Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτό είναι σωστό, ο Ολυμπιακός μπαλάρα σε γεμάτο γήπεδο!

Αυτό είναι σωστό, ο Ολυμπιακός μπαλάρα σε γεμάτο γήπεδο!
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 - 08:54
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η σεζόν σε ό,τι αφορά τα ματς του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τελείωσε το βράδυ της Κυριακής. Μία ακόμα νίκη με τέσσερα γκολ στο «Κάστρο» του Πειραιά, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να παίζει ξανά ελκυστικό, εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και να προσφέρει θέαμα και τις κερκίδες να είναι γεμάτες. Και το ερώτημα, ρητορικό, να είναι ένα: Έτσι δεν ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό;

Η απάντηση είναι απλή, προφανής, ξεκάθαρη, δεδομένη. ΝΑΙ!!!

Διότι αυτό που έγινε και την Κυριακή το βράδυ στο ματς με την Ξάνθη ήταν η καλύτερη «απάντηση» στην… εξυγίανση τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε γηπεδικό επίπεδο. Τι εννοώ; Από τη μια και πάλι μια ομάδα που έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που «έκρυψε» την μπάλα, μια ομάδα που προσέφερε «πλούσιο» θέαμα στον κόσμο της. Αυτοματισμοί, περίτεχνες ενέργειες, πολλές φάσεις, συνεργασίες, ελκυστική μπάλα. Όλα αυτά δεν είναι που περιμένει να βλέπει ο οπαδός του Ολυμπιακού από την αγαπημένη του ομάδα, ειδικά στα ματς στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»;

Ναι, αυτά είναι! Αυτά γουστάρει να βλέπει ο οπαδός του Ολυμπιακού. Ποδοσφαιρικές παραστάσεις, σούπερ θέαμα, πολλά γκολ, εξαιρετικές εμπνεύσεις και κινήσεις. Να πηγαίνει στο γήπεδο και να απολαμβάνει αυτό που παρακολουθεί. Να φεύγει «γεμάτος» από το γήπεδο, να γουστάρει αυτό που έχει δει.

Από την άλλη, αυτό που γουστάρουμε όλοι είναι ένα… Να είναι πάντα γεμάτο το «Γ. Καραϊσκάκης». Να βλέπεις πολύ κόσμο στο γήπεδο, να γεμίζουν οι εξέδρες, να έχει παλμό, φωνή, συνθήματα, υποστήριξη στον Ολυμπιακό. Αυτή δεν είναι η πιο ωραία εικόνα από ένα γήπεδο; Γεμάτες εξέδρες και οι περισσότεροι οπαδοί στα ερυθρόλευκα! Μια εκπληκτική εικόνα, που μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας.

Αυτά τα δύο αποτελούν σημεία αναφοράς για φέτος, αλλά και παρακαταθήκη για του χρόνου. Η ομάδα έχει γερές βάσεις και με τις κατάλληλες προσθήκες θα παίξει ακόμα καλύτερη μπάλα την επόμενη σεζόν. Είναι στο σωστό δρόμο κι αυτό θα της δώσει τη δυνατότητα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, για να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, στην κορυφή εντός συνόρων, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.

Ο κόσμος φέτος ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Σε μια σεζόν επανεκκίνησης, στήριξε την νέα προσπάθεια, ήταν στο πλευρό των «ερυθρολεύκων». Η ομάδα που έκοψε με διαφορά τα περισσότερα εισιτήρια ήταν ο Ολυμπιακός. Η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα στη φετινή σεζόν.

Με όλα αυτά συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Γιατί τα καλύτερα έρχονται!

Διαβάστε επίσης

Από την καταξίωση, στην απογείωση!

Από την καταξίωση, στην απογείωση!

Ο Παύλος Σαχούρης γράφει για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που έχει το μεσημέρι (20/4, 14:15) ραντεβού με την ιστορία. Με στόχο μια ακόμα κούπα της LEN Euroleague.

H κυριαρχία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί!

H κυριαρχία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί!

Ο Παύλος Σαχτούρης γράφει για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού που έχει καταξιωθεί στην Ευρώπη και τι περισσότερο θα είχε πετύχει εάν υπήρχε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο στον Πειραιά.