Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια... ώρα μακριά από το απόλυτο!

Μια... ώρα μακριά από το απόλυτο!
Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 - 01:11
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η σεζόν 2017-18 για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, σε ό,τι αφορά τα ομαδικά του αθλήματα. Με τη συμμετοχή της ομάδας πόλο Ανδρών στο Final-8 της Γένοβας για το LEN Champions League. Εντός συνόρων, όμως, το φινάλε είναι την Τετάρτη 6 Ιουνίου το απόγευμα (17:30) στο «Μελίνα Μερκούρη».

Εκεί όπου η ομάδα χάντμπολ του Θρύλου θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκεί που φάνηκε να είναι με την πλάτη στον τοίχο, ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή αντέδρασε, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών και έχει το πέμπτο και καθοριστικό ματς στο Ρέντη.

Πόση αξία έχει ένα πρωτάθλημα; Πολύ μεγάλη! Αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχει ακόμα μεγαλύτερη. Εάν ο Ολυμπιακός πάρει τον τίτλο στο χάντμπολ, θα γράψει ιστορία. Θα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη. Για όσους δεν τα θυμούνται...

Πρωτάθλημα στο μπάσκετ Γυναικών. Πρωτάθλημα στο βόλεϊ Ανδρών. Πρωτάθλημα στο βόλεϊ Γυναικών. Πρωτάθλημα στο πόλο Ανδρών. Πρωτάθλημα στο πόλο Γυναικών. Πρωτάθλημα στο πινγκ-πονγκ Ανδτρών. Πρωτάθλημα στο πινγκ-πονγκ Γυναικών. Δηλαδή με το χάντμπολ πάει για το απόλυτο βάσει ομάδων με τις οποίες συμμετέχει στα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Τι να λέμε τώρα! Ο μεγαλύτερος, ελληνικός, πολυαθλητικός σύλλογος συνεχίζει να γράφει ιστορία. Πρωτάθλημα σε όλα τα αθλήματα που δραστηριοποιείται ο Ερασιτέχνης! Αυτό κι αν είναι επιτυχία. Δεν είναι απλά ένδειξη υπεροχής και ανωτερότητας. Είναι απόλυτα κυριαρχία. Κι αυτό τα λέει πολλά. Υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Κουντούρη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει και μεγαλώνει, να γιγαντώνεται!

Και επιπλέον... Πόσο μεγάλη αξία έχει ένα πρωτάθλημα με ανατροπή από το 0-2; Πολύ μεγαλύτερη από μια «σκούπα»! Κι έκανε πολλές φέτος ο Θρύλος σε όλα τα αθλήματα. Τώρα έχει σημασία μόνο η κούπα, καθώς θα είναι ένα ακόμα πρωτάθλημα, αλλά και ένα επιπλέον νταμπλ για το τμήμα χάντμπολ. Για τον Θρύλο των ελληνικών γηπέδων, τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Την Κυριακή κανείς δεν θα θυμάται...

Την Κυριακή κανείς δεν θα θυμάται...

Ο Ολυμπιακός δεν ενθουσίασε με την εμφάνισή του κόντρα στην Σπαντάου, αλλά ποιος... ασχολείται. Η πρόκριση μετράει στην τελική. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Μην παίζετε άλλο με τη νοημοσύνη μας...

Μην παίζετε άλλο με τη νοημοσύνη μας...

Σκάνδαλο και πρόκληση το κατηγορητήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, ειδικά μετά τη δήλωση Βασιλειάδη πώς «δεν πέτυχαν τα μέτρα»! Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.