Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάρτε το χαμπάρι... Ο Ολυμπιακός φεύγει!

Πάρτε το χαμπάρι... Ο Ολυμπιακός φεύγει!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 13:46
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η χθεσινή παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 και η απόφαση να μην κατέβει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς των πλέι οφ, με τον ΠΑΟ, δεν ήταν απλά μια παρόρμηση της στιγμής. Για όσους ξεχνούν, τις επόμενες ημέρες από το «χειρουργείο» στο ΟΑΚΑ στις 13 Φεβρουαρίου και τις αποφάσεις που είχαν πάρει από τότε οι «ερυθρόλευκοι», όταν ξεκίνησε ο αγώνας με το #Mexri Telous, ορισμένα «παπαγαλάκια» έλεγαν πώς θα κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κωλοτούμπα και στο τέλος δεν θα ακολουθήσουν ως το τέλος όσα έλεγαν.

Έφτασε η ώρα, όμως, που αποδεικνύεται πως η απόφαση δεν ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού. Ήταν μια κίνηση απέναντι σε ένα σύστημα που είναι... άρρωστο! Η λέξη είναι ευγενική για όσους το καταλαβαίνουν. Το θέμα είναι πώς ορισμένοι έλεγαν για κωλοτούμπες, αλλά να που αποδείχθηκε πώς η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένη να το φτάσει ως το τέλος. Κι αυτό κάνει. Μην παρασύρεστε. Κανείς δεν ρίχνει τον Ολυμπιακό στην Α2!

Ο Ολυμπιακός επέλεξε να σας γυρίσει την πλάτη! Δεν ασχολείται μαζί σας... Σας αφήνει εκεί που είστε, μέσα στη... λάσπη!

Δεν ασχολείται μαζί σας, με τα στελέχη σας που διαρκώς προκαλούν με αναρτήσεις, με τις ομάδες που περιστρέφονται γύρω από ένα σύστημα, με τις ομάδες που πέφτουν κατηγορία γιατί ένας αντίπαλος επέλεξε να μην κατέβει σε ματς και να αλλάξει τη βαθμολογία και μόνο... υπόκλιση δεν κάνουν, με τις ομάδες που δεν έχουν δικιά τους θέση.

Αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι και για μην παραμυθιάζεστε, οι ημέρες του συστήματος τελειώνουν. Ο Ολυμπιακός δίνει τον δικό του αγώνα για κάθαρση στο χώρο και στο τέλος θα βγει νικητής! Όταν ακούς «φωνές» να λένε πώς ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει δίκιο, αλλά δεν γίνεται να παρθούν τώρα αποφάσεις, το καταλαβαίνεις.

Το χειρότερο όλων είναι που ορισμένοι νομίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα πέσει από τη μεγάλη κατηγορία γιατί τα... έβαλε με εκείνους. Στον κόσμο τους ζουν! Γιατί τους έχει μείνει ένα άθλημα να έχουν κάτι να λένε. Κι εκεί είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει. Σε όλα τα άλλα έχουν ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη τίτλος. Έχουν χάσει την... μπάλα. Οπότε είναι λογικό να έχουν δημιουργήσει μια εικονική πραγματικότητα.

Τί να κάτσει να κάνει ο Ολυμπιακός σε αυτό το πρωτάθλημα; Μια Λίγκα που δεν έχει... φωνή. Άλλα λένε οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ, άλλα οι συνεργάτες τους, άλλα βγαίνουν προ τα έξω! Μια ομοσπονδία που δεν ξέρει τι θα πει ισονομία. Μια ΚΕΔ που δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς, που έχει δύο διαφορετικές εκδοχές (!) για τη μορφή που πρέπει να έχει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας! Γενικώς μια απίστευτα προβληματική κατάσταση! Σε όλα τα επίπεδα. Σωστά κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» και αποχωρούν με τον τρόπο τους.

Υ.Γ. Όλοι αυτοί που τώρα νομίζουν ότι κάτι έγινε, δεν έχουν αντιληφθεί τι έρχεται. Χωρίς τον μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο σύλλογο της Ελλάδας στο πρωτάθλημα, θα ψάχνουν για χορηγούς, θα χάσουν τα έσοδα που έχουν. Θα «σβήσουν» από τον χάρτη. Όπως έστρωσαν θα... κοιμηθούν. Βλέπετε, καλές οι αναδιαρθρώσεις για να μην υπάρχουν παράπονα, αλλά όταν θα μειωθεί το... χαρτί, να τους δω τι θα κάνουν και τι θα λένε!

Διαβάστε επίσης

Το #MexriTelous είναι μόνο η αρχή...

Το #MexriTelous είναι μόνο η αρχή...

Ο Παύλος Σαχτούρης γράφει για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι τους... ξημερώνει και τους «ερυθρόλευκους» που παρέμειναν σταθεροί στην απόφασή τους από την πρώτη στιγμή ως τώρα.