Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συντριβή της ΠΑΡΑΓΚΑΣ μπροστά στην αλήθεια

Η συντριβή της ΠΑΡΑΓΚΑΣ μπροστά στην αλήθεια
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 16:44

Τι έλεγε ο Ολυμπιακός; Ότι είχαμε έναν προβοκάτορα που προκάλεσε ένταση στην εξέδρα και δεν είχαμε βιαιοπραγίες. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ

Ότι ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ υπήρξε στο γήπεδο ΜΟΝΟ στο μυαλό των στημένων και ειδικά αυτού του κλόουν του Δημητρόπουλου. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

Ότι δεν υπήρξε καμμιά βιαιοπραγία παρά μόνον ένταση στην εξέδρα που δεν δικαιολογεί την κλήση του και την επαπειλούμενη τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών και του κλεισίματος της έδρας του. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.

Κυρίως δικαιώθηκε η λογική και το ποδόσφαιρο. Κόντρα στους Θωμάδες αυτού του τόπου που το... δούλεψαν το ματσάκι όσο δεν πήγαινε στην Πάτρα. Μέχρι και καμικάζι γιατρό έβαλαν. Αλλά δεν τους βγήκε.

Έφαγε μόνο 60.000 πρόστιμο, όπως πρόστιμο, από την ίδια Επιτροπή είχε φάει και ο ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη στο Κύπελλο. Και αυτό άδικο είναι αλλά τουλάχιστον δεν πέρασε το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που πήγαν να δημιουργήσουν.

ΥΓ.: Πρόστιμο λοιπόν στον ΠΑΟΚ, πρόστιμο στον Ολυμπιακό. Και ο «Πρασινοφρουρός» με τα ρούβλια στο SDNA βγάζει τον πόνο του γιατί περίμενε -3 άρα και -9 από την ομάδα του αφεντικού του, του Ιβάν. Αλλά ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου ή Γιάννης Αυλακιώτης ή Ιωάννα Αυλακιώτου βλέπει «σκάνδαλο».

Και για να γίνει πιστευτός το συγκρίνει με το -3 της ΑΕΚ, λες και έχει καμμιά σχέση... Δηλαδή συγκρίνει τις μολότοφ και τα μάρμαρα με τα χάρτινα ποτήρια νερό που πέταξαν οι γονείς διαμαρτυρόμενοι για το -προφανώς κατευθυνόμενο- «ντού» των ΜΑΤατζήδων...

Τόσο... «δεμένο» το είχαν.

Διαβάστε επίσης

Η εξυγίανση σε εικόνες

Η εξυγίανση σε εικόνες

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ που θα αναβάθμιζε την Ομοσπονδία, ο Γραμμένος, μαζί με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, εμπλεκόμενο με το βόθρο του ποδοσφαίρου.