Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κράτος, παρακράτος, Θωμάδες και Δημητρόπουλοι...

Κράτος, παρακράτος, Θωμάδες και Δημητρόπουλοι...
Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 - 18:05

Στον όμορφο κόσμο του νέου ελληνικού ποδοσφαίρου της «εξυγίανσης» (στην πραγματικότητα σαπίλας) και της «εξομάλυνσης» (στην πραγματικότητα ανωμαλίας) ένα ακόμα επεισόδιο έρχεται να μας πείσει ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ορισμό της Κρατικής παρέμβασης. Μη σας ξεγελάει η λέξη. Όσοι έχουν φάει τα νιάτα τους διαβάζοντας τα βιβλία της επανάστασης ξέρουν ότι η λέξη «Κράτος» έχει μέσα της τη λέξη «παρακράτος». Βλέπετε όλα αυτά που δεν ήθελε να τα φορτωθεί το επίσημο κράτος τα αναλάμβαναν κάποια μαύρα χέρια ή κάποια αναλώσιμα ανθρωπάκια.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε στην Πάτρα:

1) Αρχικά ορίστηκε το παιχνίδι να γίνει σε ένα γήπεδο χωράφι γεμάτο τριφύλι και λακούβες που ακόμα και τα κατσίκια θα κινδύνευαν να τραυματιστούν. Ποιός όρισε το παιχνίδι εκεί; Η ΕΠΟ φυσικά. Με την επίφαση ότι το ζήτησε για «λόγους ασφαλείας» η ΕΛΑΣ. Τους είδαμε τους... λόγους! Τι κι αν φώναζε η Παναχαική ότι το χορτάρι δεν κάνει; Στα παλιά τους υποδήματα.

2) Ορίστηκε γιατρός του αγώνα ο Δημητρόπουλος. Νοσοκόμος στο επάγγελμα ορίστηκε γιατρός μιας και φαίνεται ΧΑΘΗΚΑΝ οι γιατροί στην Αχαία και έπρεπε αυτός ο συγκεκριμένος να ήταν εκεί! Όπου Δημητρόπουλος ο λαμπρός πεζοναύτης του Θωμά Μητρόπουλου κάποια εποχή, ο άνθρωπος που “τελείωσε” απο το ποδόσφαιρο επεισοδιακά μεταξύ ήχων απο όπλα και λευκών Mercedes. Αλλά αυτά θα τα πούμε αναλυτικά άλλη στιγμή. Ένα πιόνι του Θωμά λοιπόν σε όλα τα επίπεδα βρέθηκε στο Παμπελοποννησιακό και (ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ) περιέργως φώναζε για να μιλήσει στην τηλεόραση για να πεί ότι υπάρχει τραυματίας, φώναζε στο παρατηρητή μην τυχόν και δεν γράψει τα... πέντε ράμματα (που έγιναν έξω απο το γήπεδο, αλλά τι τον νοιάζει τον Δημητρόπουλο, άλλα συνεννοήθηκε) και τον τραυματία λες και τραυματίστηκε σε χώρο ευθύνης του.

3) Όλως (ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ) περιέργως, ένας φίλαθλος του... Παναθηναικού αποφασίζει να κάτσει κοντά στους Ολυμπιακούς και μάλιστα κοντα σε πόρτα εξόδου και να έχει στο κινητό του ως ringtone τον ύμνο του Παναθηναικού και τόσο δυνατά ώστε να τον ακούσει ολόκληρη εξέδρα όταν πάλι (ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ) χτύπησε το κινητό του και δε βιάστηκε να το κλείσει ή να το σηκώσει... Και όταν τον σήκωσαν οι... διπλανοί του όπως θα συνέβαινε παντού, με δυο δρασκελιές βρέθηκε στην πόρτα.

4) Όλως (ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ) περιέργως, μια διμοιρία των ΜΑΤ ήταν εκεί (απο την Αθήνα αφού μάλλον οι διμοιρίες της Πάτρας δεν μπορούσαν να... χειριστούν την κατάσταση) και εισέβαλε στην εξέδρα (για πρώτη φορά στα χρονικά τέτοια εισβολή μέσα σε εξέδρα) ενώ φρόντισε να ποτίσει χημικά τους 80χρονους και τους 5χρονους «χούλιγκαν» της Θύρας 3 του Παμπελοποννησιακού.

5) Όλως (ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ) περιέργως, τίναξαν με τα δακρυγόνα το παιχνίδι στον αέρα για δέκα λεπτά με τους «ουδέτερους» στη μάχη που το κράτος έχει κυρήξει στον Ολυμπιακό (δηλαδή Παναχαική και Κοσμοτέ) να αναρωτιούνται τι στο διάβολο έπαθαν και λειτούργησαν έτσι!

6) Όλως (ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ) περιέργως εμφανίστηκαν δημοσιεύματα για τραυματισμό φιλάθλου (κάτι επιβαρυντικό πάντα) με βάση τον Δημητρόπουλο, το πουλέν του Θωμά ενώ κάποιοι τύποι σαν τον Θωμαίδη το προχώρησαν το ψέμμα πιο πολύ, αφού μίλησαν για τραυματισμό αστυνομικού. Όμως ο φίλαθλος ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ότι τραυματίστηκε 1 χιλιόμετρο απο το γήπεδο και πήγε στο γήπεδο που ήξερε ότι είναι γνωστοί του αλλά και που έχει πάντα Ερυθρό Σταυρό. Και η Αστυνομία (προσοχή: η Αστυνομία της Πάτρας) λέει ότι ΔΕΝ υπάρχει τραυματισμός ούτε αστυνομικού ούτε φιλάθλου.

7) Όλως (ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΛΕΟΝ) περιέργως είδαμε και λίστες με τις... σαπουνοθήκες που λείπουν, νομίζω ήταν 8, στον κατάλογο ζημιών του Παμπελοπονησιακού απο αυτούς που όταν καιγόταν η Αθήνα 2 μέρες στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στον τελικό Κυπέλλου σχεδόν μας είπαν ότι δεν έγινε τίποτα. Ξέρετε, το πισωκίνητο σάιτ με τα ρούβλια και τους Γκαγκάτσηδες αρθρογράφους λέμε...

Όπως μπορούν να καταλάβουν και οι 5χρονοι χούλιγκανς και οι 8χρονες χουλιγκάνες που βρέθηκαν με τους 80χρονους χούλιγκανς παππούδες τους στο Παμπελοπονησιακό ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ.

Διαβάστε επίσης

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες

(Ξανα)έπεσαν οι μάσκες με τους Βέργηδες

Με αφορμή την υπόθεση του Λάζαρου, είδαμε ένα πρωτοφανές στριπτίζ από την LiveSport του Μελισσανίδη (όμιλος Φιλιππάκη η εφημερίδα, δηλαδή «νιάου», μαζί με Δημοκρατία και Espresso)...