Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις μεγάλες προκλήσεις λέει ΝΑΙ!

Στις μεγάλες προκλήσεις λέει ΝΑΙ!
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 - 17:37
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο του Ολυμπιακού την Ντιναμό Κιέβου. Άλλοι θεωρούν ότι η κλήρωση είναι καλή, άλλοι πώς η ουκρανική ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία, ευρωπαϊκά τρόπαια και δεν είναι και τόσο εύκολος αντίπαλος. Η αλήθεια, κατά την άποψή μου, είναι κάπου στη μέση, αλλά υπάρχει και μια σημαντική παράμετρος. Η κουβέντα γίνεται σήμερα, στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ τα ματς είναι μετά από σχεδόν δύο μήνες. Οπότε πώς μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για οτιδήποτε. Εικασίες και σκέψεις για το τι μπορεί να συμβεί. Αισιοδοξία υπάρχει και είναι διάχυτη!

Από πού πηγάζει αυτή; Μα από την πορεία της ομάδας που παιχνίδι με το παιχνίδι είναι όλο και καλύτερη. Βλέπεις τον Ολυμπιακό να ανεβάζει διαρκώς στροφές, να βελτιώνεται, να βγάζει αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε ημέρα που περνάει αυτή η ομάδα κάνει ένα ακόμα, έστω και μικρό, βήμα προς τα μπροστά, προς το καλύτερο. Κι αυτό σε κάνει να αισιοδοξείς για ό,τι θα έρθει, για όσα θα συμβούν στο μέλλον. Επιπλέον, θα γίνουν προσθήκες κι αυτές είναι ικανές να αλλάξουν πολλά.

Ήδη έχει αποκτηθεί ο Γιώργος Μασούρας, ενώ το θέμα του επιθετικού, του σέντερ φορ, είναι στην πρώτη γραμμή. Θα έρθει παίκτης έτοιμος, που να στέλνει την μπάλα εύκολα στα αντίπαλα δίχτυα, σέντερ φορ που θα κάνει τη δουλειά του με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Έτσι έχει το πλάνο των «ερυθρολεύκων, πάνω σε αυτό δουλεύουν. Γιατί, όπως είπαμε, στόχος είναι να γίνεται όλο και καλύτερη η ομάδα.

Οπότε μετά από δύο μήνες δεν μπορεί κανείς να ξέρει με σιγουριά πώς θα είναι ακριβώς ο Ολυμπιακός. Αλλά εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό που είναι τώρα και τα καλύτερα έρχονται και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Η ομάδα δίνει αυτό το δικαίωμα και τη δυνατότητα σε όλους.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, γεννημένος πρωταθλητής και νικητής, νυν Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου έδωσε το στίγμα από τη Νιόν. Πώς στόχος του Ολυμπιακού φέτος είναι να προχωρήσει στη διοργάνωση, να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Κι αυτό θα παλέψουν όλοι μαζί να κάνουν. Διοίκηση, προπονητής, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και ο κόσμος μαζί. Όλοι ενωμένοι για έναν κοινός σκοπό! Τον Θρύλο να γράφει ιστορία και σε επίπεδο ευρωπαϊκό!

Διαβάστε επίσης

We love this team!

We love this team!

Ο Παύλος Σαχτούρης αναρωτιέται… τι θα μπορούσε να κάνει αυτή η ομάδα, εάν δεν είχε ρίξει… λευκή πετσέτα;

Πού μυαλό για κλήρωση!

Πού μυαλό για κλήρωση!

Ο Παύλος Σαχτούρης γράφει γι’ αυτό που «καίει» τώρα και είναι οι 3 βαθμοί απόψε. Ως τη Δευτέρα το μεσημέρι έχει... καιρό.