Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτε διαρκείας για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας!

Πάρτε διαρκείας για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας!
Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 - 01:07
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τα πρώτα δείγματα γραφής δεν είναι απλά θετικά, είναι εξαιρετικά από τον φετινό Ολυμπιακό. Κι αν τα ματς με την Λουκέρνη δεν προσφέρονταν για χρήσιμα συμπεράσματα, η πρώτη αναμέτρηση με την Μπέρνλι έδειξε πώς η νέα ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι ικανή για μεγάλα, πολύ μεγάλα πράγματα. Μια ομάδα που ακόμα δεν είναι έτοιμη, πού δεν έχουμε δει πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει. Αλλά που βγάζει υγεία και γουστάρουμε όλοι να την παρακολουθούμε, είτε από τις εξέδρες είτε από την τηλεόραση.

Ο 48χρονος Πορτογάλος τεχνικός στην παρουσίασή του είχε κάνει λόγο για θέαμα, επιθετικό ποδόσφαιρο, νίκες. Αυτές ήταν οι… υποσχέσεις του, γιατί όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε ότι είναι ρεαλιστικοί στόχοι και πώς ορισμένοι έχουν ήδη αρχίσει να υλοποιούνται. Μην πεί κανείς ότι η ομάδα δεν παίζει ωραία μπάλα! Μην πεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει το ποδόσφαιρο που γουστάρουν οι οπαδοί του Θρύλου!

Φτάνουμε, λοιπόν, στο πιο σημαντικό. Σχεδόν 28.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εξέδρες στο ματς με την Μπέρνλι. Εάν η ομάδα συνεχίσει έτσι -οι προοπτικές είναι για να γίνει ακόμα καλύτεροι- τότε δεν θα υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Θα ψάχνει ο κόσμος να βρει εναγωνίως πριν από τα ματς, αλλά δεν θα βρίσκει. Οπότε ποια είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλιστείτε όλοι σας;

Εισιτήριο διαρκείας! Σίγουρα και στάνταρ θέση στις κερκίδες του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Χωρίς αγωνία για το εάν θα βρείτε εισιτήρια πριν από ένα σημαντικό ματς. Κι από την άλλη, εάν κάνετε την αναγωγή της τιμής του διαρκείας με τις αντίστοιχες τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων στα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, συμφέρει παραπάνω το διαρκείας από το σύνολο των εισιτηρίων για τα ματς που δεν θέλει να χάσει κανείς.

Με το διαρκείας, δε, έχεις τη δυνατότητα να πας σε όλα τα ματς. Και φέτος θα αξίζει 100% τον κόπο να το κάνεις. Να μην χάνεις εντός έδρας ματς αν μπορείς. Μην ξεχνάμε ακόμα ότι αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, βοηθάει ο καθένας από εσάς τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Όλα αυτά δεν είναι αρκετά. Είναι και παρά είναι.

Εισιτήριο διαρκείας δεν αγοράζει κανείς για να βλέπει τα ντέρμπι, τα ματς της Ευρώπης και τις φιέστες. Το κάνεις για να είναι δίπλα στην ομάδα, να τη στηρίζεις, να δείχνεις την εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον προπονητή. Ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει καμμιά σχέση με τον περσινό. Η ομάδα έχει αλλάξει ριζικά, είναι μια άλλη ομάδα, μια ομάδα που παίζει ωραία μπάλα. Μια ομάδα που προσφέρει θέαμα. Είναι η ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε συνεχώς.

Προτρέπω, λοιπόν, κάθε οπαδό του Θρύλου που δεν έχει πάρει ακόμα εισιτήριο διαρκείας να το κάνει άμεσα. Από το πρωί του Σαββάτου κι αν δεν μπορεί το Σάββατο, είτε την Κυριακή, είτε τη Δευτέρα. Όσο είναι καιρός γιατί μετά θα τρέχετε και δεν θα… προλαβαίνετε.

Υ.Γ. Εδώ και μερικές ημέρες γράφω για ένα «μπαμ» που θα σκάσει στον Πειραιά στο τέλος του μήνα. Θα είναι εκκωφαντικός ο θόρυβος από αυτή τη μεταγραφική «βόμβα». Και τότε θα σπεύσετε για να πάρετε εισιτήριο διαρκείας, αλλά ίσως να μην βρίσκεται. Βιαστείτε όσο είναι καιρός, γιατί μετά θα το μετανιώνετε συνεχώς που δεν το κάνατε εγκαίρως!

Διαβάστε επίσης

Νύχτα μαγική και ονειρεμένη!

Νύχτα μαγική και ονειρεμένη!

Κάτι τέτοιες βραδιές, με τον Ολυμπιακό να παίζει τόσο ωραία μπάλα, μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Υπομονή, μυαλό και όλα στο κόκκινο!

Υπομονή, μυαλό και όλα στο κόκκινο!

Οδηγός τα δύο πρώτα στοιχεία για το ματς με την Μπέρνλι. Το τρίτο είναι η εικόνα που πρέπει να έχει η κερκίδα. Πείτε κι εσείς ΝΑΙ στην πρόκληση. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.