Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποκλιθείτε στις αυτοκράτειρες του ελληνικού αθλητισμού!

Υποκλιθείτε στις αυτοκράτειρες του ελληνικού αθλητισμού!
Κυριακή, 7 Απριλίου 2019 - 01:12
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Καρδιά και ψυχή λιονταριού. Νοοτροπία νικητή. Γεννημένες αγωνίστριες. Όλα αυτά περιγράφουν τις παίκτριες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Το βράδυ του Σαββάτου, στις Σέρρες, έγραψαν ιστορία. Κατέκτησαν το 9ο σερί Κύπελλο στην ιστορία τους. Επίδοση ρεκόρ όχι μόνο για το άθλημά τους, αλλά γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό. Υπάρχει μόνο μια ακόμα ομάδα που έχει κατακτήσει τον ίδιο αριθμό συνεχόμενων τίτλο στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Αναγέννηση Άρτας στο χάντμπολ Γυναικών.

Πλέον από το βράδυ του Σαββάτου και τα κορίτσια του Ολυμπιακού. Με τη… βούλα πλέον είναι μια από τις πετυχημένες ομάδες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Οι αυτοκράτειρες του φιλέ. Ένας ακόμα τίτλος για τις «ερυθρόλευκες» που πλέον «κυνηγούν» κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Να γίνουν του χρόνου η μοναδική ομάδα σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Ελλάδα, με διψήφιο αριθμό συνεχόμενων Κυπέλλων!

Σε μια χρονιά με πολλές αναποδιές, με τον σοβαρό τραυματισμό της Χίπε, αλλά και με τον εξίσου σοβαρό της Γιώτα μέσα στον τελικό, απέδειξαν πώς έχουν μάθει να κάνουν υπερβάσεις. Στο τάραφλεξ του γυμναστηρίου των Σερρών δεν έπαιξαν μόνο με τις αθλητικές τους ικανότητες. Έπαιξαν με την καρδιά τους, με την ψυχή του. Σε ένα ματς που έγινε ό,τι έγινε με τη διεθνή κεντρική που έχει πάθει σοβαρή ζημιά, θέλει μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουν το ματς όπως συνέχισαν και να κυριαρχήσουν ακόμα περισσότερα.

Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται από αυτά τα κορίτσια. Λίγοι μπορούν να αντιληφθούν τι έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια. Νέα δυναστεία στον ελληνικό αθλητισμό, αυτοκρατορία στο φιλέ, ένδοξα μέλη της «ερυθρόλευκης» οικογένεια. Έγραψαν μια ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ιστορία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε σιγά-σιγά τις επόμενες ημέρες, στο μέλλον. Αυτή η ομάδα είναι πλέον μεταξύ των κορυφαίων στην ιστορία του Θρύλου! Τα κορίτσια που έχουν φτάσει στην κορυφή, που έχουν εγκατασταθεί εκεί και που δεν έχουν σκοπό να την αποχωριστούν ποτέ.

Ένα πράγμα μόνο θα τους πούμε όλοι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ κορίτσια για ό,τι έχετε πετύχει με την ερυθρόλευκη φανέλα! Πολλά μπράβο Κατερίνα, Αλίκη, Μαρία, Τζίνα, Έλενα, Κωνσταντίνα, Αρέτα, Λαμπρινή, Ειρήνη, Στέλα, Σάσκια, Κατερίνα, Λάουρα, Ελίζαμπεθ. Αλλά και τον σπουδαίο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς που άλλαξε την ιστορία του τμήματος, το οδήγησε σε δύο τελικούς στην Ευρώπη και το πρώτο ευρωπαϊκό!

Υ.Γ. 1 Η ιστορία πλέον γράφει… Σάμος 2011, Πρέβεζα 2012, Σαντορίνη 2013, Πύλος 2014, Αγρίνιο 2015, Χίος 2016, Γλυφάδα 2017, Σαντορίνη 2018, Σέρρες 2019. Να είστε σίγουροι πώς έχει και συνέχεια…

Υ.Γ. 2 Με εγγυητή τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μιχάλη Κουντούρη στην προεδρία, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός συνεχίζει να απογειώνεται. Μια ακόμα κούπα φέτος και ακόμα είναι η αρχή…

Υ.Γ. 3 Περαστικά στην Κατερίνα Γιώτα και να δείξει πυγμή, γιατί πρέπει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή!

Υ.Γ. 4 Μην ξεχνάτε πώς όλοι είμαστε αρωγοί σε αυτές τις επιτυχίες, σε αυτούς τους τίτλους. Μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και της Κάρτας Μέλους.

Διαβάστε επίσης

Τώρα είναι η ώρα για γενναίες αποφάσεις

Τώρα είναι η ώρα για γενναίες αποφάσεις

Ο Παύλος Σαχτούρης γράφει για τους ανθρώπους του μπασκετικού Ολυμπιακού που οφείλουν να κοιτάξει κατάματα στον καθρέπτη και να κάνουν τις κινήσεις που θα σηματοδοτήσουν την επανεκκίνηση για το μέλλον...