Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ενωμένη

Η «ερυθρόλευκη» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι ενωμένη
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 14:01

Οι προσπάθειες διαφόρων να διχάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού έπεσαν στο κενό. Η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν ενδεικτική. Ουσιαστική. Ολυμπιακή! Μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Όσο κι αν ορισμένοι επεδίωξαν να «χτυπήσουν» τον σύλλογο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Η ουσία είναι μια. Ό,τι και να κάνουν οι... άλλοι, τον Ολυμπιακό δεν μπορούν να τον πλήξουν.

ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνης είναι όλοι μαζί μέλη αυτής της οικογένειας. Ο στόχος όλων είναι ένας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μιχάλης Κουντούρης θέλουν να οδηγούν τις ομάδες του Θρύλου σε μεγάλες επιτυχίες. Όταν υπήρξαν δύσκολες καταστάσεις ήταν εκεί. Ανέλαβαν χρέη. Συνέβαλλαν για να αποπληρωθούν. Έφεραν τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Στην κορυφαία θέση στην κατάταξη της UEFA, σε δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες, στην κορυφή της Ευρώπης σε πολλά αθλήματα.

Όλοι μαζί έχουν έναν κοινό στόχο. Πάνω από όλα το συμφέρον του συλλόγου. Με εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα τους. Απόλυτη στήριξη, ταύτιση απόψεων, δίνουν όραμα και προοπτική στο σύλλογο! Κι αυτό είναι που δεν αρέσει σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα. Αλλά η καλύτερη απάντηση είναι αυτή. Γνώμονας όλων είναι η πρόοδος, η καταξίωση, οι τίτλοι, οι πρωτιές, η διάκριση.

Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέδειξε πώς είναι πάντα εδώ και θα συνεχίσει να είναι. Όπως έχει κάνει με την ομάδα ποδοσφαίρου, με τον Ερασιτέχνη, αυτό θα κάνει εάν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ. Εάν, το επαναλαμβάνουμε! Αν και όποτε χρειαστεί, εγγυάται με την παρουσία του ότι η ομάδα μπάσκετ θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κι αυτό είναι που ο κόσμος του Ολυμπιακού το αντιλαμβάνεται. Όπως όλοι είναι ενωμένοι για το καλό το συλλόγου, το ίδιο ισχύει και για τον κόσμο. Πάντα δίπλα στις ομάδες, τις στηρίζουν. Δεν πρέπει να πέφτουν στο... τρυπάκι να ακούνε και να διαβάζουν διάφορα, να αποπροσανατολίζονται, να διχάζονται.

Μόνο έτσι μπορεί να πληγεί ο Ολυμπιακός. Όσο είναι και θα είναι όλοι ΕΝΩΜΕΝΟΙ, μια ΓΡΟΘΙΑ, μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, δεν έχουν καμία τύχη όλα όσα κάνουν οι... άλλοι για να βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας

Διαβάστε επίσης

Από την καταξίωση, στην απογείωση!

Από την καταξίωση, στην απογείωση!

Ο Παύλος Σαχούρης γράφει για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που έχει το μεσημέρι (20/4, 14:15) ραντεβού με την ιστορία. Με στόχο μια ακόμα κούπα της LEN Euroleague.