Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εξυγίανση σε εικόνες

Η εξυγίανση σε εικόνες
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 - 16:10

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις. Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ που θα αναβάθμιζε την Ομοσπονδία, ο Γραμμένος, μαζί με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, εμπλεκόμενο με το βόθρο του ποδοσφαίρου, συνοδοιπόρο του Θωμά, νταλαβεριτζή των ΕΠΣ, των κοράκων κ.λ.π., κ.λ.π. και μεγαλοστέλεχος (πλέον) της ΑΕΚ. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον δεν χρειάζονται ούτε τα προσχήματα.

Η Εθνική Ομάδα έφυγε από το Καραϊσκάκη, ένα γήπεδο που έβγαζε θετική ενέργεια για τους ποδοσφαιριστές και ήταν «έδρα» και πήγε να παίξει στο παγωμένο ΟΑΚΑ με 200 τζαμπατζήδες, τον Γραμμένο και τον Γιαννάκη!

Αυτή είναι η κατάντια της Εθνικής αλλά φυσικά αυτοί που ξέσκισαν ολόκληρο... Ρανιέρι, είναι αυτοί που τώρα βλέπουν με συμπάθεια την Εθνική Ομάδα και τα... τρομερά της κατορθώματα!

Τι να λέει άραγε ο Γραμμένος με τον Γιαννάκη; Λέτε να λένε για τον Τριτσώνη και τους ορισμούς; Λέτε να λένε πόσο μεγάλο φαίνεται το ΟΑΚΑ άδειο; Ότι και να λένε μια είναι η ουσία: Η εικόνα του ΟΑΚΑ και αυτή η φωτογραφία θα μπορούσαν να είναι οι δυο φωτογραφίες του Άλμπουμ της «εξυγίανσης» ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...

Διαβάστε επίσης