Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την ΙΣΤΟΡΙΑ την γράφουν ΘΡΥΛΟΙ!

Την ΙΣΤΟΡΙΑ την γράφουν ΘΡΥΛΟΙ!
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 - 08:58
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το βράδυ της Πέμπτης θα είναι μεγάλο. Και μπορεί να ολοκληρωθεί με μαγικό τρόπο. Σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν. Ο κόσμος θα είναι εκεί. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να τα δώσουν όλα. Με στόχο να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Αυτό είναι το πλάνο. Τι θα γίνει, θα το ξέρουμε λίγο πριν τα μεσάνυχτα... Αλλά αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι ένα... Την ΙΣΤΟΡΙΑ την γράφουν ΘΡΥΛΟΙ!

Κι αυτό πρέπει να κάνουν απόψε οι «ερυθρόλευκοι». Να γράψουν ιστορία. Να τα δώσουν όλα για να κάνουν την υπέρβαση. Απέναντί τους η κορυφαία ιταλική ομάδα στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης. Όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού γνωρίζουν το πόσο δύσκολο είναι να κάνουν αυτό που πρέπει. Να νικήσουν με 2-0 ή 3-1, ή με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά τους «ροσονέρι» και να τους αφήσουν εκτός συνέχειας από το Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτό το κοινό που δίνει τρομερή ώθηση, που αλλάζει τα δεδομένα ενός αγώνα, ο Ολυμπιακός μπορεί. Έχει τις προοπτικές για να κάνει την υπέρβασή του.

Σίγουρα η ποιότητα και το ποδοσφαιρικό ταλέντο παίζουν το ρόλο τους. Αλλά απόψε θα μετρήσει και η ΚΑΡΔΙΑ και η ΘΕΛΗΣΗ και η ΔΙΨΑ για την πρόκριση. Αλλά και το ΠΑΘΟΣ! Στοιχεία στα οποία ο Ολυμπιακός έχει ένα σημαντικό αβαντάζ. Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Πίστη υπάρχει, όλοι όσοι θα είναι απόψε στο «Κάστρο» των «ερυθρολεύκων» πρέπει να έχουν θετική αύρα και να σπρώξουν την ομάδα για να γράψει ιστορία. Θα δούμε τι θα γίνει στο φινάλε. Αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να τα δώσουν όλα οι παίκτες του Ολυμπιακού, να καταθέσουν την ψυχή τους κι αν είναι γραφτό, να πάρουν το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, παρατείνοντας την ευρωπαϊκή τους παρουσία για τη σεζόν 2018/19.

Διαβάστε επίσης

Impossible is nothing!

Impossible is nothing!

Ποιος περίμενε το 2014 πώς ο Ολυμπιακός θα νικούσε με σκορ 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται... Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.