Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 - 12:18

Άπο τότε που ο όμιλος Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Espresso) έβαλαν στο χέρι την εφημερίδα LiveSport, η συγκεκριμένη εφημερίδα είναι πιο... νιαουριστική από ότι είναι η... Ώρα για Σπορ, η οπαδική δηλαδή εφημερίδα της ΑΕΚ. Με μπροστάρη τον Βασίλη Βέργη που παίζει τον διευθυντή της εφημερίδας, η LiveSport βγάζει προς τα έξω όλη τη γραμμή της ΑΕΚ, το ξαναγράφουμε, με μεγαλύτερη δουλικότητα, επιμέλεια και ακρίβεια από ότι τα οπαδικά της έντυπα.

Ξεπέρασε τον εαυτό του λοιπόν σήμερα ο Βέργης αφού αντί άρθρου και των γνωστών αμπελοφιλοσοφιών του επέλεξε να καταγράψει σημείο σημείο το... nonpaper (στην ΑΕΚ δουλεύουν σε groupάκι του facebook τα nonpaper) που μοίρασε η ΑΕΚ, μαζί με τις... φρούδες ελπίδες του Νιάου και των ανθρώπων του για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και ο Χριστοδουλόπουλος.

Φυσικά οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ξεφτιλίζονται, δεν θα τους σταματήσουμε εμείς, ούτε κανείς άλλος.

Και όσο οι στρατευμένες γραφίδες όπως ο Βέργης χύνουν άσκοπα μελάνι κατ εντολήν των αφεντικών τους, τόσο καταλαβαίνουμε πόσο τους πόνεσε που θα παίξει ο Χριστοδουλόπουλος στην ομάδα της καρδιάς του...

Όσο οι Φιλιππούσης, Μπάρτζης, Σαράκης και όλοι οι άλλοι που μαζεύτηκαν στην ΕΠΟ και λειτουργούν ως υπάλληλοι του Μελισσανίδη, προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα, τόσο περισσότερο θέλουμε τον Λάζαρο να τους καρφώνει!

Διαβάστε επίσης