβός, ο Γιαννιώτας κ.α. ; * ΑΥΤΑ, με μεγάλο ΣΕΒΑΣΜΟ προς τον Νταβίντ, πού βεβαίως, μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής.

Διαβάστε επίσης

Φίνμπο και Πουλίδο, ικανότατοι φορ, πού ακόμα δεν έχουμε δει

Φίνμπο και Πουλίδο, ικανότατοι φορ, πού ακόμα δεν έχουμε δει

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης σχολιάζει για το πρόβλημα σκόρερ στον Ολυμπιακό που ο ίδιος βλέπει να μην υπάρχει, από την στιγμή που έχουν μείνει χωρίς γκολ παίκτες όπως ο Ντιέγκο Κόστα και ο Μπεντεκέ των 46,5 εκατομμυρίων ευρώ.