Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι θα τελειώσει αυτή η παρωδία!

Έτσι θα τελειώσει αυτή η παρωδία!
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 09:54

Έχουν γραφτεί τόσα πολλά από χθες το βράδυ, μετά την ΙΣΤΟΡΙΚΗ απόφαση των ανθρώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακών. Έφυγαν από το ΟΑΚΑ, από αυτά τα αίσχη, από αυτή την παρωδία που εξελίσσονταν εκεί, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟ. Με τους Αναστόπουλο, Μάνο και Παναγιώτου να έχουν βάλει για τα καλά το... χεράκι τους σε αυτή την παρωδία. Γιατί, αλλιώς, δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις. Αλλά είπαμε, όλα αυτά έγιναν χθες. Σημασία έχει το σήμερα, αλλά πολύ περισσότερο το αύριο! Σε αυτήν ο Ολυμπιακός δεν θα πάει μέρος, δεν έχει κανένα νόημα.

Τι να λέμε τώρα; Οι άνθρωποι διαρκώς υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Άκουγες χθες το βράδυ πολλούς και διάφορους. Να λένε πώς ο Ολυμπιακός με την κίνηση του έγινε ο πρωταγωνιστής, πώς δεν γίνεται καμία συζήτηση για μπάσκετ, πώς έχουν πέσει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας! Μα τι λέτε τώρα; Γίνεται να μιλήσουμε για μπάσκετ και να κάνουμε ανάλυση για το ματς; Δεν γίνεται!

Όλοι ξέρετε πολύ καλά πώς το μπάσκετ είναι άθλημα επαφών! Όταν βλέπεις σε ένα ματς πώς η μία πλευρά παίζει επιθετική άμυνα στα όρια του φάουλ και ακόμα παραπάνω, αλλά της το επιτρέπουν, ενώ στην άλλη σφυρίζονται ακόμα και οι... προθέσεις να παίξει άμυνα, τότε πώς να μπορείς να κάνει την παραμικρή ανάλυση; Τι νόημα έχει να αναλωθούμε σε ανάλυση αγωνιστικών ζητημάτων. Οι τρεις «καμικάζι» του ΟΑΚΑ έθεσαν στο περιθώριο το ματς, το αγωνιστικό κομμάτι. Μια χαρά τα πήγαν, να τους ορίσουν ξανά. Ξέρουν τα παιδιά κι όπως φάνηκε, πέτυχαν στην αποστολή τους. Να διαιτητεύσουν τον χθεσινό ημιτελικό!

Αυτή η παρωδία θα τελειώσει. Ας μείνουν στην τελική να παίζουν μόνοι τους. Τους έχουν γυρίσει την πλάτη ακόμα και οι δικοί τους οπαδοί. Έχουν αηδιάσει με όσα βλέπουν. Κι όποιος εθελοτυφλεί, ζει στο δικό του μικρόκοσμο. Τι σημασία έχει εάν από τον Ολυμπιακό θα αφαιρεθούν ένας, δύο ή ακόμα και έξι βαθμοί; Αλλάζει κάτι; Όχι!

Οπότε ο μοναδικός τρόπος για να τελειώσει αυτή η... χούντα είναι ένας. Με αυτή την κίνηση από τους «ερυθρόλευκους». Περιμένω να δω πώς θα αντιδράσουν οι φορείς, οι εμπλεκόμενοι! Είναι ευκαιρία και για εκείνους, αλλιώς θα είναι το ίδιο στιγματισμένοι με τους... άλλους!

Υ.Γ. Η πιο χαρακτηριστική εικόνα ήταν τα βλέμματα των τριών ρέφερι όταν αποχώρησαν από το παρκέ! Ξέρετε, έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου αυτή η ιστορία. Οπότε, όπως καταλάβετε, έχετε ήδη μείνει στην ιστορία. Με τον χειρότερο τρόπο. Αυτό σας αξίζει!

Διαβάστε επίσης

Κάτι μας... χρωστάει!

Κάτι μας... χρωστάει!

Ο Παύλος Σαχτούρης γράφει για την... άτιμη την μπάλα, το έξτρα κίνητρο κόντρα στην ΑΕΚ και την ποινή του -6 στο μπάσκετ.